kot_klakier 26.01.07, 17:58 szukam dobrego profesjonalisty w zakresie videofilmowania wesel. Proszę o rady pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wjt Re: Videofilmowanie IP: *.chilan.net 26.01.07, 18:10 prokadr -> dla mnie najlepsi, sympatyczni, profesjonalni i super skladaja material Odpowiedz Link Zgłoś
kot_klakier Re: Videofilmowanie 29.01.07, 11:02 a moze jeszcze jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieeeeeeeeeeeeeeee tylko nie prokadr!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:37 tylko nie prokadr!!!!!!!!!!!!!! ja sie nabrałam potem sie okazało że to stajnia różnych filmowców - trafi Ci sie dobry ok, trafi sie taki co ledwo kamerę w łapie trzyma to gleba, wybierz kogoś kto ma nazwisko sam kreci i składa i sam firmuje swoją robotę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kot_klakier Re: tylko nie prokadr!!!!!!!!!!!!!! 29.01.07, 18:06 no wlasnie jak o prokadrze rowniez slyszalam rozne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan i Kasia Re: Videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:03 Wybor odpowiedniego czlowieka w tym zakresie nie jest latwy o czym sami z żona sie przekonalismy. Na poczatku wydawalo nam sie ze wybor "fachowcow" jest tak ogromny ze bedziemy tylko przebierac i przebierac. Co sie okazalo, ze z listy ktora stworzylismy w opraciu o katalogi, ogloszenia, strony www i rekomendacje znajomych pozostalo kilka osob. Nie zdawalismy sobie nawet sprawy z tego jak rozny poziom i to zarowno techniczny jak i estetyczny moga reprezentowac SZOK!!! Nie wiedzielismy nawet ze sa "fachury" ktorzy jednosobowo kreca film i robia zdjecia i co ciekawe taka usluga byla nawet drozsza niz dwoch niezaleznych ludzi!. Rozstrzał cen rowniez niesamowity - odradzam oferty nadzwyczaj atrakcyjne cenowo szkoda czasu i nerwow. To co wedlug mnie warte jest zarowno zainteresowania jak i ceny: Valred - czlowiek jest od lat zwiazany z TV, profesjonalna firma - specjalizuja sie w produkcjach TV, reklamach, typowe telewizyjne ujecia - robia wrazenie, poprawny czysty montaz i oczywiscie sprzet najwyzszej klasy. Grand - podobnie jak wyzej ale troche skromniej. Paparazzi - tu film byl "inny", kapitalny montaz, swietne ujecia z wysiegnika taki mini Sopot - nikt poza nimi nam tego rodzaju ujec nie proponowal. jednak czlowek ktory zajmuje sie montazem nie zawsze sam kreci. wiec trzeba wszystko ustalac. MM Studio - ciekawie i z pomyslem. podobno bardzo dlugo jest na rynku. B. miły i skromny czlowiek. Studio Berlinga - bardzo poprawna i pozbawiona jakichkolwiek zbednych atrakcji realizacja. sporo ujec ze statywu wszystko na swoim miejscu bez niespodzianek. i na koniec w/w Prokadr - nasza opinnia: to co widzielismy przypominalo weselna "hućpę", drzaca kamera, czerwone twarze, brak klimatu no i cieniutki montaz - takie discopolo.Taka ciekawostka to to ze wspolnie z zona (juz :) ) odnieslismy wrazenie iz film prokadru nasaczony byl nieudolnie przeniesionymi pomyslami innych kamerzystow ktorych filmy juz widzielismy totalny brak wlasnego stylu. Nie wiem na jakiej podstawie robia wokol siebie taki krzyk medialny. nam wybor odpowiedniego czlowieka zajal kilka tygodni wiec powodzenia i wytrwalosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Videofilmowanie IP: *.elpos.net 30.01.07, 22:37 ja polecam MMstudio (bardzo pracowity) natomiast zdecydowanie odradzm valred - ta gadka o prac w TV ma wystarczyć marnemu ludowi:) i zapewnić szacunek dla Pana z TV, koleżanka zobaczyła ładne demo a na weselu zrobił jej taki syf że głowa mała wygladał jakby był naćpany,wszystko ciemne i twarze zielone, może sprzet i z TV ale posługiwać się to nim nie umie, kosztował sporo, chłopaki jak sobie polili to chcieli jechać do Wasilkowa i goscia naprostować ale zesmy ich powstrzymały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goshka odradzam Valred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:04 nie jestem zadowolona z nagrania, było drogo, znajomi co wzieli goscia z gazety zapłacili mniej i maja lepiej. To co oglądalismy na zachete zupełnie nie przypominało tego co dostaliśmy z naszego wesela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: odradzam Valred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:20 a co byscie chcieli zeby wasze wesele wygladalo inaczej niz w rzeczywistosci , takie bylo po prostu, a wy chcecie nie wiem czego.Ludzie jaki montaz , jakie miksy jakie bajery, tego tam nie bylo.TERAZ LUDZIE WOLA ABY DAWAC IM SUROWKE CZYLI NATURALNY OBRAZ TEGO CO BYLO- a nie jakies oblozone podkladem muzycznym malo rzeczywiste obrazki. tylko snoby szukaja bajeranckich ,nowoczesnych rozwiazan- moze wez sobie jeszcze na zdjeciu zrob montaz zeby wygladac jak z bajki NIE ZMIENIAJ NATURY- MASZ BRZYDKĄ ŻONE(MĘŻA)- TEGO NIE ZMIENI CI ZADEN FILMOWIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosha Re: odradzam Valred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:26 przykre, ale: zdjecia wyszły bardzo ładnie, jako typowe snoby oczekiwalismy filmu a nie teledysku disopolo, miksy, bajery, stare kino, beny hil itp to zestaw chyba na teren, nas interesowały ładne ujęcia, ciekawy film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Videofilmowanie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.07, 11:00 z czystym sumieniem polecam : 1.Zdanuczyka (trawiasta) 2.Panasewicza (berlinga) 3.Marculewicza (skorupska) Wejdź na forum ślubne Białystok to dostaniesz pełne namiary www.slub.bialystok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: Videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:10 ja mam od DG studio - tanio i fajnie bez wiochy i z ładnym obrazem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Videofilmowanie IP: *.zetobi.com.pl 31.01.07, 11:42 tylko nie listonosz z Warszawskiej sp...ł nam wideo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Videofilmowanie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.07, 16:50 Magda a który to listonosz z warszawskiej , podaj namiary to będziemy się wystrzegać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:40 odradzam wszystkich co podpieraja się pracą w TV, zazwyczj pilnuja kamery by nie zwaliła się ze stywu , a wesela traktóją jako poniżającą fuchę , polecam ludzi którzy mają zawód operatora weselnego i dbaja o klientów i rozbudoója swój warsztat, kumplowi nagrał weselicho niejaki Jackowski z wasilkowa (robi ponoc w TV - bezprzerwy o tym gadał) kumpel jest załamany - faktycznie ma DVD do niczego - pijany wójek lepiej nagrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Videofilmowanie IP: *.bsk.vectranet.pl 02.02.07, 14:15 Szczerze polecam MultiFilm , profesjonalne studio filmu i fotografii Norberta Skutnika 602-336-455. Jestem wyjatkowo zadowolona a jestem osoba dosyc wybredna:). Odpowiedz Link Zgłoś