Dodaj do ulubionych

Videofilmowanie

26.01.07, 17:58
szukam dobrego profesjonalisty w zakresie videofilmowania wesel. Proszę o rady
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: wjt Re: Videofilmowanie IP: *.chilan.net 26.01.07, 18:10
      prokadr -> dla mnie najlepsi, sympatyczni, profesjonalni i super skladaja material
      • kot_klakier Re: Videofilmowanie 29.01.07, 11:02
        a moze jeszcze jakies propozycje?
      • Gość: nieeeeeeeeeeeeeeee tylko nie prokadr!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:37
        tylko nie prokadr!!!!!!!!!!!!!!
        ja sie nabrałam potem sie okazało że to stajnia różnych filmowców - trafi Ci
        sie dobry ok, trafi sie taki co ledwo kamerę w łapie trzyma to gleba,
        wybierz kogoś kto ma nazwisko sam kreci i składa i sam firmuje swoją robotę !!!
        • kot_klakier Re: tylko nie prokadr!!!!!!!!!!!!!! 29.01.07, 18:06
          no wlasnie jak o prokadrze rowniez slyszalam rozne opinie
    • Gość: Bogdan i Kasia Re: Videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:03
      Wybor odpowiedniego czlowieka w tym zakresie nie jest latwy o czym sami z żona
      sie przekonalismy. Na poczatku wydawalo nam sie ze wybor "fachowcow" jest tak
      ogromny ze bedziemy tylko przebierac i przebierac. Co sie okazalo, ze z listy
      ktora stworzylismy w opraciu o katalogi, ogloszenia, strony www i rekomendacje
      znajomych pozostalo kilka osob. Nie zdawalismy sobie nawet sprawy z tego jak
      rozny poziom i to zarowno techniczny jak i estetyczny moga reprezentowac
      SZOK!!! Nie wiedzielismy nawet ze sa "fachury" ktorzy jednosobowo kreca film i
      robia zdjecia i co ciekawe taka usluga byla nawet drozsza niz dwoch
      niezaleznych ludzi!. Rozstrzał cen rowniez niesamowity - odradzam oferty
      nadzwyczaj atrakcyjne cenowo szkoda czasu i nerwow. To co wedlug mnie warte
      jest zarowno zainteresowania jak i ceny:
      Valred - czlowiek jest od lat zwiazany z TV, profesjonalna firma - specjalizuja
      sie w produkcjach TV, reklamach, typowe telewizyjne ujecia - robia wrazenie,
      poprawny czysty montaz i oczywiscie sprzet najwyzszej klasy.
      Grand - podobnie jak wyzej ale troche skromniej.
      Paparazzi - tu film byl "inny", kapitalny montaz, swietne ujecia z wysiegnika
      taki mini Sopot - nikt poza nimi nam tego rodzaju ujec nie proponowal. jednak
      czlowek ktory zajmuje sie montazem nie zawsze sam kreci. wiec trzeba wszystko
      ustalac.
      MM Studio - ciekawie i z pomyslem. podobno bardzo dlugo jest na rynku. B. miły
      i skromny czlowiek.
      Studio Berlinga - bardzo poprawna i pozbawiona jakichkolwiek zbednych atrakcji
      realizacja. sporo ujec ze statywu wszystko na swoim miejscu bez niespodzianek.
      i na koniec w/w Prokadr - nasza opinnia: to co widzielismy przypominalo
      weselna "hućpę", drzaca kamera, czerwone twarze, brak klimatu no i cieniutki
      montaz - takie discopolo.Taka ciekawostka to to ze wspolnie z zona (juz :) )
      odnieslismy wrazenie iz film prokadru nasaczony byl nieudolnie przeniesionymi
      pomyslami innych kamerzystow ktorych filmy juz widzielismy totalny brak
      wlasnego stylu. Nie wiem na jakiej podstawie robia wokol siebie taki krzyk
      medialny.

nam wybor odpowiedniego czlowieka zajal kilka tygodni wiec powodzenia i
      wytrwalosci :)
      • Gość: viola Re: Videofilmowanie IP: *.elpos.net 30.01.07, 22:37
        ja polecam MMstudio (bardzo pracowity) natomiast zdecydowanie odradzm valred -
        ta gadka o prac w TV ma wystarczyć marnemu ludowi:) i zapewnić szacunek dla
        Pana z TV, koleżanka zobaczyła ładne demo a na weselu zrobił jej taki syf że
        głowa mała wygladał jakby był naćpany,wszystko ciemne i twarze zielone, może
        sprzet i z TV ale posługiwać się to nim nie umie, kosztował sporo, chłopaki jak
        sobie polili to chcieli jechać do Wasilkowa i goscia naprostować ale zesmy ich
        powstrzymały:)
    • Gość: goshka odradzam Valred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:04
      nie jestem zadowolona z nagrania, było drogo, znajomi co wzieli goscia z gazety
      zapłacili mniej i maja lepiej. To co oglądalismy na zachete zupełnie nie
      przypominało tego co dostaliśmy z naszego wesela
      • Gość: jan Re: odradzam Valred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:20
        a co byscie chcieli zeby wasze wesele wygladalo inaczej niz w rzeczywistosci ,
        takie bylo po prostu, a wy chcecie nie wiem czego.Ludzie jaki montaz , jakie
        miksy jakie bajery, tego tam nie bylo.TERAZ LUDZIE WOLA ABY DAWAC IM SUROWKE
        CZYLI NATURALNY OBRAZ TEGO CO BYLO- a nie jakies oblozone podkladem muzycznym
        malo rzeczywiste obrazki.
        tylko snoby szukaja bajeranckich ,nowoczesnych rozwiazan- moze wez sobie
        jeszcze na zdjeciu zrob montaz zeby wygladac jak z bajki
        NIE ZMIENIAJ NATURY- MASZ BRZYDKĄ ŻONE(MĘŻA)- TEGO NIE ZMIENI CI ZADEN FILMOWIEC
        • Gość: gosha Re: odradzam Valred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:26
          przykre, ale:
          zdjecia wyszły bardzo ładnie, jako typowe snoby oczekiwalismy filmu a nie
          teledysku disopolo, miksy, bajery, stare kino, beny hil itp to zestaw chyba na
          teren, nas interesowały ładne ujęcia, ciekawy film
    • Gość: MS Re: Videofilmowanie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.07, 11:00
      z czystym sumieniem polecam :
      1.Zdanuczyka (trawiasta)
      2.Panasewicza (berlinga)
      3.Marculewicza (skorupska)

Wejdź na forum ślubne Białystok to dostaniesz pełne namiary
      www.slub.bialystok.pl
      • Gość: lizak Re: Videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:10
        ja mam od DG studio - tanio i fajnie bez wiochy i z ładnym obrazem
      • Gość: Magda Re: Videofilmowanie IP: *.zetobi.com.pl 31.01.07, 11:42
        tylko nie listonosz z Warszawskiej sp...ł nam wideo
        • Gość: Kaśka Re: Videofilmowanie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.07, 16:50
          Magda a który to listonosz z warszawskiej , podaj namiary to będziemy się
          wystrzegać
    • Gość: lol Re: Videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:40
      odradzam wszystkich co podpieraja się pracą w TV, zazwyczj pilnuja kamery by
      nie zwaliła się ze stywu , a wesela traktóją jako poniżającą fuchę , polecam
      ludzi którzy mają zawód operatora weselnego i dbaja o klientów i rozbudoója
      swój warsztat, kumplowi nagrał weselicho niejaki Jackowski z wasilkowa (robi
      ponoc w TV - bezprzerwy o tym gadał) kumpel jest załamany - faktycznie ma DVD
      do niczego - pijany wójek lepiej nagrał
    • Gość: Monika Re: Videofilmowanie IP: *.bsk.vectranet.pl 02.02.07, 14:15
      Szczerze polecam MultiFilm , profesjonalne studio filmu i fotografii Norberta
      Skutnika 602-336-455. Jestem wyjatkowo zadowolona a jestem osoba dosyc
      wybredna:).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka