Gość: ww IP: *.koba.pl 30.01.07, 21:11 Na osiedle Piasta zapraszam, nikt tam chodnikow nie odsnieza chociaz sa kolo Zachety. Za co placimy????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asik Dla Gazety IP: *.cnb.com.pl 31.01.07, 02:51 A ja zapraszam na chodnik od przystanku 17 pod Auchan az do samego Auchan-pelno blota i sniegu po kostki tak ze ledwo sie mozna poruszac. Zapraszam rowniez na Aleje Solidarnosci obok Jyska,sniegu rowniez na chodniku po kostki jak nie więcej.Nie lepiej jest rowniez na ulicy Sikorskiego.W ogole rzadko gdzie chodniki są poodsniezane...wiec widze ze nie tylko ja mam takie wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babette Re: Dla Gazety IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.07, 07:22 A ja na Antoniuk Fabryczny naprzeciwko cmentarza. Tam od wielu lat nikt nie odśnieża, a wiem dobrze,że jest to chodnik miejski, ale niestety nie w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Dla Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 07:32 A ja zapraszam pana prezydenta i strażników na osiedla domków jednorodzinnych. Tam chodniki są odśniezone przez mieszkańców, natomiast ulice (miejskie zresztą) NIE! I kogo panie prezydencie będzie pan karał? Chyba czas pognać viceprezydenta do roboty!!! Jest tak samo jak za Sawickiego! A propoos, może ktoś wie jak wygląda sytuacja na Baśniowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjt Re: Dla Gazety IP: *.chilan.net 31.01.07, 14:53 a ja zapraszam na radzyminska, gdzie dojscie na przystanek na zagumienna zajmuje 4razy dluzej niz normalnie, chodnik wogole nie odsniezany (znajduje sie pomiedzy roznymi blokami i pewnie nie wiedza kto to ma zrobic), paniom sprzataczkom sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś