Dodaj do ulubionych

Dla Gazety

IP: *.koba.pl 30.01.07, 21:11
Na osiedle Piasta zapraszam, nikt tam chodnikow nie odsnieza chociaz sa kolo
Zachety. Za co placimy?????
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Dla Gazety IP: *.cnb.com.pl 31.01.07, 02:51
      A ja zapraszam na chodnik od przystanku 17 pod Auchan az do samego Auchan-pelno
      blota i sniegu po kostki tak ze ledwo sie mozna poruszac. Zapraszam rowniez na
      Aleje Solidarnosci obok Jyska,sniegu rowniez na chodniku po kostki jak nie
      więcej.Nie lepiej jest rowniez na ulicy Sikorskiego.W ogole rzadko gdzie
      chodniki są poodsniezane...wiec widze ze nie tylko ja mam takie wrazenie.
      • Gość: babette Re: Dla Gazety IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.07, 07:22
        A ja na Antoniuk Fabryczny naprzeciwko cmentarza. Tam od wielu lat nikt nie
        odśnieża, a wiem dobrze,że jest to chodnik miejski, ale niestety nie w centrum.
    • Gość: blablabla Dla Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 07:32
      A ja zapraszam pana prezydenta i strażników na osiedla domków jednorodzinnych.
      Tam chodniki są odśniezone przez mieszkańców, natomiast ulice (miejskie
      zresztą) NIE! I kogo panie prezydencie będzie pan karał? Chyba czas pognać
      viceprezydenta do roboty!!! Jest tak samo jak za Sawickiego! A propoos, może
      ktoś wie jak wygląda sytuacja na Baśniowej???
      • Gość: wjt Re: Dla Gazety IP: *.chilan.net 31.01.07, 14:53
        a ja zapraszam na radzyminska, gdzie dojscie na przystanek na zagumienna zajmuje
        4razy dluzej niz normalnie, chodnik wogole nie odsniezany (znajduje sie pomiedzy
        roznymi blokami i pewnie nie wiedza kto to ma zrobic), paniom sprzataczkom sie
        nie chce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka