wolny_wilk 15.04.03, 18:43 Nie podaję czego, nie podaję jaki, tylko rzucam hasło, reszta zależy od Waszej wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja:))) Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.duna.pl 15.04.03, 18:46 pewnie ,ze sie liczy-w niektorych sklepach wieksze rozmiary ubran kosztuja wiecej,bo zuzywa sie wiecej materialu,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:06 Oczywiscie, ze sie liczy! Sprobuj sobie pochodzic w zamalych butach! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:07 lepiej mieć więcej w portfelu niż mniej..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:11 Bardziej niż rozmiar (np. portfela) liczy się wymiar (np. człowieczeństwa). Mieć versus Być. Ale większa połowa ludzkości tego nie rozumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:13 Ralsie a od kiedy jest wieksza polowa? To tak a propos rozmiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:20 agutka napisała: > Ralsie a od kiedy jest wieksza polowa? > To tak a propos rozmiarow. To nie wiesz jeszcze, że mogą być większe i mniejsze połowy? Nawet w Wiadomościach o tym mówili! Otóż w minionym roku połowy śledzia na Bałtyku były mniejsze niż w 2001! Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:22 a to chyba, ze tak. Zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:24 agutka napisała: > a to chyba, ze tak. > Zwracam honor. Ale, żeby mi był w całości! A nie tylko mniejsza połowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:14 o wielu politykach mozna powiedzieć, że są dużego formatu, noszą duze garnitury..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Czy rozmiar się liczy? IP: 80.51.244.* 15.04.03, 19:18 albo jak Clinton-za krótkie spodnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Czy rozmiar się liczy? IP: 38.112.0.* 15.04.03, 19:14 dla mnie niepokojace jest to ze polowa ludzi ma rozmiar ponizej sredniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:16 w Polsce ponad 90% zarabiających zarabia poniżej średniej.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Czy rozmiar się liczy? IP: 38.112.0.* 15.04.03, 19:18 alex.4 napisał: > w Polsce ponad 90% zarabiających zarabia poniżej średniej.... > Pozdr to chyba mamy inne definicje "sredniej" (chyba ze mialbyc smiley) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:21 Gość portalu: Spec napisał(a): > alex.4 napisał: > > > w Polsce ponad 90% zarabiających zarabia poniżej > średniej.... > > Pozdr > > to chyba mamy inne definicje "sredniej" > (chyba ze mialbyc smiley) Alex: Tak wynika zesrtawienia w GUS. Średnia krajowa jest dosyc wysoka pensja.... Na tym polega piekno statystyki. Jeżeli 1 mln Brunejczyków zarabia średnio 1 dolara, a sułtan zarabia 1 mln, to srednio zarabiaja oni po dwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:24 widze alex, ze miales statystyke. czyzby na historii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan.lukov Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.Oxford.caffe.pl 16.04.03, 19:37 nie 2 tylko 1,999999999999999999999999999999999999999999 Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:23 To, co w statystyce dzieli populację na dwie równe liczebnie części to mediana a nie średnia (mean). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Czy rozmiar się liczy? IP: 38.112.0.* 15.04.03, 19:28 ralston napisał: > To, co w statystyce dzieli populację na dwie równe liczebnie części to mediana > a nie średnia (mean). moj blad - dzieki za poprawke kiedys w ksiazce C.Sagan "swiat opetany przez demony" byl rozdzial o bledach, jeden z punktow byl o wynikajacy z niezrozumienia statystyki: "Prezydent Eisenhower wyrazil zdumienie i niepokoj, dowiadujac sie, ze polowa Amerykanow ma inteligencje ponizej sredniej" w sumie nie wiem czy to byl az taki blad.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:33 Gość portalu: Spec napisał(a): > ralston napisał: > > > To, co w statystyce dzieli populację na dwie równe > liczebnie części to mediana > > a nie średnia (mean). > > moj blad - dzieki za poprawke > > kiedys w ksiazce C.Sagan "swiat opetany przez demony" byl > rozdzial o bledach, jeden z punktow byl o wynikajacy z > niezrozumienia statystyki: > "Prezydent Eisenhower wyrazil zdumienie i niepokoj, > dowiadujac sie, ze polowa Amerykanow ma inteligencje > ponizej sredniej" > > w sumie nie wiem czy to byl az taki blad.... W Stanach chyba dosyć często używa się mediany do uśredniania, stąd pewnie nietrudno o pomyłke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Czy rozmiar się liczy? IP: 38.112.0.* 15.04.03, 19:35 ralston napisał: [...] > W Stanach chyba dosyć często używa się mediany do uśredniania, stąd pewnie > nietrudno o pomyłke... wina moze byc rowniez w tlumaczeniu moze kiedys przeczytam w oryginale - jednak z lepszych ksiazek jaka kiedykolwiek czytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ny Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 19:25 ralston napisał: > Bardziej niż rozmiar (np. portfela) liczy się wymiar (np. człowieczeństwa). > Mieć versus Być. > Ale większa połowa ludzkości tego nie rozumie ;) Nie ma większej i mniejszej połowy . Połowy są równe jak sama nazwa wskazuje. Myśl jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:)) Re: Czy rozmiar się liczy? IP: 80.51.244.* 15.04.03, 19:13 wymiar,rozmiar.....najlepiej 90-60-90...ech.... mag Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:15 Ale nie zawsze. Np. Jordan był niski jak na koszykarza (189 cm), ale był wielki..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.duna.pl 15.04.03, 19:16 ale ma dluuuugie ręce Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:27 a moze ktos by w koncu cos powiedzial o tym rozmiarze, o ktorym i tak wszyscy myslimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.duna.pl 15.04.03, 19:29 no,ja nie wiem o czym ty myslisz... :D :-P Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:32 ja mam na przyklad 75C a przed miesiaczka to nawet 75D Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:39 Agutko to masz się czym pochwalić.... Choc z drugiej strony pewnie gdyby literki wynosiły B a potem C, to byłoby idealnie. Wieksze nie znaczy łądniejsze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Czy rozmiar się liczy? IP: 80.51.244.* 15.04.03, 19:48 alex,a od kiedy ty jestes takim znawca od literek B i C,hę???nie,ze mam coś przeciwko,żeby B a potem C sa idealne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.tkb.net.pl 15.04.03, 19:51 " liczy się fi , jak mawiała żona pewnego hydraulika " heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:53 Po pierwsze A też nie jest złe. Każda wielkośc ma swoje zalety, i wady. Ale tak na prawdę nie jest ona istotna. Wedle mnie istotne jest to jaka osoba jest kobieta, a nie jakie ma krągłości. Skąd znam? Chodziło się z róznymi osobami kupować bielizne. Mnie najbardziej podobało się gdy nowy stanik był jeszcze nie załozony, a stray już zdjęty.... :)))))..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.duna.pl 15.04.03, 19:55 alex,alex,alex.... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 19:57 Gość portalu: mag napisał(a): > alex,alex,alex.... Alex: ? [tu angdota, taki był najkrótrzy list. Wysłał go Balzac po odrzuceniu jego powieści przez jakieś wydawnictwo. Ale nie wiem czy po tym liśc ie wydrukowali go] Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 22:54 agutka napisała: > ja mam na przyklad 75C a przed miesiaczka to nawet 75D oooooo znam ten ból ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 14:22 i kończąć ten temat. Wydaje się mnie, że dla każdego faceta najpiekniejszy powinien być biust jewgo kobiety, niezależnie czy jest ochlapniety, mikroskopijny, widać na nim żyłki. To nie istotne. Rozmiar się nie liczy. Liczy się, że to jest kobieta którą kocha.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 14:47 alex.4 napisał: niezależnie czy jest ochlapniety, > mikroskopijny, widać na nim żyłki. To nie istotne. Rozmiar się nie liczy. Czy oczekujesz, ze my Panie mamy byc rownie tolernacyjne wobec podobynch niedoskonalosci meskiego przyrodzenia???!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 13:06 chatka_ napisała: > alex.4 napisał: > > niezależnie czy jest ochlapniety, > > mikroskopijny, widać na nim żyłki. To nie istotne. Rozmiar się nie liczy. > > > Czy oczekujesz, ze my Panie mamy byc rownie tolernacyjne wobec podobynch > niedoskonalosci meskiego przyrodzenia???!!! ;))) Alex; To z reguły panowie zwracaja bardziej uwage na powierzchowność niz panie. Jeśli uważasz, że to w męzczyźnie jest najważniejsze..... myslę, że trochę nier zrozumiałąś wymowy mojego postu Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 14:58 alex.4 napisał: > > niedoskonalosci meskiego przyrodzenia???!!! ;))) > Alex; To z reguły panowie zwracaja bardziej uwage na powierzchowność niz panie. > > Jeśli uważasz, że to w męzczyźnie jest najważniejsze..... myslę, że trochę nier > > zrozumiałąś wymowy mojego postu > Pozdr Alex wiecej luzu!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 15:02 wiecej luzu.... ubrania pomiętolone, i wytatre, plamy po obiedzie na rekawku, skarpetki nie od pary..... :))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 15:18 alex.4 napisał: > wiecej luzu.... ubrania pomiętolone, i wytatre, plamy po obiedzie na rekawku, > skarpetki nie od pary..... :))))))) > Pozdr Alexie serdecznie zycze Ci bys jak najszybciej wpadl w rece jakiejs kobiety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 15:34 sama chcialas więcej luzu.... to dałem przykład luzactwa...... Ja tylko chciałem buc grzeczny.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 16:08 przyklad luzactwa to Ty podales juz pare postow wczesniej, i ja sie nie zgadzam na luz w kontekscie piersi ani meskiego przyrodzenia!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:24 chatka_ napisała: > alex.4 napisał: > > > wiecej luzu.... ubrania pomiętolone, i wytatre, plamy po obiedzie na rekaw > ku, > > skarpetki nie od pary..... :))))))) > > Pozdr > > Alexie serdecznie zycze Ci bys jak najszybciej wpadl w rece jakiejs kobiety :)) > ) I niech to nie będzie moja mama! Dałaby pomiętolone ubrania i plamy... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:23 chatka_ napisała: > alex.4 napisał: > > > > > niedoskonalosci meskiego przyrodzenia???!!! ;))) > > Alex; To z reguły panowie zwracaja bardziej uwage na powierzchowność niz > panie. > > > > Jeśli uważasz, że to w męzczyźnie jest najważniejsze..... myslę, że trochę > > nier > > > > zrozumiałąś wymowy mojego postu > > Pozdr > > Alex wiecej luzu!!! :)))) To ja już nie wiem, czego Wy kobiety od mężczyzn oczekujecie... Najpierw jak ochlapły - to niedobrze, a teraz więcej luzu... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Czy rozmiar się liczy? 26.04.03, 02:07 ralston napisał: > > Alex wiecej luzu!!! :)))) > > To ja już nie wiem, czego Wy kobiety od mężczyzn oczekujecie... Najpierw jak > ochlapły - to niedobrze, a teraz więcej luzu... ;)))) Hola hola ktos nieuwaznie czyta, juz napisalam co sadze na temat luzu w rozporku! Co wiecej, na luz rowniez sobie nie pozwalam! (nie w rozporku, zeby nie bylo niejasnosci :)): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl 15.04.03, 20:08 rozmiary sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 20:09 a czy ktoś uważa że nie? :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Plot does metter. IP: *.student.pw.edu.pl 15.04.03, 21:04 Now I get it... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Plot does metter. 15.04.03, 22:26 O co chodzi z tym płotem na metry??? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Plot does metter. 15.04.03, 22:51 ralston napisał: > O co chodzi z tym płotem na metry??? Moze chodzi o rozmiar płotu sasiada, ktory warto by ocenic zanim wybierzesz sie na np. jablka z adrenalina :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Plot does metter. 15.04.03, 23:00 Ooo tak - wtedy płot really does matter :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Plot does metter. 15.04.03, 23:03 chatka_ napisała: > ralston napisał: > > > O co chodzi z tym płotem na metry??? > Moze chodzi o rozmiar płotu sasiada, ktory warto by ocenic zanim wybierzesz sie > > na np. jablka z adrenalina :) O Chatko! - trafilas w pewne wspomnienie. Otoz tak: zabawa wiejska w Narewce w tamtejszym kinie, goraca lipcowa noc. Mlodziaki rozpijaja ostatnie butelki przy studni do wykreconego wiadra z lodowata woda i nagle ktos rzuca -A ten tu sasiad ma na podworku dojrzale papierowki na drzewach! Idziemy a tam na slupku od ogrodzenia stoi butelka - bimber, mocny i dobry. No to nie poszlismy na te papierowki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogabiniak Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.03, 20:51 Pewna kucharka z Funduszu Wczasow Pracowniczych w Uniesciu mawiala: - Nie wazne zeby byl wielgi, wazne zeby byl wsciekly... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 21:48 Jest taki rozmiar ktory mnozy sie jak wirus - rozmiar zawisci. Bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 22:10 Pewnie, ze rozmiar sie liczy. Po pracy zamiast 6 malych obralem 3 duze kartofle - a to przyspieszylo znaczaco proces przygotowania paszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:28 Rozmiar sie liczy bo jak np kupisz za małe majtasy to beda cie piły i bedziesz zle sie czuł przez cały dzień , co do kartofli sie zgadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 22:37 ale male kartofelki szybciej sie gotuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 22:42 Małe, to znaczy w rozmiarze A? Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 22:43 A... a moze nawet mniejsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 22:46 A ja i tak je(kartofle) siekam do rozmiarow minimalnych i zalewam wrzaca woda z czajnika i zaraz jest - Pasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:47 Własnie pokrojone to nawet szybciej niz malusie ... Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Czy rozmiar się liczy? 15.04.03, 22:49 no ale przyznasz ze takie w calosci wygladaja lepiej niz zmasakrowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 10:06 Rozmiar jest ważny - ale nie najważniejszy Najważniejsza jest FANTAZJA... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 10:12 marat_ napisał: > Rozmiar jest ważny - ale nie najważniejszy > Najważniejsza jest FANTAZJA... > > :)))))) Marat - co Ty tak z rana od jogurtu zaczynasz? Nie fantazja jest najważniejsza, tylko Arka Pstrąg. Fantazja jest najważniejsza dopiero na drugi dzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 10:31 ralston napisał: > marat_ napisał: > > > Rozmiar jest ważny - ale nie najważniejszy > > Najważniejsza jest FANTAZJA... > > > > :)))))) > > Marat - co Ty tak z rana od jogurtu zaczynasz? Nie fantazja jest najważniejsza, > > tylko Arka Pstrąg. Fantazja jest najważniejsza dopiero na drugi dzień ;) Ralsie, czy my o tym samym myślimy? Ja jak myślę o rozmiarze, to albo chodzi mi o butelkę piwa, albo o wielkość pewnego szczegółu męskiej anatomii. I nie mam tu bynajmniej rozmiaru stopy na myśli... :)) PS. Nie ma to jak uduchowione i głębokie rozmyślania... Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Czy rozmiar sie˛ liczy? 16.04.03, 11:37 marat_ napisa?: > Ralsie, czy my o tym samym mys´limy? Ja jak mys´le˛ o rozmiarze, to albo chodzi mi o butelke˛ piwa, albo o wielkos´c´ pewnego szczegó?u me˛skiej anatomii. I nie mam tu bynajmniej rozmiaru stopy na mys´li... nos nos nos... ;))) > PS. Nie ma to jak uduchowione i g?e˛bokie rozmys´lania... jest jeszcze za wczesnie na zmiane glebokosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 12:11 marat_ napisał: > > Ralsie, czy my o tym samym myślimy? Ja jak myślę o rozmiarze, to albo chodzi mi > > o butelkę piwa, albo o wielkość pewnego szczegółu męskiej anatomii. I nie mam > tu bynajmniej rozmiaru stopy na myśli... > :)) > > PS. Nie ma to jak uduchowione i głębokie rozmyślania... A propos rozmiaru i w temacie, to jedna z moich pracownic dopuściła się strasznego nadużycia. Wygrała w konkursie 5 litrową baryłeczkę Becks'a i dopuściła, żeby się przeterminował!!! Zwolnić? Czy dać jeszcze jedną szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 13:14 ralston napisał: ...Wygrała w konkursie 5 litrową baryłeczkę Becks'a i > dopuściła, żeby się przeterminował!!! ZGROZA!! PRZERAŻAJĄCE!! WPROST NIEWYOBRAŻALNE MARNOTRAWSTWO DARÓW BOŻYCH!!! Cholera, muszę obalić jakąś puszeczkę, żeby się uspokoić... No - już lepiej.... >Zwolnić? Czy dać jeszcze jedną szansę? Jaką znowu szansę!!! Chcesz umożliwić swoim pracownikom popełnianie czynów zbrodniczych?!! Takie zachowania kwalifikują się do Trybunału Haskiego! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 16:52 ralston napisał: > A propos rozmiaru i w temacie, to jedna z moich pracownic dopuściła się > strasznego nadużycia. Wygrała w konkursie 5 litrową baryłeczkę Becks'a i > dopuściła, żeby się przeterminował!!! Zwolnić? Czy dać jeszcze jedną szansę? Jeszcze się pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.17.79.204.lifespan.org 16.04.03, 23:53 No, nareszcie ktos odwazyl sie napisac o rozmiarze tego co i mnie w pierwszej chwili przyszlo do glowy...:)))))))))))) Marat: > Ralsie, czy my o tym samym myślimy? Ja jak myślę o rozmiarze, to (...) chodzi mi > > (...) o wielkość pewnego szczegółu męskiej anatomii. I nie mam > tu bynajmniej rozmiaru stopy na myśli... > :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 12:23 janiolka napisała: > no ale przyznasz ze takie w calosci wygladaja lepiej niz zmasakrowane ;) Zmasakrowane ziemniaki to puree i są całkiem zjadliwe:)) Jedno jest pewne że w całości i olbrzymiego rozmiaru nie są dobre kłopoty i zmartwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl 16.04.03, 15:44 awee napisała: > janiolka napisała: > > > no ale przyznasz ze takie w calosci wygladaja lepiej niz zmasakrowane ;) > > Zmasakrowane ziemniaki to puree i są całkiem zjadliwe:)) > > Jedno jest pewne że w całości i olbrzymiego rozmiaru nie są dobre kłopoty i > zmartwienia. klopoty i zmartwienia prawdopodobnie wybija sie "w pien" dobre klopoty to brak klopotow a dobre ziemniaki to nieprzypalone ziemniaki howk! Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 16:00 > a dobre ziemniaki to nieprzypalone ziemniaki > howk! ....i nieprzesolone:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 16:11 and what about... polish soup! dobra zupa to nieprzesolona zupa howk! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 16:33 widzę, ze dyskusja o rozmaiarach zeszła na ziemniaki.... no cóz Białystok..... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan.lukov Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.Oxford.caffe.pl 16.04.03, 19:39 a w wiekszym samochodzie jest wiecej miejsca na nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:40 na nogi i nie tylko np jak ktos ma duza pupe to do malego nie wejdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 19:41 wejdzie tylko samochód nie bedzie w jednym kawałku.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.52.* / 10.1.0.* / *.riviera.pw.edu.pl 16.04.03, 19:51 wcale nie:)))) ale chyba jestem za mloda i nie chce zapeszac ;) wiec unikam tematu i wybieram warzywa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:52 annabl jestes wielka!!! ja nadal walcze z miechem !!!!a co do samochodow to wole takie duze zeby moc taranować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:00 Gość portalu: malosi napisał(a): > annabl jestes wielka!!! ja nadal walcze z miechem !!!!a co do samochodow to > wole takie duze zeby moc taranować!!!! Alex: Jest jeszcze dla Ciebie nadzieja.... To nie twoja ostatnia szansa.... niech moc bedzie z Tobą..... Nie za bardzo wyobrazam sobie te teranowanie fizycznie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 22:56 A wiec kobiety i mężczyzni wy tu tak o miesie i warzywach a ja odkryłam cos po środku , grzyby sa mym przeznaczeniem , nie zdziwie sie jak niedlugo mnie nie usłyszycie bo zmienie sie w grzyba .......... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:21 Gość portalu: annabl napisał(a): > wcale nie:)))) > ale chyba jestem za mloda i nie chce zapeszac ;) wiec unikam tematu i > wybieram warzywa > ;))) Człowiek nie krowa, nie samym zielskiem żyje. Zapraszam w przyszłości (jak tylko się wprawię) na piersi z indyka lub kurczaka w moim wykonaniu. Przekonasz się, że dobre mięso nie jest złe. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:23 Wilku ty z natury rzeczy jesteś mięsożercą, ale dlaczego chcesz przekonywać do tego innych. Nie , żebym miał coś do miesożerców... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:31 alex.4 napisał: > Wilku ty z natury rzeczy jesteś mięsożercą, ale dlaczego chcesz przekonywać > do tego innych. Nie , żebym miał coś do miesożerców... Nie przekonuję i nie zmuszam. Staram się zachęcać. Wegetarianizm szkodzi. Na przykład Kołodko - też wegetarianin i zobacz, co z niego wyrosło. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:33 Kołodko nie był jedyny. Inny wegerianin idiota to Hitler.... Ale z drugiej strony Stalin był miesożercą wiec wychodzi na remis. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:36 alex.4 napisał: > Kołodko nie był jedyny. Inny wegerianin idiota to Hitler.... Ale z drugiej > strony Stalin był miesożercą wiec wychodzi na remis. > Pozdr Ale Stalina położna na porodówce na główkę upuściła, więc to się nie liczy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:38 No dobra niech Ci bedzie: Masz Hussajna, Kim dzon Illa, Kim Ir Sena. wszystko miesojady.... W końcu jaki jest człowiek decyduje nie to co je, ale to kim jest.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:53 alex.4 napisał: > No dobra niech Ci bedzie: Masz Hussajna, Kim dzon Illa, Kim Ir Sena. wszystko > miesojady.... > W końcu jaki jest człowiek decyduje nie to co je, ale to kim jest.... > Pozdr Wiem. I każdy ma wolny wybór. Ty wolisz korzonki i te sprawy;) i szanuję Twój wybór, co nie zmienia faktu, że bez smalcu, hamburgera i żeberek z grilla nie dam rady żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 18:05 a wiesz dlaczego na młode wilki była obława? Bo człowiek zawłąszczył całą przyrodę, aby mogły się paść hamburgery in spe.... to dzieki temu cierpiały wilcy, zważcie i osądzcie to sami.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Czy rozmiar się liczy? 18.04.03, 16:49 alex.4 napisał: > a wiesz dlaczego na młode wilki była obława? > Bo człowiek zawłąszczył całą przyrodę, aby mogły się paść hamburgery in spe.... > > to dzieki temu cierpiały wilcy, zważcie i osądzcie to sami.... > Pozdr Zauważ, że człowiek również wycinał lasy, zabijał zwierzęta dlatego, aby mieć przestrzeń pod pola uprawne, zboże, warzywa, owoce. A jeszcze częściej człowiek zabijał dla samej idei. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 19.04.03, 19:50 Wilku widzę, że wróciłęś do cudzoziemczyzny.... Najlepsze pozdrowienia z okazji świat.... Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Czy rozmiar się liczy? 20.04.03, 17:11 alex.4 napisał: > Wilku widzę, że wróciłęś do cudzoziemczyzny.... Nie mogę Ralsowi życia ułatwiać. :) > Najlepsze pozdrowienia z okazji świat.... I wzajemnie. Mokrego poniedziałku! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:06 a tak pozatym, to lepiej chodzic w dopasowanym ubraniu, niz wdziewać sobie 2 numery za duze.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:17 Alex. Czy Ty chcesz powaznie porozmawiac? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:20 Ale o czym????? Nie, po powtórnym przeczytaniu swojej wypowiedzi chyba załapałem co co chodzi. Nie obrażaj się, ja nawiązuje do tematu. Dzisiaj przymierzałem koszulę i była za duza i skojarzyło mi się z tematem wątku. I tylko tyle.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:38 to wszystko przez ten ksiezyc :)) swieci mi prosto w okno Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 20:40 Podobno gdy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, mam nadzieję że przynajmniej są po Twojej stronie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 21:01 alex.4 napisał: > Podobno gdy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, mam nadzieję że > przynajmniej są po Twojej stronie.... > Pozdr Slyszalam ze jezeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze a jak nie chodzi o pieniadze to na pewno chodzi o faceta;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? IP: 193.0.117.* 16.04.03, 21:02 Ja jestem facetem!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 16.04.03, 21:05 tak tez podejrzewalam:)) chyba nie odkryje ameryki jezeli powiem ze zaliczam sie do kobiet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 14:20 no cośty, ale mnie zaskoczyłaś :)))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Czy rozmiar sie˛ liczy? 17.04.03, 14:41 alex.4 napisa?: > no cos´ty, ale mnie zaskoczy?as´ :)))))) > Pozdr mnie tez... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar sie˛ liczy? 17.04.03, 14:48 to stawia anabla w nowym swietle.... Jak łatwo jest człowiekowi pomylic w internecie!!!!!!!!!!!! :)))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 15:17 annabl napisała: > tak tez podejrzewalam:)) > chyba nie odkryje ameryki jezeli powiem ze zaliczam sie do kobiet :)) No proszę, a zawsze myślałem, że Anka to męskie imię. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 15:42 wolny_wilk napisał: > annabl napisała: > > > tak tez podejrzewalam:)) > > chyba nie odkryje ameryki jezeli powiem ze zaliczam sie do kobiet :)) > > No proszę, a zawsze myślałem, że Anka to męskie imię. :))) Za to wbrew nazwisku C.NIEMEN to mężczyzna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 15:57 ja juz stracialm rachube przez te rozmowy o plci. nie wiem czy jestem kobieta czy mezczyzna. A tak fajnie sie zaczynalo o rozmiarze... hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 18:01 agutka napisała: > ja juz stracialm rachube przez te rozmowy o plci. > nie wiem czy jestem kobieta czy mezczyzna. > A tak fajnie sie zaczynalo o rozmiarze... hmmm... Alex: Zawsze można temu poświęcić oddzielny wątek... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 16:47 wolny_wilk napisał: > annabl napisała: > > > tak tez podejrzewalam:)) > > chyba nie odkryje ameryki jezeli powiem ze zaliczam sie do kobiet :)) > > No proszę, a zawsze myślałem, że Anka to męskie imię. :))) Oczywiście, że męskie - nawet piosenkarz taki był: Paul Anka. Widziałem go w telewizorze i to facet był! Serio! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 17.04.03, 18:02 Rals ale może to był ucharakteryzowana kobieta..... a może to był facet ucharakteryzowany na kobietę, któa byłą przebrana za faceta.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 20:12 Co za róznica baba czy facet , wazne ze spiewa i tyle!!!a tak na prawde to wiekszoc facetów jest bardziej zbabiała od samych bab!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Czy rozmiar się liczy? 21.04.03, 20:36 Gość portalu: malosi napisał(a): > Co za róznica baba czy facet , wazne ze spiewa i tyle!!!a tak na prawde to > wiekszoc facetów jest bardziej zbabiała od samych bab!!!! Dokładnie, a większość dziewczyn to chłopaczyce. :P Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 11:44 Mnie się wydaje, ze w niektórych sytuacjach płeć jednak odgrywa pewna role :)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 11:53 alex.4 napisał: > Mnie się wydaje, ze w niektórych sytuacjach płeć jednak odgrywa pewna role :)))) > Pozdr Dokładnie! Na przykład: dziewczyna w mini od razu łapie autostop, a faceta w mini jakoś nikt nie chce zabrać. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 11:57 No nie wiem, nie każda dziewczyna w mini złapie stopa. Ja musiałam na przykład posunąć się dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 12:07 agutka napisała: > No nie wiem, nie każda dziewczyna w mini złapie stopa. Ja musiałam na przykład > posunąć się dalej... To fakt, nago to już każda na mór-beton stopa złapie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 12:13 moze az do tego stopnia to nie... bez przesady, nie jestem eksxibicjonistka. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 12:15 agutka napisała: > moze az do tego stopnia to nie... > bez przesady, nie jestem eksxibicjonistka. Nie moja wina, że nie podałaś szczegółów... :) A że jestem facetem, to oczywiste, w jaki sposób interpretuję półsłówka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 12:20 no i bardzo dobrze-wyobraznia jest bardzo wazna. Zatem wyobrazaj dalej hmmmmm... potem powiesz mi co sobie ostatecznie wyobraziles :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 12:24 Wilku, Agutke mogles obejrzec w TV...zaluj ze ta stacja nie dociera do Warszawy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 15:16 aand, nawet mi tego nie przypominaj, ze robilam dla jardu TV, chce o tym jak najszybciej zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 15:22 ...toz mówie ze przyjemnie bylo poogladac nie telewizje tylko pania redaktor... Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 15:29 dziekuje, choc ja na wizji bylam zaledwie kilka razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 15:31 ...i widzisz jakie to wstrzasajace wrazenie wywarlo na niektórych! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 15:36 mowisz o rozmiarze? czy o czyms innym, bo juz nie wiem. A moze o tym jak kiedys lapalm stopa w samej bieliznie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 15:42 ...chodzi o caloksztalt czyli o cala przyjemna sylwetke... PS. ...dlaczego w samej bieliznie? Czyzby brak wiary w siebie? Czy moze cala banda siedziala w rowie? Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 20:10 Dokladnie, cała zgraja siedziala w rowie, a ja mialam jeszcze na sobie skarpetki koszykarskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
swabodnyj_wolk Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 16:21 aand napisał: > Wilku, Agutke mogles obejrzec w TV...zaluj ze ta stacja nie dociera do > Warszawy...:))) Czy gdzieś w necie da się jakieś urywki znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
swabodnyj_wolk Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 16:20 agutka napisała: > no i bardzo dobrze-wyobraznia jest bardzo wazna. Zatem wyobrazaj dalej hmmmmm.. > . > potem powiesz mi co sobie ostatecznie wyobraziles :) Niektóre tematy lepiej przemilczeć. Nieletni też czytają to forum. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:03 Ojej to coraz bardziej interesujące. To jak w końcu.... Agutko wiesz zawsze musi być ten pierwszy raz, wiec mozesz kiedys spróbować jak działąsz naga na kierowców. Tylko obawiam się że zapatrzeni spowoduja wiele wypadków...... W ks. nagró Darwina był taki wypadek. Dziewczyna chciała zrobić przyjemność wychodzącemu mężowi do pracy i na chwilę uniosła bluzke pokazujac mu biust. Kierowca, który jechał na ulicy zapatrzył się na ten widok i uderzył w sciane domu, jemu się nic nie stało, ale w domu był dentysta, który włąśnie borował klientowi ząb. Dłuygio zjechało mu, klient zacisnał z bólu usta i odgryzł palec dentyście. Nie wiem czy go przyszyli.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:17 Alex!!!!troche mnie nie bylo a ty jusz deprawujesz to całe forum , łojeju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:18 Dlaczego deprawuje? Czekam na Ciebie, 3 dzień, czy przyjdzie ktos od ciebie, czy przyjdziesz Ty.... :)))))))) Pozdr Ja mówię tylko o noszeniu bielizny, odkad to deprawacja? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:23 pięknie pięknie!!! przybyłam zobaczyłam i poznałam prawdziwe oblicze alexa, a propos bielizny to wczoraj jednak nie uniknełam zamoczenia(wcale sie nie zsikałam)tylko zostałam zmoczona jednak sie nie przejełam za mocno Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:25 Czyzby ktoś Cię obsikał? :) w ubikacji w pubie? :) A jakie jest moje prawdziwe oblicze? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:29 niestety musialam odwiedzic meski kibelek.... i nie byl to dobry pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:32 ale nie odpowiedziałaś jaka jest moja prawdziwa twarz? :( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:35 A czy ja ja widziałam ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:37 wijesz się jak piskorz.... ale to Ty pisałaś:"pięknie pięknie!!! przybyłam zobaczyłam i poznałam prawdziwe oblicze alexa", Malosiu czekam, czekam.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:40 Jak ujrze twe olicze to ci powiem : wrozka malosi prawde ci powie... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:42 wykrecasz się, wykręcasz.... Co dziewczynka chciała powiedziec, niech prawdę powie..... Pozdr Oświeć mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:46 Oswiecam cie alexie , a raczej cie oswiece ale po1 nie moge ci powieziec nic gdyz nie mam włosa , zdjencie , fusa , linii papilarnej po2 to kosztuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:48 Zdjecie niezbyt nadaje się do oswiecania bo jak sie pali to brzydko pachnie.... A ile chcesz za oświecenie..... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:51 cena do negocjaci zalezy jaki zakres oswiecenia ci potrzebny a kasy ma starczyc na okulary gucciego (moga byc od razu okulary) adres sklepu:kolo kina pokój w optyku (to te fajne) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:55 nie oświecasz czasami dla samej radosci oświecania a nie ze wzgledów materialnych..... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:57 A czy ty potrzebujesz oswiecenia??????!!! jak tak bardzo potrzebujacy jestes to sie moze zlituje....znaj me złote serce Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 18:59 złote serce? Oj wiele oświeceń potrzeba na złote serce.... A wiec oświeć mnie!!!!!!!!!!!!!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 20:12 teraz mam bardziej podłą sylwetke Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 20:17 Nie martw sie, wszystko jeszcze przed Toba i twoja sylwetka.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 20:20 no własnie to mnie doskwiera, szczegolnie ta sylwetka z przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 20:24 Agutko liczy sie to kim jesteśmy, a nie centymetry tu i tam... Oczywiście ludzie czasami bardzo łatwo ustalają sobie zdanie o kims, ale jak pozna się człowieka bliżej to można zobaczyć, że to było mylne wrażenie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl 22.04.03, 20:48 alex.4 napisał: > Agutko liczy sie to kim jesteśmy, a nie centymetry tu i tam... > Oczywiście ludzie czasami bardzo łatwo ustalają sobie zdanie o kims, ale jak > pozna się człowieka bliżej to można zobaczyć, że to było mylne wrażenie. > Pozdr "tra ta ta ta" -dodam nie wierzac Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 21:13 Gość portalu: annabl napisał(a): > alex.4 napisał: > > > Agutko liczy sie to kim jesteśmy, a nie centymetry tu i tam... > > Oczywiście ludzie czasami bardzo łatwo ustalają sobie zdanie o kims, ale j > ak > > pozna się człowieka bliżej to można zobaczyć, że to było mylne wrażenie. > > Pozdr > > "tra ta ta ta" > -dodam nie wierzac A ja się podpisuję pod zdaniem Alexa. Liczą się wnętrzności. Poza tym, stare przysłowie mrówków głosi, że kochanego ciała nigdy dość. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 21:27 mrowki to troche nie ta skala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 22.04.03, 21:58 annabl napisała: > mrowki to troche nie ta skala > :)) No dobra, stare przysłowie słoni mówi to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 14:50 :)) niech Ci bedzie ww: chodza sluchy, ze mrowki dobrze trzymaja ze sloniami wiec wierze Ci na slowo, chociaz ...wilcze...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 15:53 annabl napisała: > :)) niech Ci bedzie ww: chodza sluchy, ze mrowki dobrze trzymaja ze sloniami > wiec wierze Ci na slowo, chociaz ...wilcze...:)) A kto o nas takie plotki rozpuszcza?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 15:55 wolny_wilk napisał: > annabl napisała: > > > :)) niech Ci bedzie ww: chodza sluchy, ze mrowki dobrze trzymaja ze slonia > mi > > wiec wierze Ci na slowo, chociaz ...wilcze...:)) > > A kto o nas takie plotki rozpuszcza?!?!?!?! czy nalezy cos sprostowac??.....nie..:) przeciez tu sie nic zlego nie dzieje:)) spokoj w lesie! :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 16:15 annabl napisała: > wolny_wilk napisał: > > > annabl napisała: > > > > > :)) niech Ci bedzie ww: chodza sluchy, ze mrowki dobrze trzymaja ze s > lonia > > mi > > > wiec wierze Ci na slowo, chociaz ...wilcze...:)) > > > > A kto o nas takie plotki rozpuszcza?!?!?!?! > > czy nalezy cos sprostowac??.....nie..:) przeciez tu sie nic zlego nie dzieje:)) > spokoj w lesie! > :) pozdr. Zapamiętam to sobie!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 16:40 Słonie, mrówki.... skoro rozmiar sie nie liczy to można sobie wyobrazić osła i smoczycę..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:06 alex.4 napisał: > Słonie, mrówki.... > skoro rozmiar sie nie liczy to można sobie wyobrazić osła i smoczycę..... > Pozdr Za dużo Shreka:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl 23.04.03, 17:05 wolny_wilk napisał: > annabl napisała: > > > wolny_wilk napisał: > > > > > annabl napisała: > > > > > > > :)) niech Ci bedzie ww: chodza sluchy, ze mrowki dobrze trzymaja > ze s > > lonia > > > mi > > > > wiec wierze Ci na slowo, chociaz ...wilcze...:)) > > > > > > A kto o nas takie plotki rozpuszcza?!?!?!?! > > > > czy nalezy cos sprostowac??.....nie..:) przeciez tu sie nic zlego nie > dzieje:)) > > spokoj w lesie! > > :) pozdr. > > Zapamiętam to sobie!!!!!! ;) a czy bedzie okazja do zemsty?? chyba nie....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:10 Gość portalu: annabl napisał(a): > a czy bedzie okazja do zemsty?? > chyba nie....:))))))) A czy ja coś o zemście mówiłem? A okazja się znajdzie, Polibuda mała, niewielu studentów, łatwo szukaną osobę namierzyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:23 wolny_wilk napisał: > Gość portalu: annabl napisał(a): > > > a czy bedzie okazja do zemsty?? > > chyba nie....:))))))) > > A czy ja coś o zemście mówiłem? > A okazja się znajdzie, Polibuda mała, niewielu studentów, łatwo szukaną osobę > namierzyć. :) no to jestem w niebezpieczenstwie od dzisiaj chodze w moro i udaje Chucka Norrisa (ergo- bede sie dzielnie bronila) albo dla niepoznaki nie bede chodzila na wydzial...... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:28 annabl napisała: > no to jestem w niebezpieczenstwie > od dzisiaj chodze w moro i udaje Chucka Norrisa (ergo- bede sie dzielnie > bronila) Super, ostre dziewczyny są fajniejsze. :)))) > albo dla niepoznaki nie bede chodzila na wydzial...... Sama mi podsunęłaś pomysł o zemście, a teraz uciekasz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:11 Annabl chcesz zemsty? Zawsze mozna pójść w las i poszukać wilka.... A potem jedna łapkę oderwać, a potem drugą, a potem trzecia... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:26 i juz nic nie zostanie z rozmiaru..... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:29 to rozmiarów zawsze mozna wrócic.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:32 alex.4 napisał: > Annabl chcesz zemsty? Zawsze mozna pójść w las i poszukać wilka.... > A potem jedna łapkę oderwać, a potem drugą, a potem trzecia... > Pozdr Ej, to ja miałem się mścić!!!!!! A poza tym - wilki są pod ochroną! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:40 Wilku, my chcemy wrócić do rozmowy o wymiarach, a ty co? wstydziłbyś sie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:47 alex.4 napisał: > Wilku, my chcemy wrócić do rozmowy o wymiarach, a ty co? wstydziłbyś sie.... > Pozdr Ok, poprawiam się: niech żyje 75C!!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:49 Dobra Wilku widzę że wracasz na jasna strone mocy..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 17:55 alex.4 napisał: > Dobra Wilku widzę że wracasz na jasna strone mocy..... > Pozdr Wolę ciemne. Z pianką na dwa palce. :))) A co do rozmiaru: musi być duże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy?- hmm IP: *.student.pw.edu.pl 23.04.03, 17:59 nikt tu nikogo pod karabinem nie trzyma ja siedze tu..... z przyjemnoscia a jak ktos kogos zobaczy na ....ulicy to wtedy sobie pogadamy... o rozmiarach itp;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy?- hmm 23.04.03, 18:04 Gość portalu: annabl napisał(a): > nikt tu nikogo pod karabinem nie trzyma > ja siedze tu..... z przyjemnoscia > > a jak ktos kogos zobaczy na ....ulicy to wtedy sobie pogadamy... o rozmiarach > itp;) A jak Cię na tej ulicy rozpoznać? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 18:00 Wilku, duże ma swoje zalety, akle ma też wady.... Zresztą każdy rozmiar ma swoje zalety.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 18:03 alex.4 napisał: > Wilku, duże ma swoje zalety, akle ma też wady.... > Zresztą każdy rozmiar ma swoje zalety.... > Pozdr Najlepszym rozmiarem jest "w sam raz". Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 18:07 Wilku ogladałes Porozmawiaj z nia almodovara. Tam malejacy kochanek, który sie skurczył spaceruje po N.Oreiro. Jego spacer jest lepszy niz spacer po Kasi Figurze, choc kończy sie tragicznie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 18:12 alex.4 napisał: > Wilku ogladałes Porozmawiaj z nia almodovara. Tam malejacy kochanek, który sie > skurczył spaceruje po N.Oreiro. Jego spacer jest lepszy niz spacer po Kasi > Figurze, choc kończy sie tragicznie.... > Pozdr Nie, nie oglądałem. Ale N. Oreiro? Zachęciłeś mnie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 18:19 Warto, film świetny, a spacer bardzo brawurowy..... Źle sie kończy dla kochanka.... Zniknał w czeluściach..... Chciał zbyt duzo..... :_) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.52.* / 10.1.0.* / *.riviera.pw.edu.pl 23.04.03, 18:23 alex.4 napisał: > Warto, film świetny, a spacer bardzo brawurowy..... > Źle sie kończy dla kochanka.... Zniknał w czeluściach..... > Chciał zbyt duzo..... :_) > Pozdr :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 18:30 Annabl a co Ty myślisz o rozmiarach? :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 18:42 alex.4 napisał: > Annabl a co Ty myślisz o rozmiarach? :) > Pozdr to zalezy od przedmiotu moze byc np. za duzy rozmiar czasu poswiecanego na siec albo wzrost: np.182cm albo niewielki rozmiar czasu pozostaly do konca studiow...;) ps. i tak chodzi o to zeby kazdy forumowicz umiescil tu swoje zdjecie...no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 18:46 kazdy to nie, tylko ci reprezentacyjni.... np. Ty.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl 23.04.03, 19:52 no i co z tym zrobic?.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 20:57 Gość portalu: annabl napisał(a): > no i co z tym zrobic?.... Sprzedać! PS: A o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 14:36 Delektować się..... sporzedać później..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 12:33 no własnie a czy my sie przypadkiem nie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 23.04.03, 13:07 Ja na pewno nie znam.... Ale Agutko don`t worry (czyli nie mniej worków pod oczyma z żalu) be hapy.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 21:41 Zaraz sie okaze tak jak w tym filmie ze wszyscy znaja alexa...a co do workow pod oczami to polecam maske zelowa zakladasz , kladziesz sie i odplywasz ... do piekniejszego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 08:40 Gość portalu: malosi napisał(a): > Zaraz sie okaze tak jak w tym filmie ze wszyscy znaja alexa...a co do workow > pod oczami to polecam maske zelowa zakladasz , kladziesz sie i odplywasz ... > do piekniejszego swiata Lepiej działa fajka wodna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.52.* / 10.1.0.* / *.riviera.pw.edu.pl 24.04.03, 08:43 A w jakim rozmiarze ta fajka, ze zapytam nieskromnie.....? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 16:37 Gość portalu: annabl napisał(a): > A w jakim rozmiarze ta fajka, ze zapytam nieskromnie.....? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXL - mam kompleksy. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 16:57 wolny_wilk napisał: > Gość portalu: annabl napisał(a): > > > A w jakim rozmiarze ta fajka, ze zapytam nieskromnie.....? > > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXL - mam kompleksy. :)))) oby wszyscy mieli taaaakie kompleksy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 14:14 Gość portalu: malosi napisał(a): > Zaraz sie okaze tak jak w tym filmie ze wszyscy znaja alexa...a co do workow > pod oczami to polecam maske zelowa zakladasz , kladziesz sie i odplywasz ... do > > piekniejszego swiata Alex: No proszę okazuje sie, że tylko ja nikogo nie znam...... a mnie wszyscy...... co ja polityk...... albo jakaś inna aktorka..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 16:40 alex.4 napisał: > Alex: No proszę okazuje sie, że tylko ja nikogo nie znam...... > a mnie wszyscy...... > co ja polityk...... > albo jakaś inna aktorka..... > Pozdr Nie wiem jak inni, ale ja Ciebie znam z ostatniego odcinka 997 (tego o seryjnym stosiarzu). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 17:28 Moze o seryjnym kosiarzu , to ten co idzie na pole i kosi cała trawe a potem uzywa fajki wodnej tak jak wilk... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:34 to nie ja byłam Ewa to nie skradłam niebo... (w wczoraj byłem na karaoke w Odeonie, poziom wybieranych piosenek nie najwyzszy...) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:38 Górą Górniak! fajnie ze ktos udziela sie na karaoke... czy podbiles publicznosc?:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 17:40 Łooooooooooooooooł to alex spieeeeeeewa i to edytke???????????????????????????????????????????????????(zdziwienie to było) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:41 Ja niestety nie spiewałem, zabrakło mi czasu aby wprawić się w stan w którym mógłbym wystapić... ale ta wiekopomna chwila jeszcze nadejdzie... a wtedy drzyjcie wszelkie mietki szczęsniaki, michały wisniewskie czy inne późne kaziki staszewskie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:45 podaj czas i miejsce, zrobimy zapisy na widownie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 17:47 ja wiemmmmm!!!! alex po prostu musi sie rozgrzac a wtedy jak da czadu!!!!!!!!!!! uuuuuuuuuuuuu.....ja poprosze w pierwszym rzedzie rezerwacje Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:49 dac czadu... czeeledersi si w głowie? W sumie czemu nie.... Moge dać występ..... Przy małej publiczności..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 17:52 Ale czemus taki skromny czemu tylko przy małej ! oj chłopcze ja ci taka widownie przyprowadzeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:54 myślę, ze najpierw musze dopracować numery, a poza tym dziewczyny dostaną histerii i kto bedzie je potem cucił.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:56 ja sie zglaszam na glownopatrzaca-na-spiewaka-hej Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 17:59 ty nie wiesz na co się chcesz zdecydować, odpuszczie jej grzechy bo nie wie co czyni :)))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:01 Annabl musimy tylko pieluszki załozyc bo jeszcze sie posikamy z wrazenia!!!!(to tylko rada na marginesie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 24.04.03, 18:02 Alex,fan club juz masz:)teraz czekamy na koncert:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:04 widać dziewczyny wiredzą co dobre.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:06 no a jak a wyscie chcieli nas na stos wrzucic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:09 to nie my, to Annabl chciał, my tylko uczynne chłopaki i kobiecie chcieli pomóc.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:18 alex.4 napisał: > to nie my, to Annabl chciał, my tylko uczynne chłopaki i kobiecie chcieli > pomóc.... > Pozdr a prosze bardzo, ja potrzebuje pomocy..... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:21 zamiast podziekować, że chcemy pracować w ciezkich warunkach dla zdrowia (zapach palonego ciałą) to Ty jeszcze grymasisz.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:28 alex.4 napisał: > zamiast podziekować, że chcemy pracować w ciezkich warunkach dla zdrowia > (zapach palonego ciałą) to Ty jeszcze grymasisz.... > Pozdr alez ja nie grymasze, ja tylko znaczaco mrugam oczkiem.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:31 annabl napisała: > alex.4 napisał: > > > zamiast podziekować, że chcemy pracować w ciezkich warunkach dla zdrowia > > (zapach palonego ciałą) to Ty jeszcze grymasisz.... > > Pozdr > alez ja nie grymasze, ja tylko znaczaco mrugam oczkiem.... ;) Alex: dobrze że postanowiłąs poprawę, żałujesz za grzechy..... mozesz liczyc na rozgrzeszenie..... z drugiej strony mozna cię rozgrzać bardziej tradycyjnymi metodami :) Stos jest fajny, ale to impreza dla jednej strony tylko jednorazowa..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:35 rozumiem ze stos to jest final ale trzeba jeszcze dobiec do mety..;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:30 alex.4 napisał: > myślę, ze najpierw musze dopracować numery, a poza tym dziewczyny dostaną > histerii i kto bedzie je potem cucił.... > Pozdr No cóż, mogę się poświęcić i zgłosić się do cucenia mdlejących niewiast. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:36 Wilku taaaak cała brudna robota ma spaść na mnie, a ty bedziesz zbierał tylko śmietankę.... nie ma tak Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 24.04.03, 18:41 alex.4 napisał: > Wilku taaaak cała brudna robota ma spaść na mnie, a ty bedziesz zbierał > tylko śmietankę.... nie ma tak > Pozdr Robi show, laski mdleją na jego widok, zgłaszam się do posprzątania bałaganu, jaki zostawi, a on jeszcze na mnie naskakuje!!!!! To się nazywa niewdzięczność!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 17:36 tym bardziej ze alex to sprzatac nie lubi , a czasem wsród smieci to mozna cos ciekawego znaleźć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 25.04.03, 18:22 Malosiu, czyżbyś miała w tym doświadczenie ?! :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:30 a jakze mawiaja potrzeba matka pogrzebaczy smieciowych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 25.04.03, 19:32 czyzbyś była archeologiem z zamiłowania :) ? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:35 archeolog archeologiem a ja po prostu lubie grzebac w róznych rzeczach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 25.04.03, 19:37 tylko uważaj na policje.... oni moga nie zrozumieć twojego czytego altruizmu.... Np złote brazoletki przecież lepiej wygladaja na reku kobiecym niż wystawie, więc wybicie szyby byłby czystym altruizmem przez kobiete... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus TAAAK! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:36 Po Świętach rozmiar wysuwa się na pierwszy plan (i na boki). Rozmiar 38 (a było 36)!!! Ło matko! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: TAAAK! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 19:37 Habi to Ty jesteś drobinka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: TAAAK! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:51 łojeju 38 to jes dopiero norma a nie jakies tam 36 toz tego sie zobaczyc nie da nareszcie wyszłas do ludzi habi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: TAAAK! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:57 Do ludzi wyszłam, zdecydowanie. Zwłaszcza w środkowej długośći (he,he - krótkości) mojej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: TAAAK! IP: *.student.pw.edu.pl 25.04.03, 20:14 o, a mi sie dzieki Bogu zmniejszylo, i to tam gdzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: TAAAK! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 20:17 A co robiłaś????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: TAAAK! IP: *.student.pw.edu.pl 25.04.03, 20:26 mniej jadlam miedzy innymi no i basen, bieganie i troche cwiczen rano (troche- bo bywa ze sie nie chce) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: TAAAK! 25.04.03, 21:32 A mi dziś wyszło, że mam 6 kg nadwagi. A najlepsze w tym jest to, że zupełnie się tym nie przejmuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Czy rozmiar się liczy? 25.04.03, 20:23 Wracając do domyślnego tematu - rozmiar wcale nie jest ważny, bylebył gruby i długi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl 25.04.03, 20:38 maurus napisał: > Wracając do domyślnego tematu - rozmiar wcale nie jest ważny, bylebył gruby i > długi. oto czlowiek, ktory przechodzi do konkretu Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Czy rozmiar się liczy? 25.04.03, 21:00 To był oczywiście męski punkt widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl 25.04.03, 21:07 tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 25.04.03, 21:31 maurus napisał: > Wracając do domyślnego tematu - rozmiar wcale nie jest ważny, bylebył gruby i > długi. No tak, małym bananem nikt się nie naje. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 26.04.03, 01:15 To wlasnie u mezczyzn jest fascynacja rzeczami duzymi, wielkimi..... W Papui mezczyzni nakladaja specjalne ubranko na niego, z tym ze wielkosc owego ubranka nie ma nic wspolnego z wielkoscia tego, jest duzo wieksza..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 26.04.03, 12:28 alex.4 napisał: > To wlasnie u mezczyzn jest fascynacja rzeczami duzymi, wielkimi..... > W Papui mezczyzni nakladaja specjalne ubranko na niego, z tym ze > wielkosc owego ubranka nie ma nic wspolnego z wielkoscia tego, jest > duzo wieksza..... > Pozdr Ale to wdzianko ma również zastosowanie praktyczne, służąc za coś w rodzaju kieszeni na drobne, tytoń, przekąskę, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 26.04.03, 14:41 Wilku nie wiem czy słuzy to jako torba na drugie śniadanie, ale jak dla mnie takie danie jest niesmaczne.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:11 no dobra a gdzie baby maja nosic tyton i 2 sniadanie one takiej kieszonki nie maja?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 26.04.03, 16:12 W krajach przynajmniej Afryki był zwyczaj że kobieta nosiła na głowie.... to zdrwosze.... bardziej higieniczne.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:37 to czemu facet nie moze na głowie????? yyyyyyyyyyyyyy??????!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 26.04.03, 16:43 Papua a Afryka to dwie rózne cześci świata inne mentalności... Na mnie zfobiło olbrzymie wrażenie gdy widziałem w Brukselli jak dwaj Arabowie idą sobie i rozmawiaja, a za nimi 5 kroków dalej idą dwie ich zony, obwieszone torbami z zakupami i dziećmi..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:45 gdybym była facetem to bym sie cieszyła ale ze nie jestem to mowie : TO OKRUTNE I OKROPNE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 26.04.03, 16:49 a czy ktoś się cieszy? To jest okrutne i okropne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 19:02 kobiety wynieść na piedestał!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 26.04.03, 19:26 tak... z piuedastału łatwiej zagladac pod spódniczke.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 27.04.03, 11:27 alex.4 napisał: > tak... z piuedastału łatwiej zagladac pod spódniczke.... :) > Pozdr I wreszcie nie będzie musiała prosić męża o wyjęcie naczyń z wyższych szafek w kuchni. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 27.04.03, 16:15 wolny_wilk napisał: > alex.4 napisał: > > > tak... z piuedastału łatwiej zagladac pod spódniczke.... :) > > Pozdr > > I wreszcie nie będzie musiała prosić męża o wyjęcie naczyń z wyższych szafek w > kuchni. :))) Alex: Niezły patent :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 27.04.03, 16:44 alex.4 napisał: > Alex: Niezły patent :) > Pozdr Szukanie praktycznego zastosowania sytuacji to podstawa. PS: Dzisiejsza moja rozmowa z koleżanką: Ja: Kobiety są stworzone do sprzątania. Ona: Nieprawda, kobiety są stworzone do innych celów. Ja: A niby do jakich? Ona: No.... tego..... innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 16:51 wolny_wilk napisał: > Szukanie praktycznego zastosowania sytuacji to podstawa. > PS: Dzisiejsza moja rozmowa z koleżanką: > Ja: Kobiety są stworzone do sprzątania. > Ona: Nieprawda, kobiety są stworzone do innych celów. > Ja: A niby do jakich? > Ona: No.... tego..... innych. Do sprzątania stworzona jest szczotka i odkurzacz. Ludzie są stworzeni do poszukiwania rozwiązania zagadki bytu. Kobiety i mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 27.04.03, 16:55 Gość portalu: habitus napisał(a): > Do sprzątania stworzona jest szczotka i odkurzacz. Wiem, po prostu mam alergię na niedojrzałe gadki o "feminizmie". > Ludzie są stworzeni do poszukiwania rozwiązania zagadki bytu. Kobiety i > mężczyźni. Nie zgodzę się. Ludzie są stworzeni do poszukiwania siebie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 28.04.03, 20:01 Gość portalu: habitus napisał(a): > Ludzie są stworzeni do poszukiwania rozwiązania zagadki bytu. Kobiety i > mężczyźni. Alex: wedle ewolucjonistów ludzie stworzeni są do rozpowszechniania swoich genów... Jeden z socjobiologów R.Dawkins nawet porównał zywe stworzenia do ubrań, ajk my zmieniamy i pozbywamy się ubrań,. tak geny zmieniaja powłoki, dzięki którym się powielaja.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 18:53 znam podobna historie o gejach ze im cos tam utknęło a swoja drogą to az wczora chciałam zostac gejem jak tak sie na całujacych chopców napatrzyłam taka ładana para achhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 28.04.03, 19:59 Malosiu rozumiem ze chcesz się całowaś z chłopcami, w Twoim wypadku to nawet naturalne... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 28.04.03, 20:48 alex.4 napisał: > Malosiu rozumiem ze chcesz się całowaś z chłopcami, w Twoim wypadku to nawet > naturalne... > Pozdr Dlaczego? "Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek." :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 19:32 Powinien powstac nowy tamat pt prezentacja... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 19:34 myslę, że próbowanie przez internet moze nie uzmysłowic całego pozytywnego smaku kryjacego się... Podr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 27.04.03, 11:29 Gość portalu: malosi napisał(a): > no dobra a gdzie baby maja nosic tyton i 2 sniadanie one takiej kieszonki nie > maja?????!!!! No co Ty, zawsze zdawało mi się, że wy kieszonkę macie wbudowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 27.04.03, 16:10 Wilku i Ty tamchcesz wkładać zatłuszczone kanapki czy papierosy.... Ja rozumiem że niektóre panie umieszczaja tam parówki, albo inną kaszanke ale to nie najlepiej świadczy o ich higienie osobistej.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 27.04.03, 16:52 alex.4 napisał: > Wilku i Ty tamchcesz wkładać zatłuszczone kanapki czy papierosy.... > Ja rozumiem że niektóre panie umieszczaja tam parówki, albo inną kaszanke > ale to nie najlepiej świadczy o ich higienie osobistej.... > Pozdr Ja tam nie wiem, z definicji nie posiadam takiego przyrządu. Ale jeden ze znajomych chirurgów ma spory zapas anegdotek, co mu zdarzyło się już stamtąd wyciągać, włączając w to mysz i kilka żab. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 27.04.03, 16:54 pomysłowość czy zapominalstwo ludzkie nie ma granic..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.52.* / 10.1.0.* / *.riviera.pw.edu.pl 28.04.03, 20:59 hej, moze zaprezentujecie jak i co powinno sie nosic...?;) przeciez jest nowy sezon...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Czy rozmiar się liczy? 28.04.03, 21:18 Gość portalu: annabl napisał(a): > hej, moze zaprezentujecie jak i co powinno sie nosic...?;) przeciez jest nowy > sezon...?;) Dla Ciebie zawsze. Pod warunkiem, że będzie to prezentacja obustronna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 09:35 Wilku nie bądź samolubem!!!!! Jasne. Czemu nie! :)))))))))) Jak widać na nas mozna liczyć..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.student.pw.edu.pl 29.04.03, 09:43 Halo, halo, przeciez sie nie rozdwoje... ;) Wilku, a co masz do zaprezentowania..?;) Chcialabym wiedziec co mnie spotka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 19:35 jeżeli masz byc od razu nie spalona, to mozesz się rozdwoić.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 20:26 a ja znow wroce uporczywie do rozmiaru i powiem tak: Zeby zycie mialo smaczek raz orzeszek raz ziemniaczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 20:28 jasne szcególnie kiedy jest ich para.... i moze niekoniecznie ziemniaczki.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 20:34 skoro raz ziemniaki, to czemu i nie wisienki... ale ja zawsze od wisienek wolałem czereśnie, są słodsze, albo winogrona.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 20:30 Agutko w tej chwili na forum jestesmy tylko my.... ja jako humanista.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 20:33 a skad wiesz ze tylko my? i co ma znaczyc, ze Ty jako humanista... ja tez moze nie humanista, ale humanistka i to po historii :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 20:36 ojej po histerii? Jako humanista, yoj to było nawiązanie do seksmisji, nie pamiętasz sceny kiedy Stuhr próbuje zaciągnać do łóżka (ale ona tam juz jest) pania blondarcheolog? To zart skoro jesteśmy (bo tylko my piszemy0 dwoje.... Nie obraziłas się? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Czy rozmiar się liczy? 29.04.03, 20:41 absolutnie sie nie obrazilam bo nie ma za co! Szczerze mowiac to nikt mnie na forum nie obrazil, czytam wszystko, ale nie o wszystkim rozmawiam... A poza tym fakt, jest taka scena z Seksmiji, najpierw nie skojarzylm. A tak w ogole czytajace twoje watki dochodze do wniosku, ze moze ci kobiety brakuje? Mam nadzieje ze teraz to Ty sie nie obraziles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Czy rozmiar się liczy? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 19:22 Agutko juz alex sie nie obrazi bo go nie ma , a swoja droga to tez czuje ze brakuje , te tematy o wisienkach , nagich kobietach ... Odpowiedz Link Zgłoś