Gość: ny IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 19:56 wypisywanie bzdur w rodzaju czystek z mniejszościami narodowymi to więcej niż rasizm to szowinizm. Ze też takich święta ziemia nosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gumbas Re: skin rasista ! IP: 80.51.244.* 28.04.03, 20:57 PUNK'S NOT DEAD!!!!!! Trzeba napierdalać łyse gówno to nie będą pisać śmierdziele po ścianach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: skin rasista ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 21:03 Jaki rasista! To prowokator... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Skin o Oszolom to ta sama osoba 29.04.03, 02:03 To jeszcze nie zauwazyliscie, ze skin i debil oszolom to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin G. prawda idioto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 10:53 Czekaja niech no tylko załatwie sobie łącze z którego ty korzystasz Żydku a wtedy nie poznasz samego siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Ormond IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 02:32 Zauważyliśmy. Dr Jekyll i Mr Hyde. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ormond 29.04.03, 04:49 W takim razie limeryk specjalnie dla niego: Pewien dzialacz LPR-u, Mial IQ rowne 0. Bronil zaciecie moralnosci, Przeciw rozpuscie i nagosci, Bo mial czlonka +- 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Ormond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 10:55 ormond napisał: > W takim razie limeryk specjalnie dla niego: > > Pewien dzialacz LPR-u, > Mial IQ rowne 0. > Bronil zaciecie moralnosci, > Przeciw rozpuscie i nagosci, > Bo mial czlonka +- 0. - Tylko że ja jestem z Samoobrony a mój chuj ma w wzwodzie ponad ćwierć metra a ty ile obrzezany fiucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Ormond IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 23:22 Jak rozumiem TEN wymiar oraz przynależnośc do TEJ partii to największe twoje osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ormond 29.04.03, 23:24 Gość portalu: Skin napisał(a): > ormond napisał: > > > - Tylko że ja jestem z Samoobrony a mój chuj ma w wzwodzie ponad ćwierć metra A wyjęty z wody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Ormond IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 23:32 Niee, no przecież nie chcemy żeby skin się zabił własnym osiągnięciem. Niech trzyma w wodzie. Najlepiej w utlenionej. Dla czystości rasowej oczywiście :D))) Odpowiedz Link Zgłoś