Dodaj do ulubionych

Koronkiewicz w Partii Kobiet

IP: *.koba.pl 31.03.07, 20:26
Podobno się zapisał do Partii Kobiet .
Może w końcu uda mu się w posły albo w senatory pójść ,
taki z niego niezależny dziennikarz .
Dieta mu się marzy
Udzielmy mu poparcia
Niech chłop się spełni finansowo
Obserwuj wątek
    • Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 09:56
      nie zapisałem się do Partii Kobiet. po prostu poszedłem na ich spotkanie i
      wręczyłem Manueli Gretkowskiej bukiet kwiatów. czy to grzech?
      to bardzo ciekawe, ze zna pan moje marzenia.
      rzeczywiście powinienem zrzucić troszkę sadełka, ale chciałbym to raczej
      uczynić ćwiczeniami, a nie dietą.

• Gość: jawa Re: Jak było na spotkaniu? IP: *.euro-net.pl 01.04.07, 14:36
        Bo nie umiałam się zdecydować, czy spotkać się z p. Manuelą, czy z p. Donaldem
        (i - wbrew życzeniu - z p. Krzysztofem K. z orszakiem)
        • Gość: wkoronkiewicz Re: Jak było na spotkaniu? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 15:35
          przyszło bardzo dużo osób. fama może nie pękała w szwach, ale trzeba było
          dostawiać krzesła. przeważały oczywiście panie, choć zdarzali się też panowie.
          kilka słów o paniach: młode, przystojne, dynamiczne, dobrze ubrane, wspaniale
          pachnące. na parkingu kilka niezłych samochodów. wszystkie auta czyste.
          manuela gretkowska - uśmiechnięta, sympatyczna i życzliwa. mówiła spokojnie i
          bez emfazy. nagrałem fragment jej wystąpienia i wkrótce wrzucę do sieci.
          życzę miłego dnia
          • Gość: jawa Re: Jak było na spotkaniu? IP: *.euro-net.pl 01.04.07, 16:49
            Ja również życzę miłego dnia i dziękuję za relację. Aż sie dziwię, że żadna z
            uczestniczących Pań nie pochwaliła sie na forum.
          • fiat_lux Re: Jak było na spotkaniu? 01.04.07, 16:51
            Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a):

> przyszło bardzo dużo osób. fama może nie pękała w szwach, ale trzeba było
            > dostawiać krzesła. przeważały oczywiście panie, choć zdarzali się też panowie.
            > kilka słów o paniach: młode, przystojne, dynamiczne, dobrze ubrane, wspaniale
            > pachnące. na parkingu kilka niezłych samochodów. wszystkie auta czyste.
            > manuela gretkowska - uśmiechnięta, sympatyczna i życzliwa. mówiła spokojnie i
            > bez emfazy. nagrałem fragment jej wystąpienia i wkrótce wrzucę do sieci.
            > życzę miłego dnia

koro schodzisz na psy. wazne ze przyjechala czystym samochodem i sie
            poperfumowala? a moze masz wzrok dobry a problem ze sluchem? moze niech forum ci
            sie zrzuci na aparacik?

no i te przystojne panie - to przytyczka do feministek?

wyglada na to ze jakby swiatem rzadzil koro, ludzi dostawali by nobla za
            mowienie spokojne i bez emfazy. .. tresc
            • Gość: wkoronkiewicz Re: Jak było na spotkaniu? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.04.07, 17:24
              nie tylko manuela przyjechała czystym samochodem. inne panie również dbają o
              swoje auta. niestety nie o wszystkich kolegach mogę powiedzieć to samo. co zaś
              się tyczy zapachu - ktoś mi opowiadał, że jechał tym samym autobusem co pan
              kononowicz. i nie było to wrażenie miłe.
              znam kilka białostockich feministek i są to bardzo fajne dziewczyny. także nie
              wiem, dlaczego uważasz, że określenie "przystojne" miało być przytykiem.
              bardzo mi się podobały panie z partii kobiet. ich elegancja i dynamizm. może
              rzeczywiście oceniam ludzi zbyt pochopnie, ale one robiły dobre wrażenie już od
              pierwszego rzutu oka.
              widziałem spotkania wyborcze samoobrony, platformy, sld i lpr-u. nie zawsze
              było tak miło i kulturalnie.
              rzeczywiście lubię ludzi, którzy potrafią mówić ładnie i z sensem.
              co zaś się tyczy treści przemówienia manueli gretkowskiej, to zaznaczyłem
              chyba, że nagrałem fragment jej wypowiedzi i niedługo umieszczę w sieci.
              nie jestem członkiem partii kobiet i w żaden spoób nie zostałem upoważniony do
              prezentacji ich programu.
              • Gość: fan Re: Jak było na spotkaniu? IP: *.piasta.pl 01.04.07, 18:19
                Słabo, na spotkaniach samoobrony mozna przynajmnie spotkac kogos z tytułem dr honoris causa. A tu bieda, zadnych tytułów oprócz " Ty lesbo" lub " Ty pedale"....
          • Gość: olo Re: do wkoronkiewicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.04.07, 08:42
            przystojne panie !!!??? za dużo facet przebywasz wśród feministek !!!
            • Gość: wkoronkiewicz Re: do wkoronkiewicz IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.04.07, 08:46
              nie słyszałem żadnych wyzwisk, a z tymi "przystojnymi" paniami rzeczywiście
              strzeliłem gafę! mea culpa!
              • Gość: olo Re: do wkoronkiewicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.04.07, 16:27
                strzeliłeś gafę,że tam poszedłeś !!!
            • marcelam Kazię miał na myśli? 02.04.07, 20:57
              Sprawa gustu
    • Gość: jaro Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.04.07, 16:48
      pomyłka to p.Konowicz !!!
      • Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.04.07, 20:45
        strzeliłem gafę, że poszedłem na zebranie Partii Kobiet? dlaczego?
        dlatego, że nie poszedłem na zebranie platformy? a może dlatego, że nie
        zapisałem się do PiS-u? a może powinienem machnąć na wszystko ręką i pójść
        się nawalić do knajpy? włączyć radio Rydzyka? strzelić w papę żonkę?
        no dalej kolego! podaj przykłady jakiś działań, które wzbudzają Twój podziw!
        jak Twoim zdaniem powinien się zachować prawdziwy mężczyzna! co ja mówię
        mężczyzna?! Polak! Katolik! Podlasiak!
        • Gość: Rybak Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: *.koba.pl 03.04.07, 00:05
          Wojtuś - Ty przecież komuch jesteś
          Bratałeś się z Cirukową i Borowskim
          Nie wyszło , wyborcy pokazali Ci , gdzie Twoje miejsce
          Szukasz teraz nowego kwiatka , na który chcesz wskoczyć ???????
          • Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.04.07, 07:24
            cieszę się Rybaku, że potrafisz pisać, ale chyba z czytaniem masz problem.
            pisałem już, że nie zapisałem się do Partii Kobiet. co do komuchowania, to
            jestem proszę pana zielony i takim pozostanę.
            nigdy nie mogę się nadziwić, że można oceniać człowieka wg. jego przynależności
            partyjnej. wychodzi na to że członkowie jednej partii to sami porządni ludzie,
            a innych - głąby, i złodzieje.
            wtedy rzeczywiście chodzenie gdziekolwiek i rozmawianie z komkolwiek nie ma
            sensu. po co mamy poznawać poglądy innych? przecież to my wiemy najlepiej i
            zawsze mamy rację!
            pozdrawiam niniejszym wszystkich, którzy znają me myśli i plany.
            a'propos kwiatka, to po wysłuchaniu manueli gretkowskiej, rzeczywiście nie
            miałbym nic przeciw startowi w koalicji z partią kobiet.
            o ile oczywiście żona pozwoli w ogóle startować.
            • Gość: fan Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: *.piasta.pl 03.04.07, 10:52
              Nie strzelaj czarusia Koro. Kumałeś się z czerwonymi czy nie? Taka gwiazda Cirukowa to dla ciebie partner polityczny? Błaźnisz się. Chłop z jajami ma określone zasady, a ty?
              • Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: 85.232.247.* 03.04.07, 12:39
                macie rację chopaki. lepper z kaczyniakiem okejos, łyżwiński przy odnowie
                moralnej koalicji nie wadzi, wszechpolacy w sejmie - git, tołwiński lansowany
                przez pis 7 razy - ekstra. ale koronkiewicz z cirukową? be!
                • Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: 85.232.247.* 03.04.07, 12:51
                  mini relacja ze spotkania w Białymstoku:
                  ww6.tvp.pl/2844,20070403480851.strona
                  • bernard46 Wojtku, tak trzymac!!! 03.04.07, 18:04
                    Podziwiam Twoj upor i wytrwalosc...przeciez, nie da sie tu prawie z nikim
                    rozmawiac!

"Spytaj...spotkanego na ulicy czlowieka, jak wyobraza sobie wolnosc. Zacznie od
                    slow:"Najpierw trzeba zlikwidowac i wytepic, zamknac i unieszkodliwic...Kazdy
                    program wolnosciowyzaczyna sie od kryminalu i szubienicy, miejsc odosobnienia i
                    odstrzeliwania pewnej klasy ludzkich ssakow. I w porzadku - logicznie. Malo:
                    zrozumialei nalezycie. A potem bedzie wolnosc. Jaka, do cholery? Wolnosc kogo?
                    Niewolnikow "wolnosci", galernikow. Tylko w niedziele wolno bedzie wys...
                    "po prostu", a nie za partie, za szczescie przyszlych poken juz wolnych, za
                    ojczyzne, za mac i za k...jej mac wlnosc." (Andrzej Bobkowski,Szkice piorkiem,
                    Instytut Literacki 1957)
                    • Gość: fan Re: Wojtku, tak trzymac!!! IP: *.piasta.pl 04.04.07, 10:46
                      Koro powinien to przedstawiać jako motto-hasło wyborcze. Wtedu k...a na bank wygra. Boże, infantylne frazesy na nowe wybory. Tak trzymać Koro!!!
                • Gość: fan Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: *.piasta.pl 03.04.07, 16:12
                  Oj Panie Koronkiewicz! Stawiasz się Pan z tymi mendami w jednym szeregu? To nie dziwię się że i z nastepną przyszło Ci to łatwo. Mierz wyżej, niech twoja liga będzie wyższa. Wtedy nawet jak przegrasz to pozostawisz za sobą dobre wrażenie, a nie kpiny. A jeśli stwierdzisz, że nie dasz rady nic w ten sposób zdziałać to czekaj cierpliwie i na razie pisz wiersze.
    • marcelam Bezy jeść Koro już umie? 04.04.07, 22:35
      Jeśli nie, to nauczą
      • Gość: fan Re: Bezy jeść Koro już umie? IP: *.piasta.pl 05.04.07, 12:15
        :) Koro leje na takie nas wyborców. Będzie dyskutował przed samymi wyborami dopiero :DDD
        • Gość: wkoronkiewicz Re: Bezy jeść Koro już umie? IP: 85.232.247.* 05.04.07, 12:53
          kolega raczy się mylić. piszę, bo lubię to forum. lubię dyskusję i wymianę
          poglądów. wybaczy kolega, ale na bluzgi odpowiadać nie zamierzam.
          co zaś się tyczy wyborów - to już pisałem, że nie będę startować do sejmiku.
          • Gość: fan Re: Bezy jeść Koro już umie? IP: *.piasta.pl 05.04.07, 14:51
            Nie wybaczę! A wiesz czemu? Bo tu żadnych bluzgów nie ma, specjalnie czytałem całość ponownie. Za to są normalne argumenty, zarzuty, pytania. A twoja decyzja odnośnie niekandydowania jest słuszna i prawidłowa. Po co robić z siebie błazna. Poczekaj na lepsze czasy.
    • Gość: jaro Re: Koronkiewicz w Partii Kobiet IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.07, 20:03
      p.Konowicz do sejmiku !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka