Dodaj do ulubionych

Do absolwentów białostockich uczelni

15.04.07, 18:43
Czy po UwB lub PB znaleźliście pracę? (nie mówię tu o sprzątaniu, kasie w
markecie itd). Czy to prawda, jak coraz częściej słyszę, że białostockie
uczelnie to fabryki bezrobotnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: informatyk Re: Do absolwentów białostockich uczelni IP: *.koba.pl 15.04.07, 18:50
      Ja znalazlem bez problemu, ale skonczylem informatyka na PB z dobrymi ocenami.
      Moglem nawet wybierac pomiedzy dwoma firmami i udalo mi sie wywalczyc lepsze
      warunki na start.
    • Gość: AK80 Re: Do absolwentów białostockich uczelni IP: *.elpos.net 15.04.07, 19:26
      Znalazłam i to jeszcze przed obroną pracy magisterskiej. Z ogłoszenia. Nieźle
      płatną i ciekawą ;) Jestem po UwB, po socjologii. Nieważne co i gdzie się
      studiuje, trzeba mieć trochę oleju w głowie, dodatkowe umiejętności (znajomość
      języków obcych, obsługi komputera) jakieś doświadczenia zawodowe i troche
      pozytywnego podejscia do rzeczywistosci. No i trzeba pamietać, że rynek pracy w
      Białymstoku jest trudny i od poczatku studiow trzeba sie rozwijać. Pozdrawiam ;)
      • Gość: tomek Re: Do absolwentów białostockich uczelni IP: 82.139.157.* 15.04.07, 20:44
        ja znalazlem zanim zaczalem studia na bialostockiej uczelni i jakos sie kreci
    • Gość: ja Re: Do absolwentów białostockich uczelni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:15
      ja znalazłam po pedagogice jakiś rok po obronie, rozczarowałam się zarobkami i teraz jestem na swoim :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka