mposte 29.04.07, 19:06 a tu to chyba nikt niezagląda.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: datura? Re: Mówią o nim Łazik IP: *.Red-88-22-215.staticIP.rima-tde.net 29.04.07, 21:30 czy cos ze mna nie tak jako Bialostocczanka, bo ja Mr Lazika nie kojarze jakos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Mówią o nim Łazik IP: *.koba.pl 29.04.07, 22:27 Gość portalu: datura? napisał(a): > czy cos ze mna nie tak jako Bialostocczanka, bo ja Mr Lazika nie kojarze > jakos... Mieszkam w Białymstoku od urodzenia, a o facecie nie słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Mówią o nim Łazik IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.04.07, 22:40 znam go!!! świetny facet Odpowiedz Link Zgłoś
rujawi Re: Mówią o nim Łazik 29.04.07, 22:59 nie jestem z Białegostoku, nie znam go, ale podoba mi się w nim to, że nie chce stąd uciekać tylko coś zrobić na miejscu Nasz Nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktór z Warszawy Re: Mówią o nim Łazik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.04.07, 03:56 To wszystko co piszecie o Łaziku, to pszczera prawda. Taki On jest i już. Jest za dobry, więc nie wszyscy go lubią, ale sława sięga daleko. Więcej takich i nie tylko w Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_zaskroniec Re: Mówią o nim Łazik 30.04.07, 04:28 Gość portalu: Doktór z Warszawy napisał(a): > To wszystko co piszecie o Łaziku, to pszczera prawda. Taki On jest i już. Jest > za dobry, więc nie wszyscy go lubią, ale sława sięga daleko. Więcej takich i > nie tylko w Białymstoku. W Białymstoku i bratnim Ułan Bator! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10bkpm Re: Mówią o nim Łazik IP: *.dsl.bell.ca 30.04.07, 06:39 "Lazik" to nie facet to pojazd wojskowy.Przedwojenny polski Jeep.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Re: Mówią o nim Łazik IP: *.elpos.net 30.04.07, 11:26 A co to za mlody na tym Przystanku? Jak sie ma 36 lat to trzeba rodzine zalozyc a nie sie szwendac po swiecie, wiecej zrobi dla Bialegostoku jak potomkow se sprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mówią o nim Łazik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 13:08 Zajefajny gość Społecznik, bezinteresowny, pomaga wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Mówią o nim Łazik IP: *.piasta.pl 30.04.07, 21:06 nie należy się wypowiadac ja się kogoś nie zna ja akurat go znam i oby wiecej takich ludzi bylo łatwiej by się żyło pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Mówią o nim Łazik IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.04.07, 21:21 Łazik jest w porzo. inne osoby warte wspomnienia: Anka z VI Lo, którą faszyści ścigali za lekcje o tolerancji Krzysiek Szubzda, za pomysł kina dla osób niewidomych Krzysiek Gzik, za rozkręcenia Mas Krytycznych i Stowarzyszenia Rowerzystów ekipa od spektaklu "Morophosus" to tak na gorąco, ale przecież wspaniałych młodych ludzi jest znacznie więcej! i naprawdę warto o nich napisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulejja Re: Mówią o nim Łazik IP: 82.139.180.* 04.05.07, 08:01 hehe, a już myślałam, że przepadł bez wieści :) Kiedyś nie było tygodnia, żebym się nie natknęła na człowieczka :) Pozdrawiam, L. Odpowiedz Link Zgłoś