Dodaj do ulubionych

Poranny dał dupy

IP: *.elpos.net 11.05.07, 15:04
Kurier Poranny rozpoczął wygłupy z rzekomym rankingiem wyborczym. Niestety
zamieścił samych wybieranych (przez siebie). Czy to godzi się aby ten
dziennik dał dupy pewnym ugrupowaniom? Cóz to za ranking kiedy wpisujemy
tylko niektórych? Powiedzmy szczerze: TWA (towarzystwo wzajemnej adoracji)
I na dodatek gawiedź ma bulić za to wysyłając sms-y.
Co sądzicie o takiej manipulacji? A może ktos z was dał się nabić w butelkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucio Re: Poranny dał dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:24
      Gość portalu: pisuardessa napisał(a):
      Co sądzicie o takiej manipulacji? A może ktos z was dał się nabić w butelkę?

Poranny to brukowiec i nikt nie traktuje go poważnie. Jedynym jego plusem są telefony do prostytutek.
    • Gość: x Re: Poranny dał dupy IP: *.elpos.net 11.05.07, 22:20
      Ludziom nie dogodzisz Poranny do D wyborcza do D .Trzeba otworzyc nowy dziennik
      ktorego opinie beda autorytetem wsrot Bialostoczan.
      • Gość: pisuardessa Re: Poranny dał dupy IP: *.elpos.net 12.05.07, 01:15
        Gość portalu: x napisał(a):

> Ludziom nie dogodzisz Poranny do D wyborcza do D .Trzeba otworzyc nowy
        dziennik
        > ktorego opinie beda autorytetem wsrot Bialostoczan.

nie wiem czy piszesz to poważnie czy tez z ironią. Uważam, że nie powinno być
        takich przegięć. Rozumiem, że przed wyborami redakcje potrafię się sprzedawać
        jak tirówki ale żeby tak nawet zgladania do majtek?

• Gość: gęsim_kuprem Re: Poranny dał dupy IP: *.elpos.net 12.05.07, 00:20
      Ktoś napisał w końcu trochę prawdy o dziennikarzach Porannego. Wklejam za forum Jagiellonii, z dedykacją dla kanali z działu sportowego GW, P.O. - nie myśl, że ludzie zapomnieli co pisałeś po jesiennych derbach. Weź to trochę do głowy, jeśli to wogóle możliwe:
      -
      • Gość: anty Re: Poranny dał dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:25
        Szukałem i znalazłem. Ma gośc jaja! 8 lista to PO?? (błeee) PASIBRZUCH hahahahahaahaha. Widać bez kompleksów typ hihihihihihihihi Ile waży?? 200?? :-)))))))))))))))))))
        Masz mój głos grubasie :))))))))))))))))))))
        • Gość: kaczka dziennikars Re: Poranny dał dupy IP: *.elpos.net 13.05.07, 08:39
          Poranny daje ciała na prawo i na lewo.
          Niestety zapomnij o niezależnej prasie.
          Współczuję dziennikarzom, których gonią do pisania o tym a nie o innym.
    • www.zieloni-bialystok.w.pl Kur(w)ier PO-ronny=wyborcza prostytutka 13.05.07, 10:22
      Kur(w)ier PO-ronny=wyborcza prostytutka

wymyslil sonde na najpopularniejszego polityka

kazdy czytelnik moze wyslac dowolna liczbe glosow smsem na dowolna osobe (koszt
      jednoego 2,44 z vat)

to znaczy ze np. jesli ktos np. wyda (zapłaci POronnemu) 24440 zł na 10 000
      smsów - głosów wygra plebiscyt :)
      • Gość: r.... zielony nie napisał sprawozdania finansowego... IP: 80.54.13.* 13.05.07, 19:12
        www.pozytek.gov.pl/OPP,-,obowiazki,sprawozdawcze,724.html
        portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html
        KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE
        ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO
        ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ

slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...swojej "organizacji" za rok 2006,
        sprawozdanie zgodnie z przepisami powinno być na stronie
        bopp.pozytek.gov.pl/opp_pokaz.do;jsessionid=04DD4F07F0ED918FE3C24574DFA21FCC?oppId=39957
        a nie ma go, ciekawe, czemu? pewnie przez jego stosunek do powierzonej kasy, jak
        w cytowanej, własnej zielonego wypowiedzi...
      • Gość: fan Re: Kur(w)ier PO-ronny=wyborcza prostytutka IP: *.piasta.pl 13.05.07, 21:39
        Podejrzewam, że będzie protest wyborczy i polegną na całej długości.
        • Gość: serwerowy Re: Kur(w)ier PO-ronny=wyborcza prostytutka IP: *.elpos.net 14.05.07, 01:02
          A na czym polegać będzie ów protest wyborczy?
          • kawelin5 Re: Kur(w)ier PO-ronny=wyborcza prostytutka 14.05.07, 02:07
            rzeczywiscie to obciach na całego!!!
    • Gość: pamiętliwy Nie pierwsza to wpadka Porannego z plebiscytem IP: *.bsk.vectranet.pl 14.05.07, 07:22
      Pewnie pamiętacie, jak poranny za 1/2 ceny sprzedawał kupony swoim kandydatom.
      A może teraz też był jakiś specjalny numer dla znajomych za 1,22zł?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka