pini111 13.05.07, 19:33 Cos dla przybyszy z RP w srednim wieku. Czy mozecie jakis polecic. Chodzi mi glownie o wlasciwy stosunek cena/jakosc :-) Cos dokladnie po srodku, miedzy Gołębiem, a bursą szkolną ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pini111 Re: Hotele w B-stoku 13.05.07, 20:04 Pastel jest dosc drogi i podobno (kolezanka miala "przyjemnosc" skorzystac z oferty) i, zgodnie z jej oceną, wygląd zewnetrzny jest o wiele korzystniejszy, niz wystrój pokoi. Chodzi mi o cos w cenie 100-120 PLN za pokój 2-osobowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Hotele w B-stoku 13.05.07, 20:17 No to może hotel Gromady, bo tam jest ok. 120-130 zł, ale jest problem, bo to daleko od centrum, na trasie do Warszawy, albo hotel Trio też coś w tym stylu, ale też dośc daleko od centrum. Przyszedł mi jeszcz edo głowy hotel Turkus, który jest ciut bliżej, ale nie wiem jaki tam jest standard. Wejdź na stronę Wrota Podlasia i poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pini111 Re: Hotele w B-stoku 14.05.07, 09:48 OK, dziekuje bardzo za informacje. www.e-tur.com.pl/turystyczna/spis.php?typek=®ion=&tytul=&gm=0BIA%A3YSTOK okazalo sie pomocne. Nie wiedzialem, ze mamy tyle hoteli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salamander Re: Hotele w B-stoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:52 Ja proponuję Hotel Pastel na ul. Waszyngtona albo Zajazd Awa na ul. 27 Lipca. Tam najczęściej zatrzymują się moi znajomi jak sa w interesach z Białymstoku i zawsze sobie chwalą te miejsca także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
subrina Re: Hotele w B-stoku 14.05.07, 10:22 TEż proponuję Awa Park na 27 lipca, mają tam teraz Slicznie......i niedrogo... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Hotele w B-stoku 14.05.07, 10:38 subrina napisał: > TEż proponuję Awa Park na 27 lipca, mają tam teraz Slicznie......i niedrogo... widziałam zdjęcia, ale czy tam ślicznie..??? Odpowiedz Link Zgłoś