aand 29.05.03, 14:29 Padam do nózek, podejmuje pod kolanka i bockam po rekach! Wszystkiego najlepszego!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Habitus ma imieniny!!! IP: 212.33.74.* 29.05.03, 15:45 zdrowia , spokoju, pieniedzy ! i zeby forum czkawki nie dostawalo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Habitus ma imieniny!!! 29.05.03, 15:47 Habi spelnienia marzen, tych o podrozach dalekich i egzotycznych w szczegolnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Habitus ma imieniny!!! 29.05.03, 16:00 Z pewną nieśmiałością i moja osoba dołącza się do życzeń: dobrego wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 29.05.03, 16:30 Wszystkiego naj, naj, najlepszego. Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.zigzag.pl 29.05.03, 16:43 Baaaardzo Wam wszystkim dziękuję!!! Obchodzę imieniny w październiku, ale w maju jest o wiele przyjemniej. Chyba przeniosę na maj.... A życzenia i tak są ważne, prawda? Zmieszany (choć nie wstrząśnięty) Habitus Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus ma imieniny!!! 29.05.03, 16:50 Gość portalu: habitus napisał(a): > Baaaardzo Wam wszystkim dziękuję!!! Obchodzę imieniny w październiku, ale w > maju jest o wiele przyjemniej. Chyba przeniosę na maj.... > A życzenia i tak są ważne, prawda? > Zmieszany (choć nie wstrząśnięty) Habitus Czy życzenia ważne? Termin ważności mają na pewno dłuższy niż październik. Ale doradza się jednak, żeby przed użyciem wstrząsnąć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.lifespan.org 29.05.03, 17:56 Magdaleno lub Teodozjo - wszystkiego naj, naj, najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus ma imieniny!!! 29.05.03, 18:04 Gość portalu: Oka napisał(a): > Magdaleno lub Teodozjo - wszystkiego naj, naj, najlepszego!!! Oka - a do kogo się zwracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.lifespan.org 29.05.03, 18:24 No przeciez do Habitusa! ...Wedlug mojego kalendarza dzis sa imieniny Magdaleny i Teodozji, wiec to pewnie ktores z tych imion nosi nasza Habitus... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus ma imieniny!!! 29.05.03, 18:27 Gość portalu: Oka napisał(a): > No przeciez do Habitusa! ...Wedlug mojego kalendarza dzis sa imieniny > Magdaleny i Teodozji, wiec to pewnie ktores z tych imion nosi nasza Habitus... Kup sobie jakiś lepszy kalendarz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: 29.05.03, 20:32 ralston napisał: > Gość portalu: Oka napisał(a): > > > No przeciez do Habitusa! ...Wedlug mojego kalendarza dzis sa imieniny > > Magdaleny i Teodozji, wiec to pewnie ktores z tych imion nosi nasza Habitu > s... > > Kup sobie jakiś lepszy kalendarz :)) Może Oka niech lepiej nie kupuje innego, bo jak w nowym będzie tylko napisane że 29 maja imieniny obchodzi Teodor i Bogusław ?:) Trochę wyjdzie niezręcznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nxa Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 22:40 Imię z łaciny, nick z łaciny - pięknie. A ja po Polsku: DUŻO ZDRÓWKA I POMYŚLNOŚCI W tWOICH DZIAŁANIACH. Znalazłem charakterystykę Twojego imienia. Tylko pozazdrościć: "Osoba o tym imieniu jest dobrym rodzicem, wzorowym partnerem życiowym, wspaniałym gospodarzem. Ceni życie rodzinne, ale również dba o utrzymanie stosunków towarzyskich. Wydaje u siebie przyjęcia, chodzi z wizytami do sąsiadów. Jest człowiekiem subtelnym, umiejącym analizować zjawiska życiowe, stanowczym w postępowaniu, a nawet konserwatywnym. Dodatkowo osoby te są wielkimi altruistami, umiejącymi kulturalnie łączyć cele osobiste ze społecznymi, przy tym nie narzucają swojej woli, chętnie uzgadniają postanowienia z innymi. W przypadku innego zdania osób trzecich, potrafią wycofać się z podjętych wcześniej decyzji. Umieją dyplomatycznie załatwiać sprawy. Kochają przyrodę oraz sztukę pisania listów. Mają również uzdolnienia literackie." Czy przypadkiem nie jesteś zodiakalną WAGĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.zigzag.pl 30.05.03, 13:23 Nie wiem jakiego imienia dotyczy charakterystyka. Mam nadzieję, że mojego - bo jest to prawdziwa laurka. Do tego rzeczywiście jestem zodiakalną Wagą... To lepiej czy gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 13:34 Bycie WAGĄ jest trudne, ale i przyjemne. Sama wiesz najlepiej. Też jestem WAGĄ. A charakterystyka imienia dotyczy (ursa-z łaciny) młodej, delikatnej, niedźwiedzicy. Czy zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.zigzag.pl 30.05.03, 13:39 Nie mogło być inaczej. Intuicja Wagi + inteligencja rozumiana jako sztuka szybkiego łączenia faktów. Jestem pod wrażeniem i pozdrawiam , Nxa! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 13:43 O! Moja mała Ursa też jest spod znaku Wagi :) Mam nadzieję, że wszystkie wspomniane przymioty w przyszłości pokaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 13:57 A to zależy od Ciebie i małżonki. Jak będziesz tyle przesiadywał w pracy to jest jeszcze inny wizerunek Wagi: "Trzeba mieć prawdziwego pecha, żeby urodzić się pod znakiem Wagi. To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi mają krótką pamięć i wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip, ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie mają natomiast szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłosci, rozumu i zdrowia. Ze względu na to, ze mają to, czego nie mają, Wagi są idealnymi współmałżonkami." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 13:59 Nxa - dzięki za pocieszenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 14:03 Nie ma sprawy. Ja miewam takie dni jak w tym choroskopie. Na szczęście niezbyt często :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 14:07 Każdy miewa takie dni, że ma krótki wzrok i poczucie humoru w zaniku :) Nie tylko Wagi, Lwy też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 13:44 No widzisz jak fajnie być Wagą! Miłego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.lifespan.org 30.05.03, 01:46 Nic nie rozumiem. Na glownych stronach onetu i wp tez jest Magdalena i Teodozja... Habitusie, jak masz na imie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.zigzag.pl 30.05.03, 13:26 Ani Magdalena, ani Teodozja... Ale nie narzekam, moje imię też się fajnie nosi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 13:30 Życzenia trochę spóźnione, ale nie mniej ciepłe: wszystkiego najpiękniejszego Habi! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Habitus ma imieniny!!! IP: *.lifespan.org 30.05.03, 19:37 I nie dowiedzialam sie...Czy to sekret? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Habitus ma imieniny!!! 30.05.03, 19:51 Gość portalu: Oka napisał(a): > I nie dowiedzialam sie...Czy to sekret? ...oczywiscie ze sekret. Secret Service - Oka czy pamietasz jak miala na imie aktorka partnerujaca Bondowi w "Dr. No"? I tez duza uroda - jak nasza Habi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Habitus ma imieniny!!! 01.06.03, 11:23 aand napisał: > Padam do nózek, podejmuje pod kolanka i bockam po rekach! Wszystkiego > najlepszego!!! :))) Ja dopiero teraz, ale w Wawie mam awarię netu i mogłem poczytać forum dopiero w Białymstoku. Habi, wszystkiego naj! I przy okazji przypominam, że ktoś tu kiedyś wspominał, że może wybierze się pojeździć konno. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kon_co_lubi_owies Re: Habitus ma imieniny!!! 01.06.03, 17:13 wolny_wilk napisał: > I przy okazji przypominam, że ktoś tu kiedyś wspominał, że może wybierze się > pojeździć konno. :)) dobra jazda nie jest zła a i na pośladki dobrze robi... a jak siedzi na Tobie jakaś zgrabna osóbka to już w ogóle galop Odpowiedz Link Zgłoś