Dodaj do ulubionych

Premier Kaczyński objeżdża wyborców

IP: *.adsl.szeptel.net.pl 18.05.07, 06:35
Drogi Janku,
Suwałki, Augustów, Grajewo, Mońki, Łomża, Kolno, Zambrów, Wysokie Mazowieckie
NIE JEST PODLASIEM. Błagam, nie mylcie podziału administracyjnego
(WOJEWÓDZTWO PODLASKIE) z regionami geograficznymi (PODLASIE).
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: UPR UPR IP: *.rzeszow.mm.pl 18.05.07, 09:50
      jeśli chcesz zmiany wiedz, że możesz oddać głos na UPR. Wiec zastanów się czy
      chcesz, czy zależy Ci na tym by żyło się prościej. Pamiętaj wybór należy do
      Ciebie i TYLKO do Ciebie. Ja mogę tylko zachęcać a Ty zrobisz i tak co chcesz.
      Byle nie złe.
      www.upr.podlasie.pl/
    • www.zieloni-bialystok.w.pl kaczynski chce przywrocic kare smierci 18.05.07, 12:29
      wszyscy z PISu moga miec klopoty
    • Gość: szopik Re: Premier Kaczyński objeżdża wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:33
      W ostatnich wyborach parlamentarnych popełniłem błąd, ale teraz z pewnością go naprawię i zagłosuję na LiD!
    • www.zieloni-bialystok.w.pl kaczynski chce przywrocenia kary smierci-dla siebi 18.05.07, 12:39
      wkrotce cały pis za klamstwa i zlodziejstwo oraz bezprawie i niesprawiedliwosc
      WYGINIE?
    • Gość: kg Premier Kaczyński objeżdża wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:48
      W wyborach do sejmiku podlaskiego startuje (lista Nr 5) Unia Polityki Realnej.
      Będzie miała bardzo dobry wynik (ok.12%) w Białymstoku i w Łomży - nie ma
      sposobu, by dotrzeć do innych miejscowości. Telewizja i gazety zarówno UPR jak
      i Janusza Korwin-Mikkego jak zawsze tępią.
      Pokażmy siłę internetu! Skoro wiemy, że tylko UPR daje szansę na likwidacje
      obecnej korupcji i bałaganu w urzędzie - dajmy jej tę szansę! Ściągnijmy jak
      najwięcej wahających się znajomych na wybory - by poparli UPR (lista nr 5) .
      • Gość: tylko LiD!!! Re: Premier Kaczyński objeżdża wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:56
        Głosuję na listę nr 3 - KANDYDATA nr 3 z Białegostoku(na Marcina G.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka