Dodaj do ulubionych

Jak wygląda praca w Dell

IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 16:49
A to dobre, woda i MP3 hehehhehe :D

Ja w konkurencyjnej firmie mam co dwie godziny przerwę na 5 min + 20 śniadaniowa
Wychodzi 30 min przerwy rozłożonej oczywiście z tym 20 zapewniona na zjedzenie inne tez są zapewnione… MP3 to już standard, nawet w Indesicie w którym nie robie można go słuchać!!! Heheh MP3 to dobre… mało tego to możesz gadać przez telefon w czasie pracy, byle wyrabiać się w tempo… a ci co jarają szlugi to wyskakują co godzinę na przerwę, bo zanim zrobi poprzednia osoba ze trzy urządzenia, zdąży się wyjarać całego

U nas co do fajek, to są wyznaczone miejsca, ale tak blisko obszarów, że nie trzeba po palarniach latać i jest blisko, praktycznie na miejscu

…a z ta butelką to już naprawdę jest propaganda, ja nie tyle mam wode, to tak: puszka coli i herbatkę, czasem kawe i kanapkę przegryzę… w czasie pracy!!!!!

I uwaga od 1500 do 1600 na łape, z godzinami można więcej (to na początek, na leasingu)

ja za 1000 zł nie pójdę do pracy sorry, ale w każdym innym obozie dają więcej
Obserwuj wątek
    • Gość: Zadowolony_z_della Re: Jak wygląda praca w Dell IP: *.toya.net.pl 20.12.07, 14:04
      Smieszna jestes :] Kto ci powiedzial ze w dellu pracujemy za 1000zl?
      Bo wiesz co ja za pol miesiaca dostalem prawie 1000zl i to na poczatkowej stawce :]
      Po drugie pracuje juz prawie 2 miesiace i powiem ci tylko tyle, przez ten czas
      nie zdarzylem sie napracowac :p Co do przerw to nie bede sie wypowiadal bo
      smiejesz sie ze mamy 1 przerwe 20min i jedna 10min (30min w sumie), ale pozniej
      piszesz ze ty masz 2 przerwy 5min i jedna 20min co wychodzi na to samo (30min)
      wiec nie kumam o co ci chodzi...moze zal zes sie do Della nie dostala :)
      Przerwy na papierosa to my sobie robimy kiedy chcemy :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka