Dodaj do ulubionych

zapisalam sie na basen z dzieckiem, ktos jeszcze s

03.06.07, 00:46
ie zapisal?
czy ktoras z was bedzie uczeszczala na zajecia z dzieckiem od wrzesnia?
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Ja nie:))))) 03.06.07, 08:37

• acha051005 Re: zapisalam sie na basen z dzieckiem, ktos jesz 03.06.07, 11:22
      Ja zamierzam sie zapisac! Dobrze, ze przypomnialas! Podobno zapisy zaczynaja sie
      od czerwca, ale ilosc miejsc mocno ograniczona. Jutro bede dzwonic.
      • mama_amelii Dziewczyny 03.06.07, 12:15
        powiedzcie mi gdzie mozna zapisać(może nr telefonu),bo może i ja się zapiszę z małą.Czy wiek jest jakiś podany?Moja we wrześniu bedzie już miała roczek.
        • rene41 Re: Dziewczyny 03.06.07, 14:49
          jak to jest z dziecmi w wieku 6l -2l no i noworodek ?
          Czy sa jakies ulgi dla rodzin ?
          Prosze o numer telefonu moze warto zapisac sie :)
          Mateuszek bardzo lubi bawic sie w wodzie
    • kichigai_ushi Re: zapisalam sie na basen z dzieckiem, ktos jesz 03.06.07, 14:49
      no wlasnie miejsc juz nie ma! zapisy byly 1go czerwca, ilosc miejsc ograniczona.
      ale znaim zaczna sie zajecia w wrzesniu mam zamiar jezdzic na zascianki z
      dzieciakiem, tylko musze zrobic auto.
      moj juz plywal w basenie jak mial pol roczku :)
      • anet77 Re: zapisalam sie na basen z dzieckiem, ktos jesz 03.06.07, 22:06
        Gdzie jeszcze moąna zapisac dziecko na basen? Ja bardzo bym chciała. A w
        Zaściankach to włąsnie dla takich rocznych dzieci? Są tma jeszcze miejsca?
        • kichigai_ushi anet 03.06.07, 22:25
          w zasciankach to jest tak, ze placisz za siebie tylko, chyba 10 zl za bilet albo
          mniej - nie pamietam , a dziecko z toba tak do chyba 2 lat wchodzi za friko.
          tam jest taki malutki brodzik dla dzieci, i tam mozna z dzieckiem siedziec.
          ja sie wybieram, ale to daleko, i nie mam auta teraz niestety- a odemnie to
          ponad godzine autobusem bym jechala. i wracac z dzieckiem po kapieli nie chce
          autobusem, wiec czekam az ktos ze znajomych bedzie jechal, lub az nareperujemy
          samochod- tak za miesiac.
          w kazdym razie ja sie tam wybieram jak szybko jest to mozliwe ;)
          • mamakasienki1 Re: anet 04.06.07, 09:27
            A co z tym basenem w Gołębiewskim, tam też są takie małe baseny dla dzieci.
            Tylko woda chlorowana, ale ze starszym dzieckiem chyba można się wybrać.
            Ja narazie nie bardzo się gdziekolwiek wybiorę, zresztą po ciąży zostało mi
            jeszcze trochę kg nadprogramowych i nie bardzo mam ochotę się tak komukolwiek
            pokazywać. Poczekam aż maleńka trochę wyciągnie z mleczkiem.
          • anet77 kichigai_ushi 04.06.07, 13:03
            POdejrzewam,ze my bysmy zaczeli jeździć pod koniec lata na ten basen, teraz jak
            będzie ciepło to wolimy tak nad wode wyskoczyć gdzieś. Ten tydzień i tak nic z
            tego, bo nad morzem bedziemy sie pluskac. A tam w Zaściankach to trzeba jakos
            wczesneij zapisywać sie? Bo jakby były nawet teraz latem niezbyt sprzyjające
            warunki kąpieli tak gdzieś nad woda to moze byśmy i teraz wybrali sie czasami.
            Tylko to jak cos to od następnego tygodnia, no bo jutro wyjazd.
            • mama_amelii Usłyszałam ostatnio,że na Zwyciestwa 28.06.07, 08:57
              pomimo,że nie ma wolnych miejsc,to można zapisać się w kolejkę z dzieckiem,bo często ludzie z różnych przyczyn rezygnują i wtedy dzwonią do ciebie i zapraszają na ich miejsce.Dlatego może warto się wpisać na listę.tylko trzeba zajść osobiście.Znajoma chodzi tam od 3 lat z córką i właśnie w ten sposób się tam dostała.
              • kichigai_ushi Re: Usłyszałam ostatnio,że na Zwyciestwa 28.06.07, 10:37
                bo wlasnie ja mam dylematy zyciowe teraz i byc moze wyjade z dzieckiem do UK do
                Pana Ojca. znaczy jeszcze nie wiem. mamy pare miesiecy zeby pomyslec. w lkazdym
                razie jak zrezygnuje to moze da sie kogos na nasze mieskce wcisnac? tak poza ta
                kolejka co to jest zapisana.
                • eluszka77 Re: Usłyszałam ostatnio,że na Zwyciestwa 12.07.07, 11:41
                  My chodzimy tam już 2,5 roku. A od września znowu, a od stycznia może uda nam
                  się zapisać drugiego maluszka.
                  Fakt faktem, iż wpływ basenu jest nieoceniony, dziecko się hartuje i wspaniale
                  rozwija. Mam nadzieję, że z drugim będzie podobnie.
                  Co się zaś tyczy Zaścianek- w lipcu nie pracują, a brodzik jak to brodzik, dla
                  dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka