alex.4 10.06.03, 14:56 Dzisiaj imieniny Małgorzaty. wszystkim znanym i nieznanym Małgorzatom wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: Małgorzatom 10.06.03, 15:39 na razie zadna się nie zgłasza.... ale moze dlatego ze juz zaczeły świętowanie..... czego takowym zyczę owocnego i pełnego radości... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 17:28 Jasne świętuję że hohoooooooooooooo!!!!!!!!!!! w szkole i z kanistrem kawy , ale dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia.q Re: Małgorzatom IP: *.cs.bialystok.pl 10.06.03, 19:26 Dziękuje za życzenia. Tak się składa, że dziś obchodzę nie tylko imieniny, ale i urodziny. Jak tu świętować gdy jutro egzamin........ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tato121 Re: Małgorzatom 10.06.03, 19:31 Wspomnienia............panie! Wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Małgorzatom IP: *.lifespan.org 10.06.03, 23:45 A czy Malosi nie ma na imie Malgosia? (tak mi sie jakos kojarzy...). W kazdym badz razie dolaczam sie do zyczen! Oka Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Małgorzatom 10.06.03, 23:50 Ufff....jeszcze zdążyłam przed pólnocą :) wszystkiego najlepszego Ps Mnie też tak się kojarzy jak napisała Oka..... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Małgorzatom 11.06.03, 00:33 hej Małgoś! dopiero się zorientowałam ale mimo wszystko wszystkiego najlepszego z okazji i tepe duża rośnij i życzę Ci zawsze i wszędzie świetnych projektów! howk! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 11.06.03, 09:09 malosiu wszystkiego najlepszego. Miłęgo i owocnego wyjazdu pełnego wrażeń, udanej sesji i spełnienia wszelakich marzeń. :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 22:50 Dziekuje wszystkim baaaaaardzo mi sie wasze zyczenia przydają tym bardziej ze wim ze z serca muchos gracjas, dzisiaj dwa egzamy zdawałam wiec dizki bardzo annabli tez zycze dokonczenia tych projektów popapranych cauję was ( mua ) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 12.06.03, 10:30 Malosiu to z stad ten strach w twoich wypowiedziach. Zyczę powodzenia!!!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 19:45 Juz sie nie boję , powstałąm na nowo silniejsza !!!!!!!!!!!!!!!! mam w swej obronie pikachu !!!!!!! i hipopotama co kupę robi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 12.06.03, 19:47 oj brzmi groźnie. a co to jest pikaczu 9oprócz tego ze to pokemon)... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 12:46 To jest własnie pokemon , który poraża wszystkich dokturów elektroatakiem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 13.06.03, 16:24 A jak się pomyli i zalatwi nie doktura.... to co? Ja nie wim czy pikaczu ma dobry wzrok... a w castelu są szklanki do mirindy z pikaczu.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 19:54 Ależ fajowo dzis mialam tam isc ale se stwierdzilam ze kurczę w bramie piwo 4.50 , to przewazylo , ale szklaneczki z pikaczu , wez mi jedną zwiń , proszę!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 14.06.03, 01:55 piwo gdzies troche tansze, albo tu drozsze, ale za to bedzie szklanka to sie oplaca! Niestety nie iwedzialem ze trza wziasc.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 21:42 TO JUSZ WIESZ!!!!!!!!! no jak mołeś nie wiedzieć co się robi ze szklanką i to do tego z pikaczu hhhyyyyyyyyyyyyyyh , a ja biedna studentka muszę oszczędzać bo w końcu w bramie n te piwo wychodzi gratis w stosunku do n tego piwa w castelu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 14.06.03, 23:02 ale pic piwo z bramy w porownaniu do picia w pubie to jak pic wino marki wino zamiast chateau...... Lepiej wydac troche wiecej czasem..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 10:38 Brama to brama ,brama to jak drugi dom , brama ma swą historię , do bramy sie chodziło przed maturą po maturze , do bramy się chodzi jak jest ciepło i sie miło kojarzy i wogóle ja lubię bramę !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 14:31 lubisz brame, ale brama jest zbyt na widoku, brak jest estetycznych siedzeń, nie czuć zapachu uryny, który nie dodaje atmosfery, a za to może być staw z rybkami, wodospadzik, drzewka, albo innsze cuda.... Wspomnienia wspomnieniami, ale trza troche podwyższać standart zyciowy.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 17:28 Mi ten standart odpowiada jak najbardziej , zresztą mam zamiłowanie do rzeczy prostych , albo naprawdę porypanych , a castel jest tak pośrodku , choć czasem miło zmienić otoczenie...nie zawsze potrzebna jest romantyczna atmosfera .... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 17:32 nie zawsze, ale wtedy mozna wybrać miejsca gdzie atmosfera nie jest romantyczna jak Polana albo inny Odeon.... Ale czasami lepiej romantyczna atmosfere wybrać. Zreszta czasami mozna wtedy spotkać się z niespodzianka. Wczoraj jak byłem wtawernie greckiej było rewelacyjne przedstawienie Arystofanesa przygotowywane przez studentów z histerii socjologii i filologii. Była atmosfera, zabawa i było fajnie Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 17:27 miło że jesteś. Dlaczego masz tak podły humor? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 17:54 Bo sama jestem podła i sobie własnie to uświadomiłam ... moja mądrość mnie zawodzi , odkrywam ze nie jestem wystarczająco inteligentna, a poza tym po pewnym czasie siedzenia nad elewacjami i z nosem w komputerze robiąc nieprzyjemne rzeczy ( nie mówię oczywiście o forum) to mozna zwątpć , wszystko powoli się zwala na mój łeb , a chciałabym sobie nic nie robic i pójść sie gdzieś odmóżdżyć zaraz będę plakać.... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 18:00 No, woman, no cry.... łatwo jest poweidzieć, że to tylko cghwilowe załamie. Jak tylko skończysz ten pokrecony projetk świat znowu odzyska kolory. Gorzej kiedy samemu trzeba pisać. Spójrz na to w ten sposób. Jeszcze chwila, dwie skończysz ten cholerny projekt i bedziesz wolna. Zrób sobie przerwe. Moze pójdz na mały spacer. Odpocznij. Nie mysl o tym projekcie ale o rzeczach przyjemnych. Bedzie dobrze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 18:04 Staram sie ale w moim przypadku to nie możliwe , siedze i z nerwów tupię i krzyczę brzydkie słowa , wszyscy sobie pojechali sie wczasować a mnie pozostawili z tą durną robotą !!!!!! chętnie bym teraz komuś przywaliła moze to lepiej ze ich nie ma ..... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 18:09 szkoda ze nie ćwiczysz karate. wtedy jeden trening i byś się wyładowała. Myslę jak najłatwiej byłoby wyładować się. gdybyś maiuła psa to byłoby to proste. Troche pobiegać i juz. Gdybyś miałą rower to troche pojeździć... może uzj czegoś jako materaca i huknij to zdrowo. Ty;lko wynierz miekkie cos abbys sobie nie zrobiłą krzywdy.. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 18:12 nie mam materaca ale juz mi lepeij jestem już spokojna!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 18:15 zawsze możesz kopnać w ściane. Od razu zrobi Ci sie lepiej... tylko uważaj aby nie zrobic sobie nic złego! Możesz sobie zrobić przerwę na jakaś totalna głupawke, telewizję, jakaś telenowela czy insza kreskóka, albo nie wiem co. Coś co pozwoli Ci oczyścić umysł... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 18:17 Mój umysł to by się oczyścił w Meterku albo na trawie w parku mogłabym sie wylegiwać i pożerać loda , własnie sobie to wobraziłam i mi sie poprawiło :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 18:25 Jak masz uzo nauki to lepiej nie.... Ale jeśli masz w domu loda to mozesz sobie nim poprawić humor.... Pozdr I zycze smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 18:28 Nie mam wczoraj zjadłam połówkę ostatniego poszłabym do sklepu ale nie chce mi się ubierać ( znacy jestem w piżamie zeby nie było ) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 18:33 w pizamie, lepiej było bez..... to byłoby ciiekawsze.... bardziej interesujace.... bardziej intrygujace.... :) No rtak jak bys wyszła w pizamie spotkałabyć się z duzym zainteresowaniem.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 18:35 No własnie a lepiej zeby dzis na mnie się nie patrzyli bo gotowa jestem zaatakować i brutalnie poobijać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 18:41 ale wtedy wyładujesz sie i bedxziesz mogła spokojnie usiaść do rysunku... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 18:43 Już mi lepiej więc powoli bede siadała do tego rysunku Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 18:49 widzisz, to moze do czegoś się przydałem.... Życzę powodzenia przy robieniu rysunku.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Małgorzatom IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 19:09 dziekuję ale jakoś mi sie strasznie nie chce nic robić !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Małgorzatom 15.06.03, 19:12 jak troche popiszesz to najdą cie wyrzuty sumienia i twedy zasiądziuesz do rysunku. wiec pozwól aby wyrzuty sumienia w kontrolowany spoosób Cie nachodziły.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś