Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

No i co z tym SLASKIM

IP: *.proxy.aol.com 03.09.01, 06:36
    Czy Stadion Slaski moze byc stadionem naszej reprezentacji? Czy moze w koncu
    sluzyc czemus?
    Jakie wrazenia ludzi ktorzy byli na Slaskim i na Legji i moga porownac te dwa
    stadiony oraz ich atmosfere.
    Obserwuj wątek
      • Gość: vinc Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 16:04
        stadion Śląski to relikt, za 3 lata zostanie zburzony stadion X lecia a na jego
        miejsce zostanie zbudowany stadion Narodowy na conajmniej 50 tys, super
        nowoczesny i na nim reprezentacja będzie rozgrywała najważniejsze mecze
        • Gość: Mis Re: No i co z tym SLASKIM IP: 211.191.12.* 03.09.01, 16:07
          Gość portalu: vinc napisał(a):

> stadion Śląski to relikt, za 3 lata zostanie zburzony stadion X lecia a na jego
          >
          > miejsce zostanie zbudowany stadion Narodowy na conajmniej 50 tys, super
          > nowoczesny i na nim reprezentacja będzie rozgrywała najważniejsze mecze

Spadaj popierdzielony wszawiaku! Stadion narodowy bedzie, tylko NIE w warszawie!
          NIGDY.
          • Gość: vinc Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 16:09
            a własnie że tak, za 3-4 lata rusza budowa stadionu Narodowego w Warszawie
            • Gość: Kepi Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.ale-czat.com.pl 03.09.01, 19:57
              O stadionie z prawdziwego zdarzenia możemy sobie pomażyć!!!.Stadion
              Śląski,który widziałem na żywo nie prezentuje się tak żle troche poprawek i
              starczy na pare lat.Zgadzam sie , ze nalezy on do przeszłosci (trybuny za
              daleko boiska)ale na lepszy nas nie stać.Reprezentacja wszystkie mecze
              eliminacyjne powinna grac na "Slaskim".Stadion na Lazienkowskiej to kompletna
              DZIURA!!!!!!
      • Gość: BACA Re: No i co z tym SLASKIM IP: 213.195.133.* 03.09.01, 16:27
        hm...Śląski a niech sobie stoi,zawsze się przyda.W czasie maczu z Nor.było
        kolorowo i ładnie(za sprawą 43tys.szalików!)Ale są nam potrzebne nowe stadiony
        1 duży-NARODOWY oraz kilkanaście mniejszych takich jak mają w Bel,Hol,czy nawet
        w Sco.
        • Gość: vinc Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 16:33
          on tym też mówił Listkiewicz, że powinno powstać sporo nowych małych ale
          kameralnych stadionów i 2-3 duże
      • Gość: Al Bundy Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 18:14
        Mam nadzieję, że sukces Polaków pomoże znaleść prywatnych sponsorów, którzy
        wsparci kasą z Totalizatora pomogą wybudować nowoczesny obiekt, na miarę XXI
        wieku (min. 50000, zadaszenie, ośwetlenie nie na słupach itd.). Jak nie teraz
        to chyba już nigdy. A stadion ten powinien być w stolicy, jak to ma miejsce na
        całym świecie. Śląski niech będzie na razie naszym Narodowym, jak już ożywili
        trupa to niech sobie żyje...
        • Gość: TYTUS Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.upc-b.chello.nl 03.09.01, 20:15
          Gość portalu: Al Bundy napisał(a):

> Mam nadzieję, że sukces Polaków pomoże znaleść prywatnych sponsorów, którzy
          > wsparci kasą z Totalizatora pomogą wybudować nowoczesny obiekt, na miarę XXI
          > wieku (min. 50000, zadaszenie, ośwetlenie nie na słupach itd.). Jak nie teraz
          > to chyba już nigdy. A stadion ten powinien być w stolicy, jak to ma miejsce na
          > całym świecie. Śląski niech będzie na razie naszym Narodowym, jak już ożywili
          > trupa to niech sobie żyje...

Czy Brazylia gra swoje mecze w stolicy?...Nie. Czy Niemcy?....Nie. Czy
          Wlochy?...Zadko.

Nowy, stadion POLSKI ma byc na SLASKU bo TU, MIESZKA NAJWIENCEJ POLAKOW!!
          • Gość: gómowy Re: No i co z tym SLASKIM IP: 217.11.134.* 03.09.01, 20:42
            Przykro mi synku stadion narodowy powstanie w Olsztynie ,bo tu jest najlepsze powietrze. STOMIL TO JEST POTEGA STOMIL NAJLEPSZY JEST
            • Gość: misza Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.elite.com.pl 04.09.01, 09:08
              A może w Chicago? tam jest najwięcej Polaków w jednym mieście?
              A tak poważnie- oglądając później na spokojnie skróty w Eurosporcie wreszcie
              nie musiałem się wstydzić,że repra gra na jakimś kurniku w obecności 8-9 tys
              ludzi. Było kolorowo, głośno i naprawdę zupełnie przyzwoicie (nie licząc tego
              gościa, który ciągle zasłaniał szalikiem kamerę). Dla mnie stadion Śląski
              prezentował się naprawdę dobrze.
              • Gość: Mario29 Re: No i co z tym SLASKIM IP: 195.136.95.* 04.09.01, 09:38
                Co do szalika to z TVP juz polecial zdaje sie gosc ktory ustawial kamery - ten
                szalik w kamerze to skandal. Mozna bylo spokojnie przewidziec ze ludzie beda
                czyms machac - wystarczy podwyzszenie dac.

A co do stadionu.

Stadion bedzie zdaje sie w Warszawie - jak bedzie - albo dokladniej - pod
                Warszawa. Na miejscu Stadionu X-lecia nie zbuduje sie nowego stadionu z braku
                miejsca. Juz slysze te krzyki - miejscew jest na stadion !!! Owszem - ale nie
                ma miejsca na studio dziennikarskie. infrastrukture z prawdziwego zdarzenia,
                parkingi dla kibicow i nawet bramki dla kibicow (nie moga wchodzic bezposrednio
                na stadion. Juz nie mowie o tym, ze stadion na 50 tys wg wymogow FIFA to jest
                poltora raza wiekszy obiekt niz ten co tam stoi betonowy trup.

A wiec - pod Warszawa. Na Slasku nie bedzie stadiony - era Dziurowicza, ktory
                wspieral caly czas Slask sie skonczyla. I Listek i Boniek forsuja Warszawe. Co
                nie jest takie zle bo rzeczywiscie - tu jest stolica Polski. A co do uwagi
                kolegi - to w aglomeracji warszawskiej (szerokiej) jest mniej wiecej tyle ludzi
                co na caaaalym Slasku.

Dodam tylko ze nie pochodze z wawy. Staram sie byc obiektywny.
                • Gość: vinc Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:16
                  niestety nie znasz zagospodarowania przestrzennego Warszawy i moge Ci
                  powiedzieć że za 3-4 lata stadion X lecia zostanie zburzony, największy jarmark
                  Europy zostanie przeniesiony, dla kupców zostanie wybudowana gigantyczna
                  wielopoziomowa hala w ktorej będą handlować, na miejsce stadionu X lecia
                  powstanie nowoczesny stadion na światowym poziomie na co najmniej 50 tys, będą
                  na nim odbywały sie różne duże imprezy nie tylko mecze ale np mitingi
                  lekkoatletyczne ale to nie wszystko gdyż będą tam również sklepy z pamiątkami,
                  małe centra handlowe, resturacje i wielki podziemny parking na kilka tysięcy
                  samochodow, dalej wokół samego stadionu powstanie wielki obszar przeznaczony na
                  sport i rozrywke, powstaną korty tenisowe, tory dla rolkowców, nowe ośrodki
                  sportowe itp. powstanie również kilka mostów przez Wisłę wyłącznie dla
                  pieszych, rowerzystów, rolkowców
                  wiem o czym pisze gdyż mam kontakty a ludźmi od inwestycji w Warszawie i sam
                  sie tym interesuje a jesli nadal jest grupka niedowiarków to moge Was na
                  bierząco informować np. kiedy dokładnie rozpoczną sie prace budowlane, kto
                  będzie inwestorem, wspomnę na zakończenie że wszystko to będzie warte ponad 1
                  mld $
                  ps. przekonacie sie o czym pisze za 3-4 lata czyli np. wtedy kiedy rozpoczną
                  sie gigantyczne inwestycje na pl.Defilad czyli miejsce luksusowych wieżowców,
                  hoteli i apartamentowców
                  pozdrawiam
                  • Gość: Mario29 Re: No i co z tym SLASKIM IP: 195.136.95.* 04.09.01, 16:22
                    to ciekawe co piszesz .... ale jak juz wspomniales o wiezowcach na placu
                    Defilad (gdzie wlasnie zbudowali hale targowa, a takze ze wzgledu na problemy
                    wlasnosciowe) to juz wiem ze jestes idealista i zupelnie nie liczysz sie z
                    realiami. Niez za 3 ale za 33 lata, jezeli juz... A w miejscu ktore typujesz
                    jest za malo miejsca na stadion- z pustego i Salomon nie naleje a ziemi nikt
                    nie rozciagnie...
                    • Gość: vinc Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:32
                      jest to hala która została specjalnie zbudowana na 3lata, nawet ma specjalną
                      konstrukcję żeby można ja bylo łatwo rozebrać, co do placu Defilad teraz trfają
                      intensywne prace związane z prawami własnościowymi działem, wszystko zakończy
                      sie za 3-4 lata, obecnie trfaja prace nad praojektem, w zasadzie jest on prawie
                      gotowy, teraz pracują nad pewnymi szczegółowymi rzeczami związanymi z
                      projektem, zabudowa pl.Defilad trwać będzie około 10 lat, przez 10 lat będzie
                      tam sporo dziwgów którę będą wznośić coraz to nowe budowle
                      ps.widze że postrzegasz to jakbyśmy mieli lata 80-te, te czsy mineły kiedy
                      budowano jedną linię metra 20 lat, bo np w ciągu nastepnych 10 powstanie kilka
                      razy więcej niz powstało do tej pory, teraz metro nie będzie budowane za
                      państwowe pieniądze ale wybuduje je inwestor np w listopadzie będzie wybrany
                      swiatowej klasy doradca prawno-finansowy właśnie do metra
                      • Gość: Mario29 Re: No i co z tym SLASKIM IP: 195.136.95.* 04.09.01, 16:35
                        jednak idealista :-))) moze to tak ladnie wyglada na papiorku . .zobaczymy jak
                        na real bedzie. ..

Pozdro
                        • Gość: vinc Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:41
                          Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> jednak idealista :-))) moze to tak ladnie wyglada na papiorku . .zobaczymy jak
                          > na real bedzie. ..
                          >
                          > Pozdro

nie ma sprawy, przekonasz sie wtedy, pozdrawiam
                    • Gość: vinc Re: do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:39
                      Mario !!! ja sie tym zajmuje na co dzień i co dla przeciętnego człowieka
                      mogłoby sie to wydawać nieprawdopodobne dla mnie to normalna rzecz, mysle że
                      gdybym Ci przedstawil inwestycje w Warszawie które sie już rozpoczęły i te
                      które zostaną zrealizowane w ciągu 10 lat pomysłałbyś że jestem marzycielem ale
                      tak nie jest, zreszta Warszawa jest największym placem inwestycji w Europie
                      więc czemu sie dziwisz, napisze jeszcze tylko jedno, Warszawa za 10 lat to
                      bedzie zupełnie inne miasto, zmiany będą niewyobrażlane
                      • Gość: Mario29 Re: do Mario IP: 195.136.95.* 04.09.01, 16:47
                        A ja powiem tylko ze jestem finansista. Firmy ktore w Warszawie inwestowaly do
                        tej pory (Skanska np.) maja klopoty finansowe z przeinwestowania. Nie ma
                        realnych alternatywnych DUZYCH pieniedzy. Jezeli twierdzisz ze sa - to jestes
                        idealista.

Polska nie jest obiektem inwestycji jako ''najwiekszy plac budowy w Europie'' jak
                        usilujesz przedstawiac tutaj - czyzbys pracowal w Dziale Promocji Miasta ? -
                        ten tytul jest bezsprzecznie zarezerwowany dla Berlina aktualnie. A Ci
                        odwazniejsi wola Moskwe i Sankt-Petersburg. Nadzieje Zarzadu Miasta na
                        wyczekiwanego inwestora - zbawce sa moim zdaniem plonne. Masz podpisane umowy ?
                        Czy tylko plan zagospodarowania i swoje nadzieje ?

Pzdr
                        • Gość: vinc Re: do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:50
                          Berlin był na początku lat 90 tych obecnie jest Warszawa, liczby nie kłamią
                        • Gość: vinc Re: do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:51
                          Skanska jest jedną z wielu, bardzo wielu
                        • Gość: vinc Re: do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:52
                          jeszcze jedno, nie Polska tylko Warszawa
                          • Gość: Mario29 Re: do Mario IP: 195.136.95.* 04.09.01, 17:00
                            Gość portalu: vinc napisał(a):

> jeszcze jedno, nie Polska tylko Warszawa

Nie lap mnie za slowka :-)))

Nie bede dalej sie spieral - Ty wiesz swoje a ja wiem swoje (np to ze na
                            inwestycje Skanskiej bardzo liczyli wlodarze miasta i troche im sie plany
                            pokrzyzowaly).

Pozdrawiam i zycze spelnienia marzen.
                          • Gość: Thorgal Re: do Mario IP: *.pentor.com.pl 04.09.01, 17:04
                            kim ty chłopczyku jestes? nie znasz polskiego (ortografia zalosna) i wypisujesz
                            jakies kosmiczne bzdury powolujac sie na jakies wyimaginowane "plany" i twoje
                            rzekome "kontakty"... warto to tak?

• Gość: Bundy Re: do Mario IP: *.chello.pl 04.09.01, 17:17
                              Gość portalu: Thorgal napisał(a):

> kim ty chłopczyku jestes? nie znasz polskiego (ortografia zalosna) i wypisujesz
                              >
                              > jakies kosmiczne bzdury powolujac sie na jakies wyimaginowane "plany" i twoje
                              > rzekome "kontakty"... warto to tak?
                              >

Z takimi "rasapanami" to zawsze bedzie bol!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lietovas Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.pszczynska.silesianet.pl 04.09.01, 19:33
        kochany ty chcesz porownywac stadion slaski i legi...
        co ty palisz????
        • Gość: cvg Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 20:12
          Wy tam kurwa w warszawce żyjecie marzeniami.Jesteście największe ciule na
          Świecie i jeszcze do tego gorole.A reprezentacja niech gra gdzie chce a jak
          chce zbierać w pizdeczkę to niech gra w stolycy-odbytnicy.warszawa i jej
          obywatele to same Chuje i gnidy.Sam szłam a stolica powinna być we Lwowie a nie
          w mieście gdzie samo gówno mieszka.Ten kurnik top sobie zburzcie ale to szybko.
          Pogoń LWÓW.,legia i ten szłam to szambo.
          • Gość: waw Re: No i co z tym SLASKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 20:20
            :))))))
            a wam na tym śląskim zadupiu odpierdala skoro takie chuje takie pierdolone
            bzdety piszą, same cioty i idioci, chuj wam w dupe ciule
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka