Dodaj do ulubionych

Ruszcie się , co z Wami???

15.05.01, 10:52
Drodzy ziomkowie, co z Wami?Więcej ikry!
Musimy trochę to łomżyńskie forum rozruszać?
Nie mieszkam w Łomzy ,ale pochodze z okolic (Ye2bne) i
chetnie byłbym na bieżąco co się dzieje u Was/nas:)
Słyszałem ,że ŁKS wysoko wygrał ostatni mecz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: 24.112.164.* 25.05.01, 16:06
      Niestety Hassan,w Lomzy nie ma internautow,lub maja wlasne forum o ktorym my
      nie wiemy.Ja ,przezylem w Lomzy $0 lat i chcialbym o niej z kims kto tam
      mieszka pogadac ,ale nie ma chetnego.
      • Gość: GGGGGGG Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 07:53
        Mieszkam w Ł.. od 4 lat ale już marzę o tym, żeby stąd wyjechać. Męczy mnie
        małomiasteczkowość środowiska, chociaż sama nie pochodzę z metropolii. Myślę że
        mieszkają tutaj również ludzie o podobnej mentalności do mojej, jednak
        większość środowiska któro postrzegam to ( proszę bez urazy !!!!!!! ) drobna
        kołtuneria. Nie wiem dlaczego tak istotne jest to czy ktoś leci do Stanów, czy
        stamtąd dopiero wrócił, dlaczego "gwoździem" wszystkich imprez "kulturalnych"
        jest piwo łomzyńskie a bawić się można tylko przy muzyce disco polo. Gratuluję
        gustów!!!
    • Gość: ja Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 14:41
      no właśnie!ja mieszkałam w Ł 10 lat,2lata temu się przeprowadziłam i nadal za
      nią,a właściwie za ludżmi tęsknię...Ł to świetne miasto i żałuję że teraz
      mieszkam pod wawą.pozdrowionka 4everyone reading this and not reading this
      !
    • Gość: Hasan Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.acnielsen.pl 08.06.01, 10:49
      Witam ziomeczków:) ("ja" i "JA")
      Jednak ktoś tu czasem zagląda.
      I na dodatek miło w spomina tamte strony...
      Ja wyjechałem z Ł.5 lat temu do w-wki,(studia, praca) , ale zawsze miło
      wspominam i chetnie wracam,zreszta mam tam rodzine.
      Obowiazkowo musze wypic kilka browarków Exporcika.
      Czasem z bratem idziemy na mecz ŁKS i jest swietnie, przez te kilka dni.
      Ale potem trzeba wracac...
      Tak jak teraz ...do roboty:)
      3V-cie sie
      • Gość: Ja Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.ym1.on.wave.home.com 08.06.01, 14:33
        Ja wyjechalem z lomzy duzo wczesniej,a na "lomzynski browarek" musze jechac
        900km.Tak ze delektuje sie nim 1-2 razy do roku
        • Gość: green Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 17:38
          byłem w Łomży ze dwa lata do tyłu piwko pijałem w remizie i w takiej małej
          knajpce na przeciwko ; było dobrze .
          • Gość: Ja Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.ym1.on.wave.home.com 16.06.01, 07:42
            Gość portalu: green napisał(a):

> byłem w Łomży ze dwa lata do tyłu piwko pijałem w remizie i w takiej małej
            > knajpce na przeciwko ; było dobrze .

Czy to bylo nad taka mala rzeczka Lomzyczka?Jesli tak to znam doskonale to
            miejsce.
            • Gość: green Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 10:02
              Gość portalu: Ja napisał(a):
              .
              >
              > Czy to bylo nad taka mala rzeczka Lomzyczka?Jesli tak
              to znam doskonale to
              > miejsce.

PEWNIE I OTO SAMO MIEJSCE CHODZI W POBLIŻU JEST KOSCIÓŁ
              Z KWADRATOWĄ WIĘŻĄ O ILE SIĘ NIE MYLĘ BĘDZIE TO PRZY
              TRASIE DO GRANICY ,DALEJ POWINNA BYĆ SZKOŁA Z
              WARSZTATAMI SZKOLNYMI I PĘTLA AUTOBUSOWA
      • Gość: grunhild Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: 213.25.40.* 21.06.01, 12:21
        czy tu nie można mieć dłuższego nicku?mój-grunhilda-mi nie wchodzi , dlatego
        ostatnio podpisałam się jako "ja"!!!!!!!!:)pozdrawiam bardzo serdecznie , bedę
        tu ceżsto zaglądać,może czegoś ciekawego się dowiem...........?
        podobno ostatnio był w Ł. Kazik-is that true?
        grunhilda
        • Gość: Ja Re: Do GGGGGG IP: *.ym1.on.wave.home.com 21.06.01, 13:58
          A ja mieszkalem w Lomzy 40 lat.W kazdym okresie swojego zycia znajdowalem to co
          mnie najbardziej interesowalo .Pewnie ze nie bylo takich ofert jakie dawaly
          wielkie osrodki miejskie,ale jak na miasteczko powiatowe(mam na mysli lata
          przed 75 rokiem),w tzw.Polsce" B",LOmza byla osrodkim mlodziezy.Duza ilosc
          szkol ponadpodstawowych sprawiala wrazenie ze to miasto zamieszkuja wylacznie
          ludzie mlodzi.Moze ty poprostu nie potrafisz znalezc zajecia dla siebie?A i
          musisz wziac pod uwage to ze Lomza to napewno nie Las Vegas.
          • Gość: Ja Re: Do green IP: *.ym1.on.wave.home.com 21.06.01, 14:02
            Ciesze sie ze podobalo Ci sie w naszyn miasteczku i zapraszam ponownie
          • Gość: GGGGGG Re: Do GGGGGG IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 17:21
            Gość portalu: Ja napisał(a):

> A ja mieszkalem w Lomzy 40 lat.W kazdym okresie swojego zycia znajdowalem to co
            >
            > mnie najbardziej interesowalo .Pewnie ze nie bylo takich ofert jakie dawaly
            > wielkie osrodki miejskie,ale jak na miasteczko powiatowe(mam na mysli lata
            > przed 75 rokiem),w tzw.Polsce" B",LOmza byla osrodkim mlodziezy.Duza ilosc
            > szkol ponadpodstawowych sprawiala wrazenie ze to miasto zamieszkuja wylacznie
            > ludzie mlodzi.Moze ty poprostu nie potrafisz znalezc zajecia dla siebie?A i
            > musisz wziac pod uwage to ze Lomza to napewno nie Las Vegas.

Biorę pod uwagę że Łomża nie jest nawet mini Las Vegas. Może masz rację, że nie
            mogę sobie znaleść miejsca. Przyznasz jednak rację, że nie jest to ośrodek
            ineligencji i kultury w dobrym tego słowa znaczeniu ?

• Gość: Ja Re: Do GGGGGG IP: *.ym1.on.wave.home.com 22.06.01, 05:42
              Niestety juz 8 lat nie bylem w Lomzy,wiec nie posiadam aktualnych
              wiadomosci.Nie wiem nic na temat Twoich zamilowan i oczekiwan
              kulturalnych .Samo to ze nie lubisz disco polo i lomzynskiego piwa niewiele
              mowi.Wiesz ,ja mysle ze Ty poprostu jeszcze tesknisz za Swoimi starymi
              smieciami i dlatego nic,lub prawie nic Ci sie w Lomzy nie podoba.Tam zostali
              Twoi przyjaciele,a moze czesc rodziny.Tam zostala Twoja przeszlosc,wiesz jaka
              ona byla i to czlowieka ciagnie.Natomiast przyszlosc jest niewiadoma i czlowiek
              sie od niej boczy.trzeba miec troche odwagi i checi by ta przyszlosc
              poznawac.Trzeba cos robic wokol siebie by nie popasc w nude.Mysle ze potrafisz
              zapelnic Swoje zycie w Lomzy czyms interesujacym i z czasem polubisz to miasto.
              • Gość: GGGGGG Re: Do GGGGGG IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 11:25
                Chyba dzięki Tobie ostatnio trochę innaczej patrzę na to miasto. Łatwiej mi
                żyć. A w tym co napisałeś jest dużo prawdy. Wciąż myślę aby zmienić miejce
                zamieszkania. Pozdrawiam, GGGGGG.
                • Gość: Ja Re: Do GGGGGG IP: *.ym1.on.wave.home.com 02.07.01, 02:54
                  Gość portalu: GGGGGG napisał(a):

> Chyba dzięki Tobie ostatnio trochę innaczej patrzę na to miasto. Łatwiej mi
                  > żyć. A w tym co napisałeś jest dużo prawdy. Wciąż myślę aby zmienić miejce
                  > zamieszkania. Pozdrawiam, GGGGGG.
                  Oczywiscie kazdy szuka jak najlepszego miejsca dla swojego spelnienia,ale
                  pamietaj ze w miejscu gdzie musimy zyc nalezy wykorzystac wszelkie mozliwosci ,by
                  nie popasc w nude. Nuda to najgorsze co moze czlowieka spotkac.Dlatego tez zycze
                  Ci abys w Lomzy nigdy jej nie spatkal(a),a gdy bedzie Cie nachodzic,pomysl ze
                  gdzies indziej jest jeszcze gorzej.Pozdrawiam.
    • Gość: Gosc Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.proxy.aol.com 15.02.02, 07:08
      hasan napisał(a):

> Drodzy ziomkowie, co z Wami?Więcej ikry!
      > Musimy trochę to łomżyńskie forum rozruszać?
      > Nie mieszkam w Łomzy ,ale pochodze z okolic (Ye2bne) i
      > chetnie byłbym na bieżąco co się dzieje u Was/nas:)
      > Słyszałem ,że ŁKS wysoko wygrał ostatni mecz?

No i co. Nikt juz tu do Lomzy nie zaglada?.

Ziomek spod Ostrleki
    • Gość: JJ Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 19:56
    • Gość: . Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 18:05
    • Gość: Gosc HT Re: Ruszcie się , co z Wami??? IP: *.telia.com 05.03.03, 23:17
      Łomża jest i bedzie na zawsze tym miastem, do którego wracam { na
      skrzydłach} ,i tak często, jak tylko mogę. Tu w Łomży spedziłam najpiękniejsze
      lata w moim życiu (1-18).
      Dzis choć przybyło mi wielu lat (i mieszkam coraz to dalej od Łomży) z wielkim
      sentymentem powracam do tego miasta......DO NASZEJ KOCHANEJ ŁOMŻY.....
      Pozdrowienia....
      ps
      W miescie - to tak jak w człowieku, trzeba cos odkryc i pokochać, i zachowac
      na cale życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka