Gość: spadochroniarz IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 18:41 Skąd najwyżej spadliście? Ja dziś spadłem z podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: |andy| Re: Spadajcie! IP: *.com / 192.168.4.* 12.06.03, 18:49 Gość portalu: spadochroniarz napisał(a): > Skąd najwyżej spadliście? > Ja dziś spadłem z podłogi. Z podłogi na balkonie? Oj to musiało boleć, ile pięter przeleciałeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Spadajcie! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 20:04 skok z dywanu na podłogę ze spadochronem hy a ile to trwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uomrzan Re: Spadajcie! IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 19:38 E tam. To jeszcze nic. Wracam kiedyś z ogródka piwnego. Idę spokojnie ulicą i nagle... jak mnie coś nie pierdaknie czymś twardym w plecy !!! Oglądam się - to chodnik i kawałek asfaltu mnie tak walnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Spadajcie! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 21:14 O kurczę !!!!!! cóż za wredny asfalt tak z nienacka i bez zapowiedzi atakować????? Odpowiedz Link Zgłoś