Dodaj do ulubionych

Łukaszenko przemawia w tv

02.07.07, 20:44
www.belarus-tv.by/live/btv.asx
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 20:47
      Jak chcemy pooglądać małpy, to czasem są u nas transmisje z cyrków na TVP2 ;-)
      • prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 21:05
        Codziennie oglądacie i słuchacie karkania swoich Kaczorów.
        • Gość: patriota Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.bsk.vectranet.pl 03.07.07, 17:37
          A co , masz coś do popwiedzenia w tej sprawie śmieciu jeden?
    • prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 21:17
      Żywie Baćka! Żywie Biełaruś!

A teraz uroczysty koncert z okazji Dnia Niepodległości Republiki Białoruś
      (Dzień Republiki)
      • jdbad Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 21:28
        Ale co to za życie?
      • Gość: MARTINES Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:54
        Może i "żywie" ta Bielaruś ale co to za życie...
    • koczisss молчай боро 02.07.07, 21:39

• koczisss Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 21:39
      молчай боров!!!
    • Gość: Xen Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.euro-net.pl 02.07.07, 21:45
      Nie rób z tego wielkiego halo. Kononowicz też był.
      • Gość: idzikczortu Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.sub-66-174-93.myvzw.com 02.07.07, 21:54
        To "mikkelsonowi" vel "prostowiczowi" wystarcza do orgazmu tylko sam fakt, ze
        bat'ko przemawia a czy ten, wogole potrafi mowic madrze to juz nie ma zadnego
        znaczenia?
        • prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 03.07.07, 19:33
          Łukaszenko przemawia już dwa dni z okazji święta państwowego Białorusi. Na
          Podlaszu też mogłoby być dzisiaj to święto, ale z woli Stalina stało się, że
          etniczne tereny biłoruskie i ukraińskie znalazły się niewiadomo czemu w Polsce.
          Ten błąd czeka na naprawę.
          • Gość: Xen Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.euro-net.pl 03.07.07, 23:15
            Łukaszenko przemawia już dwa dni z okazji święta państwowego Białorusi

No prawie jak Castro, może i lepiej.

Z woli Stalina, mogło nie być Białorusi. Paszoł won parchu jeden.
    • Gość: białostoczanin Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.dsl.bell.ca 02.07.07, 22:14
      Typowy durno-ruski charakter wszędzie mu źle. Do łukaszenki nie pojedzie bo tam
      nie to co Polszcza, tu miłe ciepełko i pokrzyczeć można. Więc do własnego łóżka
      nasra aby tylko go widziano. Powiem krótko: spieprzaj dziadu jak ci tu źle!!!
    • morfeusz_1 Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 23:12
      Gdzie Lubaszenko przemawia,gdzie ten kabareton,jakiś mam inny tv cyco ?
      • cynik.a jestes durak ... 03.07.07, 17:07
        ... prostowicz. My tu ogladamy co ciekawsze programy bialoruskie. Czasem sa
        owszem, owszem. Mam szacunek do Bialorusinow, bylem tam.
        A co ty dupku chcesz powiedziec przez ten glupi .... .
        Juz wiem: jestes prostak do kwadratu. Oberwalo ci sie tu i tam, ale: ku..e
        szczyj w oczy - to powie, ze deszcz pada ...
        • prostowicz Re: jestes durak ... 03.07.07, 18:07
          Na mnie obelgi i łacina polskich chamów zupełnie nie działają. Musiałbym juz
          dawno emigrować do spokojnej, tolerancyjnej Białorusi, gdybym brał to sobie do
          serca i umysłu.
          • nekroskop88 Re: jestes durak ... 03.07.07, 18:12
            Skoro tam jest taki raj, to co tutaj robisz?
            • prostowicz Re: jestes durak ... 03.07.07, 18:23
              Stoję na posterunku i czekam, aż Białoruś będzie tutaj.
              • Gość: swiniopas Re: jestes durak ... IP: *.asfd.broadband.ntl.com 03.07.07, 19:34
                Chciales powiedziec: az W.Xiestwo Litewskie tu wroci.
                • prostowicz Re: jestes durak ... 03.07.07, 19:40
                  Tylko czy Żmudzini zechcą być w jednym państwie z Lićwinami?
              • Gość: białostoczanin Re: jestes durak ... IP: *.dsl.bell.ca 04.07.07, 02:21
                prostowicz i długo będsziesz czekał.
              • Gość: Polka może sie doczekasz IP: *.man.bialystok.pl 04.07.07, 08:53
                ... wielkiej Polski od morza do morza...
                ..obyśmy tego doczekali
              • Gość: J07 Re: jestes durak ... IP: *.nycmny.east.verizon.net 04.07.07, 21:00
                proatowicz napisala:

>Stoje na posterunku i czekam,az Bialorus bedzie tutaj.

Posterunek twoj to BTSK?
                Przyjzymy sie temu posterunkowi,bo juz najwyzszy czas na wstrzymanie wszelkich
                dotacji.- Za nasze pieniadze...i jeszcze groza?
    • prostowicz 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 03.07.07, 21:04
      W programie m in. wspólne odśpiewanie białoruskiego hymnu z udziałem Prezydenta
      Łukaszenki.

www.belarus-tv.by/live/btv.asx
      • koczisss Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 03.07.07, 21:08
        Tylko czemu tam po rosyjsku mówią, to już białoruskiego wszyscy zapomnieli?
        • prostowicz Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 03.07.07, 21:16
          Mnie się wydaje, ponieważ nie wszyscy obecni dobrze rozumieją białoruski, jako
          że jest dużo zagranicznych gości.
          • koczisss Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 03.07.07, 21:22
            Tak, tak, jeśli to jest święto państwowe, to powinno mówić się w narodowym języku!
            Tak jakby w Polsce mówiono na święto niepodległości po Angielsku, bo
            zagraniczniacy słuchają!

Oj Tkac, czemu nie przyznasz, że tam jest zamordyzm i ludziom nie wolno mówić w
            ojczystym języku?

A jak tak nie jest, to dlaczego zamknięto wszystkie szkoły średnie z wykładowym
            białoruskim?
            • prostowicz Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 04.07.07, 19:36
              Nie znasz białoruskich realiów, kraju o dwóch równoprawnych językach
              państwowych, stosowanych zależnie od okoliczności. Nikt tam nie zabrania używać
              ani białoruskliego, ani rosyjskiego, a na tym koncercie śpiewano w obu
              językach, przy czym hymn po białorusku odśpiewali wszyscy - czyli artyści,
              Prezydent i 200-tysięczna publika.
              Z zamknieciem wszystkich szkół z białoruskim wykładowym jest pewnie tak, jak z
              zamykaniem co kilka tygodni albo miesięcy "ostatniej niezależnej" gazety
              białoruskiej.
              W Polsce, tak wspierajacej białoruską opozycję i wrogą Łukaszence nie ma żadnej
              szkoły z białoruskim wykładowym.
              • koczisss Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 04.07.07, 20:15
                > W Polsce, tak wspierajacej białoruską opozycję i wrogą Łukaszence nie ma żadnej
                >
                > szkoły z białoruskim wykładowym.

Bo Polska to nie Białoruś i tu nie muszą takie szkoły istnieć, a tam owszem, a
                tak nie jest!
              • prostowicz Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 04.07.07, 20:27
                Właśnie w białoruskiej Panoramie podali, że na koncercie w MIńsku było prawie
                500tys widzów, łacznie w całej Białorusi ok. 1200 tys. ludzi na miejskich
                placach świętowało Dzień Republiki i odśpiewało hymn po białorusku. Poza tym
                na całym świecie poprzez kanały telewizyjne oglądało koncert ok. 110 mln widzów
                i to prawdopodobnie ze względu na nich konferansjerzy mówili po rosyjsku.
                • koczisss Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 04.07.07, 20:58
                  Poza tym
                  > na całym świecie poprzez kanały telewizyjne oglądało koncert ok. 110 mln widzów
                  >
                  > i to prawdopodobnie ze względu na nich konferansjerzy mówili po rosyjsku.

Czyli w Rosji, Wenezueli i Kubie?

Faktycznie, cały świat!:)
                • Gość: o zesz kur*** Ja pie..): łukaszenko niczym U2 koncerty daje IP: 217.96.27.* 09.07.07, 15:00
                  :):)
    • prostowicz Hymn Republiki Białoruś 04.07.07, 23:17
      Tak śpiewał po białorusku Prezydent Łukaszenka w Mieńsku razem z poł milionem
      publicznosci i półtora milionem mieszkańców zgromadzonych na placach całej
      Republiki.

Слова М. Климковича, В. Каризны
      Музыка Н. Соколовского

Мы, беларусы — мірныя людзі,
      Сэрцам адданыя роднай зямлі,
      Шчыра сябруем, сілы гартуем
      Мы ў працавітай, вольнай сям’і.

Слаўся, зямлі нашай светлае імя,
      Слаўся, народаў братэрскі саюз!
      Наша любімая маці-Радзіма,
      Вечна жыві і квітней, Беларусь!

Разам з братамі мужна вякамі
      Мы баранілі родны парог,
      У бітвах за волю, бітвах за долю
      Свой здабывалі сцяг перамог!

Дружба народаў — сіла народаў —
      Наш запаветны, сонечны шлях.
      Горда ж узвіся ў ясныя высі,
      Сцяг пераможны — радасці сцяг!

president.gov.by/data/press29037.mp3
      • prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 04.07.07, 23:26
        Już niedługo zjednoczona z Baćkauszczynaj Biełastoczczyna będzie również z całą
        Białorusią śpiewać ten przepiękny hymn!
        • Gość: białostoczanin Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.dsl.bell.ca 05.07.07, 01:40
          Widzicie o co trollowi chodzi. Ja tak dłużej bedziesz tak pisał to uważaj
          smierdzielu abyś nocą, boso do tej swojej białousi nie musiał uciekać.
          • prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 05.07.07, 21:35
            Prędzej ty, przeku, będziesz w skarpetkach uciekać do swej śmiesznej
            Pospolitej, etnicznych resztek po rozbiorze "Mocarstwa".
            A nie! Ty już przecież uciekłeś! Ale przezorny! tylko takiego wielkiego
            patryjotę zgrywa!
        • Gość: xxx Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:01
          ciekaw jestem kto zerznal twoja matke?

Twoj ojciec popelnil niewybaczalny błąd, powinien cie wyskrobac, mniejszy
          wstyd..takiego idioty w calym SOJUZIE nie znajdzie..
          • prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 11:05
            Gość portalu: xxx napisał(a):

>takiego w calym SOJUZIE nie znajdzie..

Dzieki, od dzieciństwa mówia mi że jestem wyjątkowy
            • koczisss Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 12:03
              Wyjątkowy...idiota?
              • prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 12:27
                koczisss napisał:

> Wyjątkowy?

Tak, wszyscy to mówią.
                • Gość: Ingresiamentes Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:29
                  jestes tak prosty jak twoj nic "prostowucz"

• prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 12:32
                    Dziękuje, nie na darmo go przyjąłem.
                • Gość: J07 Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.07.07, 20:44
                  Kocziss napisal,ze jeszcze idiota.
                  • prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 21:04
                    Koczisss pisze niemało nieprawdy. Trzeba podchodzić bardzo krytycznie i
                    wybiórczo do jego wypowiedzi - co ja czynie, a Ty nie.
                    • Gość: J07 Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.07.07, 04:19

zydzi tez podchodza wybiorczo
    • Gość: Xen Zmien nicka na Borat IP: *.euro-net.pl 05.07.07, 20:45
      Borat tez wszystkim opisywał swój wspaniały kraj. Czy twoja siostra podobnie
      jak siostra Borata, jest najlepsza w pewnym zawodzie?
      • prostowicz Re: Zmien nicka na Borat 05.07.07, 21:36
        Po pierwsze i jedyne, to nie wiem, kto to jest/był jakis tam Borat.
        • cynik.a Rewelacja? ... 05.07.07, 21:56
          ... nie wiem na ile to jest prawda, ze w GRODNIE jest szkola podstawowa z
          jezykiem wykladowym POLSKIM. Dowiedzialem sie o tym od taxiarza tamtejszego
          (moja branza) przelotem w Grodnie. On tez posyla do tej szkoly swoje dzieci,
          autentyczna rodzina bialoruska - nie mieszana (?).
          W pociagu "kontrabanda" (nazwa moja), jechala grupa dzieci bialoruskich do
          Polski na wycieczke-wakacje(?) mowiace po polsku. Mile ... i pozytywne ...
          • Gość: fatso Re: Rewelacja? ... IP: *.asfd.broadband.ntl.com 05.07.07, 22:02
            a co w tym dziwnego?
            Pogon jechala odwiedzic Korone.
            Od siebie i do siebie, normalka.
          • koczisss Re: Rewelacja? ... 05.07.07, 22:05
            Ta szkoła została wybudowana i finansowana przez rząd polski!
            Na Białorusi nie ma nauczania po białorusku, bo Batko nie chce, a co mówić po
            polsku?
            Nie finansuje tego, to jakoś jeszcze ta szkoła istnieje!
            • prostowicz Re: Rewelacja? ... 05.07.07, 22:18
              A Ty słyszał, że i w Wołkowysku jest polska szkoła? I dobrze, niech Polacy
              opłacają budowle i szkolenie białoruskich obywateli tzw. "polskiego"
              pochodzenia. Te ich "polskie" pochodzenie to tylko 20 lat ich przodków w
              Pospolitej w XX wieku.
        • Gość: swiniopas Re: Zmien nicka na Borat IP: *.asfd.broadband.ntl.com 05.07.07, 22:00
          Borat to taki Zyd z Londynu, Litwak z pochodzenia jak oni tam
          wszyscy, czyli twoj rodak. Robi w branzy komika ale na mnie jeszcze
          nie zarobil bo nasmiewanie sie z kazachstanu mnie jakos nie bawi.
          A propos Lukaszki, on tez wyrabia nadgodziny w tej swojej telewizji.
          Wiadomosci ogladalem dzisiaj i moj ukochany Wielki Xiaze wyskakuje
          niczym tzw pawel z konopi w co drugiej wiadomosci dziennika.
          Stachanowiec jakis taki albo workoholic, jak to u nas mowia.
          Ale cos cienko ostatnio przedzie. Znowu dzis ten sam serial z XIX wieku
          leci. Podeslijcie mu tam z Polski Trylogie, Krzyzakow, Wierna Rzeke.
          Niech to pusci u siebie w BTV, ruskim i prusakom na pohybel.
          • prostowicz Fatso, co wczoraj robiłeś? 05.07.07, 22:43
            My z Mikkelsonem dalismy popalić wczoraj przekom/lochom. Ale ten wątek
            wyladował niestety na oślej ławce

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=65363355
            • Gość: fatso Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? IP: *.asfd.broadband.ntl.com 05.07.07, 23:25
              ja sie z szaulisami w piaskownicy nie bawie,
              za bardzo oni juz do niej naszczali.
              Ale mam dla ciebie taki ekonomiczny Conundrum:
              miesiac temu siedzialem w W-wie w knajpce na Kruczej.
              Goraco wiec zamowilem litewski kwas chlebowy m-ki Gubernija,
              za jedne 5 zl od butelki po 500 ml. Niewiele gorszy kwas
              chlebowy kupilem za 1.78 zl w wiejskim sklepie(1000ml).
              Wynika z tego ze szaulisi roluja pszekow 500% przebiciem
              na swoim napoju wcale nie lepszym niz polski?
              • prostowicz Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 05.07.07, 23:34
                A kto ten litewski kwas sprowadza do Pospolitej i sprzedaje z zyskiem, nie
                przeki czasem?
                • Gość: J07 Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.07.07, 04:07
                  To powiedz mi,prostowicz,czy ten twoj backa w dalszym ciagu przemawia w tv?
                  • prostowicz Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 07.07.07, 08:30
                    Gość portalu: J07 napisał(a):

> To powiedz mi,prostowicz,czy ten twoj backa w dalszym ciagu przemawia w tv?

Przemawia już od 13 lat i będzie przemawiać jeszcze 30-40.
                    • koczisss Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 07.07.07, 08:51
                      A w gardle mu nie zaschnie?

Przy nim Fidel to cienias!
                    • cynik.a Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 07.07.07, 11:04
                      prostowicz napisała:

> Gość portalu: J07 napisał(a):
                      >
                      > > To powiedz mi,prostowicz,czy ten twoj backa w dalszym ciagu przemawia w
                      > tv?
                      >
                      > Przemawia już od 13 lat i będzie przemawiać jeszcze 30-40.
                      ................................................................
                      ... a co po tych 40-tu latach?
                      - Aaaaa! - juz wiem. Bialorus bedzie WOLNA od takich prydurkow jak ty i tobie
                      podobni. Warto poczekac.
                      PS.1. Moja zona Olha i nasz syn Aleksandr, nie moga uwierzyc ze z ich ojczyzny
                      moga wywodzic sie "takije sumoszeczy".
                      PS.2. Moje nazwisko od pradziada jest litewskie. Czasem, wstyd mi jest ze z
                      tamtad moga wywodzic sie takie pro-faszystowskie ewenementy, wystepujace na
                      naszym FORUM.
                      Cenzor, moglby czesciej posylac takie tresci na Osla Lawke lub definitywnie
                      zablokowac takowych. "Dzialaja" w mysl zle pojetej Demokracji. To irytujace i
                      cos wiecej ...

• prostowicz Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 07.07.07, 12:31
                        Za 30-40 lat nie bedzie śladu po dzisiejszych resztkach antyłukszenkowskiej
                        opozycji. Widziałeś, jak białoruski naród świętował ze swym Prezydentem?

Żywie Baćka! Żywie Biełaruś!
            • Gość: białostoczanin Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? IP: *.dsl.bell.ca 06.07.07, 02:05
              Sam go tam wysłałem :))))
              • gerwazjusz on czy ona? 07.07.07, 22:09
                Zauważyliście pewną drobną nieścisłość? Prostowicz pisze używając rodzaju
                męskiego, ale rejestrując swój nick na portalu GW podał że jest kobietą. Czyżby
                na Madro świadczył on pewne dziwne i nienaturalne usługi seksualne?
                • Gość: przekurat Re: on czy ona? IP: 83.2.101.* 07.07.07, 22:36
                  nie zauwazyliśmy, bo nie zwracamy uwagi na takie banialuki jak ty, zboczeńcu
                  • gerwazjusz Re: on czy ona? 07.07.07, 22:46
                    Gość portalu: przekurat napisał(a):

> nie zauwazyliśmy, bo nie zwracamy uwagi na takie banialuki jak ty, zboczeńcu

Czy jak się tak nieludzko i beznadziejnie poniżasz, ośmieszasz, to doznajesz
                    chociaż orgazmu?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=65538493&v=2&s=0
                    • Gość: randomize Re: on czy ona? IP: *.bu.edu 07.07.07, 22:59
                      Prostowicz pisze pod stałym IP

Polaczki to tępy naród, wsio taki... :)))))
                      • gerwazjusz coś tam kapie? 07.07.07, 23:21
                        ty durny kacapie?

www.google.pl/search?hl=pl&q=IP%3A+*.bu.edu+&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
                        • Gość: vitus pszek lochi tępe IP: *.polymathic.net 07.07.07, 23:43
                          :))))))
                          • Gość: gerwazjusz Re: pszek lochi tępe IP: *.dhcp.gnvl.sc.charter.com 08.07.07, 00:26
    • Gość: . Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 82.160.179.* 08.07.07, 10:04
      ciekawe .......
      wątek znalazł sie tylko na białostockim forum? czy na bydgoskim, poznańskim,
      warszawskim i innych miejskich. Jeśli tylko na tutejszym, to ciekaw jestem
      dlaczego tylko tu
      • koczisss Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 11:13
        Bo tu mieszka popie..niec Prostowicz, który to kocha swego wodza, ale dziwnym
        trafem nie chce do niego się przeprowadzić, woli mieszkać w znienawidzonej
        Polsce, niż na wspaniałej, miodem, mlekiem i spirytusem płynącej Białorusi!
        • prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 11:47
          Wątek jest na tym forum, bo na Podlaszu mieszkają setki tysięcy Rusinów,
          oderwanych stalinowską granicą od swej Baćkauszczyny.

img522.imageshack.us/my.php?image=mapagwarpodljh6.jpg
          • Gość: swiniopas Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 194.176.105.* 08.07.07, 15:03
            Prostowiczu, czy ty moglbys sie zalapac na
            moj program eugeniczny, pod nazwa Zubronie?
            Chodzi o to ze bat'ko Stalin jak ci niewatpliwie
            wiadomo, wyrznal szlachte bialoruska w kuropatach.
            bat'ko Lukaszenka pozwala jej ledwo dychac-wiem
            bo widzialem strone szlachecka w internecie bialoruskim.
            Otoz ja chce pojsc dalej: z owego materialu genetycznego
            jaki sie wsrod bialoruskiego chamstwa uchowal, zubroni czyli
            pol- i cwierc-szlachcicow, jak chcialbym metoda hodowli
            wstecznej odbudowac zubry pelnokrwiste, szlachte bialoruska.
            Czyli panow ruskich i polskich ja ja nie przymierzajac.
            Czy masz po temu zadatki?
            Moglbym ciebie przyjac do herbu(za zgoda Zwiazku Szlachty Biaoloruskiej
            oczywiscie), pod warunkiem ze masz zdolnosc honorowa, nie jestem Zydem ani
            pedalem.
            • gerwazjusz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 15:19
              A czy udawanie kobiety przystoi białoruskiemu szlachcicowi?
            • prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 15:22
              Szlachectwo to przeżytek, teraz wszyscy obywatele są równi wobec prawa, nie ma
              uprzywilejowanych osób ani rodzin.
              • Gość: swiniopas Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 194.176.105.* 08.07.07, 15:37
                Prostowiczu, blad popelniasz bo nie ma spoleczenstwa
                gdzie wszyscy byliby sobie rowni. Nawet na Bialorusi
                sa rowniejsi od ciebie bo taki np Sucha Renka, szef KGB
                moze ci zrobic tam kuku i nic na to nie poradzisz.
                Dawna Bialorus, WXL nie owijajac sprawy w bawelne, taka
                nie byla. Ogladalem w TV Lukaszki taki film lokalny, gdzie
                sie zbiera rada. Moskal jakis ryja rozdziera, czeka aby wszyscy
                ruki po szwam, smirno stali. na to sie giewalt rozlegl okrutny:
                Tu nie Moskwa! Nie bedziesz nas tu za ryja bral, my tu rowni, szlachata!
                No ale coz, jak nie chcesz byc lepszym Bialorusem to tez sie przydasz.
                Ze zacytuje z innego filmu w TVB: mowi policmajster do muzhika, wojta
                czy jakos tak, stareszego wioski: a was ili dawno nie siekli?
                • gerwazjusz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 15:49
                  Zadałem ci proste pytanie, tłuściochu. Nie panimajesz? A może ty nie kumaty?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=65235833&a=65565384
                  • prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 16:42
                    Gdybym rzeczywiśie udawł kobietę, to byś tego nie "wykrył"
                    • gerwazjusz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 16:53
                      To nie ja to wykryłem. Nie pamiętam już kto był pierwszy, ale chyba drzazgarz.
                      Poza tym nie zawracaj mi dupy jakimiś tam mało istotnymi pierdułami, bo czekam
                      na odpowiedź tłuściocha białoruskiego szlachcica vel Czarna Mańka częstująca
                      mendami.
                      • Gość: swiniopas Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 194.176.105.* 08.07.07, 17:52
                        nie mam czasu na pierdoly bo zarabiac musze.
                        Biore 6-7 zl za minute bocwinkarzu ty gloupi
                        • gerwazjusz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 18:11
                          Nu Mańka nie nerwujsia. Ja słyszałem, że Białorusinki na Madro biorą od numerka
                          a nie od minuty.
                          • Gość: swiniopas Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 194.176.105.* 08.07.07, 18:27
                            Zebys ty umial krzyczec z bolu jak Anglicy
                            to robia. Wyje bo boli, naprawde, jak cholera
                            ale sie wstydzi zony i corki wiec tak smiesznie
                            sobie pokwikuje. No ale mu wlasnie dalem "Dr Shipman's special"
                            i juz nie kwiczy. Wiesz kto to byl ten slynny Dr Shipman?
                            Czuje ze sie w niego chcialbym czasem zamienic.
    • Gość: jola Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:09
      kwa
      kwa
      kwa
      kwa
      kwa
      kwa
      kwa
      kwa
      kwa
      kwa
      kwa

kaczuszki były w Częstochowie z baćką Rydzykiem Tadeuszem
      • pijany_latarnik Achtung, Gerwazjuszu! 08.07.07, 20:17
        Stawka na minutę podana przez grubasa jest rynkowo nierealna, bo nawet młode i
        ładne Białorusinki tyle nie biorą. Takie przepłacanie mogłoby zruinować psychikę
        młodych białoruskich mężatek cichodajek i tym samym naruszyć harmonię
        Wszechświata o harmoszce Siergieja pijaka już nawet nie wspominając.

Poza tym nie kupuj grubasa w worku! Widziałem jego fotki i i zapewniam, że
        gdybyś również doznał takiego tragicznego dysonansu estetycznego, to byś
        zastanowił się kto ma komu płacić i czy niewątpliwie przykre doznania estetyczne
        są warte by sobie humor psuć. No chyba, że jesteś Gerwazjuszu jeszcze bardziej
        odrażający niż ta białoruska świnia.
        • gerwazjusz Re: Achtung, Gerwazjuszu! 08.07.07, 21:24
          Ktoś się dwoi i troi zakładając i wyciągając wątki. Pewnie to ten gruby i
          obrzydliwy białoruski wieprz fatso vel świniopas vel czarna mańka. Dziękuję za
          dpbre rady Latarniku, ale mam wrażenie że byłem w tym biełastockim grajdołku
          zwanym FB dużo wcześniej niż ty i to ja mógłbym ciebie czegoś tam nauczyć.
          • Gość: przekurat Re: Achtung, Gerwazjuszu! IP: 83.2.101.* 08.07.07, 21:37
            rozmawiasz sam ze sobą, jak prostowicz i mikkelson?
          • koczisss Re: Achtung, Gerwazjuszu! 09.07.07, 09:16
            молчай собака!!!
    • Gość: Niutek Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:48
      bla, bla, bla
    • Gość: przekurat O czym wy tu rozmawiacie? IP: 83.2.101.* 08.07.07, 22:07
      to wątek o Łukaszence i Białorusi z okazji ich święta narodowego
      • pijany_latarnik up! 09.07.07, 02:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka