prostowicz 02.07.07, 20:44 www.belarus-tv.by/live/btv.asx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 20:47 Jak chcemy pooglądać małpy, to czasem są u nas transmisje z cyrków na TVP2 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 21:05 Codziennie oglądacie i słuchacie karkania swoich Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.bsk.vectranet.pl 03.07.07, 17:37 A co , masz coś do popwiedzenia w tej sprawie śmieciu jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 21:17 Żywie Baćka! Żywie Biełaruś! A teraz uroczysty koncert z okazji Dnia Niepodległości Republiki Białoruś (Dzień Republiki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTINES Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:54 Może i "żywie" ta Bielaruś ale co to za życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xen Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.euro-net.pl 02.07.07, 21:45 Nie rób z tego wielkiego halo. Kononowicz też był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.sub-66-174-93.myvzw.com 02.07.07, 21:54 To "mikkelsonowi" vel "prostowiczowi" wystarcza do orgazmu tylko sam fakt, ze bat'ko przemawia a czy ten, wogole potrafi mowic madrze to juz nie ma zadnego znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 03.07.07, 19:33 Łukaszenko przemawia już dwa dni z okazji święta państwowego Białorusi. Na Podlaszu też mogłoby być dzisiaj to święto, ale z woli Stalina stało się, że etniczne tereny biłoruskie i ukraińskie znalazły się niewiadomo czemu w Polsce. Ten błąd czeka na naprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xen Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.euro-net.pl 03.07.07, 23:15 Łukaszenko przemawia już dwa dni z okazji święta państwowego Białorusi No prawie jak Castro, może i lepiej. Z woli Stalina, mogło nie być Białorusi. Paszoł won parchu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.dsl.bell.ca 02.07.07, 22:14 Typowy durno-ruski charakter wszędzie mu źle. Do łukaszenki nie pojedzie bo tam nie to co Polszcza, tu miłe ciepełko i pokrzyczeć można. Więc do własnego łóżka nasra aby tylko go widziano. Powiem krótko: spieprzaj dziadu jak ci tu źle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Łukaszenko przemawia w tv 02.07.07, 23:12 Gdzie Lubaszenko przemawia,gdzie ten kabareton,jakiś mam inny tv cyco ? Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a jestes durak ... 03.07.07, 17:07 ... prostowicz. My tu ogladamy co ciekawsze programy bialoruskie. Czasem sa owszem, owszem. Mam szacunek do Bialorusinow, bylem tam. A co ty dupku chcesz powiedziec przez ten glupi .... . Juz wiem: jestes prostak do kwadratu. Oberwalo ci sie tu i tam, ale: ku..e szczyj w oczy - to powie, ze deszcz pada ... Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: jestes durak ... 03.07.07, 18:07 Na mnie obelgi i łacina polskich chamów zupełnie nie działają. Musiałbym juz dawno emigrować do spokojnej, tolerancyjnej Białorusi, gdybym brał to sobie do serca i umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jestes durak ... 03.07.07, 18:12 Skoro tam jest taki raj, to co tutaj robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: jestes durak ... 03.07.07, 18:23 Stoję na posterunku i czekam, aż Białoruś będzie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: jestes durak ... IP: *.asfd.broadband.ntl.com 03.07.07, 19:34 Chciales powiedziec: az W.Xiestwo Litewskie tu wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: jestes durak ... 03.07.07, 19:40 Tylko czy Żmudzini zechcą być w jednym państwie z Lićwinami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: jestes durak ... IP: *.dsl.bell.ca 04.07.07, 02:21 prostowicz i długo będsziesz czekał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka może sie doczekasz IP: *.man.bialystok.pl 04.07.07, 08:53 ... wielkiej Polski od morza do morza... ..obyśmy tego doczekali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: jestes durak ... IP: *.nycmny.east.verizon.net 04.07.07, 21:00 proatowicz napisala: >Stoje na posterunku i czekam,az Bialorus bedzie tutaj. Posterunek twoj to BTSK? Przyjzymy sie temu posterunkowi,bo juz najwyzszy czas na wstrzymanie wszelkich dotacji.- Za nasze pieniadze...i jeszcze groza? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 03.07.07, 21:04 W programie m in. wspólne odśpiewanie białoruskiego hymnu z udziałem Prezydenta Łukaszenki. www.belarus-tv.by/live/btv.asx Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 03.07.07, 21:08 Tylko czemu tam po rosyjsku mówią, to już białoruskiego wszyscy zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 03.07.07, 21:16 Mnie się wydaje, ponieważ nie wszyscy obecni dobrze rozumieją białoruski, jako że jest dużo zagranicznych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 03.07.07, 21:22 Tak, tak, jeśli to jest święto państwowe, to powinno mówić się w narodowym języku! Tak jakby w Polsce mówiono na święto niepodległości po Angielsku, bo zagraniczniacy słuchają! Oj Tkac, czemu nie przyznasz, że tam jest zamordyzm i ludziom nie wolno mówić w ojczystym języku? A jak tak nie jest, to dlaczego zamknięto wszystkie szkoły średnie z wykładowym białoruskim? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 04.07.07, 19:36 Nie znasz białoruskich realiów, kraju o dwóch równoprawnych językach państwowych, stosowanych zależnie od okoliczności. Nikt tam nie zabrania używać ani białoruskliego, ani rosyjskiego, a na tym koncercie śpiewano w obu językach, przy czym hymn po białorusku odśpiewali wszyscy - czyli artyści, Prezydent i 200-tysięczna publika. Z zamknieciem wszystkich szkół z białoruskim wykładowym jest pewnie tak, jak z zamykaniem co kilka tygodni albo miesięcy "ostatniej niezależnej" gazety białoruskiej. W Polsce, tak wspierajacej białoruską opozycję i wrogą Łukaszence nie ma żadnej szkoły z białoruskim wykładowym. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 04.07.07, 20:15 > W Polsce, tak wspierajacej białoruską opozycję i wrogą Łukaszence nie ma żadnej > > szkoły z białoruskim wykładowym. Bo Polska to nie Białoruś i tu nie muszą takie szkoły istnieć, a tam owszem, a tak nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 04.07.07, 20:27 Właśnie w białoruskiej Panoramie podali, że na koncercie w MIńsku było prawie 500tys widzów, łacznie w całej Białorusi ok. 1200 tys. ludzi na miejskich placach świętowało Dzień Republiki i odśpiewało hymn po białorusku. Poza tym na całym świecie poprzez kanały telewizyjne oglądało koncert ok. 110 mln widzów i to prawdopodobnie ze względu na nich konferansjerzy mówili po rosyjsku. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 200tys. widzów na koncercie w Dniu Republiki 04.07.07, 20:58 Poza tym > na całym świecie poprzez kanały telewizyjne oglądało koncert ok. 110 mln widzów > > i to prawdopodobnie ze względu na nich konferansjerzy mówili po rosyjsku. Czyli w Rosji, Wenezueli i Kubie? Faktycznie, cały świat!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o zesz kur*** Ja pie..): łukaszenko niczym U2 koncerty daje IP: 217.96.27.* 09.07.07, 15:00 :):) Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Hymn Republiki Białoruś 04.07.07, 23:17 Tak śpiewał po białorusku Prezydent Łukaszenka w Mieńsku razem z poł milionem publicznosci i półtora milionem mieszkańców zgromadzonych na placach całej Republiki. Слова М. Климковича, В. Каризны Музыка Н. Соколовского Мы, беларусы — мірныя людзі, Сэрцам адданыя роднай зямлі, Шчыра сябруем, сілы гартуем Мы ў працавітай, вольнай сям’і. Слаўся, зямлі нашай светлае імя, Слаўся, народаў братэрскі саюз! Наша любімая маці-Радзіма, Вечна жыві і квітней, Беларусь! Разам з братамі мужна вякамі Мы баранілі родны парог, У бітвах за волю, бітвах за долю Свой здабывалі сцяг перамог! Слаўся, зямлі нашай светлае імя, Слаўся, народаў братэрскі саюз! Наша любімая маці-Радзіма, Вечна жыві і квітней, Беларусь! Дружба народаў — сіла народаў — Наш запаветны, сонечны шлях. Горда ж узвіся ў ясныя высі, Сцяг пераможны — радасці сцяг! Слаўся, зямлі нашай светлае імя, Слаўся, народаў братэрскі саюз! Наша любімая маці-Радзіма, Вечна жыві і квітней, Беларусь! president.gov.by/data/press29037.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 04.07.07, 23:26 Już niedługo zjednoczona z Baćkauszczynaj Biełastoczczyna będzie również z całą Białorusią śpiewać ten przepiękny hymn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.dsl.bell.ca 05.07.07, 01:40 Widzicie o co trollowi chodzi. Ja tak dłużej bedziesz tak pisał to uważaj smierdzielu abyś nocą, boso do tej swojej białousi nie musiał uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 05.07.07, 21:35 Prędzej ty, przeku, będziesz w skarpetkach uciekać do swej śmiesznej Pospolitej, etnicznych resztek po rozbiorze "Mocarstwa". A nie! Ty już przecież uciekłeś! Ale przezorny! tylko takiego wielkiego patryjotę zgrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:01 ciekaw jestem kto zerznal twoja matke? Twoj ojciec popelnil niewybaczalny błąd, powinien cie wyskrobac, mniejszy wstyd..takiego idioty w calym SOJUZIE nie znajdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 11:05 Gość portalu: xxx napisał(a): >takiego w calym SOJUZIE nie znajdzie.. Dzieki, od dzieciństwa mówia mi że jestem wyjątkowy Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 12:27 koczisss napisał: > Wyjątkowy? Tak, wszyscy to mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingresiamentes Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:29 jestes tak prosty jak twoj nic "prostowucz" Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 12:32 Dziękuje, nie na darmo go przyjąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.07.07, 20:44 Kocziss napisal,ze jeszcze idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Hymn Republiki Białoruś 07.07.07, 21:04 Koczisss pisze niemało nieprawdy. Trzeba podchodzić bardzo krytycznie i wybiórczo do jego wypowiedzi - co ja czynie, a Ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: Hymn Republiki Białoruś IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.07.07, 04:19 zydzi tez podchodza wybiorczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xen Zmien nicka na Borat IP: *.euro-net.pl 05.07.07, 20:45 Borat tez wszystkim opisywał swój wspaniały kraj. Czy twoja siostra podobnie jak siostra Borata, jest najlepsza w pewnym zawodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Zmien nicka na Borat 05.07.07, 21:36 Po pierwsze i jedyne, to nie wiem, kto to jest/był jakis tam Borat. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a Rewelacja? ... 05.07.07, 21:56 ... nie wiem na ile to jest prawda, ze w GRODNIE jest szkola podstawowa z jezykiem wykladowym POLSKIM. Dowiedzialem sie o tym od taxiarza tamtejszego (moja branza) przelotem w Grodnie. On tez posyla do tej szkoly swoje dzieci, autentyczna rodzina bialoruska - nie mieszana (?). W pociagu "kontrabanda" (nazwa moja), jechala grupa dzieci bialoruskich do Polski na wycieczke-wakacje(?) mowiace po polsku. Mile ... i pozytywne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Rewelacja? ... IP: *.asfd.broadband.ntl.com 05.07.07, 22:02 a co w tym dziwnego? Pogon jechala odwiedzic Korone. Od siebie i do siebie, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Rewelacja? ... 05.07.07, 22:05 Ta szkoła została wybudowana i finansowana przez rząd polski! Na Białorusi nie ma nauczania po białorusku, bo Batko nie chce, a co mówić po polsku? Nie finansuje tego, to jakoś jeszcze ta szkoła istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Rewelacja? ... 05.07.07, 22:18 A Ty słyszał, że i w Wołkowysku jest polska szkoła? I dobrze, niech Polacy opłacają budowle i szkolenie białoruskich obywateli tzw. "polskiego" pochodzenia. Te ich "polskie" pochodzenie to tylko 20 lat ich przodków w Pospolitej w XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Zmien nicka na Borat IP: *.asfd.broadband.ntl.com 05.07.07, 22:00 Borat to taki Zyd z Londynu, Litwak z pochodzenia jak oni tam wszyscy, czyli twoj rodak. Robi w branzy komika ale na mnie jeszcze nie zarobil bo nasmiewanie sie z kazachstanu mnie jakos nie bawi. A propos Lukaszki, on tez wyrabia nadgodziny w tej swojej telewizji. Wiadomosci ogladalem dzisiaj i moj ukochany Wielki Xiaze wyskakuje niczym tzw pawel z konopi w co drugiej wiadomosci dziennika. Stachanowiec jakis taki albo workoholic, jak to u nas mowia. Ale cos cienko ostatnio przedzie. Znowu dzis ten sam serial z XIX wieku leci. Podeslijcie mu tam z Polski Trylogie, Krzyzakow, Wierna Rzeke. Niech to pusci u siebie w BTV, ruskim i prusakom na pohybel. Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Fatso, co wczoraj robiłeś? 05.07.07, 22:43 My z Mikkelsonem dalismy popalić wczoraj przekom/lochom. Ale ten wątek wyladował niestety na oślej ławce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=65363355 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? IP: *.asfd.broadband.ntl.com 05.07.07, 23:25 ja sie z szaulisami w piaskownicy nie bawie, za bardzo oni juz do niej naszczali. Ale mam dla ciebie taki ekonomiczny Conundrum: miesiac temu siedzialem w W-wie w knajpce na Kruczej. Goraco wiec zamowilem litewski kwas chlebowy m-ki Gubernija, za jedne 5 zl od butelki po 500 ml. Niewiele gorszy kwas chlebowy kupilem za 1.78 zl w wiejskim sklepie(1000ml). Wynika z tego ze szaulisi roluja pszekow 500% przebiciem na swoim napoju wcale nie lepszym niz polski? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 05.07.07, 23:34 A kto ten litewski kwas sprowadza do Pospolitej i sprzedaje z zyskiem, nie przeki czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.07.07, 04:07 To powiedz mi,prostowicz,czy ten twoj backa w dalszym ciagu przemawia w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 07.07.07, 08:30 Gość portalu: J07 napisał(a): > To powiedz mi,prostowicz,czy ten twoj backa w dalszym ciagu przemawia w tv? Przemawia już od 13 lat i będzie przemawiać jeszcze 30-40. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 07.07.07, 08:51 A w gardle mu nie zaschnie? Przy nim Fidel to cienias! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 07.07.07, 11:04 prostowicz napisała: > Gość portalu: J07 napisał(a): > > > To powiedz mi,prostowicz,czy ten twoj backa w dalszym ciagu przemawia w > tv? > > Przemawia już od 13 lat i będzie przemawiać jeszcze 30-40. ................................................................ ... a co po tych 40-tu latach? - Aaaaa! - juz wiem. Bialorus bedzie WOLNA od takich prydurkow jak ty i tobie podobni. Warto poczekac. PS.1. Moja zona Olha i nasz syn Aleksandr, nie moga uwierzyc ze z ich ojczyzny moga wywodzic sie "takije sumoszeczy". PS.2. Moje nazwisko od pradziada jest litewskie. Czasem, wstyd mi jest ze z tamtad moga wywodzic sie takie pro-faszystowskie ewenementy, wystepujace na naszym FORUM. Cenzor, moglby czesciej posylac takie tresci na Osla Lawke lub definitywnie zablokowac takowych. "Dzialaja" w mysl zle pojetej Demokracji. To irytujace i cos wiecej ... Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? 07.07.07, 12:31 Za 30-40 lat nie bedzie śladu po dzisiejszych resztkach antyłukszenkowskiej opozycji. Widziałeś, jak białoruski naród świętował ze swym Prezydentem? Żywie Baćka! Żywie Biełaruś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białostoczanin Re: Fatso, co wczoraj robiłeś? IP: *.dsl.bell.ca 06.07.07, 02:05 Sam go tam wysłałem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz on czy ona? 07.07.07, 22:09 Zauważyliście pewną drobną nieścisłość? Prostowicz pisze używając rodzaju męskiego, ale rejestrując swój nick na portalu GW podał że jest kobietą. Czyżby na Madro świadczył on pewne dziwne i nienaturalne usługi seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekurat Re: on czy ona? IP: 83.2.101.* 07.07.07, 22:36 nie zauwazyliśmy, bo nie zwracamy uwagi na takie banialuki jak ty, zboczeńcu Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: on czy ona? 07.07.07, 22:46 Gość portalu: przekurat napisał(a): > nie zauwazyliśmy, bo nie zwracamy uwagi na takie banialuki jak ty, zboczeńcu Czy jak się tak nieludzko i beznadziejnie poniżasz, ośmieszasz, to doznajesz chociaż orgazmu? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=65538493&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randomize Re: on czy ona? IP: *.bu.edu 07.07.07, 22:59 Prostowicz pisze pod stałym IP Polaczki to tępy naród, wsio taki... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz coś tam kapie? 07.07.07, 23:21 ty durny kacapie? www.google.pl/search?hl=pl&q=IP%3A+*.bu.edu+&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazjusz Re: pszek lochi tępe IP: *.dhcp.gnvl.sc.charter.com 08.07.07, 00:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 82.160.179.* 08.07.07, 10:04 ciekawe ....... wątek znalazł sie tylko na białostockim forum? czy na bydgoskim, poznańskim, warszawskim i innych miejskich. Jeśli tylko na tutejszym, to ciekaw jestem dlaczego tylko tu Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 11:13 Bo tu mieszka popie..niec Prostowicz, który to kocha swego wodza, ale dziwnym trafem nie chce do niego się przeprowadzić, woli mieszkać w znienawidzonej Polsce, niż na wspaniałej, miodem, mlekiem i spirytusem płynącej Białorusi! Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 11:47 Wątek jest na tym forum, bo na Podlaszu mieszkają setki tysięcy Rusinów, oderwanych stalinowską granicą od swej Baćkauszczyny. img522.imageshack.us/my.php?image=mapagwarpodljh6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 194.176.105.* 08.07.07, 15:03 Prostowiczu, czy ty moglbys sie zalapac na moj program eugeniczny, pod nazwa Zubronie? Chodzi o to ze bat'ko Stalin jak ci niewatpliwie wiadomo, wyrznal szlachte bialoruska w kuropatach. bat'ko Lukaszenka pozwala jej ledwo dychac-wiem bo widzialem strone szlachecka w internecie bialoruskim. Otoz ja chce pojsc dalej: z owego materialu genetycznego jaki sie wsrod bialoruskiego chamstwa uchowal, zubroni czyli pol- i cwierc-szlachcicow, jak chcialbym metoda hodowli wstecznej odbudowac zubry pelnokrwiste, szlachte bialoruska. Czyli panow ruskich i polskich ja ja nie przymierzajac. Czy masz po temu zadatki? Moglbym ciebie przyjac do herbu(za zgoda Zwiazku Szlachty Biaoloruskiej oczywiscie), pod warunkiem ze masz zdolnosc honorowa, nie jestem Zydem ani pedalem. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 15:19 A czy udawanie kobiety przystoi białoruskiemu szlachcicowi? Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 15:22 Szlachectwo to przeżytek, teraz wszyscy obywatele są równi wobec prawa, nie ma uprzywilejowanych osób ani rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 194.176.105.* 08.07.07, 15:37 Prostowiczu, blad popelniasz bo nie ma spoleczenstwa gdzie wszyscy byliby sobie rowni. Nawet na Bialorusi sa rowniejsi od ciebie bo taki np Sucha Renka, szef KGB moze ci zrobic tam kuku i nic na to nie poradzisz. Dawna Bialorus, WXL nie owijajac sprawy w bawelne, taka nie byla. Ogladalem w TV Lukaszki taki film lokalny, gdzie sie zbiera rada. Moskal jakis ryja rozdziera, czeka aby wszyscy ruki po szwam, smirno stali. na to sie giewalt rozlegl okrutny: Tu nie Moskwa! Nie bedziesz nas tu za ryja bral, my tu rowni, szlachata! No ale coz, jak nie chcesz byc lepszym Bialorusem to tez sie przydasz. Ze zacytuje z innego filmu w TVB: mowi policmajster do muzhika, wojta czy jakos tak, stareszego wioski: a was ili dawno nie siekli? Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 15:49 Zadałem ci proste pytanie, tłuściochu. Nie panimajesz? A może ty nie kumaty? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=65235833&a=65565384 Odpowiedz Link Zgłoś
prostowicz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 16:42 Gdybym rzeczywiśie udawł kobietę, to byś tego nie "wykrył" Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 16:53 To nie ja to wykryłem. Nie pamiętam już kto był pierwszy, ale chyba drzazgarz. Poza tym nie zawracaj mi dupy jakimiś tam mało istotnymi pierdułami, bo czekam na odpowiedź tłuściocha białoruskiego szlachcica vel Czarna Mańka częstująca mendami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 194.176.105.* 08.07.07, 17:52 nie mam czasu na pierdoly bo zarabiac musze. Biore 6-7 zl za minute bocwinkarzu ty gloupi Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Łukaszenko przemawia w tv 08.07.07, 18:11 Nu Mańka nie nerwujsia. Ja słyszałem, że Białorusinki na Madro biorą od numerka a nie od minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: 194.176.105.* 08.07.07, 18:27 Zebys ty umial krzyczec z bolu jak Anglicy to robia. Wyje bo boli, naprawde, jak cholera ale sie wstydzi zony i corki wiec tak smiesznie sobie pokwikuje. No ale mu wlasnie dalem "Dr Shipman's special" i juz nie kwiczy. Wiesz kto to byl ten slynny Dr Shipman? Czuje ze sie w niego chcialbym czasem zamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:09 kwa kwa kwa kwa kwa kwa kwa kwa kwa kwa kwa gę gę kaczuszki były w Częstochowie z baćką Rydzykiem Tadeuszem Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_latarnik Achtung, Gerwazjuszu! 08.07.07, 20:17 Stawka na minutę podana przez grubasa jest rynkowo nierealna, bo nawet młode i ładne Białorusinki tyle nie biorą. Takie przepłacanie mogłoby zruinować psychikę młodych białoruskich mężatek cichodajek i tym samym naruszyć harmonię Wszechświata o harmoszce Siergieja pijaka już nawet nie wspominając. Poza tym nie kupuj grubasa w worku! Widziałem jego fotki i i zapewniam, że gdybyś również doznał takiego tragicznego dysonansu estetycznego, to byś zastanowił się kto ma komu płacić i czy niewątpliwie przykre doznania estetyczne są warte by sobie humor psuć. No chyba, że jesteś Gerwazjuszu jeszcze bardziej odrażający niż ta białoruska świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz Re: Achtung, Gerwazjuszu! 08.07.07, 21:24 Ktoś się dwoi i troi zakładając i wyciągając wątki. Pewnie to ten gruby i obrzydliwy białoruski wieprz fatso vel świniopas vel czarna mańka. Dziękuję za dpbre rady Latarniku, ale mam wrażenie że byłem w tym biełastockim grajdołku zwanym FB dużo wcześniej niż ty i to ja mógłbym ciebie czegoś tam nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekurat Re: Achtung, Gerwazjuszu! IP: 83.2.101.* 08.07.07, 21:37 rozmawiasz sam ze sobą, jak prostowicz i mikkelson? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niutek Re: Łukaszenko przemawia w tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:48 bla, bla, bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekurat O czym wy tu rozmawiacie? IP: 83.2.101.* 08.07.07, 22:07 to wątek o Łukaszence i Białorusi z okazji ich święta narodowego Odpowiedz Link Zgłoś