Gość: kasia IP: *.adsl.szeptel.net.pl 09.07.07, 23:07 Czy macie jakies sposoby na kał , musze zrobic badania na kał.Może coś doradzicie . pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serdeczna_sraczka Re: kał 09.07.07, 23:14 Nawpierniczaj się ostro śliwek suszonych , poczekaj chwilę , idź do muszli ceramicznej , wydal te śliwki , potem weź jakąś łychę i zapakuj swoje odchody do jakiegoś pojemnika i przetransportuj do laboratorium . Proste , jak konstrukcja cepa. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: kał IP: *.pools.arcor-ip.net 09.07.07, 23:14 Nie kał tylko kau sie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor_departamentu Re: kał 09.07.07, 23:17 Stasiek , mylisz się , ta niunia ma rację - pisze się kał Ale jak nie wiesz jak , to można inaczej - STOLEC :) Odpowiedz Link Zgłoś
obstawa_kota_prezydenta Re: kał 09.07.07, 23:47 Byłem niedawno w szpitalu Jest obchód - pielęgniarka pyta gościa - stolec był ? Gość odpowiada - Ktoś był , ale się nie przedstawiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: kał IP: *.pools.arcor-ip.net 09.07.07, 23:52 A po czesku kał to "stolica". Tam rano na obchodzie o stolicę pytają. Odpowiedz Link Zgłoś
wydepilowana_blondynka Re: kał 09.07.07, 23:54 a ja przed chwilą zrobiłam co miałam zrobić i jest mi lekko i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedszkolanka Re: kał IP: *.elpos.net 10.07.07, 10:40 Helouuu obstawa_kota_prezydenta.Mam pytanie czy kot prezydencki juz dziś kupkę zrobil????? Hahahahaha,bo moje przedszkolaki się dopytują o jego samopoczucie od ostatniej wizyty w "Pałacu Prezydenckim" :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obstawa_kota_prezydenta Re: kał 10.07.07, 17:25 Tak , w dniu dzisiejszym kot załatwił swoje potrzeby fizjologiczne te cięższego kalibru i to niejednokrotnie (co mnie bardzo cieszy). Pozdrawiam Szanowną Panią Przedszkolankę oraz wszystkie dzieci przebywające pod Pani opieką . Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: kał 10.07.07, 20:01 Gość portalu: kasia napisał(a): > Czy macie jakies sposoby na kał , musze zrobic badania na kał.Może coś > doradzicie . pomóżcie. Kasiu Kochana ! Po prostu walnij porządnego strzała w sedesa i zanieś dla pań które lubią się grzebać w kale , chyba laborantkami się nazywają Odpowiedz Link Zgłoś