kokardka_80 27.07.07, 18:26 Słyszałam, ze na transportowej robią od ręki, znaczy wydaja takowe zaświadczenie. Czy gdzieś jeszcze? No i może któraś sie orientuje jaki koszt, bo podobno to też bardzo różnie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hratli Re: Gdzie na badania okresowe najlepiej? 27.07.07, 20:47 jesli chodzi o lekarza medycyny pracy to wiem, ze na warszawskiej gdzies jest i nie robia problemow. duzo nasluchalam sie niedobrego sie o przychodni na krolowej rodzn - zdaje sie tbs-y. ostatnio moj ojciec przechodzil - robil rozeznanie. i chyba badania byly bezplatne ze wzgledu na to, ze to praca kierowala, Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Gdzie na badania okresowe najlepiej? 27.07.07, 21:18 Ja na Transportowej płaciłam 40 zł 3 lata temu i rzeczywiście bardzo przyjemna pani doktor(szybko i od ręki).Natomiast najpierw chodziłam na Królowej rodzin,ale po 2 razach się zniechęciłam.Baba nie miła i 2 razy mnie odsyłała po badania,które na Transportowej wogóle nie były potrzebne(na jakieś pasożyty i coś tam jeszcze:((Też było 40 zł.Teraz pewnie niewiele więcej,tak mi się wydaje. Wszystko zależy jaki zawód chcesz wykonywać(ja z racji pracy z dziećmi musiałam kilka wyników zanieść). Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka_80 do mamy amelii 28.07.07, 11:26 No własnie praca z dziećmi. Podobno teraz i test na nosiecielswto potzrebny, czyli cała ta książeczka sanepidowska. A jakie badania musialas donieść? Prześwietlenia płuc i coś jeszcze? Badania robilam tez 3 lata temu i tylko prześwietlenie bylo potzrebne, a teraz i to nosicielstwo. Eh. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: do mamy amelii 28.07.07, 13:54 Właśnie o to chodzi,że na Transportowej nosiłam tylko prześwietlenie płuc,a na Krolowej rodzin baba mnie odesłała na badania na pasożyty i na coś jeszcze,ale nie pamiętam:)) Odpowiedz Link Zgłoś