auchanzrm 30.06.03, 22:39 To ja Oszołom ale nie mogłem się zalogowac pod pierwotnym nickiem bo ralston mnie uprzedził..teraz ja uprzedziłem gościa który na tym forum podpisywał się jako Auchan z RM.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: |andy| Re: Zalogowałem się!! IP: *.com / 192.168.4.* 30.06.03, 22:44 Super że się zalogowaleś, naprawdę gratuluję Ci z tego powodu, nawet nei wiesz jak się cieszę. A teraz jedź na pół roku na urlop. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
auchanzrm Re: Zalogowałem się!! 30.06.03, 22:59 pól roku...marzenie...wiesz że bardzo bym tego chciał.. ostatecznie bedę miał wole od przyszłego wtorku ale tylko przez 10 dni ..jadę zsistrą w góry do Zakopanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Zalogowałem się!! IP: *.com / 192.168.4.* 30.06.03, 23:03 auchanzrm napisał: > pól roku...marzenie...wiesz że bardzo bym tego chciał.. ostatecznie bedę miał > wole od przyszłego wtorku ale tylko przez 10 dni ..jadę zsistrą w góry do > Zakopanego My też byśmy chcieli (przynajmniej ja ;) ). Ale 10 dniamia też się zadowolę. Oby ci się spodobało i obyś został na dłużej. Andrzej PS. Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auchan z RM Re: Zalogowałem się!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 07:51 Ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Chrum chrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 07:54 Chrum? Kwiiiiiiii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
auchan.z.rm1 Teraz to se możesz pochrumkać i pokwikać 01.07.03, 11:27 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Chrum? Kwiiiiiiii!!!! - jesteś skończony roumiesz debilu jeden? Twoja kariera dobiegła końca uzurpatorze! a jeśli faktycznie stałeś się świnią to już w ogóle jesteś definitywnie skończony..zostaniesz przerobiony na kiełbasy a ja bardzo lubię wszelkie produkty wieprzowe Odpowiedz Link Zgłoś