Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ząbik to rewelacja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:01
    Poobijany Karol niszczy Leszno. Brawo!
    Obserwuj wątek
      • kibic.zalogowany Re: Ząbik to rewelacja 09.04.07, 18:03
        chyba rewelacja to za dużo powiedziane, bo nie od dziś wiadomo na co stać tego
        chłopaka! tylko całe szczęście, że się pozbierał od końca zeszłego sezonu!
        • Gość: Chris Re: Ząbik to rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:08
          Rewelacja zrobił komplet z bonusami proponuje tym ktorzy wieszali psy na
          juniorach torunskiej druzyny kubeł zimnej wody:)Jeszcze przed nami biegi
          nominowane:)
          • Gość: mk43 Re: Ząbik to rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:12
            chris a Ty nie stadionie? taki z Ciebie kibic? na stadion masz 60 km czy co?
          • Gość: br594 Re: Ząbik to rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:21
            Chris, no co Ty. Oprócz Karola to cienizna. Dalej sądzę ,że w Toruniu tym razem
            z młodzieżą kiepsko. Ale za mecz gratulacje. Osobiście nie lubię wiejskiego
            Leszna. Ta złota taktyczna to tez niepotrzebne udziwnienie, psujące wynik meczu.
          • Gość: mk43 Re: Ząbik to rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:29
            chris dlaczego podales do skasowania post o tym ze słuchasz mecze w radiu a
            potem masz o tym meczu najwiecej do powiedzenia? czysta bezczelność
            • Gość: Jazon Re: Ząbik to rewelacja IP: *.tvk.torun.pl 09.04.07, 19:09
              Nic nie podawał do skasowania- sam skasowałem Twoja zaczepke bo uwazam że jedna
              wystarczy.
      • Gość: Jazon Re: Ząbik to rewelacja IP: *.tvk.torun.pl 09.04.07, 19:12
        Świetny mecz Ząbika, nie da sie ukryc. Niemniej Marcinkowski jako drugi junior
        to jednak dość przygnebiajacy widok jak na razie. Wynik meczu cieszy, ale fakt
        że liderzy Unii byli tak trudni do prześcignięcia już mniej- Jagus z cała
        pewnościa nie zrobił tego czego sie od niego wymaga.
        • Gość: Chris Re: Ząbik to rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 19:54
          Tak sie składa ze rzeczywiscie jestem poza miastem,czasami miłosc do kobiety i
          wspolne zycie zwyciezaja nad sportem i marna pogoda.Ty i tak nie zrozumiesz
          tego wiec po co te cale dywagacje. Zabik bohaterem jest i tyle w temacie.
          Pozdrawiam:)Chciałbys w zyciu tyle razy pojsc na zuzel co ja:)Zapewniam:)
          • Gość: mk43 Re: Ząbik to rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 22:22
            Bohaterem, oprócz oczywiscie Karola chris to jestes ty, że zdołałes sie chociaż
            na moment wydostac spod pantofla i naskrobać cos na forum:) po całej zimie
            oczekiwania na sezon. a na żużel chodze prawie na kazdy mecz i co drugi wyjazd
            od 1983 roku. Jeśli TY byłes wiecej razy to gratuluje. ale sądząxc po tych
            dziecinnych przechwalkach ze kazdy by chcial byc na zuzlu tyle razy co Ty
            podejrzewam ze raczej mlody twoj wiek:) w porywach najwyzej 30 lat a i w tym
            wieku nie przystoi. co na to ta twoja milosc powie. Mysle za unibax ma szanse
            na pierwszą trojke oczywiscie jesli jagus sie przebudzi. niech nastapi to jak
            najszybciej bo GP za pasem kwietniowe bo oprocz golloba musi ktos w koncu tam
            namieszac
      • Gość: speed Re: Ząbik to rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:01
        Byłem, byłem dzisiaj w Toruniu i widziałem :-) Speed gratuluje Toruniowi Karola
        Ząbika. Toć ten młodzieniec wygrał Wam mecz ! a właściwie para Sullivan - Ząbik.
        Widzów nadkomplet...no i Speed gratuluje po raz drugi Toruniowi za Telebim !!!
        Kapitalny pomysł. Z miejsca, w którym byłem ( wejście w pierwszy łuk ) doskonale
        sobie oglądałem powtórki :-)))
        Sam meczyk :
        początek - piekna oprawa, rycerze polscy i Krzyżacy na koniach. No, podobało mi się.
        w pierwszym biegu - najbardziej podobała mi się postawa Marcinkowskiego, tzn
        jego popisy cyrkowe na wyjściu z drugiego łuku :-)
        Kolejne biegi to popis liderów Unii leszno - Hampela, K.Kasprzaka i Adamsa.
        Własciwie, to decydował sam start. Walki póxniej juz nie było.
        Dopiero Karol Ząbik z Saletrą zaczęli kręcić punkty in +.
        Jestem Rozczarowany postawą Jagusia. Z taka jazdą, to w GP nie ma żadnych
        szans.Brakowało jego zadziorności, tak jakby uszło z Niego powietrze. Podobnie
        Matej Zagar. więcej sie spodziewałem po nim. A tu , jak rozmawiałem sobie dużo z
        toruńskimi kibicami, słabiutko. trochę lepiej Kościecha, który też na początku
        meczu był trochę za wolny. Ale brawa dla Kostka, za kapitalny pojedynek z
        Adamsem, który pokazał wielką klasę.
        Miedziński - baaardzo nierówny...raz szybki, raz wolny.
        Podobali mi się Ząbik i Sullivan. Dzięki tej parze, Unibax punktował bezlitośnie
        Byków.
        Unia Leszno :
        Adams i Hampel - klasa. Szczególnie ostatni bieg, popisowo pokonali Sullivana.
        K.Kasprzak i Baliński - bardzo nierówni.
        Miśkowiak i juniorzy - nie istnieli.
        W dwójkę meczu się nie wygra.
        Ogólnie, meczyk niezły, ale spodziewałem się bardziej widowiskowych biegów. Za
        to przyjemnie spędziłem czas , rozmawiając z toruńskimi kibicami, oczywiście
        udawałem, że też jestem miejscowy, hehe. Fajne uczucie, mówię Wam. Teraz chyba
        zawitam na derby w maju :-))) oj, będzie gorący maj w Toruniu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka