Gość: bkm IP: *.csk.pl 27.08.07, 19:16 Jakie można autobusy wprowadzić na ul.Transportową .Czekam na wasze pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_colos Re: Transportowa - bloki - potrzebne autobusy 22.06.08, 12:41 Można puścić linia 2 lub 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedosik Re: Transportowa - bloki - potrzebne autobusy IP: *.cnb.com.pl 23.06.08, 14:01 A mi sie wydaje ze powinna tam pojsc nowa linia. Pozniej polaczyc Transportowa z ul. Starosielce i niech ta linia dociera do petli kolo tkz. "galerii Stokrotka" na Paderewskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StS Re: Transportowa - bloki - potrzebne autobusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:33 Powinny być dwie linie. Jedna łącząca Nowe Miasto z Kleosinem i Starosielcami, druga powinna być w kierunku śródmiescia. Wniosek z tego że powinna powstać wogóle nowa linia a ta do śródmieścia powinna być przeniesiona 16 nie mówiąc o planownej pętli autobusowej na zakończeniu ul. Transportowej Odpowiedz Link Zgłoś
bialystok.lua.pl Re: Transportowa - bloki - potrzebne autobusy 29.06.08, 10:30 Z Planu Zagospodarowania przestrzennego wynika ze ma byc budowana petla na Transportowej ale nie wiem dlaczego pod koniec ulicy ... powinna znajdowac sie najlepiej na srodku .... Zgadzam sie ... nowa linia bylaby dobra ... tylko dziwia mnie zatoki na poczatku Transportowej kolo Skladowej ktore wskazuja ze planowane tam autobusy beda jezdziky ul. Zeromskiego w kierunku NM i tak samo w odwrotna strone ... Odpowiedz Link Zgłoś