Gość: Konserwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 08:41 Komuch bezpartyjny -dobre sobie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marien Lokomotywy wyborcze IP: 62.244.178.* 29.08.07, 10:51 Szkoda... sdpl razem z ohydna PD... Szkoda, ze sie z nimi zwiazali. Ludzie maja dosc Pisu, PO popisala sie nieudacznoscia, wiec nie rozumiem dlaczego zakladaja, ze wygraja wybory. Komorowski na podlasiu to tez kiepski pomysl... cala polska uwaza podlasie za polske B i kretynow, ale zeby jeszcze nam dodawac tego kolesia, ktory nie potrafi powiedziec paru zdan do kamery? kolejna obelga. PIS i PO ze soba powalcza ale mam nadzieje skonczyl sie juz czas malowanej prawicy. Co to za prawica, co wyciera sobie morde socjalistyczna Solidarnoscia? Zycze wszystkim lewakom powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.dobra.kasa.w.pl Re: Lokomotywy wyborcze 29.08.07, 11:15 Gość portalu: marien napisał(a): > polske B i kretynow, ale zeby jeszcze nam dodawac tego kolesia, > ktory nie potrafi powiedziec paru zdan do kamery? akurat Komorowski bardzo dobrze i logicznie sie wypowiada. Fajnie gdyby wystartowal z podlasia, bo to jeden z nielicznych politykow, ktorego lubie i szanuje. I bede mogl na niego oddac glos z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marien Re: Lokomotywy wyborcze IP: 62.244.178.* 29.08.07, 13:04 zalezy od punktu odniesienia, fakt ;D. W porownaniu do pozostalej trojki gadaczy z PO to raczej nie blyszczy. Jesli go zas porownac do plujacych do mikrofonow pisowcow - to jest geniuszem erudycji. Chodzilo mi bardziej o rzeczy, ktore ostatnio opowiada. A wlasciwie o to, ze nie ma za bardzo nic do powiedzenia. Podobnie, jak kolesie z PO. Wojna Pisu z PO za kilka lat nie bedzie nic znaczyla. Nie bedzie wzbudzala zadnych emocji. O ile konflikt lewicy z prawica moze nosic lekkie ideologiczne oznaki (sprzeciw wobec katolizacji kraju, uprzywilejowania duzych grup zawodowych), o tyle miedzy PO a PiS to tylko walka o stolki. Dlatego obom pannom zycze przegranej. to nie moga byc moi przedstawiciele na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UwB Bartosz Wojda IP: 82.139.157.* 29.08.07, 12:26 "Sekretarz rady wojewódzkiej SLD Bartosz Wojda wystartuje do Sejmu z piątego miejsca". Ciekawe, kto - poza wątpliwymi zresztą - kolegami z wydziału prawa zagłosuje na tego młokosa ostrzącego ołówki podlaskim działaczom SLD. Kolega Bartosz już raz startował w wyborach - do europarlamentu, bo białostocka lewica musiała wystawić kogoś młodego. "- Cóż, uczymy się na błędach, również własnych - kwituje Wojda". Oj, chyba nie, Panie Bartku. Wojda w sejmie? Dobre żarty. Każdy, kto go dobrze zna, chociażby z uczelni, dobrze wie o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Bartosz Wojda IP: *.man.bialystok.pl 30.08.07, 09:52 Nie wiem kim jesteś ale chyba byśmy się polubili mam te same spostrzeżenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Bartosz Wojda IP: *.man.bialystok.pl 30.08.07, 12:13 Naturalnie jeżeli chodzi o ocenę karirowicza Wojdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Bartosz Wojda IP: *.man.bialystok.pl 30.08.07, 12:19 Naturalnie jeżeli chodzi o ocenę karierowicza Wojdy Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Lokomotywy wyborcze 29.08.07, 13:34 PO chce zapewne wystawić Komorowskiego po to, aby odebrać PiS-owi wyborców (tych w naszym województwie jest najwięcej) i wygrać wybory w konserwatywnym Podlasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Lokomotywy wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 16:53 a po co nam na Podlasi Komorowski. Mamy swoich kandydatów, niech oni nas reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marien Re: Lokomotywy wyborcze IP: 62.244.178.* 29.08.07, 17:24 co z tego wynika? chyba politycy powini reprezentowac nas, nie? sluszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
larson41 Lokomotywy wyborcze 29.08.07, 20:14 Jesli naprawde mialo by dojsc do wczesniejszych wyborow to tem razem cala moja rodzina ( jak nigdy dotad) postanowila NIE tym razem juz NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Lokomotywy wyborcze IP: *.man.bialystok.pl 30.08.07, 10:09 współczuję każdej formacji która wygra te wybory. Niestety ale posprzątanie po PiS i doprwadzenie znów kraju do równowagi bedzie bardzo trudne i bolesne dla społeczeństwa. Przecież PiSowskie decyzje "prospołeczne" są podejmowane tylko po to by pogrążyć gospodarke i by winą obciążono następnych. No oczywiście można jeszcze przy okazji dzięki temu zdobyć kilka głosów naiwniaków którzy wierzą w "dobrego wójka Kaczyńskiego" . Ja pójdę na wybory bo wierzę w ten kraj, wierzę że ma jeszcze szansę, ale pod warunkiem że w wyborach zaczną wygrywać ludzie młodzi, którzy rozumieja co to kompromis i ekonomia, a pokolenie Polski Walczącej odejdzie na zasłużona emeryture. Dlatego bede głosowała na PO i bynajmniej nie na Komorowskiego pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Lokomotywy wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 07:34 Pojde na wybory jak beda okregi 1-mandatowe Odpowiedz Link Zgłoś