Gość: pampers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 08:13 i dobrze wam tak chcieliście demokracji to ją macie podajcie z jeden przykład jak to mówicie za komuny że zakręcali wodę.A ten właściciel to działacz Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jemma Re: Mieszkańcy Celowniczej znów szukali pomocy u IP: *.csk.pl 07.09.07, 11:39 Jak dobrze, że nie mieszkam w tym bloku na Celowniczej. A własnie 10 lat mieliśmy się tam przenieść wraz z naszymi sąsiadami, którzy teraz tam mieszkają. Dzięki Bogu, nie uczestniczę w tym cyrku, który organizuje jeden głupi człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niobe Mieszkańcy Celowniczej znów szukali pomocy u pr.. IP: *.client.duna.pl 07.09.07, 11:49 Jak to dobrze, ze ja nie kupilem tam mieszkania. W zeszlym roku takie nieprzyjemne babki z jednej agencji na Zabiej wciskaly mi tam mieszkanie, wozily na miejsce i obiecywaly cisze i spokoj. Ale to nie mieszkanie mi sie nie spodobalo, tylko one. Swoja droga agenci nieruchomości to oddzielny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Mieszkańcy Celowniczej znów szukali pomocy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:55 ten właściciel nie dość że solidaruch to jeszcze wyzyskiwacz egoista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Wybrali dobry termin... IP: *.chilan.net 07.09.07, 22:06 prezydęt, wybory i załatwieinie wszelkich problemów to strzał w dziesiątkę, patrz: przykład Starosielc Odpowiedz Link Zgłoś