Gość: aron IP: *.lublin.enterpol.pl 09.09.07, 20:34 ponoć ma byc nowa koalicja w wyborach : Giertyh-Jurek-Korwin- Kononowicz. Życzymy chłopakom żeby weszli do Sejmu. Pan Krzysztof mógłby zostać przewodniczącym Sejmowej Komisji Dematerializacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogromca_kojotow Re: będzie koalicja Giertych-Jurek-Korwin-Kononow 09.09.07, 20:58 Gość portalu: aron napisał(a): > ponoć ma byc nowa koalicja w wyborach : Giertyh-Jurek-Korwin- > Kononowicz. Życzymy chłopakom żeby weszli do Sejmu. Pan Krzysztof > mógłby zostać przewodniczącym Sejmowej Komisji Dematerializacji. Goovno wiesz bo ja mam najnowsze informacje. Najnowsza koalicja - Aleksander Kwachu gwiazda disco polo. wykształcenie średnie, ambicja na magistra i miłośnik KGB zwiozdy szpiona Ałganowa,, Wermacht der i herr Domald PO Tusk heil Hitler i największa gwiazda i zwoiennik V rozbioru i niczego Pan Kono vel Kononowicz! Nie! Ma natomiast być koalicja Kwacho magister, Doczekałem ciekawych czasów bo teraz lewica ryja ma wciąż w korycie, jedną ręką dalej kradnie a drugą macha i wrzeszczy - prześladują nas! Odpowiedz Link Zgłoś