morfeusz_1 10.09.07, 15:07 Petycja : Nie wyrażam zgody na strzelanie do żubra ! To się podpisałem ja...morfi - szalony kefir postrach barów mlecznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pynio Agresywny żubr może być odstrzelony IP: *.acn.waw.pl 10.09.07, 16:01 Zaszył się.... pewnie znalazł gdzieś biber, pochlał i musiał się zaszyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pynio Agresywny żubr może być odstrzelony IP: *.acn.waw.pl 10.09.07, 16:04 Zaszył się.... pewnie znalazł gdzieś bimber, pochlał i musiał się zaszyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Agresywny żubr może być odstrzelony 11.09.07, 12:10 Gdzie byli tzw zieloni ??? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4477726.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Agresywny żubr może być odstrzelony IP: *.elpos.net 11.09.07, 22:24 gdzie nie ma kasy tam nie ma zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcemy dojlid Re: Agresywny żubr może być odstrzelony IP: *.elpos.net 11.09.07, 22:21 Tak jest juz najwyzszy czas do odstrzalu .Powinna wrocic marka Dojlidy. A browar powinien produkowac kilka gatunkow piwa. Powinien wrocic magnat ,herbowe i porter . Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Agresywny żubr może być odstrzelony 20.09.07, 20:47 Mmmmmmmmmm Magnat! :) Ślinka leci na wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Agresywny żubr może być odstrzelony 11.09.07, 23:45 morfeusz_1 napisał: > Petycja : > > Nie wyrażam zgody na strzelanie do żubra ! > > Ja też ,żubr powinien pozostać na wolności do pózniej starosci,a potem z żubrów ekonomicznie się robi żubrówkę,a i czasem nawet rogi można powiesić w salonie;)bez wstydu ,rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś