IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.10.07, 10:29
Słyszałem taki głos, że istnieje obawa zarażenia przez Kwaśniewskiego tą
tajemniczą chorobą całego LIDu. Jest pomysł aby jak na wyspach brytyjskich
wybito całą populację krów przed obawą choroby wściekłych krów, tak teraz
wybić cała populację LID. Ale to chyba zbyt drastyczny środek, może wystarczy
lewatywa z podwójną centrofugą!
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Pomysł IP: *.uwb.edu.pl 13.10.07, 17:43
      takie pomysły jak twój to twój dziadzia już miał. niedaleko pada
      jabłko od jabłoni
      • Gość: 123 tow.dd poszedł won IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.10.07, 17:48
        i to szybko,bo ci w tym pomogę
        • Gość: dd Re: tow.dd poszedł won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 18:59
          ja ciebie tez pozdrawiam
          • Gość: 123 Re: tow.dd poszedł won IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.10.07, 20:07
            ty bolszewiku ,nawet honoru nie masz ?
            • Gość: dd Re: tow.dd poszedł won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:29
              powinieneś wiedzieć czy bolszewicy mają honor, bo sam przecież taką właśnie
              mentalność na tym forum prezentujesz
              • Gość: 123 Re: tow.dd poszedł won IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.10.07, 21:54
                umiesz tylko powtarzac to co ja pisze ,czerwony psie.
                • Gość: dd Re: tow.dd poszedł won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:15
                  powtarzasz się
                  • Gość: 123 Re: tow.dd poszedł won IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.10.07, 23:24
                    jak rozmawiam z czerwonymi psami nie przywiązuje zbytniej uwagi do tego co
                    pisze,bo i tak wiem że do tych przepitych gnoi mało co dociera.
                    Jest tak jak wczesniej pisze,pies ,czerwony pies ,więc jak taki stwór jak ty
                    mozna traktować poważnie.
                    • Gość: dd Re: tow.dd poszedł won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:49
                      ty nigdy nie przywiązujesz wagi do tego, co piszesz, drogie dziecko
                      • Gość: miki Re: tow.dd poszedł won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:38
                        Tez nie lubie komuchow,dlatego jak widze w tVP Karskiego-dzialacza
                        PRON-u czy paru innych to mi sie krew burzy.Przecz z PIS-owska
                        komuna!!!!
                        • Gość: 123 Re: tow.dd poszedł won IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.10.07, 01:11
                          chłpotasiu ,ciebie nikt nie chce słuchac dlatego tu wlazłes czerwona gnido
                          • Gość: Kropka Re: tow.dd poszedł won IP: *.csk.pl 14.10.07, 08:51
                            Ciebie dawno ktokolwiek przestal sluchac dlatego piszesz tutaj.
                            Pewnie dziekujesz Bogu, ze jest cos takiego jak internet. Pisz dalej
                            chlopcze, pisz... to pomaga wyladowac frustracje.
    • Gość: 123 Kropka powtarzasz moje wpisy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.10.07, 14:35
      Sama nic nie potrafisz wymyśleć głupia i powtarzasz teksty które ja pisałem do
      towarzyszy już jakis czas temu.
      Cóż ,w twoim przypadku, na brak jakiejkolwiek inteligencji brak lekarstwa
      • Gość: Kropka Re: Kropka powtarzasz moje wpisy IP: *.csk.pl 14.10.07, 15:10
        Odpowiedz jak wyzej... pisz dziecko, pisz. To pomaga.
        • Gość: bolo Re: ale fajnie tych czerwonych kiboli IP: *.pools.arcor-ip.net 14.10.07, 15:34
          dmuchacie. Nobel.
        • Gość: obserwator : Kropka powtarzasz moje wpisy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:51
          Dlaczego kropko czepiasz się go? Jego zajęcie wydaje się bardziej
          normalne niż twoje hobby lizanie rowków. Kiedy wreszcie opiszesz
          swoje tak ekstremalne doświadczenia smakowe?
          • Gość: Kropka Re: : Kropka powtarzasz moje wpisy IP: *.csk.pl 14.10.07, 18:23
            Ty tez pisz, duzo i wszedzie. Mozesz nawet lizac rowkki, skoro ci to
            pomaga. Pisz, pisz, pisz... oczyscisz umysl z frustracji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka