Gość: anty4RMB IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 11:15 www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=25097 Czy radny 4RMB to zlodziej? Nawet jesli nie to i tak klamliwy cham. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nic a Ty śmierdziel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 12:34 nie chce mi się czytac linku ale widze że to w sttylu czy to prawda że.... Masz jaja to napisz że XY to złodziej i dlaczego ! a jak nie to nie zaśmiecaj forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty4RMB pierwszy duren co czytanie sprawia trudnosc IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 12:41 > nie chce mi się czytac linku ale widze że to w sttylu czy to prawda > że.... > Masz jaja to napisz że XY to złodziej i dlaczego ! Dla takiego mat.ola jak ty nie wystarczy napisac. Bo trzeba wlozyc wysilek w przeczytanie tego co ktos napisal. A jak sam przyznales jestes zbyt tepy badz leniwy zeby to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic z pewnością smierdziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 12:49 mam dość śmierdzieli na tym forum, opluwaczy bez jaj, którzy nie mają nic do powiedzenia poza obsrywaniem wszystkiego do okoła Masz jaja to napisz z imienia i nazwiska kto jest złodziejem i dlaczego ! Albo podaj swoje imie i nazwisko to ja napisze że jesteś smierdzącym łachem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty4RMB pierwszy duren co czytanie sprawia trudnosc IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 13:07 Przeczytaj co w linku jest napisane durniu i dopiero pozniej medrkuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty4RMB Dla tych co nie potrafia otworzyc linkow IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 13:26 Radny oddał aparat Białystok. To Rafał Rudnicki, białostocki radny z PiS-u, miał aparat fotograficzny, będący własnością spółki komunalnej "Lech" w Białymstoku! Właśnie zwrócił go zarządowi "Lecha". - Rzeczywiście, pan Rudnicki oddał nam aparat. Oddaliśmy go do serwisu. Chcemy, by tam został sprawdzony i by zostało ustalone, czy to na pewno ten sam aparat - powiedział nam Janusz Szymczukiewicz, prezes "Lecha". Aparat odnalazł się po ponad miesiącu od złożenia do prokuratury przez innego miejskiego radnego, Zbigniewa Nikitorowicza (PO), zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Nikitorowicz przypuszczał, że były prezes "Lecha" Krzysztof Putra, obecnie lider podlaskiego PiS-u, przywłaszczył sobie dwa przedmioty: aparat fotograficzny i laptop. Prokuratura wszczęła postępowanie sprawdzające. Tymczasem obecny prezes "Lecha" Janusz Szymczukiewicz na konferencji prasowej 4 października poinformował, że według dokumentów znajdujących się w spółce aparat był na stanie Rafała Rudnickiego, który do dziś jest pracownikiem "Lecha", choć od roku przebywa na urlopie bezpłatnym z racji pełnienia funkcji radnego. Pytany przez nas Rudnicki potwierdził wtedy, że jako pracownik miał aparat na stanie: - Gdy odchodziłem z "Lecha", ten aparat był w spółce. A co się z nim dalej stało, nie mam pojęcia - mówił nam. Zaraz po konferencji spółka wysłała do Rudnickiego pismo z zapytaniem o aparat. Zareagował na nie dopiero teraz, prawie trzy tygodnie od wysłania pisma i tydzień po wyborach! - Ten aparat odnalazł się u mnie w domu - powiedział nam w sobotę Rudnicki. - A wcześniej Pan nie wiedział, że go ma? - Nie wiedziałem. Oznacza to, że przez rok pobytu na bezpłatnym urlopie Rudnicki miał w domu sprzęt należący do miejskiej spółki. On sam twierdzi ponoć, że nie używał aparatu, choć ten wygląda na dość zużyty. Zwrot sprzętu zbiegł się z dość niejasną sytuacją w organach ścigania w związku z tą właśnie sprawą. Od czwartku próbujemy ustalić, gdzie znajdują się akta sprawy - minął już bowiem termin, w którym prokuratura powinna podjąć decyzję, czy będzie prowadzić śledztwo, czy też odmówi wszczęcia postępowania. Prokuratura wyjaśnia, że nie dostała jeszcze akt od policji, dlatego nie podjęła żadnej decyzji. Policja mówi z kolei, że akta już dawno przekazała prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Czy radny 4RMB to zlodziej? IP: *.cache.telstra.net 29.10.07, 13:36 to prawy i sprawiedliwy zlodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztab PO nie rozumiem jak oddał to złodziej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty4RMB Czy radny 4RMB to zlodziej? IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 16:37 Jak ktos np "pozyczy" twoj samochod, pozniej bedzie walal durnia ze nic o nim nie wie, a na koniec (tzn np po roku) odda go jak gdyby nigdy nic - to czy on jest zlodziejem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: nie rozumiem jak oddał to złodziej? 29.10.07, 17:05 Tak się składa, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitoni Re: nie rozumiem jak oddał to złodziej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:37 pewnie sobie nowy lepszy kupił to po co mu miał chałupę zagracać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty4RMB Ku przestrodza by sie nie nabierac na zlodziei IP: *.static.dsl.as9105.com 30.10.07, 09:33 up Odpowiedz Link Zgłoś