Dodaj do ulubionych

Czy radny 4RMB to zlodziej?

IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 11:15
www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=25097
Czy radny 4RMB to zlodziej? Nawet jesli nie to i tak klamliwy cham.
Obserwuj wątek
    • Gość: nic a Ty śmierdziel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 12:34
      nie chce mi się czytac linku ale widze że to w sttylu czy to prawda
      że....

Masz jaja to napisz że XY to złodziej i dlaczego !
      a jak nie to nie zaśmiecaj forum

• Gość: anty4RMB pierwszy duren co czytanie sprawia trudnosc IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 12:41
        > nie chce mi się czytac linku ale widze że to w sttylu czy to prawda
        > że....
        > Masz jaja to napisz że XY to złodziej i dlaczego !
        Dla takiego mat.ola jak ty nie wystarczy napisac. Bo trzeba wlozyc wysilek w
        przeczytanie tego co ktos napisal. A jak sam przyznales jestes zbyt tepy badz
        leniwy zeby to zrobic.
        • Gość: nic z pewnością smierdziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 12:49
          mam dość śmierdzieli na tym forum, opluwaczy bez jaj, którzy nie
          mają nic do powiedzenia poza obsrywaniem wszystkiego do okoła
          Masz jaja to napisz z imienia i nazwiska kto jest złodziejem i
          dlaczego !
          Albo podaj swoje imie i nazwisko to ja napisze że jesteś smierdzącym
          łachem
          • Gość: anty4RMB pierwszy duren co czytanie sprawia trudnosc IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 13:07
            Przeczytaj co w linku jest napisane durniu i dopiero pozniej medrkuj.
    • Gość: anty4RMB Dla tych co nie potrafia otworzyc linkow IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 13:26
      Radny oddał aparat

Białystok. To Rafał Rudnicki, białostocki radny z PiS-u, miał aparat
      fotograficzny, będący własnością spółki komunalnej "Lech" w Białymstoku! Właśnie
      zwrócił go zarządowi "Lecha".

- Rzeczywiście, pan Rudnicki oddał nam aparat. Oddaliśmy go do serwisu. Chcemy,
      by tam został sprawdzony i by zostało ustalone, czy to na pewno ten sam aparat -
      powiedział nam Janusz Szymczukiewicz, prezes "Lecha".

Aparat odnalazł się po ponad miesiącu od złożenia do prokuratury przez innego
      miejskiego radnego, Zbigniewa Nikitorowicza (PO), zawiadomienia o podejrzeniu
      popełnienia przestępstwa. Nikitorowicz przypuszczał, że były prezes "Lecha"
      Krzysztof Putra, obecnie lider podlaskiego PiS-u, przywłaszczył sobie dwa
      przedmioty: aparat fotograficzny i laptop.

Prokuratura wszczęła postępowanie sprawdzające. Tymczasem obecny prezes "Lecha"
      Janusz Szymczukiewicz na konferencji prasowej 4 października poinformował, że
      według dokumentów znajdujących się w spółce aparat był na stanie Rafała
      Rudnickiego, który do dziś jest pracownikiem "Lecha", choć od roku przebywa na
      urlopie bezpłatnym z racji pełnienia funkcji radnego. Pytany przez nas Rudnicki
      potwierdził wtedy, że jako pracownik miał aparat na stanie:

- Gdy odchodziłem z "Lecha", ten aparat był w spółce. A co się z nim dalej
      stało, nie mam pojęcia - mówił nam.

Zaraz po konferencji spółka wysłała do Rudnickiego pismo z zapytaniem o aparat.
      Zareagował na nie dopiero teraz, prawie trzy tygodnie od wysłania pisma i
      tydzień po wyborach!

- Ten aparat odnalazł się u mnie w domu - powiedział nam w sobotę Rudnicki.

- A wcześniej Pan nie wiedział, że go ma?

- Nie wiedziałem.

Oznacza to, że przez rok pobytu na bezpłatnym urlopie Rudnicki miał w domu
      sprzęt należący do miejskiej spółki. On sam twierdzi ponoć, że nie używał
      aparatu, choć ten wygląda na dość zużyty.

Zwrot sprzętu zbiegł się z dość niejasną sytuacją w organach ścigania w związku
      z tą właśnie sprawą. Od czwartku próbujemy ustalić, gdzie znajdują się akta
      sprawy - minął już bowiem termin, w którym prokuratura powinna podjąć decyzję,
      czy będzie prowadzić śledztwo, czy też odmówi wszczęcia postępowania.
      Prokuratura wyjaśnia, że nie dostała jeszcze akt od policji, dlatego nie podjęła
      żadnej decyzji. Policja mówi z kolei, że akta już dawno przekazała prokuraturze.
    • Gość: tak Re: Czy radny 4RMB to zlodziej? IP: *.cache.telstra.net 29.10.07, 13:36
      to prawy i sprawiedliwy zlodziej
      • Gość: sztab PO nie rozumiem jak oddał to złodziej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 16:21
        • Gość: anty4RMB Czy radny 4RMB to zlodziej? IP: *.static.dsl.as9105.com 29.10.07, 16:37
          Jak ktos np "pozyczy" twoj samochod, pozniej bedzie walal durnia ze nic o nim
          nie wie, a na koniec (tzn np po roku) odda go jak gdyby nigdy nic - to czy on
          jest zlodziejem czy nie?
        • zewsi Re: nie rozumiem jak oddał to złodziej? 29.10.07, 17:05
          Tak się składa, że tak.
        • Gość: nitoni Re: nie rozumiem jak oddał to złodziej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:37
          pewnie sobie nowy lepszy kupił to po co mu miał chałupę zagracać
    • Gość: anty4RMB Ku przestrodza by sie nie nabierac na zlodziei IP: *.static.dsl.as9105.com 30.10.07, 09:33
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka