mama_amelii 03.11.07, 19:59 Może któraś nie widziała,a jest chętna to zapraszam. Super akcja i chętnie wezmę w niej udział. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=71296104 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hratli Re: Zostań Mikołajem-akcja dla najuboższych dziec 03.11.07, 21:27 kolejny rok biore udzial w tej akcji, dziewczyny sa swietnymi organizatorkami. polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmu Re: Zostań Mikołajem-akcja dla najuboższych dziec 12.11.07, 12:14 a ja mam mieszane uczucia... pamiętam, jak na forum dla potrzebujących zaoferowałam ubranka po Hani, zgłosiła się jedna mama, oddałam jej wszystko,co akurat wtedy miałam, nawet dałam paczkę niewykorzystanych pampersów a potem chciałam zobaczyć, czy jest na forum, kliknęłam w jej posty i się zdziwiłam, bo zastanawiała się, jaką działkę kupić pod dom, który będą sobie z mężem budować. Inaczej wyobrażam sobie osobę potrzebującą. I obawiam się, że niektóre mamy, które się wpisują na listę, wcale nie są takie potrzebująca, tylko takie, według siebie "sprytne". Chciałam wziąć udział w tej akcji, ale raczej kupię coś do Domu Samotnej Matki, jest w Wasilkowie, od czasu tamtej historii nic już nikomu nie oddałam, wszystko zawożę właśnie tak. A pomyśleć, że wcześniej wysłałam koło 10 paczek do róznych mam, ciekawe, czy były tak samo "potrzebujące" Odpowiedz Link Zgłoś
igua mmu 12.11.07, 12:52 juzem sie zastanawiala, gdzie przepadlas bije sie w piers w kwestii bebilonu pepti, ale wtedy bestia wrocil do butelki, zeby ja znow odrzucic, znow do nie wrocic i odrzucic ponownie (wlasnie teraz), wiec marnuje mleko co drugi dzien, bo czasem udaje mi sie mu cos wcisnac, a czasem nawet butelki do ust nie bierze co do twoich obaw - rozumiem je bardzo, bo przez rozne przykre doswiadczenia tracimy zaufanie do roznych akcji. a jesli masz okazje pomoc komus bezposrednio, to jest to chyba najlepszy sposob Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Zostań Mikołajem-akcja dla najuboższych dziec 12.11.07, 15:11 ja rowniez sceptycznie jestem nastawiona, ale tej akcji wierze. wiem, ze dziewczyny sprawdzaja sytuacje potrzebujacych, analizuja dokladnie. tak bylo w przyszlym roku - kilka osob zostalo usunietych z listy za klamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: Zostań Mikołajem-akcja dla najuboższych dziec 29.11.07, 18:01 Ja też brałam udział w tej akcji ale w poprzednich latach, od kiedy forum zostało przemianowane na "Pomocne Mamy" sporo sie tam zmeiniło i już tam właściwie nie zaglądam. Jesli chodzi o takie akcje to ejstem zwolenniczką akcji o zasiegu lokalnym, np gdybyśmy mogły zrobić akcje na Białystok. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś