Dodaj do ulubionych

Ratunku - "edico" nadchodzi!

IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 03.11.07, 21:48
Wzorem poprzednich trolli ten typ "edico" zawladnal tym forum.
Otworzylem portal a tu na jednej tylko stronie siedem watkow
zalozonych przez niego. Czytac sie tego nie da bo to wszystko o
jednym wielkim spisku Katolikow ktorzy, pewnie podobnie jak i on,
nie maja nic lepszego do roboty tylko go przesladowac dzien i noc.
A ten bombarduje za to wszystkich swoimi strasznosciami a to jakims
amerykanskim bombowcem o nazwie firmowej "B16" ("B", jak
Bombardier), a to Szatanem, ktory sie byl uwzial na Polske a to
jeszcze innymi radami kogo nalezy "Wyciac w pien".
A w tym wszystkim najgorsze jest to, ze juz jesli, pelen dobrych
intencji ktos to przeczyta to i tak tego belkotu nijak zrozumiec
nie mozna.
Obserwuj wątek
    • kiczkis Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! 03.11.07, 22:41
      Autor: Gość: idzikczortu IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 03.11.07,
      21:48

Wzorem poprzednich trolli ten typ "edico" zawladnal tym forum.
      Otworzylem portal a tu na jednej tylko stronie siedem watkow
      zalozonych przez niego.(...)
      =================================

No i co??? - Potraktuj go jak na to zasluguje.. Jak kundla.. Pisz
      tak jak teraz O NIM i OBOK niego, asle NIE DO NIEGO..

On od tego jest by ujadac i obszczekiwac to, na co jest
      zaprogramowany.. Niech wiec ujada!! - Obszczekal moje wpisy w watku
      obok? - No obszczekal.. I z jakim skutkiem?? - Ano.. z zadnym!! Ani
      mnie to rusza.. ani ziebi.. ani tez interesuje! - Na ujadanie kundli
      zwyczajnie nie reaguje!
      - Jego to prawo i jego kundlowska natura ujadac.. Dziwne byloby
      gdyby zareagowal w jakis inny sposob.. Ale uwiarygadniac kundla??
      - Toz woda na jego mlyn!! - Dlatego rozjusza sie i ujada tym
      glosniej, kiedy go albo kijem wala, albo chca szuje uglaskac czy
      traktowac jak (hm..) partnera w dyskusji.. Wtedy wlasnie robi sie
      hiper aktywny i ujada z ustokrotniona sila..

Po co go tez uwiarygadniac, jesli ma tutaj "doboroiwe" grono"
      podobnuych sobie..
      - Przeciez to nieslychanie zabawne kiedy otworzysz ktorys z watkow
      tego obszczekiwacza a tam natychmiast ci sie pojawiaja.. - a
      to "mark".. - a to "fiucik_luxik".. - a to (moja zdecydowana
      "faworytka" na tym forum) "Kropka".. - a to "tiszertowy"
      "aleksiej.czetwriortyj" w twarzowym "tiszercie": - "lej do pelna..
      nocnik jestem..", - a to "koro.koronkiewicz".. - a to jeszcze ktos
      inny z "zacnej" lewackiej i antypolskiej "kompaniji lapserddakow i
      szubrawcow"..

Niech sobie we wlasnym gronie "dyskutuja" i ujadaja.. Wiadomo
      przeciez bez czytania JAK.. i W JAKI SPOSOB beda "dyskutowac".. CO
      atakowac i DLACZEGO.. - Kundle od tego są, a ten "edico".. widac
      wyraznie iz jest to u niego IMPERATYW, cos silniejszego od niego.. i
      stąd sie bierze ten nieprzeparty impuls ujadania, obszczekiwania i
      pisania.. pisania.. i pisania..
      Popatrzcie czy ktos nie chodzi po B-toku i nie wyglasza tyrad i
      płomiennych krytyk PiSu.. Polski.. katolicyzmu.. Polakow.. etc..
      itd..
      Tacy ludzie czuja sie POWOLANI do "naprawy" SWEGO - lewackiego i
      antypolskiego swiata.. - czy tez.. powołani do walki z zagrozeniami
      idacymi od "nieprawomylnych"..
      Najlepsze co prawda pole do popisow to dzisiaj dla takich internet,
      i skwapliwie rozne "edico" z tego korzystaja, ale.. nie
      uwiarygadniajcie ich tylko zaszczycaniem "dyskusją", a szybko bedą
      postrzegani we wlasciwym wymiarze i proporcjach.. - Czyli jako
      ujadające kundle i nic wiecej..
      • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 03.11.07, 23:59
        Gdybys tylko wiedzial jak bardzo sie mylisz piszac o rzekomej moje
        lewicowosci. Ale jako czlowiek prawicy, katoliczka i osoba wierzaca
        wybaczam ci te obelgi.
        • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 05.11.07, 13:55
          No i wyszło szydło z worka. Kropka ro edico.
          A fuj !
          • edico Re: Kropko - i po co Ci to było? 05.11.07, 14:08
            Miałaś odwagę mieć na tym forum własne zdanie :o))

Ale nie przejmuj się. Ten typ tak ma ;))
          • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 05.11.07, 16:24
            Acha acha. Pisz dalej dziecko, pisz. To czasami pomaga.
            • edico Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! 05.11.07, 18:01
              Nasze posty się jakoś zbiegły. Ten wyżej był kierowany do Ciebie.
            • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 05.11.07, 18:15
              A jednak zgadłam. To ten sam przygłup.
              Buhahaha, ale że-na-da :D
              • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 05.11.07, 18:31
                Nie wiem o kim mowisz przyglup? Mysle, ze o kimkolwiek bys nie
                mowila to jest to po prostu nieladnie.
                • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 05.11.07, 18:41
                  Odezwała się "ładna". Idź POuczaj swego męża, którego podobno masz.
                  Ja oszołomom dziękuję.
                  Hahaha :D
                  • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 05.11.07, 20:55
                    Moj maz jest wystarczajaco kulturalny, zeby wiedziec, iz nalezy sie
                    odnosic do innych ludzi z szacunkiem, w tym takze i do mnie.
                    • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 06.11.07, 10:23
                      Szkoda, że o jego żonie tego powiedzieć nie można.
                      Żal mi go.
                      • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 06.11.07, 16:41
                        On tez nie narzeka, bowiem odnosze sie takze i do niego z szacunkiem.
                        • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 06.11.07, 19:13
                          To chyba jest wyjątkiem. O ile w ogóle jest.
                          • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 06.11.07, 20:52
                            Ale to nie zaden wyjatek. Wychowano mnie bowiem w szacunku dla
                            innego czlowieka.
                            • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 07.11.07, 07:42
                              Buhahahaha :D A to dobre :D
                              Kropusia, nie używaj pojęć, któych znaczenia nie rozumiesz.
                              • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 07.11.07, 16:36
                                Nie musze... na razie tobie to swietnie wychodzi.
                                • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 07.11.07, 21:00
                                  I znowu gadasz sama do siebie.
                                  Hihihi :D
                                  • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 07.11.07, 21:47
                                    Wytlumacz mi choc raz, skoro ponoc mowie sama do siebie, to do kogo
                                    ty odpisujesz? Wciaz ci sie wydaje cos czego nie ma?
                                    • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 08.11.07, 10:22
                                      Zastanawia mnie jak długo jeszcze będziesz się kompromitować?
                                      :D
                                      • Gość: Acro Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.aster.pl 08.11.07, 13:30
                                        Odpuść, Kropka.
                                        Niektórym się wydaje, że jak do nich nalezy ostatnie słowo, to
                                        wygrali, chocby to słowo było niewiarygodnie głupie. Domyslasz się,
                                        kogo mam na myśli pisząc 'niektórzy'?
                                        • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 08.11.07, 14:16
                                          No to po co kłapiesz dziobem, Acro-bezjojwcu, skoro taki głupi
                                          jesteś? Trzeba się jakoś wyżyć, co? A że inaczej nie można, to
                                          pozostało tylko p...rzenie głupot. Oj, biedaku wybrakowany :D
                                      • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 08.11.07, 20:45
                                        A mnie bardziej interesuje to, do jakiego jeszcze kroku sie
                                        posuniesz, by pokazac swoje IQ.
                                        • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 08.11.07, 21:23
                                          A ty, niuniu? W jaki jeszcze sposób pokażesz poziom swojego IQ?
                                          • Gość: Kropka Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 08.11.07, 21:33
                                            Mysle, ze juz wiecej nie musze. I zycze ci dobrej nocy.
                                            • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 09.11.07, 08:04
                                              Faktycznie, nie musisz. Pokazałaś to już wiele razy.
                                              :D :D :D
                                    • Gość: mark Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 17:02
                                      Kropko, zostaw te bezmózgowe rozpłodowie i nie zawracaj sobie nim głowy.
                                      • Gość: Kropka Do Acro i Marka IP: *.csk.pl 08.11.07, 20:51
                                        Mi nie chodzi o to, kto wygra na slowa, ale coz... przyznam sie, ze
                                        fascynujace jest to, jak obnazyly sie intelekty obroncow moralnosci.
                                        • Gość: Iza Re: Do Acro i Marka IP: *.elpos.net 08.11.07, 21:22
                                          I Kropka znowu gada o sobie. :D
                                      • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 08.11.07, 21:25
                                        A ty bez czego jesteś? Bez jaj?
                                        Kolejna wybrakowana sierota?
                                        Hahaha, ale jaja. Ablo raczej ich brak :D
                                        Co to za okazy?
      • edico Re: Podwójna twarz kiczkisa? 05.11.07, 15:31
        E-mail miał zupełnie normalny charakter. Może raczył byś znaleźć się wreszcie?
    • Gość: Acro Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.aster.pl 04.11.07, 11:58
      Straszne. To co teraz będzie?...
      • drzazgarz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 04.11.07, 19:02
        Tak. Plagiat czyli KRADZIEŻ cudzej własności intelektualnej jest PRZESTĘPSTWEM!
        (Dz.U. 1994 nr 24 poz. 83 - Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i
        prawach pokrewnych).

Teraz DOWÓD PRZESTĘPSTWA:

1. Troll edico zamieścił jako WŁASNY kłamliwy paszkwil:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=71380660&a=71387359
        2. Jest to tekst już poprzednio opublikowany w internecie i wielokrotnie kopiowany:

www.kosciol.za.pl/dochody-ksiezy.htm
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=71166908
        vegie.pl/topics63/999.htm
        www.mieszkania-24.info/grupy/poradnik;dla;biednego;ksiedza;wikarego_watek_2201420.html
        Jest tego mnóstwo, zresztą sami zobaczcie:
        www.google.pl/search?q=Zyski+z+businessu+cmentarnego&hl=pl&lr=&filter=0
        Sami widzicie że edico to udający człowieka wykształconego prymitywny przygłupi
        półgłówek działający na zasadzie -kopiuj, wklej. Czasem próbuje sam coś napisać
        ale wtedy jak słusznie już Gerwazjusz i Latarnik zauważyli wychodzi
        skomplikowany zlepek wyrazów bez żadnego tołku i sensu.

Co do kropki, to jej kłamliwy tekst, że rzekomo jest człowiekiem prawicy,
        wierzącą katoliczką należy traktować jako prymitywną prowokację rzucającej
        pomówieniami na lewo i prawo wulgarnej, doszczętnie skompromitowanej
        degeneratki, której nie stać już na żadną merytoryczną dyskusję a tylko dopisuje
        się wszędzie by uprzykrzać innym dyskusję.
        • gerwazjusz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 04.11.07, 21:20
          To tchórzliwy troll, który często pisze wyjątkowo chamskie i obraźliwe teksty
          jako niezalogowany pod różnymi jednorazowymi nickami i zmienionymi IP. Jak
          słusznie zauważył Drzazgarz, ten przygłup umie tylko wklejać cudze teksty jako
          własne, bo jak coś napisze samodzielnie to wychodzi jakiś żałosny bełkot.
          • drzazgarz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 04.11.07, 22:28
            Może edico powinien zatrudnić tłumacza? Może seria silnych elektrowstrząsów
            uporządkowałaby jego chaotyczne myśli typu (cytuję miszcza):

"I tak bez liryki chociaż by namiastki elegii?
            Zawiodłeś mnie :))

Chyba że za takowe można uznać podjęcie się zadania wrzucania własnych trędów
            pod moimi postami nadając swej twórczości stosowną dla niej barwę, charakter i
            ton :))"
            • Gość: Acro Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.11.07, 23:53
              Przyganiał kocioł garnkowi: "miszcza", "trędów"...

Odpuszczę sobie już cytaty długiej listy inwektyw, jakimi obrzucasz
              wszystkich na lewo i prawo, ale dam szansę na merytoryczną
              (wreszcie) dyskusję: dlaczego uważasz, że cytowany poniżej post jest
              kłamliwy?

Temat mnie faktycznie interesuje i jeśli coś jest przekłamane lub
              niedopowiedziane proszę o sprostowanie.

>1. Troll edico zamieścił jako WŁASNY kłamliwy paszkwil:
              >forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=71380660&a=71387359
              • drzazgarz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 05.11.07, 01:40
                Gość portalu: Acro napisał(a):

> Przyganiał kocioł garnkowi: "miszcza", "trędów"...
                >
                > Odpuszczę sobie już cytaty długiej listy inwektyw, jakimi obrzucasz
                > wszystkich na lewo i prawo, ale dam szansę na merytoryczną
                > (wreszcie) dyskusję: dlaczego uważasz, że cytowany poniżej post jest
                > kłamliwy?
                >
                > Temat mnie faktycznie interesuje i jeśli coś jest przekłamane lub
                > niedopowiedziane proszę o sprostowanie.
                >
                >
                > >1. Troll edico zamieścił jako WŁASNY kłamliwy paszkwil:
                > >forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=71380660&a=71387359

1. Myślę że nawet mało inteligentny czytelnik forum czytając moje wypowiedzi bez
                trudu zrozumie, że na pewno nie uważam trolla edico za mistrza, ale co najwyżej
                za miszcza a to zasadnicza różnica.

2. Nie rozumiesz tego co czytasz. Słowo "trędów" jest ZACYTOWANYM przeze mnie
                fragmentem wypowiedzi edico, tak więc nie miej do mnie pretensji o braki w
                wykształceniu edico.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=71246065&a=71441330
                Czy może jesteś w stanie przetłumaczyć jego wypowiedź na polski?

3. Co do kłamliwego plagiatu-paszkwilu, to zbyt długo byłoby szczegółowo
                wymieniać wszystkie kłamstwa, manipulacje i nieścisłości.

Trudno na przykład merytorycznie dyskutować z kimś, kto rości sobie jakiekolwiek
                prawa do sal katechetycznych w których odbywały się lekcje religii za komuny. Te
                sale katechetyczne są własnością kościoła i zostały wybudowane z dobrowolnych
                składek wiernych. Taka jest właśnie lewacka bolszewicka mentalność - nie patrzeć
                jakby coś zbudować, pomnożyć, ale kombinować jakby to opodatkować, zabrać
                upaństwowić.

Co do nauki religii w szkołach, to taka jest wola ZDECYDOWANEJ większości
                rodziców i państwo musi to uszanować. Nie zmieni tego jakaś tam garstka
                nawiedzonych agresywnych nienawidzących katolików krzykaczy.

Co do zwolnień podatkowych, to korzystają z tego również inne wyznania -
                prawosławni, baptyści, luteranie, itd. Skoro zdecydowana większość Polaków jest
                wierząca, to jaki jest sens ma zwiększanie biurokracji i opodatkowanie kościołów
                różnych wyznań, skoro to wierni dawaliby później większe składki na utrzymanie
                kościołów z własnej kieszeni?

Poza tym trudno polemizować z tekstami typu "prawie za darmo" - ile konkretnie?
                Szczytem chamstwa i zawiści jest oczernianie Caritasu. Tysiące zakonnic opiekuje
                się obłożnie chorymi, upośledzonymi psychicznie dorosłymi i dziećmi, których
                często nikt nie chce. Pobyt takiego pacjenta w państwowych ośrodkach kosztuje
                tysiące złotych. Doceniam pracę Ochojskiej czy Owsiaka, ale uważam że to Caritas
                jest organizacją, która wykonuje czarną pracę dobroczynną bez żadnej reklamy w
                mediach. Ja też w miarę możliwości ich wspomagam bo wiem, że tysiące skromnych
                zakonnic pracuje tam przez lata za talerz jedzenia.

Polska to kraj w katolicki. Inne wyznania i ateiści stanowią mały procent.
                Bardzo dziwne byłoby żeby kraj o tak przytłaczającej liczbie katolików nie miał
                podpisanego konkordatu. Jest to naturalne. Komu się ten kraj katolicki nie
                podoba, może zawsze wyjechać, ale musi uważać, bo:
                - w Anglii wciąż obowiązuje dyskryminujący inne wyznania akt o supremacji
                kościoła anglikańskiego z 1558 r. Tylko kościół szkocki ma równe prawa. Inne już
                nie.

- W Szwecji jeżeli jedno z rodziców należy do kościoła, to dziecko po 6
                tygodniach jest AUTOMATYCZNIE zapisywane do szwedzkiego luterańskiego kościoła,
                nawet jak będzie nie ochrzczone.

Kogo ten temat bardziej interesuje to:
                www.law.uj.edu.pl/users/kpkiw/UEpanstwa-Kosci.doc
                • fiat_lux Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 05.11.07, 04:50
                  zebys nie zaczynal kazdego postu od trzech akapitow chamowa to moze i daloby sie
                  z toba polemizowac. a tak polemizuj sobie ze swoja stara ekipa (mozna ich pewnie
                  wyliczyc na palcach jednej reki)

teraz podejrzewam rowniez gerwazjusz to chyba kolejny nick zenka z tymi
                  mundrosciami o zmienionym ip ktorej to cudownej zamiany nigdy nie udalo mu sie
                  dokonac

mi sie tam posty edico czesto podobaja. nawet jak sie nie zgadzam (a jest to
                  czesto) to uczy nas to pokory, kultury i sztuki konwersacji. tobie tego wlasnie
                  brakuje - twoj post potwierdza jedynie to co powiedzial stepien: "Głupcy zawsze
                  mają najwięcej do gadania."
                  • llatarnik oj naiwny, naiwny, naiwny! 05.11.07, 05:30
                    Nie dziwię się że podoba ci się co pisze edico, bo to ty nim jesteś, to przecież
                    od dawna wiadomo. Dziwię się natomiast, że jesteś tak naiwny, że po ostatnich
                    wpadkach z rzekomym twoim drugim nieużywanym nicku, itp ciągle się łudzisz, że
                    ktoś w twoje pisanie wierzy.

I nie wciskaj mi że to nieprawda, że to obsesja, bo to ty zarzucasz już
                    kolejnej, może siódmej a może dziesiątej osobie że jest nieodżałowanym sławnym
                    Zenonem.

Poza tym co z tłumaczeniem?
                    view.stern.de/fc/keyword/fiat_lux/?filter=UserID
                    • llatarnik link zmieniono to wklejam aktualny 05.11.07, 05:37
                      view.stern.de/v2/profile/16000/
                    • edico Re: oj naiwny, naiwny, naiwny! 05.11.07, 14:45
                      Przyjmoeać tego typu założenia miże tylko jakiś przygłup albo słuchasz i
                      oglądasz tylko TV Trwam, co w sumie zresztą na jedno wychodzi.
                      • Gość: azp11 Re: Gratulacje.! IP: *.elpos.net 05.11.07, 15:25
                        Od razu widać, że nie wklejałeś, tylko sam napisałeś. Gratulacje.
                    • fiat_lux Re: oj naiwny, naiwny, naiwny! 05.11.07, 23:21
                      zenon byl slawny z glupoty. zeby go nazwac kononowiczem forum bialystok bylby to
                      policzek dla kononowicza

a o tlumaczenia do interesujacych cie stron to u siebie w srodowisku popytaj
                    • fiat_lux Re: oj naiwny, naiwny, naiwny! 05.11.07, 23:27
                      tak z ciekawosci dlaczego sie uwziales na tego sterna a nie na przyklad
                      na ta osobe:
                      personals.centerstage.net/p/member.cgi?dcb=personals.centerstage.net&mid=3623142_93366
                      albo ta:
                      profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=3709000
                      albo ta:
                      www.liveinternet.ru/community/fiat_lux/
                      albo cala reszte?
                      www.google.com/search?q=fiat_lux&hl=en&safe=off&start=10&sa=N
                      to jest bardzo interesujace. coreczka nie pyta dlaczego mamusia odeszla a
                      wprowadzil sie kolega?
                  • nickus01 Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 05.11.07, 21:15
                    fiat_lux napisał:

> teraz podejrzewam rowniez gerwazjusz to chyba kolejny nick zenka

Słusznie, słusznie - tylko bez "chyba"
                    • gerwazjusz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 06.11.07, 05:06
                      Mam gdzieś podejrzenia skompromitowanego kłamcy fiata luxa. Zadałem sobie trochę
                      trudu i poczytałem trochę dawnych wypowiedzi fiata luxa. Co za zbieżność z
                      obecnymi wypowiedziami edico! Nawet te same strony internetowe podawane, czasem
                      mało znane jak np blog jakiejś tam matki kurki.

Od kiedy pojawił się najpierw nienawistny bydlak cathoff a później nienawistny
                      bydlak edico, nienawidzący katolików bydlak fiat lux dziwnie uspokoił się,
                      zaczął pisać kulturalnie.

Tylko czasami gdy zostanie przyparty do muru, to wychodzi z niego przwdziwa
                      natura chama-ubeki i zaczyna węszyć, niezdrowo interesować się cudzymi dziećmi,
                      bredzić coś o Zenonie, obrażać go. Pomijam, że to jego chamski charakter się
                      odzywa, bo tylko takie bydło jak fiacik, kamilar czy świński ryj czerpią
                      satysfakcję z tego że obrażają nieobecnych. Czuję sympatię do Zenona chociaż go
                      nie znam. Chciałbym go więc bronić przed tchórzliwymi kłamliwymi kreaturkami,
                      ale wiem, że podły kłamca fiat w ten sposób mnie prowokuję, by później pisać - a
                      nie mówiłem? Przyznacie że wyjątkowo podłe i podstępne bydlę.

Już niejeden zauważył pedofilskie skłonności fiata i jego zboczone
                      zainteresowanie cudzymi dziećmi a szczególnie dzieckiem Latarnika.
                      • fiat_lux Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 06.11.07, 19:16
                        a jak nazwac twoj post i ciebie na podstawie twojego postu?
                        co sadzilby jezus jakby go przeczytal?
                        • edico Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 06.11.07, 19:30
                          gerwazjusz sam się wystarczająco określa by zawracać sobie głowę takim
                          indywiduum o rozkojarzonej jaźni.
                  • drzazgarz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 06.11.07, 23:36
                    fiat_lux napisał:

> zebys nie zaczynal kazdego postu od trzech akapitow chamowa to moze i daloby si
                    > e
                    > z toba polemizowac. a tak polemizuj sobie ze swoja stara ekipa (mozna ich pewni
                    > e
                    > wyliczyc na palcach jednej reki)
                    >
                    > teraz podejrzewam rowniez gerwazjusz to chyba kolejny nick zenka z tymi
                    > mundrosciami o zmienionym ip ktorej to cudownej zamiany nigdy nie udalo mu sie
                    > dokonac
                    >
                    > mi sie tam posty edico czesto podobaja. nawet jak sie nie zgadzam (a jest to
                    > czesto) to uczy nas to pokory, kultury i sztuki konwersacji. tobie tego wlasnie
                    > brakuje - twoj post potwierdza jedynie to co powiedzial stepien: "Głupcy zawsze
                    > mają najwięcej do gadania."
                    >
                    Zaszło jakieś nieporozumienie. To ja nie dyskutuję na tematy religii z
                    trollami-kłamcami typu edico. niezależnie pod jakim nickiem piszą.
                • Gość: Acro Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.gprs.plus.pl 05.11.07, 10:17
                  OK - aluzji do 'miszcza' i 'trędów' nie załapałem - ułatwiłbyś mi
                  biorąc te słowa w cudzysłów...

Dzięki za obszerny komentarz. Zauważyłem jednakże, że nie wykazałeś
                  żadnego kłamstwa w tym tekscie, co najwyżej nie zgadzasz się z
                  interpretacją, a to różne sprawy. Bolszewickie myslenie przejawia
                  się raczej w zasadzie: temu damy (zabierzemy), a temu nie, a nie w
                  liberalnej zasadzie: kazdy płaci (dostaje) tyle samo. Trudno się
                  zgodzić z zasadą: wiekszośc w kraju jest wierząca, więc czemu
                  kosciół ma płacić podatki? Przez analogię: większość Polaków je
                  warzywa, więc ich produkcja i obrót powinny być nieopodatkowane?

Tak czy owak twój punkt widzenia przedstwiłeś i przede wszystkim
                  rozumiem, ze co do samych faktów opisanym w inkryminowanym poście
                  nie ma tam przekłamań.
                • edico Re: A kto potrzebuje... 05.11.07, 14:11
                  ... doradztwa przegranych idiotow?
                  Wręcz idealny przykład tego, że nawet wiejski przygłup może krzyżyk postawić ;))
                • edico Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! :)) 05.11.07, 15:04
                  Typowa drzazgarzowa konstatacja ;))
                  A jesli człowiek się po prostu myli, dalczego ten Bóg nie chce mu pomoc?

Skoro Bóg jest nad człowiekiem i mógł stworzyć swiat, to dlaczego nie
                  może wstrzymać wojen?

A nota bene - komu i w czym pomógł?

Jeżeli zastępcą Boga na ziemi jest np. kryminalista, to dla czego takiego
                  stworzył i wybrał na swego zasdtępcę?

Coraz bardziej zaczynasz dochodzić do llatarnika w rywalizacji o mistrzostwo
                  bialostockich przygłupów!!!
          • edico Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 05.11.07, 15:20
            I znowu wszczepiona paranoja daje o sobie znać? ;))
            Jeżeli tan Pan nad Pany widzi, jaka jest sytuacja i ma możliwość wyrugować taką
            sytuację w stworzonym przez siebie świecie, to dla czego tego nie czyni?
            O co chodzi temu wszechmocnemu Panu?
            Co będzie Pan robić - pojdzie jak zwykle dalej?
            Czy to jest po chrześciańsku?

Interpretujesz tego swojego Boga na zasadach Taliba ;))
            • gerwazjusz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 06.11.07, 05:15
              To ty zakłamany trollu edico jesteś chory psychicznie. Zioniesz nienawiścią do
              ludzi tylko dlatego, że wierzą w Boga.

Teraz bluzgasz, plujesz żółcią na Drzazgarza, bo wykazał on, że jesteś zwykłym
              złodziejem. Kopiujesz cudze teksty i wklejasz jako swoje, by ukryć to, że jesteś
              lekko głupawy i nie potrafisz samodzielnie nawet jednego sensownego postu napisać.
        • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 05.11.07, 00:11
          Drzazgarz... nie wiesz, nie pisz. Pomowienia juz slyszalam. Podaj
          fakty, ze nie jestem czlowiekiem prawicy i katoliczka. Bo jak na
          razie to ty rzucasz obelgami.
          • Gość: tidi Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.nyc.res.rr.com 05.11.07, 05:34
            Zadnych pomowien , to kazdy wie .
            Jestes czerwona szantrapa udajaca przyzwoiczke .

• Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 05.11.07, 06:59
              A ty, Drazgarz, Gerwazjusz, to wszyscy?
              Brawo! Zyj dal;ej zludzeniami. Czasami mi jest was po prostu zal.
              Nawet nie wiecie w jakim bledzie zyjecie, na co najgorsze
              oklamujecie samych siebie wierzac, ze tak jest.
              Na szczescie nikt, nawet ty, Iza, Gerwazjusz razem wzieci nie
              wmowicie mi, ze "biale jest biale, a czarne jest czarne". Mi nie
              trzeba przypominac o zasadach i szacunku dla drugiego czlowieka.
              A ty jako "prawdziwy polski katolik" najchetniej pewnie bys mnie
              zabil dowolna metoda.
              Mimo to pozdrawiam.
              • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 05.11.07, 14:02
                A ja nie pozdrawiam i całuj się w nos, oszołomko.
                Nie muszę ci niczego wmawiać, bo ty sama sobie wszystko wmawiasz,
                masz już takie zmiany w tym swoim móżdżku.
                • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 05.11.07, 16:27
                  A ja cie serdecznie pozdrawiam.
                  • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 05.11.07, 18:19
                    Serdecznie to ty mnie co najwyżej możesz pocałować ...
                    Buhahahaha :D
                    • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 05.11.07, 18:32
                      Kobiety mnie nie pociagaja. Wiec jeszcze raz cie serdecznie
                      pozdrawiam.
                      • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 05.11.07, 18:43
                        A ja jeszcze raz piszę, że możesz mnie co najwyżej pocałować.
                        Tylko czy taki "mądry" (inaczej) osobnik jak ty to zrozumie?
                        Prawdę mówiąć wątpię :D
                        • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 05.11.07, 20:56
                          Dziwi mnie tylko, ze nie zrozumialas, iz nie pociagaja mnie kobiety
                          i nie mam zamiaru z zadna sie calowac. Moze ty takie rzeczy
                          praktykujesz... nie wiem. Ale pozdrawiam serdecznie.
                          • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 06.11.07, 10:25
                            A ja ma cię seredecznie gdzieś, oszołomko.
                            • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 06.11.07, 16:43
                              Na pewno szacunku do innych musieli cie dlugo uczyc i jak widac,
                              wszystko poszlo nie tak. Moze taka wiedza byla za trudna do
                              przyswojenia. Nie mi to oceniac, jak to bylo, ale postaram sie, bys
                              mogla nadrobic zaleglosci. Pozdrawiam raz jeszcze.
                              • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 06.11.07, 19:14
                                Ciebie w ogóle tego nauczyć się nie da, ale takie typy jak ty tak
                                mają. I dlatego ja mam to tam gdzie mam. I myślę, że takich osób
                                jest o wiele więcej. No cóż, sama sobie na to zasłużyłaś.
                                Nie pozdrawiam.
                                :D :D :D
                                • Gość: tomekk Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 19:18
                                  Iza , gratuluję, masz wielkie szanse na tytuł honorowego przygłupa tego forum.
                                  ze dwa wpisy jescze wystarcza i będziesz bezkonkurencyjna. niech zgadnę- jesteś
                                  blondynką...
                                  • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 06.11.07, 19:19
                                    Niestety nie zgadłeś, bo sam jesteś mega przygłupem. I twoja
                                    przyjaciółka Kropka.
                                    • Gość: tomekk Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 19:36
                                      ja nie zgaduję, ja stwierdzam obiektywny fakt. jak sobie pomalowałaś włosy i
                                      zrobiłaś się brunetką to wcale nie znaczy, że nabyłaś inteligencji, bo to jest
                                      sztuczna inteligencja i zazwyczaj zmywalna. pozbądź się złudzeń
                                      • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 06.11.07, 19:47
                                        Aleś się wysilił, pajacu. Cóż to za bezjajowce się na tym forum
                                        pojawiły? :D
                                        • Gość: tomekk Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:24
                                          poczucie humoru masz nieziemskie. doprawdy aż niesprawiedliwe, że na mieście
                                          mówią, że twój chłop rżnie głąba
                                          • Gość: Acro Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.gprs.plus.pl 07.11.07, 00:11
                                            To prawda - wesołe dziewczę z tej naszej Izuni, ciągle się tak
                                            radośnie i szczerze śmieje ze swoich jakże błyskotliwych dowcipów!
                                            Ciekawe, czy ktoś jeszcze... A może jestem niesprawiedliwy i to
                                            tylko taki podpis: Iza Buhahaha?

>A jednak zgadłam. To ten sam przygłup.
                                            Buhahaha, ale że-na-da :D

Odezwała się "ładna". Idź POuczaj swego męża, którego podobno masz.
                                            Ja oszołomom dziękuję.

To chyba jest wyjątkiem. O ile w ogóle jest.

Serdecznie to ty mnie co najwyżej możesz pocałować ...
                                            Buhahahaha :D

A ja ma cię seredecznie gdzieś, oszołomko.

Czyli edico=Kropka są jeszcze na poziomie rozwoju embrionalnego.
                                            O matko, jakie to tragiczne.
                                            Buhahaha :D

• Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 07.11.07, 07:45
                                              I jeszcze jeden pajac i "supersamiec"?
                                              O kurka, ale te wasze baby muszą być biedne.
                                              A może ty ten nicy mąż Kropusi jesteś? To by wyjaśniało dlaczego ona
                                              taka zgorzkniała, mieć męża bez jaj to żadna radość.
                                              • Gość: Acro Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.11.07, 09:21
                                                I znów na forum wesoło zabrzmiał perlisty śmiech Izy Buhahaha na
                                                konice jakże ciętej i inteligętnej riposty! Jedni potrzebują do tego
                                                sera, innym wystarcza widok klawiatury - to w koncu też można nazwać
                                                postępem...
                                                • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 07.11.07, 09:36
                                                  Powtarzasz się, bezjajowcu.
                                                  A może to nowy nick Kropusi?

Acro-bezjajwowiec, ale okaz :D
                                                  • Gość: Acro Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.11.07, 10:17
                                                    Izo Buhahaha - pozwolę sobie rozwinąc twój tytuł do: Iza Buhahaha
                                                    Mistrzyni-Ciętej-Riposty. Normalnie, tak mi dowaliłaś, że aż mi w
                                                    pięty poszło!

PS Co to jest jajwo?
                                                  • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 07.11.07, 11:26
                                                    Więc jednak zgadłam, Acro-bezjajowcu?
                                                    Oj bidulku, hahaha :D
                                                  • Gość: Acro Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.aster.pl 07.11.07, 18:42
                                                    Gość portalu: Iza napisał(a):

> Więc jednak zgadłam, Acro-bezjajowcu?
                                                    > Oj bidulku, hahaha :D

Co zgadłaś? Losujesz słowa, które tu zamieszczasz? To by wiele
                                                    tłumaczyło, Izo Buhahaha...
                                                  • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 07.11.07, 21:02
                                                    A jednak trafiłam, Acro-bezjajowcu.
                                                    I to jeszcze jak trafiłam.
                                                    Oj, biedna sieroto wybrakowana. Może w haremie się zatrudnij jako
                                                    strażnik.
                                                  • Gość: Acro Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.aster.pl 07.11.07, 23:34
                                                    Po prostu mistrzyni ciętej riposty. I gdzie się mnie, szaraczkowi,
                                                    mierzyć z ta inteligencją?
                                                  • Gość: Acro Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.aster.pl 07.11.07, 23:36
                                                    Gość portalu: Iza napisał(a):

> A jednak trafiłam, Acro-bezjajowcu.

Czyli przyznajesz, że generujesz teksty postów losowo? Taaaa...
                                                  • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 08.11.07, 10:23
                                                    Ale pajac, no nie mogę :D
                                          • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 07.11.07, 07:44
                                            Nie dość, że debil, to jeszcze eunuch.
                                            Współczuję twojej babie.
                                  • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 06.11.07, 20:57
                                    Przepraszam, ze sie wtracam...
                                    Ale ja jestem blondynka, mimo to nie czuje sie glupsza. Ale za
                                    kawaly o blondynkach sie nie obrazam.
                                  • drzazgarz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 06.11.07, 23:26
                                    Gość portalu: tomekk napisał(a):

> Iza , gratuluję, masz wielkie szanse na tytuł honorowego przygłupa tego forum.
                                    > ze dwa wpisy jescze wystarcza i będziesz bezkonkurencyjna. niech zgadnę- jesteś
                                    > blondynką...
                                  • drzazgarz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 07.11.07, 00:23

> Iza , gratuluję, masz wielkie szanse na tytuł honorowego przygłupa tego forum.
                                    > ze dwa wpisy jescze wystarcza i będziesz bezkonkurencyjna. niech zgadnę- jesteś
                                    > blondynką...

Kim ty kuźva jesteś, że uzurpujesz sobie prawo przydzielania forumowych
                                    obelżywych przydomków? Jeżeli już jesteśmy przy przydzielaniu przydomków to
                                    napewno nie zasługujesz na przydomek gentelmena a co najwyżej chama.
                                    • Gość: tomekk Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 10:36
                                      No to przepraszam, nie wiedziałem, że ty tu masz na to monopol. Pisze się "na
                                      pewno"
                                      • gerwazjusz Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 09.11.07, 03:36

> No to przepraszam, nie wiedziałem, że ty tu masz na to monopol. Pisze się "na
                                        > pewno"

Jak już jesteś takim purystą językowym, to wyrażenie "pisze się" jest też
                                        niezbyt zręczne, bo sugeruje że coś samo się pisze. Lepiej brzmi np "powinno się
                                        pisać".
                                • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 06.11.07, 20:55
                                  Z tego, co piszesz to musisz byc dosc nieszczesliwa osoba, ktora nie
                                  umie byz zyczliwa dla innych. No coz... czasami w zyciu ma sie
                                  gorsze moementy. Pozdrawiam i trzymam kciuki za lepszy dla ciebie
                                  czas.
                                  • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 07.11.07, 07:48
                                    Nieszczęśliwa i zgorzkniała ty jesteś. Widać albo ten twój niby mąż
                                    tak naprawdę nie istnieje, ale ma cię po dziurki w nosie i ciągle
                                    niedopieszczona chodzisz. Oj, bidulko. Skumaj się Tomkiem albo z tym
                                    drugim pajacem, może się nawzajem dowartościujecie, państwo
                                    kulturalni i mądrzy, tyle tylko, że inaczej.
                                    • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 07.11.07, 16:41
                                      Ja tam nie narzekam. Kocham i jestem kochana, jestem szczesliwa.
                                      Moze tobie jednak przydaloby sie kogos poszukac. A czy ja jestem
                                      zgorzkniala? Moi przyjaciele i maz nie mowili mi nic o tym. Ale
                                      zapytam, dziekuje.
                                      • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 07.11.07, 21:03
                                        Czyli zgadłam. Oj, bidulko :)
                                        • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 07.11.07, 21:49
                                          A jaka byla zagadka, ze zgadlas? Widze, ze tu tylko zgadujesz i
                                          losujesz slowa, jak to ktos slusznie zauwazyl.
                                          Na razie trafiasz jak kula w plot, ale probuj dalej, moze w koncu
                                          uda ci sie trafic z odpowiedzia choc w jakikolwiek temat na temat.
                                          • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 08.11.07, 10:25
                                            A może przestałabyś powatarzać jak papuga za swoimi poplecznikami.
                                            Nie umiesz mysleć samodzielnie? No, nie dziwota.
                                            • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 08.11.07, 20:59
                                              Nie zmienia to faktu, ze nadal bede trzymala kciuki, bys trafila w
                                              temat na temat ze swoja jakakolwiek wypowiedzia.
                                              • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 08.11.07, 21:28
                                                Buhahahahaha: w temat na temat, ale jaja.
                                                Co to bzdety? Odwaliło ci znowu?
                                                • Gość: Kropka Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: *.csk.pl 08.11.07, 21:36
                                                  Przykro mi, ze nie rozumiesz. Dobranoc.
            • Gość: Iza Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! IP: 212.160.236.* 05.11.07, 14:04
              Dobre, naprawdę dobre :D
              I jakie prawdziwe :D
            • edico Re: Ratunku - przestępca "edico" nadchodzi! 05.11.07, 14:48
              Gość portalu: tidi napisał(a):

> Zadnych pomowien , to kazdy wie .
              > Jestes czerwona szantrapa udajaca przyzwoiczke .

Kolejny produkt chorych umysłów dał upust swej wszczepionej moralności ;))
    • edico Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! 05.11.07, 15:33
      Czytanie bez zrozumienia nie jest czytaniem a zaledwie składeniem literek. Tego
      uczą już w przedszkolu :))
      • Gość: Iza Re: Ratunku - "edico" nadchodzi! IP: *.elpos.net 05.11.07, 18:21
        Czyli edico=Kropka są jeszcze na poziomie rozwoju embrionalnego.
        O matko, jakie to tragiczne.
        Buhahaha :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka