Gość: pixelo_rety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 23:30 same 'fajowe' lokale te bez papierosa..; a papierosiarze i tak zyja dluzej (i weselej) niz tlusciochy opychajace sie w tych 'zdrowych' lokalach. Szowinizm i nic poza tym, szkoda gadac.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tylkoja Re: Wstąp do pubu bez papierosa IP: *.hsd1.co.comcast.net 14.11.07, 00:48 Ale Ty jestes debil... szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument W "Italii" nie palą?! IP: *.csk.pl 14.11.07, 08:36 Pizzeria Italia to dobry lokal, ale z tego co pamiętam, to strasznie tam kurzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: W "Italii" nie palą?! IP: *.bsk.vectranet.pl 14.11.07, 19:56 W 'Italii' obowiązuje zakaz palenia. Podczas sezonu letniego przed restauracją rozstawiany jest ogródek piwny i wówczas tam mozna palic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wstąp do pubu bez papierosa 14.11.07, 08:47 taaak, dluzej i weselej zwlaszcza jak chodza na tlenowej smyczy, bo inaczej ich POCHP zabije z marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Re: Wstąp do pubu bez papierosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 10:34 > lokalach. Szowinizm i nic poza tym, szkoda gadac.. Szowinizm ziomek to jest wtedy jak mi dmuchasz w nos dymem, kiedy sobie tego nie zycze, pieprzac przy tym cos o wolnosci. Jak jests w nalogu to sobie plaster nikotynowy kup i przestan sie wyglupiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Wstąp do pubu bez papierosa IP: *.bialnet.com.pl 14.11.07, 16:30 Sugerujesz że ci, którzy nie palą są "tłuści"? Idiotyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek w cywilizowanych krajach... IP: *.elpos.net 15.11.07, 03:42 Właśnie wróciłem z pubu. Znajomy zorganizował tam spotkanie przy piwku, wiec głupio było nie isc. Moje ubranie całkowicie przesiąknięte jest dymem i śmierdzi nim na kilometr. Gdy siedziełem w lokalu, dusiłem się wręcz od dymu tytoniowego.Więcej juz do pubu, gdzie się pali na pewno nie pójdę, wolę posiedzieć w domu, niz tak sie męczyc i narażac na chorobę. A wystarczyłoby brać przykład z bardziej cywilizowanych krajów, jak np Irlandia. Tam jest całkowity zakaz palenia i jakoś puby nie świecą pustkami - jak ktoś musi zapalić to sobie wychodzi na zewnątrz.I tam w pubach wszyscy świetnie się bawili - ja też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wstąp do pubu bez papierosa IP: *.elpos.net 16.11.07, 17:19 Tak trzymac.Palacze na podworko! .W dzisiejszych czasach nikt nie powinien sie godzic na bierne palenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wstąp do pubu bez papierosa IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.11.07, 23:06 taki lokal otworzył sie niedawno na tbsach. nazywa sie CAPONE PIZZA ul. pietkiewicza4. bardzo miła knajpka. jedyny wyjatek na palenie to w trakcie zaplanowanych meczów na canal+ bo bez piwka i dymku to nie da rady.JAK NA RAZIE TO NAJLEPSZY LOKAL W JAKIM BYWAŁEM... Odpowiedz Link Zgłoś