spa-rk1 03.12.07, 11:18 Deszcz za oknem. Biurko. Kawa i komp. Robić sie nie chce w taką pogodę. a to dopiero początek :) pocieszające jest to że coraz bliżej Święta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablo.el Re: Poniedziałkowy deszcz 03.12.07, 13:48 Podobnie jak u mnie... Biurko, red bull, i komp.... Z tym że ja czasem muszę wyjść na ten deszcz... ale co tam...:D niedługo wiosna :D Odpowiedz Link Zgłoś
cayetan Re: Poniedziałkowy deszcz 03.12.07, 18:21 pablo.el napisał: Z tym że ja czasem muszę wyjść na ten deszcz... > ale co tam...:D niedługo wiosna :D i wówczas zabrzmi pełna optymizmu deszczowa piosenka. Ten fragment zawsze poprawia mi humor, czego życzę, w te jesienne dni, wszystkim forumowiczom. www.wybiorczo.pl/deszczowa-piosenka-spiewajac-w-deszczu-video/ Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: Poniedziałkowy deszcz 04.12.07, 07:32 biurko, red bull i komp, tylko deszcz nie pada coś mi to przypomina.... wtorek :D Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: Poniedziałkowy deszcz czyli kawały o pracy :D 04.12.07, 07:59 Kobieta z rana dzwoni do swojego szefa i mówi mu, że nie przyjdzie do pracy, bo jest chora. - A co pani jest ? - pyta szef. - Mam jaskrę analną. - Że co?! Czym to się objawia?! - Po prostu nie widzę dziś możliwości przytoczenia swojej dupy do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: Poniedziałkowy deszcz czyli kawały o pracy :D 04.12.07, 08:20 Pracownik agencji reklamowej wychodzi z pracy do domu, o 16-tej. Koledzy dziwnie na niego patrzą ale nic nie mówią. Na drugi dzień znowu wychodzi do domu po 8 godzinach. Koledzy patrzą z niesmakiem ale milczą. Trzeciego dnia wybija 16-ta, koleś pakuje manele i zabiera się, do wyjscia. Koledzy nie wytrzymują. - A ty co kurwa! My tu zapierdalamy jak osły po 16h a ty sobie do domu idziesz? - Ale... ale.. ja mam urlop... Odpowiedz Link Zgłoś
spa-rk1 Re: Poniedziałkowy deszcz 04.12.07, 10:14 i cisto od koleżanki Basi :)Tak dziś 4 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: Poniedziałkowy deszcz 04.12.07, 12:24 gdy św.Barbary po wodzie, to Boże Narodzenie po lodzie... a dziś leje ... Odpowiedz Link Zgłoś
bezpoczty Re: Poniedziałkowy deszcz 04.12.07, 14:00 może się zamienimy?? W pracy jesteś?? To tak swoją pracę wykonujesz siedząc na forum?! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: Poniedziałkowy deszcz 04.12.07, 14:32 chcesz się zamienić ? ale nie ze mną :D tak wykonuję swoją pracę, jak sobie zechcę, nic Ci do tego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś