decruk 18.12.07, 19:08 Prosze o informacje gdzie mozna uczyc sie tanczyc w Białystoku, narazie wiem tylko o edance.pl takiej szkole przez internet ale interesuja mnie zajecia na zywo, prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podlasianka2 Re: Taniec w Białystoku 19.12.07, 09:26 Szkól tańca w Białymstoku jest sporo, nie piszesz jednak o naukę jakich tańców Ci chodzi.Proponuje wejśc na strony: www.fenikspb.pl/ www.fabrykatanca.pl/ www.rytmbialystok.pl/ www.maxdance.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Taniec w Białystoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:19 Polecam gorąco Max Dance, mają tam miłe podejście do klientów, zaś odradzam Fabrykę Tańca, chodziłam tam z partnerem jakiś czas, i szczerze mówiąc nie podobało mi się podejście prowadzących. Oczywiscie są to subiektywne odczucia, wiec ktoś może się ze mną nie zgadzać. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka_rewolucja Re: Taniec w Białystoku IP: *.euro-net.pl 19.12.07, 16:41 Tak, max dance i pan Andrzej Albo młodziutka pani Magda. Cierpliwi i przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Taniec w Białystoku IP: 82.139.152.* 20.12.07, 13:00 Tak, Max Dance, lekcje grupowe i indywidualne. Na Antoniukowskiej i 1000-lecia. Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: Taniec w Białystoku 19.12.07, 16:57 www.fairplaycrew.com/ - szkoła, którą założyli chłopaki, którzy brali udział w You Can Damce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Taniec w Białystoku IP: *.cnb.com.pl 21.12.07, 18:39 A ktos moze chodzil do Starwood Broadway?? Czy warto, bo chcialabym na wspolczesny isc? Odpowiedz Link Zgłoś