villem0 21.12.07, 22:14 Co ze spotkaniem?? ;) Kiedy i do kiedy będziesz w Białym? I jak coś to można zdjąć info o tym z 8 listopada :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua Re: igua! 21.12.07, 23:39 przeciez wczoraj zdjelam i podciagnelam w to miejsce przepisy zaraz sprawdze, czy gazeta nie wyciela mi jakiegos numeru a co do spotkania - na bialostocczyznie jestem do drugich swiat :D czyli do ok. 8 stycznia. ale wtedy bede poza bialymstokiem. juz do wigilii to chyba nie ma co robic akcji, bo obawiam sie, ze wiekszosc ma inne wypady na glowie. moze miedzy swietami a sylwkiem? albo w ogole w nowym roku - w koncu przed 6 stycznia jest jeszcze duzo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
igua gora 21.12.07, 23:40 u mnie jest juz ok. wczoraj zmienilam tam linki i napis i mam juz nowe czyzby u ciebie wyswietlaly sie stare ustawienia? to nieco nielogiczne, ale... z gazeta rozne rzeczy sie zdarzaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
villem0 Re: gora 22.12.07, 22:42 U mnie już tez jest ok ;) To może zrobimy spotkanie już po Nowym Roku? Teraz mam masę roboty, bo i Święta i urodziny pierworodnego (dwie imprezy ;)). Odpowiedz Link Zgłoś