Dodaj do ulubionych

dobry pediatra z poradni na Swobodnej

07.01.08, 13:56
witam!
Bardzo prosze o polecenie dobrego pediatry z poradni na ul.Swobodnej - pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: dobry pediatra z poradni na Swobodnej 07.01.08, 16:04
      Ja jestem zdecydowanie za dr Nalewajko.Tylko,że u niej codziennie tłumy.Przychodzi też na prywatne wizyty.Jest świetnym lekarzem i super babką.Zdecydowanie polecam.
      • flowee Nie polecam Nalewajko... 08.01.08, 09:18
        JA osobiście do przychodni na swobodnej chodzę wyłącznie na szczepienia. Zraziłam się do niej. A co do Nalewajko to u mojego pierwszego dziecka nie była w stanie stwierdzić ciemienuichy- w chwili gdy dziecko miało niezłą skorupę na głowie. Wręcz stwierdziła że to potówki tak schodzą (było upallne lato) i kazała wysuszać. A to przyczyniło sie do pogorszenia. Dopiero w DSK-chirurg uświadomiła mnie że to ciemieniucha i jak z nią postępować. Po dwóch dniach miałam problem z głowy. Było jeszcze kilka tego typu przebojów....także stanowczo nie polecam ani NAlewajko ani przycchodni na swobodnej.

• niutunia Re: Nie polecam Nalewajko... 08.01.08, 12:20
          Bardzo dziekuje za info, a jest jeszcze oprocz dr Kiss'a i dr Nalewajko (do
          ktorego sie zrazilam) jeszcze jakis pediatra, bo nie mam wyboru i przez pol roku
          musze korzystac z tej poradni.
          pozdrawiam
          • anet77 Re: Nie polecam Nalewajko... 08.01.08, 12:45
            Jesli muszisz to współczuję, bo ja to jestem zrazona do całej tej
            przychodni.
    • mama_amelii niutunia 08.01.08, 16:37
      Ja nadal polecam dr Nalewajko,zajmuje się moimi siostrzeńcami od 6 lat.Jest także lekarzem mojej siostry.Zawsze stawiała celne diagnozy,nigdy nie zdarzyło się jej pomylić.Może powinnaś się sama przekonać.Kissa nie polecam(zresztą nie znoszę go odkąd mnie uczył wrrrr).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka