niutunia 07.01.08, 13:56 witam! Bardzo prosze o polecenie dobrego pediatry z poradni na ul.Swobodnej - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_amelii Re: dobry pediatra z poradni na Swobodnej 07.01.08, 16:04 Ja jestem zdecydowanie za dr Nalewajko.Tylko,że u niej codziennie tłumy.Przychodzi też na prywatne wizyty.Jest świetnym lekarzem i super babką.Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
flowee Nie polecam Nalewajko... 08.01.08, 09:18 JA osobiście do przychodni na swobodnej chodzę wyłącznie na szczepienia. Zraziłam się do niej. A co do Nalewajko to u mojego pierwszego dziecka nie była w stanie stwierdzić ciemienuichy- w chwili gdy dziecko miało niezłą skorupę na głowie. Wręcz stwierdziła że to potówki tak schodzą (było upallne lato) i kazała wysuszać. A to przyczyniło sie do pogorszenia. Dopiero w DSK-chirurg uświadomiła mnie że to ciemieniucha i jak z nią postępować. Po dwóch dniach miałam problem z głowy. Było jeszcze kilka tego typu przebojów....także stanowczo nie polecam ani NAlewajko ani przycchodni na swobodnej. Odpowiedz Link Zgłoś
niutunia Re: Nie polecam Nalewajko... 08.01.08, 12:20 Bardzo dziekuje za info, a jest jeszcze oprocz dr Kiss'a i dr Nalewajko (do ktorego sie zrazilam) jeszcze jakis pediatra, bo nie mam wyboru i przez pol roku musze korzystac z tej poradni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: Nie polecam Nalewajko... 08.01.08, 12:45 Jesli muszisz to współczuję, bo ja to jestem zrazona do całej tej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii niutunia 08.01.08, 16:37 Ja nadal polecam dr Nalewajko,zajmuje się moimi siostrzeńcami od 6 lat.Jest także lekarzem mojej siostry.Zawsze stawiała celne diagnozy,nigdy nie zdarzyło się jej pomylić.Może powinnaś się sama przekonać.Kissa nie polecam(zresztą nie znoszę go odkąd mnie uczył wrrrr). Odpowiedz Link Zgłoś