sgosik 22.01.08, 22:24 Czy ktoś może korzystał z terapii chelatacyjnej.Intersują mnie efekty i skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktuś Re: Chelatacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 22:31 Skuteczność żadna a pieniędzy kosztuje krocie. Jedynym skutecznym sposobem lekiem powodującym regresję miażdżycy wg badań jest rosuwastatyna w wysokich dawkach (w Polsce jeszcze niedostępna, bo nowy lek). Poza tym są inne statyny. Odpowiedz Link Zgłoś
sgosik Re: Chelatacja 23.01.08, 11:13 Dziękuje bardzo za informacje.Opinie są różne, a może jest ktoś, komu ta terapia pomogła?.Wiem, ze to kupa kasy i dlatego chcę zebrać informacje.A czemu tego leku nie ma jeszcze w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Chelatacja IP: *.subscribers.sferia.net 20.02.08, 10:50 Pomyślcie troszeczkę ludzie jak wam może pomóc zwykła sól fiz. lub glukoza sprzedawana za 1000% przebicia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jureklubl Re: Chelatacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 01:37 Terapia chelatowa jest kardioszustwem.Kwas wersenowy EDTA jest wspaniały ale do czyszczenia kanalizacji.Trapia ta nie jest zarejstrowana w Polsce.Korzystają na takiej terapi tylko oszuści,którzy wyciągają chciwe łapy do chorych.Osobiście zawiadomiłem Prokuraturę Oręgową w Warszawie syg.v Ds 26-08 o takowym fakcie.Powiadomiłem również ABW iż lekarzyna Krasicki z Gdańska tytułujący się "dr"wydaje certyfikaty z tytułami doktorskimi przypadkowym ludziom z ulicy,którzy nastepnie prowadż taką terapię i narażają nas na ciężkie uszkodzenie ciała lub śmierć/były takie przpadki/.Pozdrawiam Jerzy Kołodziejczyk phon 0602 238 645 lub e-mail.diamond-narzedzia@o2.pl możemy też pogadać na skype nic jurek_lublin . Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś