Gość: malia IP: *.pl 19.08.03, 18:17 witam. szukam dobrej fryzjerki(fryzjera), kogos kto zetnie mi wlosy naprawde dobrze i modnie. mozecie kogos polecic z kogo jestescie zadowolone? dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nessa Re: damski fryzjer... IP: *.cs.bialystok.pl 20.08.03, 09:11 Ja jestem bardzo zadowolona ze strzyzenia pani Malgosi z zakladu fryzjerskiego na ulicy Waszyngtona (nie kolo Opalka, ale miedzy blokami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: damski fryzjer... IP: 212.160.236.* 20.08.03, 09:33 Poleciłabym Ci Sebastiana z salonu AFRO na Zachodniej. Co prawda nigdy nie korzystałam z usług ale niejednokrotnie miałam okazję obserwować jak odmienia szare myszki .... wydaje mi się, że przy okazji potrafi dobrać fryzurę do osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: damski fryzjer... 20.08.03, 10:09 Czy możecie polecić fryzjera, który z prostych i przyklapniętych długich włosów potrafi wyczarować śliczną fryzurkę, nie ścinając ich zbyt krótko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malia Re: damski fryzjer... IP: *.pl 20.08.03, 11:03 dziekuje:) a czy moglabys podac mi dokladniejszy adres, ewentualnie nr. telefonu do tego salonu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: damski fryzjer... IP: *.cs.bialystok.pl 20.08.03, 16:06 Gość portalu: agat napisał(a): > Poleciłabym Ci Sebastiana z salonu AFRO na Zachodniej. Co prawda nigdy nie > korzystałam z usług ale niejednokrotnie miałam okazję obserwować jak odmienia > szare myszki .... wydaje mi się, że przy okazji potrafi dobrać fryzurę do osoby > . Z tego co wiem i po obserwacjach kolezanek, ktore korzystaly z uslug Sebastiana jego fryzury sa nadzwyczaj oryginalne i fantazyjne. Jesli nie boisz sie nowosci i fryzurki nieco innej niz wszystkie dziewczyny to Sebastian Ci to zaserwuje. Jesli jednak jestes raczej skromna osoba to zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malia Re: damski fryzjer... IP: *.pl 21.08.03, 20:23 > Z tego co wiem i po obserwacjach kolezanek, ktore korzystaly z uslug Sebastiana > > jego fryzury sa nadzwyczaj oryginalne i fantazyjne. Jesli nie boisz sie nowosci > > i fryzurki nieco innej niz wszystkie dziewczyny to Sebastian Ci to zaserwuje. > Jesli jednak jestes raczej skromna osoba to zastanow sie. co wg. Ciebie oznacza "orginalne i fantazyjne" ? np.wg. jednej z moich kolezanek wlosy wycieniowane z jakas niesymetryczna grzywka juz sa niemal ekstrawagancja:D moglabys mi opisac jakas fryzure w wykonaiu Sebastiana ?:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: damski fryzjer... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 18:25 Mogę polecić Ewelinę z salonu Camille Albane. Korzystam od początku powstania zakładu i jestem za każdym razem naprawdę zadowolona. Legionowa 28/11 tel. 742-83-37. Pozdr. Ewa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hk Re: damski fryzjer... IP: *.ld.euro-net.pl 20.08.03, 18:44 Czy nie jest to czasem Ewelina, która kiedyś pracowała w Gabrielu? Tamta Ewelina była świetna, niestety, zmieniła pracę i nikt z Gabriela nie chce mi udzielić informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: damski fryzjer... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 19:52 witaj, tego dokładnie nie wiem, ale przy następnej okazji mogę zapytać. Niestety dopiero za jakiś miesiąc. Podam na forum jak będę wiedziała. Pozdr. ET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malia Re: damski fryzjer... IP: *.pl 21.08.03, 20:26 i jeszcze cos:) a moglybyscie podac przyblizone ceny ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: damski fryzjer... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 07:56 Hej! Cena w Camille za ścięcie bez modelowania 35 zł. Pozdr. ET PS A jeżeli chodzi o Ewelinę, to dodam tylko, że jest baardzo szczupłą blond osóbką (raczej farbowaną) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hk Re: damski fryzjer... IP: *.ld.euro-net.pl 23.08.03, 09:51 Porozmawiałyśmy niezobowiązująco, a teraz - ratujcie mnie dziewczyny. Za tydzień mam wesele,nie moje własne /kiedy to było.../, panny młodej nie zakasuję, ale też nie chciałabym wyglądać jak strażak w hełmie. Jakiego fryzjera proponujecie? Cena nie gra największej roli. Odpowiedz Link Zgłoś