Dodaj do ulubionych

Milenijny zegar.

IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.02.01, 22:55
Była pompa, oklaski i nowe stulecie. To nasze władze, korzystając z naszych kieszeni zafundowały nam maskotkę za którą tylko oni nie będą płacić. Suwalczanie, jeśli minie już kadencja dzisiejszych rajców niech zabierają do swych domów milenijny zegar pod warunkiem, że wyrwiemy im forsę za tą zbyt drogą zabawkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Uebac Re: Milenijny zegar. IP: *.ds.univ.gda.pl 31.03.01, 19:53
      Popieram zdecydowanie wypowiedz mojego przedmówcę.Taką pompę to oni moga sobie
      wsadzic.Jak chcą szpanowac to niech przynajmniej robią to z klasą i kasą, ktorą
      mają, a nie ktorą dopiero bedą zbierac, obdartusy jedne.Pozdrawiam.
    • Gość: konik Re: Milenijny zegar. IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 14:43
      Zegar od trzech dni nie chodzi a jak chodził, to z każdej strony pokazywał inną
      temperaturę a czasem rok 2000. Wyświetlacze też się popsuły. Za te pieniądze
      (~150.000) można było zafundować lepszą zabawkę. Na dworcu PKS działa pobobny,
      tylko pewnie ze 20x tańszy i jakoś się nie psuje. Moja znajoma z Białegostoku
      kiedy zobaczyła to cudo na zdjęciu, powiedziała że wygląda jak "duża budka
      telefoniczna". Korzyść z uprzątniecia terenu też niewielka. Można było położyć
      kostkę bez wypruwania ziemi pół metra wgłąb, odnowić murki i ławki. Za 1,5
      starego miliarda można było doprowadzić do porządku sporą ulicę i jeszcze by
      zostało.
      • Gość: wolfgang Re: Milenijny zegar. IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 22:33
        podobno na koncie spolecznym juz sie cos uzbieralo,jakies 15 tys. ale nie
        jestem pewien
        ale to na pewno sie nie szybko zwroci
        • Gość: Kamila Re: Milenijny zegar. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 16:41
          Jezu !!! Nasz zegar jest straszny, nie wiem kto mógł zaprojektować takiego
          upiorka. Może sie nie znam na architekturze, ale wedlug mnie mozna bylo
          postawic tam cos barzdiej pasujacego i tanszego. Ludzie to przeceiz wy
          wybieracie ty deb*** do urzedu, zastanowcie sie nad tym
          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka