Dodaj do ulubionych

LPR mówi o wartościach

IP: 81.15.254.* 05.09.03, 22:36
Szanowni Państwo.Proszę o pomoc. Interesuje mnie lokalna
polityka ale nie jestem w stanie zrozumieć skąd biorą się
takie "Persony" jak A.Fedorowicz czy B. Dębski ( o Pani Radnej
nie wspomnę).Zaręczam że nie mam żadnych Anty-fobii ale coraz
częściej zastanawiam się czy aby ja jestem normalny? A może
nasz, no powiedzmy mój Białystok, jest poligonem dla...(tak
mówią miejscowi)Pozdrawiam normalnych, a może nie całkiem
normalnych.P.S.Mam fajne zdjęcie z Kuriera P.z P.posłem i P.V-ce
a w roli głownej tzw.koza z nosa i aż strach pomyśleć co to było
w tej głowie. Pa. Kaszub.I tak tego nikt nie czyta.A może??
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: LPR mówi o wartościach IP: *.client.attbi.com 06.09.03, 06:23
      przeczytałam, ale jakieś to mało zrozumiałe, pozdrawiam
      • Gość: Szafraniec Re: LPR mówi o wartościach IP: *.tkb.net.pl 04.10.03, 10:54
        Pojąć nie mogę jak takie oszołomy znalazły się we władzach tego miasta
        i państwa. Jak ludzie pełni nienawiści i wszelkich kompleksów mają czelność być
        reprezentantami społeczeństwa? Gdybyście mieli chociaż odrobinę godności,
        zrezygnowalibyście ze wszystkich stanowisk. Prawda jest jedna - każde pieniądze
        dla takich ludzi pachną, oj pachną.
    • ormond Re: LPR mówi o wartościach 06.09.03, 08:09
      Gdy LPR mowi o wartosciach, to mysli o kagancu, ktory chca nalozyc tym co mowia
      inaczej, o bacie, ktorm chca smagac tych, ktorzy robia inaczej i kajdanach w
      ktore chca zakuc tych co mysla inaczej.
    • ormond To jest poziom LPR 06.09.03, 10:45
      Cytuje za Kurierem Porannym, atykul "Dziedzic tropi Żydów":

"Wy wszyscy nazywacie się teraz Tylenda, Zamojski, Radziwiłł - powiedział radny
      Ligi Polskich Rodzin do członka zarządu województwa podlaskiego
      Zenon Dziedzic w rozmowie z Karolem Tylendą, oskarżył zarząd województwa, że na
      kierowniczych stanowiskach zatrudnia osoby pochodzenia żydowskiego..."

• Gość: okey Re do Dziedzica ! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 12:52
        Panie Dziedzic wykaz tropionych przez jaśnie pana żydów znajduje sie w
        internecie. Trop pan! A jak nie umiesz Pan posługiwać się tym prostym
        narzędziem zgłoś się Pan na przeszkolenie dla psów tropiących.
    • Gość: Śmigło Re: LPR mówi o wartościach IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 10:45
      Szanowny Kapitanie N! Jak sobie społeczeństwo wybrało tak teraz
      się wyśpi. Nauczka jest taka, że przy wyborach też trzeba używać
      mózgu. Może poprostu lubimy zamordyzm pod przykrywką
      pseudowartości. Pozdrawiam!
      • alex.4 Re: LPR mówi o wartościach 06.09.03, 17:08
        Najśmieszniejsze jest to, że poziom etyczny ludzi z LPR pozostawia wiele do
        zyczenia. Mówią o wartościach, a w zyciu osbistym róznie jest z tymi
        wartościami. A przecież moralista powinien byc zupełnie bez winy. Czystrzy niz
        zona Cezara. Ale przecież historia LPR zaczeła się od wypompowania publicznych
        pieniędzy na kampanie LPR...
        Pozdr
        • Gość: Oszołom z RM Re: LPR mówi o wartościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 18:26
          alex.4 napisał:

> Najśmieszniejsze jest to, że poziom etyczny ludzi z LPR pozostawia wiele do
          > zyczenia. Mówią o wartościach, a w zyciu osbistym róznie jest z tymi
          > wartościami. A przecież moralista powinien byc zupełnie bez winy. Czystrzy
          niz
          > zona Cezara. Ale przecież historia LPR zaczeła się od wypompowania
          publicznych
          > pieniędzy na kampanie LPR...
          > Pozdr
          co ty znowu bredzisz? jakie pieniądze? wszytsko było uczciwie zrobione lepiej
          zajmijcie się tymi z PO Foglerami Pskorskimi i Hertlem z Warszawy!
          • saunne Re: LPR mówi o wartościach 06.09.03, 20:00
            A ja niestety, mimo szczerych chęci, nie widzę zasadniczej różnicy w wymowie
            słów: demokracja i poszanowanie człowieka (wg mnie jedno zawiera się w drugim i
            odwrotnie).
            • Gość: Oszołom z RM O! sensacja! nie wykasowali mi wpisu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 20:12
              niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ja wostatnich dniach co napisałem zostało w
              mig usunięte i to tak że śladu nie zostało tak jakb by tego wpisu w ogóle nie
              było?
            • agutka Re: LPR mówi o wartościach 08.09.03, 20:48
              A dla mnie najgorsi sa Ci, ktorzy zaslaniaja sie znakiem krzyza. Nie ma
              gorszych faryzeuszy! (Choc sa pewne wyjatki). Pozdrawiam ;)
              • Gość: Oszołom z RM Re: LPR mówi o wartościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:34
                agutka napisała:

> A dla mnie najgorsi sa Ci, ktorzy zaslaniaja sie znakiem krzyza. Nie ma
                > gorszych faryzeuszy! (Choc sa pewne wyjatki). Pozdrawiam ;)

- takie np SLD..udaje ze broni prawosłąwnych a potem przygotuje ustawę kasującą
                możliwość odliczenia darowizn na cele religijne
                • agutka Re: LPR mówi o wartościach 08.09.03, 21:39
                  > - takie np SLD..udaje ze broni prawosłąwnych a potem przygotuje ustawę
                  kasującą
                  >
                  > możliwość odliczenia darowizn na cele religijne

Dla Twojej informacji:
                  Dla mnie taka sama moralnosc ma SLD jak i LPR.
                  • Gość: Oszołom z RM Re: LPR mówi o wartościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:41
                    agutka napisała:

> > - takie np SLD..udaje ze broni prawosłąwnych a potem przygotuje ustawę
                    > kasującą
                    > >
                    > > możliwość odliczenia darowizn na cele religijne
                    >
                    > Dla Twojej informacji:
                    > Dla mnie taka sama moralnosc ma SLD jak i LPR.

m a o UW i PO zapomniałaś? (most siekierkowski w Warszawie lewy przetarg
                    zamiszani są w to warszawcy posłowie PO) a poza tym LPR póki co nie jest
                    zamieszana w żadną aferę finansową
                    • agutka Re: LPR mówi o wartościach 08.09.03, 21:49
                      Powiem tylko jedno:
                      Fundacja Lux Veritates czy jak sie tam to nazywa. To jeden wielki przekret i to
                      na skale miedzynarodowa!!! I wiecej z Toba nie gadam , bo to bez sensu. Ja o
                      Niebie a Ty o dupie Maryny Malinowskiej!
                      • Gość: Oszołom z RM Re: LPR mówi o wartościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:12
                        agutka napisała:

> Powiem tylko jedno:
                        > Fundacja Lux Veritates czy jak sie tam to nazywa. To jeden wielki przekret i
                        to
                        >
                        > na skale miedzynarodowa!!! I wiecej z Toba nie gadam , bo to bez sensu. Ja o
                        > Niebie a Ty o dupie Maryny Malinowskiej!

-wyrażaj sie kobieto! nie znam żadnej Maryny Malinowskiej a za pomówienia
                        możesz odpowiadać sądownie! Szukaj przekrętów tam gdzie rzeczywiście one są
                        (ostatnio u warszwskich platfusów)
              • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR mówi o wartościach 04.10.03, 14:55
                agutka napisała:

> A dla mnie najgorsi sa Ci, ktorzy zaslaniaja sie znakiem krzyza. Nie ma
                > gorszych faryzeuszy! (Choc sa pewne wyjatki). Pozdrawiam ;)

- masz tu absolutną rację..jak ja widzę tych z SLD którzy niby bronią
                prawosławnej świątyni z jednej strony a a dzrugiej chce opodatkować datki na tę
                światynię to aż mnie mdli
        • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR mówi o wartościach 04.10.03, 14:54
          alex.4 napisał:

> Najśmieszniejsze jest to, że poziom etyczny ludzi z LPR pozostawia wiele do
          > zyczenia. Mówią o wartościach, a w zyciu osbistym róznie jest z tymi
          > wartościami. A przecież moralista powinien byc zupełnie bez winy. Czystrzy
          niz
          > zona Cezara. Ale przecież historia LPR zaczeła się od wypompowania
          publicznych
          > pieniędzy na kampanie LPR...
          > Pozdr
          - nic niczego nie wypompował chyba że rozum z twojego mózgu ale to ty sam sobie
          to wypompowałeś w powietrze
    • Gość: Oszołom z RM Znów zaczęliście mnie wycinać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka