poziomk 10.09.03, 14:50 od dzisiaj nowy adres forum gazetowego www.forum.gazeta.pl zamiast www.gazeta.pl/forum znowu bedzie klopot - pare bledow juz jest.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saunne Re: nowe forum gazety 11.09.03, 11:55 i opcja "odpowiedz cytując" jest dostępna tylko po zalogowaniu. A o jakich błędach mówisz Poziomku? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: nowe forum gazety 11.09.03, 12:41 a chocby taki , ze u mnie na MAC na gorze tam gdze jest belka (nie Marek Belka) gazeta.pl / Aukcje / Film itd to nad nia jest czysty kod html. W starym forum tego nie widac :)) juz ktos o tym pisal na forum o forum Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: nowe forum gazety 11.09.03, 13:13 U mnie wszystko jest OK. Przy okazji dzięki za wyjaśnienie co to jest mac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: nowe forum gazety 11.09.03, 13:42 MAC - Macintosh - konkurencja dla PC ogolnie ich nie lubie, chyba tylko dlatego ze mam stare oprogramowanie :)) system operacyjny MAC OS podobny do Windows, podobna zasada dzialania do Windows w PC lecz nie wsztystko mozna przeniesc z PC/MAC - MAC/PC Niedawno widzialem laptopa MAC, istne cudo 2 procesory G4 oprogramowanie pod produkcje filmow grafika jak bajka, o cene tego cacka lepiej nie pytajcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś