kulka1 18.09.03, 12:00 Mam katar-gigant. Żadne krople nie pomagają. Macie jakieś wypróbowane, domowe sposoby, na jak najszybsze pozbycie się tej zmory? Pomóżcie....! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomk Re: z3apa3 katar katarzynę... 18.09.03, 12:27 katar leczony - 7 dni katar nie leczony - tydzien najlepszy cieply oklad z mlodych piersi - to dla panow.... a dla pan nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: z3apa3 katar katarzynę... 18.09.03, 16:24 poziomk napisał: > katar leczony - 7 dni > katar nie leczony - tydzien > najlepszy cieply oklad z mlodych piersi - to dla panow.... a dla pan nie > wiem Alex: To zalezy co panie lubią... A rzczywiście pomóc nie pomaga, ales posób jest miły.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: złapał katar katarzynę... 18.09.03, 13:25 Czosnek w każdej postaci. Polecam chleb z masłem, na to drobno posiekany czosnek, dosolić do smaku. Mniam. Na mikrobiologii mialem zajecia z wpływu czosnku na mikroby. Jak łykasz Rutinoscorbin, to nie bierz po jednej tabletce tylko, bierz po cztery. Moja dawka leków to: 1 x Scorbolamid, 4 x Rutinoscorbin, 1 x witamina C, popić to rozpuszczonym w wodzie wapnem musującym. A na śniadanie kanapeczka z czosnkiem ... Życze sukcesów w walce z chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: z3apa3 katar katarzynę... 18.09.03, 13:34 czosnku nie trawie, wole chleb ze szmalcem i z cebulom :)) a jak juz to mleko gorace z miodem Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Czosnek - złapał katar katarzynę -... 18.09.03, 13:42 Jesli czosnek, to zmiazdzony i wymieszany z lyzka oliwy z oliwek, lyzka soku z cytryny i odrobina soli. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka1 Re: Czosnek - złapał katar katarzynę -... 18.09.03, 15:04 A coś bez czosnku? jako wampir :)) chroniczno go nie znoszę... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czosnek - złapał katar katarzynę -... 18.09.03, 15:15 kulka1 napisała: > A coś bez czosnku? jako wampir :)) chroniczno go nie znoszę... To może cebulka? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kulka1 Re: Czosnek - złapał katar katarzynę -... 18.09.03, 15:36 a coś generalnie mniej śmierdzącego? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka1 Re: Czosnek - złapał katar katarzynę -... 18.09.03, 16:23 A ten koniak to jak? W jakich ilościach i dawkach? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czosnek - złapał katar katarzynę -... 18.09.03, 16:29 A na ten przykład lampka przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś