wielkie.nieba 20.07.08, 22:00 Jak dla mnie - vielmi kruta, choć bywało lepiej (muzycznie, bo towarzysko na polu jak zawsze - git). WZ Orkiestra nie dali rady, Dick4Dick (chyba) nie ta strefa klimatyczna (choć grali ok). Tlusta Lusta - :D!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agato2_20 Re: jak się podobało na basach? 21.07.08, 12:09 w porównaniu z latami poprzednimi bardzo średnio.. co do zespołu przedostatniego to dla mnie byli wielkim zaskoczeniem(na + oczywiście) i chamówą było,gdy rzucać w nich zaczęli(z resztą od dziwnych akcji,których być nie powinno, tegoroczne basy nie stroniły;/) oby w przyszłym roku postarali się bardziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: jak się podobało na basach? 21.07.08, 17:44 Jak dla mnie to były najgorsze basy na jakich byłem. Na + można odnotowac Rahis. Reszta to tragedia, a ten Dick4Dick to w ogóle jakieś nieporozumienie. Mówię to tylko z perspektywy drugiego dnia. O piątku nic nie wiem. Ogólnie z mojego punktu widzenia coś nie zadziałało jak powinno. Nie wiem, może brak kasy, może organizacja. Zresztą kilka tygodni temu spoglądając na program można było spodziewac się tego. Nie ma w ogóle porównania z zeszłym rokiem... Odpowiedz Link Zgłoś