Dodaj do ulubionych

a ja sobie zaloze watek:)

10.01.02, 18:14
na ktorym bede gadac sama do siebie:) zeby statystyke dalej podnosic. i nie
nudzic sie jak tu nikogo nie ma:)
ale prosze sie tu tez wpisywac.lubie gosci:)
z uszanowaniem.
anka1
Obserwuj wątek
    • ralston Re: a ja sobie zaloze watek:) 10.01.02, 18:30
      No to sobie zalozylas. A tak w ogole to o czym mialby on byc, poza stukaniem
      liczby postow?
      • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 07:41
        o roznych rzeczach:) np. o bolu zwiazanym z wczesnym wstawaniem zwlaszcza ze
        rano ciagle jest ciemno,ponuro i nie chce sie nosa spod koldry wystawiac.
        a tu jeszcze w radiu o 1.00 w nocy graja <wstawaj szkoda dnia>.dziennikarze sa
        dowcipni nie ma co :)
        • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 08:36
          wszyscy spia to chyba wsadze nos w gazety zeby nie usnchnac z nudow:)
          • Gość: upsyy Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: *.*.*.* 11.01.02, 08:38
            nie wszyscy,są wyjątki
        • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 08:40
          no prosze i stalo sie , tez mialem to zrobic ale nie jestem az tak
          systematyczny by go utrzymac , wstawanie o poranku moze byc piekne , wiecej
          optymizmu ; nowy dzien , nowe mozliwosci , nowe ......
          radio z regoly ma taki czerwony guzik ktorym mozna zrobic pstryk i....
          :)
          • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 08:47
            czesc ranne ptaszki!:)
            moje radio to ma akurat czarny guzik:) alez ja jestem pelna optymizmu i nawet
            jesc mi sie chce a to dobry znak:)
            • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 08:54
              to masz problem , w nocy znalezc czarny guzik , konstruktorzy sa nie lepsi od
              dziennikarzy ,
              jejku ja tez bez sniadanka
    • Gość: ida Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: *.csk.pl 11.01.02, 08:49
      wpadłam dosłownie na sekundę, żeby się przywitać

zaraz bedę musiała gnać na dworzec, a ja jeszcze nie spakowana
      • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 08:52
        czesc Ida! szczesliwej podrozy Ci zycze! odezwij sie jak wrocisz.
        • Gość: ida Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: *.csk.pl 11.01.02, 09:02
          Dzięki, oczywiście, że się odezwę :)))
          • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 09:05
            nie ma za co:)
          • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 09:07
            a w ogole to hurra hurra! maja wydac ksiazke na podstawie ktorej nakrecono
            Shreka. hurra hurra! ale sobie kupie:)))
            • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:)Korni 11.01.02, 09:10
              zjedz sniadanko bo z sil opadniesz:)
              a z guzikiem nie mam problemow bo u mnie jest jasno nawet jak sie swiatlo nie
              pali. ulica daje blask:)
              • korni Re: a ja sobie zaloze watek:)Korni 11.01.02, 09:13
                najpierw dopije trzecia kawe , nie lubie zimnej , i juz mkne do sklepu , kupic
                Ci cos ?
            • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 09:10
              czysbys byla milosniczka ogrow ?
              dobry ogier , tfu ogr nie jest zly :))
              • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 09:16
                juz wszystko mam:) dziekuje! a milosniczka Shreka jestem od pierwszego
                wejrzenia!:)
                • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 09:52
                  Jak dobrze jest spotkac kogos co ma wszystko :))
                  masz moze Shreka w polskiej wersji jezykowej ?
                  ja mam z napisami :((
                  • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 10:07
                    nie mam. ale wiesz co chyba ktos z mojej rodzinki ma. musze zapytac.jak sie
                    dowiem dam Ci znac. ok?
                    • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 10:19
                      dobrze , jako ze jestem krotkowidzem , poki co bedziesz mi czytala dialogi :))
                      • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 10:29
                        o matko kochana!:) zaczynam sie uginac pod ciezarem odpowiedzialnosci:)
                        Stuhrowi na pewno nie dorownam:)
                        • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 10:40
                          masz go przerosnac a nie tylko dorownac , nie martw sie pomoge :))
                          • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 10:45
                            dobrze ze pomozesz. tylko ile Stuhr ma wzrostu? bo ja juz nie rosne.najwyzej
                            wszerz to by sie udalo:)
                            • Gość: korni Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 217.98.84.* 11.01.02, 10:53
                              Stuhr jest malutki , nie rosnij w szerz , poczekaj , razem urosniemy a wzrostu
                              moge troche pozyczyc :))
                              • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 11:07
                                dobrze. a na jaki procent pozyczasz?:)))
                                • Gość: Ronja Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 212.244.252.* 11.01.02, 11:58
                                  Nono Ania, dobre pomysły trzeba koniecznie powtarzać!:)
                                  A jakie to dobre dla rodzimego forum!:)
                                  • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:)Ronja 11.01.02, 12:13
                                    pewnie:) czesc Ronja! sluchaj ja Ci wczoraj pisalam na innym watku ze nie
                                    dostalam maila. czytalas?
                                    • anka1 Re: do siebie:) 11.01.02, 12:30
                                      dobrze.spiewaja piosenke <pani w obuwniczym miala taki ruch ze az sie jej buty
                                      rozeszly>
                                      a czy mozna spiewac pani w b. miala taki ruch ze az sie jej biblie rozeszly?
                                      kurcze a jak nie ma biblii to co?:)
                                    • ronja Re: a ja sobie zaloze watek - Ania1 11.01.02, 15:20
                                      Tak, Aneczko, ale j aCi maila nie wywyłałam!!!!
                                      Tylko list pocztą Polską SA!
                                      Ale Ci Emperor piękny wątek załóżył na Towarzyskim!
                                      • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek - Ronja 11.01.02, 15:36
                                        dziekuje! zajrzalam tam i troche lepiej mi sie zrobilo:)
    • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 12:39
      ale fajnie. moze sie cos ruszy na naszym forum. juz nie wleczemy sie w ogonie:)
      jestesmy 3-ci od konca:)
      • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 12:41
        sprostowanie 4-ci:)
        • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 13:43
          hm cos sie watek opozycyjny slabo rozwija:)mam nadzieje ze w weekend sie
          poprawi:)
          • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 11.01.02, 14:02
            swedzi mnie nos. karar juz mam wiec to chyba nie dlatego. moze to na picie?:)
            hm a tu zaraz sie trzeba bedzie wylaczyc i do pracki sie zabrac:})
            • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 11.01.02, 16:06
              zycze udanego weekendu.pracujacym i leniuchujacym:)
              • korni Re: tym co tu zajrza!!! 11.01.02, 16:39
                dziekuje i wzajemnie , szkoda ze nie moglem byc tu caly dzien
                pozdrawiam
                • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 08:41
                  szkoda...
                  a w ogole to mogliby wymyslic sniadania w plasterkach.przylepil by czlowiek cos
                  takiego i moglby spac 0,5 godziny dluzej.dlaczego ja zawsze tak dlugo jem? moze
                  dlatego ze lubie?:)))
                  ha a ciekawe czy dzis ktos sie tu odezwie? trzeba zagladac od czasu do czasu:)
                  • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 09:32
                    dlugo i duzo ?????
                    Dzien dobry
                    ja nie jem sniadan , wiec pojawiam sie bardzo wczesnie w pracy m jak widac :)))
                    • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 09:36
                      a ja jem i jestem jeszcze wczesniej:)))
                      • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 09:39
                        no prosze chyba nie przepracowujesz sie dzis , ja tez nie mam zamiaru sie
                        udzielac
                        • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 09:42
                          w pracy czy na forum?:) tu sie udzielaj! prooosze!:)
                          • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 09:55
                            w pracy , na forum to sie jeszcze okaze :))
                            • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 10:02
                              okaz ze z Ciebie niezly okaz:)))
                              • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 10:09
                                qrscze jak z zegarkiem w reku , tzry minuty i odpowiedz , i powiedz jeszcze ze
                                sie przepracowujesz
                                • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 10:17
                                  nigdy nie twierdzilam ze sie przepracowuje:) a odzywam sie jak moge i jak tlumu
                                  nie ma. bo czytelnicy jak nieszczescia stadami chodza:)))))))))))
                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 10:31
                                    akurat mnie bardzo cieszy ze ludzie czytaja , tylko dlaczego musza Ci
                                    przeszkadzac ?
                                    • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 10:34
                                      taka moja praca:) gdyby nie oni to nie mialabym skad nadawac.a tak to jestem
                                      potrzebna od czasu do czasu:)
                                      • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 10:42
                                        jestes bardzo potrzebana , i mam nadzieje ze lubisz swoja prace nie tylko ze
                                        wzgledu na mozliwosc postukania w necie
                                        • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 10:47
                                          tez:)nie moge narzekac.jest ok. naprawde.
                                          aha wiesz ze niedlugo Rzeszow dogonimy z iloscia postow? tylko tak dalej!:)
                                          • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 10:53
                                            rzeszow ?......
                                            myslalem ze z taka czestotliwoscia jestesmy numer jeden !!!!
                                            • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 11:00
                                              z czestotliwoscia tak:) ale z iloscia nie:) jeszcze nie:)
                                              • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 11:08
                                                jesli nie zaczniemy rozmawiac w inny sposob , po tygodniu bedziemy pierwsi
                                                zobaczysz , tylko ze co inni sobie pomysla , juz slyszalem takie glosy ...
                                                • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 11:14
                                                  jakie? bo ja nic nie slyszalam:)
                                                  wiesz fajnie jest u nas.wlasnie wyjrzalam przez okno i zobaczylam ze sroka
                                                  siedzi na galezi i cos je.kaczki sobie w Bialce plywaja.kiedys wracalam do domu
                                                  i widzialam wiewiorke skaczaca po drzewach i dzieciola. prawie w centrum miasta.
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 11:18
                                                    a do mojego ogrodka tez przychodzi wiewiorka i bazanty przylatuja , na
                                                    jablka , zapomnialem przed zima zerwac , nie pierwszy raz :))))
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 11:22
                                                    i dobrze:) przynajmniej maja co jesc!
                                                    Korni a gdzie produkuja takie jeepy? ja chce takiego! zeby sie sam myl:)))
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 11:28
                                                    trzeba nauczyc , moja syrena juz sama sie myje , ale ile lat musialem nad nia
                                                    pracowac , zal mi teraz sprzedac , troche wstyd jezdzic , XXI wiek
                                                    :((((
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 11:34
                                                    a powiesz mi jak ja przkonales?:) to ja swojego kaszla tez naucze:)
                                                  • Gość: Redi Re: tym co tu zajrza!!! IP: *.biaman.pl 12.01.02, 11:47
                                                    Wiesz Ania jesteś najbardziej aktywną na forum Białystok, w każdym wątku
                                                    zabierasz głos. Szkoda, że więcej osób nie bierze z Ciebie przykładu.
                                                    Powodzenia przy pisaniu i pozdrawiam.
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Redi 12.01.02, 11:52
                                                    dzieki:) moze wezma przyklad:)
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!! 12.01.02, 11:51
                                                    zamienimy sie na jakis czas pojazdami i sam naucze , takich rzeczy sie nie
                                                    zdradza
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 11:53
                                                    ale moj kaszel jest humorzasty:) bedziesz musial go oswoic:))
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 11:59
                                                    radze sobie z oswajaniem , poskramianiem tudziez rozwiazywaniem innych
                                                    problemow , chyba to nawet juz polubilem :))
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 12:01
                                                    w takim razie nic tylko brac sie do tresury:)))
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 12:06
                                                    mowisz od dzis ? dzis jest sobota , nie mozna zaczynac pracy , chyba ze to
                                                    powiazac z czyms przyjemnym
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 12:12
                                                    fakt w sobote prace trzeba konczyc:) ale ja dzis do 17.00 oram:)
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 12:15
                                                    a niedziele masz wolna chociaz ?
                                                    u mnie za okienkiem snieg pada :)
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 12:18
                                                    niedziele tak ale tez nie wszystkie.
                                                    pada? u nas okna takie czyste:)ze nic nie widac.
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 12:40
                                                    mozna otworzyc okienko , tylko ze jeszcze mim zimno , nie bede wiecej palic
                                                    przy otwartym oknie
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 12:47
                                                    nie pal bo pomysla ze pozar i straz wezwa:)
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 12:51
                                                    kiedy palenie sprawia mi przyjemnosc , tak malo mam ich ostatnio , w strazy
                                                    mamy znajomych , wszystko pod kontrola
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 13:02
                                                    aaa to co inszego:) w takim razie palta do woli:)
                                                  • Gość: Karetka Re: tym co tu zajrza!!!Korni IP: *.chello.pl 12.01.02, 13:07
                                                    Uffffffffffffffff ! Ledwom się uporał z zapakowaniem Cesia (Czesl'40) do
                                                    izolatki. Alem się zmachał !
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Karetka 12.01.02, 13:26
                                                    w takim razie nalezy Ci sie seta po ciezkiej pracy:)))
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Karetka 12.01.02, 13:45
                                                    to i dla mnie tez aniu !!!! tak ciezko jak dzis to dawno juz nie pracowalem :))
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 13:09
                                                    nie bardzo na zdrowie to wychodzi , spalilem ostatniego wlasnie , i chyba
                                                    wytrwam do konca , przynajmniej teraz tak mysle
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 13:27
                                                    znaczy rzucasz? no no! przyjmij wyrazy podziwu i zyczenia wytrwalosci!
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 13:42
                                                    nie do konca , ale dziekuje , za leniwy jestem by wyjsc do kiosku , myslisz ze
                                                    przywioza mi fajki razem z pizza ?
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 13:46
                                                    a to teraz takie pieka w Bialym?:)
                                                    nie wiem. sprobuj. ja takiego zamowienia jeszcze nie skladalam:)
                                                  • korni Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 13:58
                                                    przynajmniej nie trzeba zmywac w domu , no wiesz....
                                                    mozna poleniuchowac :)))))
                                                  • anka1 Re: tym co tu zajrza!!!Korni 12.01.02, 14:08
                                                    o matko kochana nie o zmywaniu blagam:))) mnie czeka sterta z dwoch dni. brrr!
                                                    nie mogliby punktu zmywania garow uruchomic? bylabym dobrym klintem.
                  • Gość: Akir Re: tym co tu zajrza!!! IP: 212.160.130.* 18.01.02, 10:26
                    Ja sobie skróciłem sniadanie tak: robię wieczorem kanapki, rano wstaję biorę z
                    lodówki , idę do pracy , a tam i tak wszyscy zaczynają dzień od kawy , to ja
                    przy okazji zjadam śniadanko :-)
    • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 14:32
      hmmm chyba bede musiala dalej do siebie gadac, zeby statystyke dalej poprawiac:)
      a co bedzie jutro? kto bedzie podnosil? chyba trzeba do gazety prosbe wniesc
      zeby T.P. zaczela tepic za ceny polaczen:)
      • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 14:49
        widze ze sama bede bronic honoru Bialego:)))
        ale moge:) zwlaszcza ze mnie strasznie ta inspekcja rozsmieszyla.o innych
        rzeczach nie wspominajac:)
        • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 14:55
          to u ciebie tez byla inspekcja ? te inspektory powariowali w wolna sobote po
          porzadnych instytucjach chodzic , wychlac nie maja za co czy co
      • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 14:53
        zaraz zaraz a ja ? juz nie chcesz sie odzywac do mnie ? czlowiek wyskoczy na
        piec minut cos zezrec , , najwyzszy czas na sniadanko a tu juz sie obrazaja :((
        • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:11
          idea tez chyba odpada , nawet sms-a nie moge wyslac , buuuuuuuu
          • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:19
            1. nie obrazam sie:)
            2. probuj wyslac moze dojdzie:)
            3. inspekcje dostalam na konto nie mow ze nie od Ciebie, bo inaczej wyjdzie ze
            gafe palnelam:)
            • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:21
              pozartowac nie mozna ?
              a sms byl akurat do takiej jednej co od niedawna ma telefon w ideii , juz chyba
              nie musze wysylac
              • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:22
                ej o kim mowisz?:) zazdrosna zaraz bede:)))))
                • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:25
                  zgadnij :))
                  moge zdradzic tylko pierwsza literke jej imienia : A
                  • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:33
                    to dla mnie za trudne:)))
        • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:19
          idea tez chyba odpada , nawet sms-a nie moge wyslac , buuuuuuuu
          • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:48
            a ten post bedzie 3150!!! chyba juz dlatego nos mnie swedzi, ze czuje okazje:)))
            na smierc o piwie zapomnialam:) chyba trzeba to bedzie dzis nadrobic,jutro
            mozna pospac:)
            • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:51
              piwo ? mniam mniam , a gdzie je bedziesz konsumowac ? moze sie dolacze
              • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:55
                w domu cha cha! to co dolaczasz sie?:) tu najbezpieczniej. nie ma problemow z
                pozniejszym transportem:)
                • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:58
                  Ty moze nie bedziesz miala a ja ? poza tym dzis nie bede sam , wiec nie moge
                  sobie pozwolic
                  • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:00
                    mozemy sie inaczej umowic , kazdy popija u siebie i kontaktyjemy sie
                    telepatycznie
                    • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:01
                      dobra:) a potem sobie sprawozdanie z wizji po piwie zdamy:)
              • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 15:56
                a jak walniemy jeszcze z 50 to moze i czegos mocniejszego sie napijemy ?
                • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:04
                  tak! a po 4 tys. dwa dni bedziemy trzezwiec:)
                  • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:08
                    to mniej wiecej tak sroda , czwartek tu sie dopiero spotkamy ? ????// i znowu
                    Plock bedzie lepszy
                    • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:11
                      e nieee:) w poniedzialek:) jak nic nie padnie:)
                      • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:13
                        u mnie , u Ciebie czy w gazecie ??
                  • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:10
                    male dawki alkoholu , co zreszta jest uzasadnione naukowo , dzialaja na mnie
                    usypiajaco , za to po wiekszych .... oj biedna moja pogryziona klawiaturka
                    :))
                    • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:13
                      klawiaturka jako zakaska?:) masz oryginalne gusta:)
                      • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:15
                        nie znasz powiedzonka ugryzlem sie w jezyk ? nie uzywam go wiec gryze klawisze
                        • anka1 Korni robie tu porzadek:) 12.01.02, 16:17
                          wiec odpoawiafdam hurtem:) jak nie padnie wszedzie po drodze:) przyslowie znam:)
                          • korni Re: Korni robie tu porzadek:) 12.01.02, 16:18
                            sorry , najwazniejsze abysmy to my nie padli , znam kilka innych forum
                            • anka1 Re: Korni robie tu porzadek:) 12.01.02, 16:19
                              ale mi sie tu baardzo podoba:) moze nas zatrudnia?:)
                              • korni Re: Korni robie tu porzadek:) 12.01.02, 16:21
                                to juz nie podoba ci sie obecne zajecie ? zakazany owoc lepiej smakuje :))
                                • korni Re: Korni robie tu porzadek:) 12.01.02, 16:27
                                  a tak wogole powoli juz zbieram swoje zabawki , jak to dzisiejszy dzien minal
                                  szybciutko ,i znowu moja biedna klawiaturka , hmm , musze zmienic zwyczaje
                      • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:16
                        preferuje dobre trunki , zakaszanie ich nie lezy w dobrym guscie , psuje tylko
                        smak
                        • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:24
                          typowy Czlowiek wschodu z Ciebie:) a zajecie mi sie podoba ale nie mam nic
                          przeciw zmianom pozytywnym:)
                          • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) KORNI 12.01.02, 16:29
                            zbierasz sie ? szkoda ... to papatki:) do poniedzialku!
                            • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) KORNI 12.01.02, 16:30
                              hola , hola , mowilem ze powoli sie zbieram , kilka minut jestem jeszcze
                          • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:29
                            kazdy , nawet ja , lubi pozytywne zmiany , aby takimi sie one okazaly tylko
                            • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:33
                              ale my sie zgadzamy to sie podejrzane robi:))))
                              • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:34
                                tak myslisz ? ciekawe jak inni to ocenia , juz sie boje
                                :)))
                                • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:36
                                  na szczescie malo kto tu zaglada. nie jak na tamtym na ktore zajrzales.tam to
                                  dopiero bysmy mogli oberwac:)))
                                  • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:38
                                    przeciez juz od tygodnia tlumacze mniej wiecej to samo , trzeba Cie gdzies
                                    zapisac na jakic kurs dla hackerow
                                    • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:42
                                      a sa takie???? to juz dzis moge zaczac!!!:)
                                      • korni Re: a ja sobie zaloze watek:) 12.01.02, 16:44
                                        oj aniu , aniu
                                        :))))
                                        wytrzymaj do poniedzialku , prosze
                                        :)))
                                    • korni Re: a ja sobie zaloze watek:)pozegnanie 12.01.02, 16:43
                                      tym razem naprawde musze juz jechac , milego weekendu , a raczej tego co z
                                      niego jeszcze zostalo . odwzajemnie sie tradycyjnymi papatkami , papatki
                                      wiec , do poniedzialku , duzo snu i usmiechu zycze , i wylaczaj radio przed
                                      snem , aha , nie pij , ja tez nie bede , zostawmy to na inna okazje , takie
                                      beda jeszcze prawda ?
                                      pozdrawiam
                                      • anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:)pozegnanie 12.01.02, 16:43
                                        mam nadzieje:) to pa! i do zobaczenia!!!
                                        • korni Re: a ja sobie zaloze watek:)pozegnanie 12.01.02, 16:45
                                          pa
                                          • anka1 Re: I OBIECUJE:) 12.01.02, 16:46
                                            ze wytrzymam :) do poniedzialku!
                                            • anka1 Re:do sibie 12.01.02, 16:56
                                              dobra Korni sie pozegnal ja tez bede zaraz znikac. ciekawe czy ktos pojawi sie
                                              jutro?:)
                                              • Gość: Lesur Re:do sibie IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 20:53
                                                No prosze, ktos sie jednak wpisal. Nie bywam tu czesto, ale ten watek tak mi
                                                sie spodobal, ze nie moglem sie powstrzymac. W koncu goscie sa tu podobno mile
                                                widziani.
                                              • Gość: Lesur Re:do sibie IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 20:55
                                                Postaram sie tu wpasc od czasu do czasu, zeby poprawic nasza bialostocka
                                                statystyke
                                              • Gość: Lesur Re:do sibie IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 20:57
                                                aha, ile postow musze wpisac, zeby zalapac sie na bronxika? ;)
                                                • Gość: Oka Re:do sibie IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.01.02, 20:43
                                                  Gość portalu: Lesur napisał(a):

> aha, ile postow musze wpisac, zeby zalapac sie na bronxika? ;)

A co to jest ten ""bronxik"? Jakos strasznie to brzmi...
                                                  Oka.
    • Gość: ida sztuka konwersacji IP: *.csk.pl 13.01.02, 21:19
      jak widzę, jeszcze w Białym nie zaginęła

piękny wątek, po prostu piękny
      • anka1 Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 09:50
        dzieki za komplementy:))) prosze sie nadal wpisywac!
        a w ogole to dzien dobry i milego tygodnia!!!
        • korni Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 09:59
          A witam witam ,
          Dzien dobry
        • korni Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 10:02
          chyba zaczal mi net dzialac , a raczej serwer gazety sie obudzil , wszystko
          dzialalo oprocz niego , jakie nastroje od poniedzialku ?
          • anka1 Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 10:10
            witaj! fajnie ze udalo Ci sie wejsc! nastroje nienajgorsze:) bank podniosl mi
            cisnienie tak ze nawet kawy nie musze pic:))
            • korni Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 10:36
              ha ha , ja juz zrezygnowalem z uslug normalnych bankow , mam teraz wirtualne
              konto ,w wirtualnym banku , tylko ze nie mam na nim juz pieniedzy wiec mam
              spokoj :))
              tak sobie mysle , jak kiedys mialem pieniadze , wcale szczesliwszy nie
              bylem ....
              pozdrawiam :))
              • anka1 Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 10:42
                bo jak ma sie ich za duzo to zle. i jak za malo to tez.:)najlepiej jak ze
                wszystkim wyznawac zasade zlotego srodka.wtedy czlowiek zajmuje sie tym co
                naprawde wazne, a nie goni za niewiadomo czym.
                aha ja sie zaraz musze do pracki zabierac:) wiec bede sie odzywac rzadziej. ale
                badzmy w kontakcie:)
                • korni Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 10:54
                  zloty srodek mowisz , hmmm
                  ja nie bardzo pasuje do tego swiata , zawsze postepowalem po swojemu , tlum
                  mnie przeraza
                  ps . mam Shreka w polskiej wersji , obejrzymy ?
                  • anka1 Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 11:44
                    tlum rzadko postepuje wg. zlotego srodka:)
                    obejrzymy! tylko uprzedzam ze bede sie glosno smiac:)
                    • korni Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 11:49
                      to masz szczescie , wywinelas sie od czytania , moze cos innego poczytasz ?,
                      nazbieralo sie tego troche
                      • anka1 Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 12:37
                        Tobie sie nazbieralo?:)moge poczytac jak chcesz:) ja tez mam zalegosci.a
                        ostatnio poniewaz na starosc dziecinnieje to sobie Dzieci z Bullerbyn czytalam:)
                        • korni Re: sztuka konwersacji 14.01.02, 12:49
                          oj chcem , chcem , a nazbieralo mi sie filmow i to wszystkie z napisami a moje
                          oczeta lzawia juz po 10 minutach czytania ...
                          i tez opowiem dowcip
                          albo nie ..... to brzydki dowcip ,
                          • anka1 Re: sztuka konwersacji Korni 14.01.02, 12:52
                            opowiedz ja sie nie gorsze:)
                            a kolatki mi sie nie otworzyly wiesz? ((( sprobuj na tamto konto, na gazetowym
                            nie chca(((
                            ps. przeczytam Ci co zechcesz:)
                            • korni Re: sztuka konwersacji Korni 14.01.02, 13:07
                              trzymam za slowo
                              poki co sprawdz na gazecie , a dowcio opowiem inny :
                              wraca syn do domu i mowi :
                              mamo zenie sie
                              mama : z kim ?
                              syn : z kazikiem
                              mama : przeciaz to zyd !!

qrcze tylko nie myslcie ze jestem antysemita
                    • Gość: Marat Re: sztuka konwersacji IP: *.ec.bialystok.pl 14.01.02, 12:38
                      A już myślałem, że w Białymstoku forumowicze mają urlop. Skoro nie, to opowiem
                      kawał.
                      Przychodzi panienka do apteki:
                      - Poproszę środek antykoncepcyjny. Najlepiej dowcipny.
                      - Jaki?!!!
                      - Co, nie wie pani, że środki antykoncepcyjne dzielą się na dwa rodzaje:
                      dowcipne i doustne?..

Marat
                      • anka1 Re: sztuka konwersacji Marat 14.01.02, 12:53
                        to na pewno ta panienka w aptece byla?:) jakis niedouczony farmaceuta byl:))))
                        • korni Re: sztuka konwersacji Marat 14.01.02, 13:04
                          to moze niech ktos zalozy watek o antykoncepcji , tylko jak sie proboszcz
                          dowie ???
                          a koleda tuz tuz
                          • anka1 Re: sztuka konwersacji Korni 14.01.02, 13:09
                            u mnie byla w tamtym roku:) moze Marata namowimy niech zalozy watek i podziala:)
                            dlaczego ciezar podnoszenia statystyki ma spoczywac tylko na nas?:)
                            • korni Re: sztuka konwersacji Korni 14.01.02, 13:29
                              szczesciara jestes , ja mam co roku , proboszcz na dorobku , juz sie gubie
                              chyba w tych watkach , bardziej tematycznie prosze
                              • anka1 Re: sztuka konwersacji Korni 14.01.02, 13:50
                                moze watek w stylu Mann do Materny i odwrotnie?:)
                        • Gość: Marat Re: sztuka konwersacji Marat IP: *.ec.bialystok.pl 14.01.02, 13:05
                          Musi co i tak...
                          • anka1 Re: do siebie:) 14.01.02, 16:55
                            no dobra:) podniose postem statystyke i ide popracowac:)
                            • anka1 Re: do siebie:) 14.01.02, 18:38
                              napisze ten post jako moj ostatni dzis i pedze do domku:)
    • Gość: oka Ania i Korni!!! IP: *.17.79.204.lifespan.org 14.01.02, 22:32
      Juz Was nie ma dzisiaj a ja jeszcze pracuje, ale to dlatego, ze u mnie jest
      dopiero 16:35. Pisze z Bostonu i stad ta roznica czasu.
      Tak sobie mysle - czytajac Wasze teksty - ze powinniscie sie spotkac. Co Wy na
      to? Nie wiem czy sie znacie osobiscie, ale jesli nawet nie, to ma sie wrazenie,
      ze jestescie starymi przyjaciolmi.
      Trzymajcie sie!
      Pozdro.
      Oka.
      • anka1 Re: Oka 15.01.02, 07:36
        dziekuje w imieniu swoim! i pozwole sobie na to w imieniu Korniego:) milo
        poczytac,ze nasze rozmowy wzbudzaja raczej sympatie:)
        pozdrawiam i odezwij sie jeszcze!
        • anka1 Re: do siebie:) 15.01.02, 08:31
          pojde polasowac tych pysznosci co dziewczyny przyniosly:)
          • korni Re: do siebie:) 15.01.02, 09:23
            ojej , a ja znowu bez sniadania , za to wczesnie sie pojawilem prawda ?
            • anka1 Re: do siebie:) 15.01.02, 09:27
              wcale nie:) za pozno, bo juz wszystko pozarlysmy:)
              • korni Re: do siebie:) 15.01.02, 09:33
                to nie trzeba bylo mowic ze masz takie smakolyki , teraz bede caly dzien myslal
                o jedzeniu
              • korni Re: do siebie:) 15.01.02, 09:42
                to nie trzeba bylo mowic ze masz takie smakolyki , teraz bede caly dzien myslal
                o jedzeniu
        • Gość: Oka Ania i Korni! IP: *.17.79.204.lifespan.org 16.01.02, 23:40
          anka1 napisał(a):

> dziekuje w imieniu swoim! i pozwole sobie na to w imieniu Korniego:) milo
          > poczytac,ze nasze rozmowy wzbudzaja raczej sympatie:)
          > pozdrawiam i odezwij sie jeszcze!

Czesc,
          szkoda, ze pracujemy w roznych godzinach. Wyglada na to, ze ja zaczynam prace
          mniej wiecej kiedy Wy juz zaczynacie sie zbierac sie do domu.
          A swoja droga naprawde milo czyta sie Wasza "konwersacje"
          Jak tam w Bialymstoku? Cholernie tesknie za calym miastem. Co ja bym dala za
          rundke po bialostockich barach i pubach!!! Ostatni raz bylam w Bialymstoku w
          lipcu (caly miesiac!!!). Wakacje na miare tych w Kaliforni czy na Florydzi1!!
          Oka
          • anka1 Re: Oka 17.01.02, 07:50
            w Bialymstoku teraz raczej zimowa cisza zapadla.toczy sie zwykle zycie. a kiedy
            teraz bedziesz w Bialym?moze wtedy zrobilibysmy runde po barach ,pubach
            itp.przybytkach?:)
            • korni Re: Oka 17.01.02, 09:26

poki co , aniu to sami mozemy zrobic taka runde popijajac od czasu do czasu
              zdrowie oki
              • anka1 Re: Korni 17.01.02, 09:46
                nie ma sprawy :) z ktorej strony zaczynamy?:)
                • korni Re: Korni 17.01.02, 09:55
                  proponuje od srodka ,co tam jest najblizej ratusza ? i coraz wieksze kolo
                  • anka1 Re: Korni 17.01.02, 11:29
                    aha bedziemy robic fale jak kamienie wrzucone do wody:)))
                    • korni Re: Korni 17.01.02, 12:11
                      tak , i skonczymy pod drzwiami redakcji gazety , tylko co bedzie jak sprawdza
                      nam poziom akoholu ?
                      • anka1 Re: Korni 17.01.02, 12:29
                        nie damy sie! bedziemy spokojnymi piechurami nie bede mieli prawa i powodu
                        sprawdzac:)
                        • korni Re: Korni 18.01.02, 09:00
                          oni nawet spokojnie dojechac do domu nie daja ,wczoraj sprawdzali moja syrene
                          czy aby nie jest kradziona , qrcze , kradna nawet syreny w tym kraju , moze ma
                          juz wartosc muzealna ? ktos chce kupic ?
                          • anka1 Re: Korni 18.01.02, 10:04
                            chyba trzeba zalozyc nowy watek pt. antyczna syrene sprzedam:) witaj! milego
                            dnia!
                            • korni Re: Korni 18.01.02, 10:10
                              ale ja lubie moja syrene , ma takie ladne kola, i sama sie myje
                              • Gość: Marat Re: Korni IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 10:19
                                korni napisał(a):

> ale ja lubie moja syrene , ....i sama sie myje

Witam!
                                Czy mógłbyś sprecyzować jakiej syreny jesteś właścicielem? Czy przypadkiem nie
                                posiadasz miłej kobietki z ogonkiem? To ekscytujące!

• anka1 Re: Korni 18.01.02, 10:27
                                  ciekawy dialog tu sie zaczyna:) rozmawiajcie a ja sobie z przyjemnoscia
                                  poczytam:)))
                                  • korni Re: Korni 18.01.02, 10:33
                                    Marat ,syrena jak syrena , wiem ze troche wstyd w XXI wieku jezdzic syrenka ,
                                    ale coz , wstyd nie dym w oczy nie kluje
                                • Gość: Akir Re: Korni IP: 212.160.130.* 18.01.02, 10:38
                                  Jeśli chodzi o małe kobiety z ogonkiem to chyba wolę nieco młodsze niż o
                                  wartości muzealnej
            • Gość: Oka Re: Anka1 IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.01.02, 18:22
              anka1 napisał(a):

> w Bialymstoku teraz raczej zimowa cisza zapadla.toczy sie zwykle zycie. a kiedy
              >
              > teraz bedziesz w Bialym?moze wtedy zrobilibysmy runde po barach ,pubach
              > itp.przybytkach?:)

Na razie jeszcze nie wiem. Wiosna wybieram sie na zachodnie wybrzeze (
              Kalifornia, Nevada, moze Arizona), wiec nastepny urlop wezme pewnie poznym latem.
              Ale jeszcze nie wiem czy bede w tym roku w Polsce. Zobaczymy, co powie
              moj "stary" (maz). Ale chetnie bym podlaczyla sie do Was w zwiedzaniu
              bialostockich knajp. Ale poki co, Korni ma racje, mozecie sami wyskoczyc (alez
              Wam zazdroszcze!!!) i ewentualnie wypic Zuberka za moje zdrowie.Z gory dziekuje!
              Oka.
              • anka1 Re:Oka 18.01.02, 18:25
                w takim razie wypijemy niejednego:) nie zazdrosc tylko wypij za nasze zdrowie
                co masz pod reka:)
                • Gość: Oka Re:Oka IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.01.02, 20:20
                  Nie ma sprawy. Jeszcze dzis wypije za Wasze zdrowko.
                  A gdzie jest Korni? Mialiscie sie przeciaz dogadac co do "pielgrzymki" po
                  barach.
                  Oka
                  • korni Re:Oka 21.01.02, 10:38
                    jestem jestem , a nieletnich to do barow mlecznych tylko wpuszczaja , nie
                    lubie zupek , chcem na piwo !!!!
      • korni Re: Ania i Korni!!! 15.01.02, 09:31
        niezbadane sa sciezki zycia , o malo nie wyladowalem w bostonie ,moze i kiedys
        sie spotkamy
        • anka1 Korni!!! 15.01.02, 09:39
          to wcale nie taka zla mysl myslec o jedzeniu:)
          • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 09:45
            nie trzeba myslec tylko jesc , najlepiej zdrowa , ekologiczna zywnosc :))
            • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 09:52
              ale myslenie o nim jest takie przyjemne. no dobra juz nic nie mowie jak
              sniadania nie jadles:)
              • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 10:02
                tradycyjnie skoncze tylko poranna kawe ( dzis dopiero druga - zaspalem ) i mkne
                do sklepu
                • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 10:05
                  mknij powoli:) a jak wrocisz i zjesz to sie odezwij.
                  • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 10:33
                    i zapomnialem co mialem napisac , ide zapalic ,
                    • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 10:36
                      ktos mi mowil ze palenie zapobiega tfu! alzheimerowi. moze ja tez zaczne
                      palic?:)
                      • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 10:51
                        nie wiem czemu zapobiega , wiem czemu szkodzi ; ZDROWIU !!!!!
                        • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 11:09
                          ale sila nalogu jest wieeeelka:)
                          • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 11:25
                            i ich liczba zawsze musi byc stala
                            • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 11:30
                              a najlepiej jaka tak konkretnie?:)
                              • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 11:34
                                jak najmniejsza , zalezy od typu , moj ma kilka
                                • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 11:42
                                  a jak sa niewinne to moze byc wieksza?:)
                                  • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 12:07
                                    wierzysz jeszcze w niewinnosc ?
                                    qrcze , moze masz racje ....
                                    • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 12:13
                                      zalezy w jaka:) w niektora wierze:)
                                      • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 12:21
                                        dzieci tylko sa niewinne , kochajmy je
                                        • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 12:32
                                          mnie sie dzieci boja:) tylko moja bratanica nie.dziwne.
                                          tak sie zastanawiam czy jak sie ubiore w seksowna bielizne to wystarczy w
                                          przylaczaniu sie do protestu p/ko talibom.za zimno zeby sie zupelnie rozebrac:)
                                          • anka1 Re: do siebie:) 15.01.02, 13:07
                                            znow portal robi sobie zarty i zaczyna to co wczoraj. chyba jakis protest
                                            zrobie:)
                                          • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 13:17
                                            protestowac wszyscy musza rowno , a moze oglosic publicznie o protescie ? np
                                            dac ogloszenie w wyborczej na pierwszej stronie
                                            • anka1 Re: Korni!!! 15.01.02, 13:22
                                              taaak taaak! o talibach i o moim protescie przeciw wyrzucaniu nas z portalu
                                              gazety!:)
                                              • korni Re: Korni!!! 15.01.02, 13:25
                                                bo tak sie dzieje jak mnie nie ma , wrocilem po sniadanku i jest ok nieprawdaz ?
                                                • anka1 Re: Wam zycze zdrowia a sama 21.01.02, 10:55
                                                  znikam na troche zeby sie porzadnie wyleczyc!!! nie dajcie sie wirusom!:) pa!
                                                  • korni Re: Wam zycze zdrowia a sama 21.01.02, 11:05
                                                    a znikaj , jeszcze nas wszystkich bys zarazila
                                                    duzooooo zdrowiaaaaa !!!!!!
                                                  • Gość: Akir Świetnie IP: 212.160.130.* 25.01.02, 11:21
                                                    Nie wiem czy macie okno koło siebie , jeśli nie to donoszę że jest piękne
                                                    słoneczko :-)
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 30.01.02, 10:16
                                                    Cóż to za niewdzięczność założyć wątek i porzucić bez opieki, siedzi teraz
                                                    sobie i płacze, Mając miękkie serce próbuję go przygarnąć ale czy potrafię
                                                    zastąpić mu prawdziwą matkę?
                                                  • anka1 Re: Świetnie 30.01.02, 13:44
                                                    Akir matke moze nie ale na czulego ojca to bys sie nadal:)))
                                                  • anka1 Re: Świetnie 30.01.02, 13:52
                                                    no dobra to ide popracowac ze spiewem na ustach:) jescze tylko 3001 postow i
                                                    przegonimy plock jak dobrez pamietam:)))
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 31.01.02, 09:12
                                                    A co śpiewasz ? Podeślij tekst to pośpiewamy razem (na melodję hej sokoły
                                                    oczywiście bo przy moim słuchu to co kolwiek bym śpiewał i tak
                                                    wychodza "sokoły")
                                                  • anka1 Re: Świetnie 31.01.02, 10:20
                                                    hej ha hej ho na nute sokolow to niezly pomysl! musze to przecwiczyc:)
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 31.01.02, 13:45
                                                    Najlepiej rozstawić ręce i mocno odpychać się nogami, trochę alkocholu też
                                                    pomaga :)

P.S. z podpisu obok twojego postu wynika że pisałaś go o 10:20 , ciekawe czemu
                                                    pojawił się dopiero teraz?
                                                  • anka1 Re: Świetnie 31.01.02, 18:05
                                                    moze za duzo alkoholu?:) bo ja mialam wrazenie ze pojawil sie niedlugo po
                                                    wyslaniu:)
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 08:30
                                                    Alkocholu nie można wypić za dużo , bo jak się wypije w sam raz to już potem
                                                    trudno rtrafić płynem do otworu gębowego i w ten sposób następuje samoregulacja
                                                  • anka1 Re: Świetnie 01.02.02, 08:35
                                                    i stad moj staly postulat: kroplowki do alkoholu potrzebne od zaraz:)
                                                  • korni Re: Świetnie 01.02.02, 09:13
                                                    kroplowki nie do alkoholu a po alkoholu ( do odtrucia )
                                                    kac mija w pol godziny , mowie wam , az chce sie pic :))
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 09:40
                                                    Może być i do alkocholu tylko nie jedna, a dwie druga do ogórków małosolnych bo
                                                    bez tego żadne picie.
                                                  • anka1 Re: Świetnie 01.02.02, 13:32
                                                    i do pieczonego boczku 3-cia:)
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 14:29
                                                    Oj tak! Tak! A tu jeszcze do weekendu 1,5 godziny
                                                  • Gość: Marat Re: Świetnie IP: *.ec.bialystok.pl 01.02.02, 14:47
                                                    Co ty, Akir, pijesz tylko w weekendy?
                                                    Chcesz zmarnować życie?!!
                                                  • anka1 Re: Świetnie 01.02.02, 15:33
                                                    a co maja robic pracujacy w weekendy? nie pic w ogole? zgroza!:)
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 15:39
                                                    Mogą na przykład wlewać sobie codziennie po 100 gram (czy ile tam kto
                                                    potrzebuje) do słoiczka i na urlopie wypić wszystko hurtem.
                                                  • anka1 Re: Świetnie 01.02.02, 15:44
                                                    o matko ale urlopu malo i wytrzezwiec nie zdaza!:) weekendow jest ok.52 a
                                                    urlopu 26 dni (((
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 15:47
                                                    Na urlopie można pić i w dzień i w nocy 26x2=52 Akurat wystarczy
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 15:49
                                                    Na moim zegarku już weekend , to ja już lecę . żeby sobie urlopu nie zawalać
                                                  • anka1 Re: Świetnie 01.02.02, 15:49
                                                    a przerwy na zakaszanie?:) to juz sie skraca. a jeszcze sa tacy nieszczesnicy
                                                    co urlop maja krotszy. chyba na emeryture odlozyc niektorym przyjdzie:)
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 15:51
                                                    Dlatego niektórzy zaczynają w młodym wieku, żeby potem mieć trochę luzu
                                                  • anka1 Re: Świetnie 01.02.02, 15:52
                                                    pracowac czy pic?:) cha cha cha!
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 15:55
                                                    wszystko na P
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 01.02.02, 15:59
                                                    Teraz to już na pewno zegnam do poniedziałku
                                                  • anka1 Re: Świetnie 01.02.02, 16:02
                                                    a to milego weekendu! i mam nadzieje ze jeszcze to przeczytasz!
                                                  • Gość: Oka Re: Świetnie IP: *.17.79.204.lifespan.org 01.02.02, 17:22
                                                    Dobrze Wam, juz macie weekend, a ja dopiero od 2 godzin jestem w pracy. Ale za
                                                    to w poniedzialek jak bedziecie ciezko pracowac, ja bede jeszcze spac.
                                                    Oka.
                                                  • anka1 Re: Świetnie Oka 03.02.02, 09:14
                                                    Oka to moze sie zamienimy? lubie spac w poniedzialek:)
                                                  • Gość: Akir Re: Świetnie IP: 212.160.130.* 04.02.02, 08:10
                                                    Teraz to już na pewno zegnam do poniedziałku
                                                  • korni Re: Świetnie 02.02.02, 13:42
                                                    ja musze chyba zaczac pracowac , swoje to juz wypilem
                                                  • anka1 Re: Świetnie Korni 03.02.02, 09:15
                                                    wypiles!!!??? i na mnie nie poczekales?! :))
                                                  • Gość: ida Święty Duch.... Anka! IP: *.csk.pl 03.02.02, 09:45
                                                    Ty rabotajesz? W taki piękny poranek? Właśnie idę sobie upolować kawałek chleba
                                                    na śniadanie bo wczoraj wszystko zjadłam
                                                  • anka1 Re: Święty Duch.... Ida 03.02.02, 09:52
                                                    nie da sie ukryc Ida! rabotaju od 9.00. ale na szczesie krotko. powodzenia w
                                                    poszukiwaniu chlebka!
                                                  • Gość: ida mam, mam, mam... IP: *.csk.pl 03.02.02, 10:56
                                                    dwie suszone grahamki... spod lady, po znajomości... A już mi głód w oczy
                                                    zaglądał :))))
                                                    Teraz idę kąpać kwiatki... i tylko czekać aż się sąsiedzi z dołu zlecą, że im
                                                    łazienkę zalewa...
                                                  • Gość: Akir Re: mam, mam, mam... IP: 212.160.130.* 04.02.02, 10:17
                                                    No i jak tam koąpiel kwiatków, czy sąsiedzi okazali się wyrozumiali?
                                                  • anka1 Re: mam, mam, mam...Ida 04.02.02, 10:25
                                                    kamien spadl mi z serca ze nie umarlas z glodu! ale odezwij sie bo tak jak Akir
                                                    nie wiem czy sasiedzi sie na Tobia nie wyzyli za kapiele kwiatow:)

a w ogole to udanego tygodnia wszystkim!
                                                  • Gość: ida Re: mam, mam, mam...Ida IP: *.csk.pl 04.02.02, 13:38
                                                    kwiatki wykąpałam, a sąsiedzi chyba gdzieś wyjechali, mam nadzieję, że zanim
                                                    wrócą to łazienka im zdąży sama wyschnąć :)))
                                                  • anka1 Re: mam, mam, mam...Ida 04.02.02, 18:09
                                                    moze Ci suszarke na wszelki wypadek pozyczyc?:)
                                                  • Gość: ida Re: mam, mam, mam...Ida IP: *.csk.pl 04.02.02, 18:16
                                                    ja już jestem sucha (kwiatki też), ale sąsiadom może się przydać:))))))
                                                  • anka1 Re: mam, mam, mam...Ida 04.02.02, 18:19
                                                    to mialam na mysli:) ale weksel na zwrot im wystawie:)
                                                  • Gość: ARTUR Re: mam, mam, mam...Ida IP: 212.244.184.* 28.02.02, 09:17
                                                    Zapraszam na forum do moich wyleniałych zuberków
                                                  • anka1 Re: mam, mam, mam... 28.02.02, 16:11
                                                    poczytalam tu pczytalam tam i tak sobie mysle ze wydatny wplyw na rozruszanie
                                                    forum mial tez Korni. moze jakis kubeczek i dla Niego?:)
                                                  • Gość: Oka Ania1 IP: *.17.79.204.lifespan.org 28.02.02, 23:25
                                                    Zgoda. Korni tez. Ale jeszcze Marat.
                                                    Jak sadzisz?
                                                    Oka
                                                  • anka1 Re: Oka 01.03.02, 10:14
                                                    tez i Ida i jeszcze inne Osoby, ktorych przepraszam ze nie wymienie, ale
                                                    calkiem ich sporo. Gazeta jak tak dalej bedzie pojdzie z torbami prze kubki:)))
    • dzikaa Pytanie 03.05.02, 12:40
      dostałaś kubek?
      • Gość: Oka Re: Pytanie IP: *.17.79.204.lifespan.org 03.05.02, 23:23
        Ja nie. Podejrzewam, ze wyslanie go do mnie kosztowaloby wiecej niz jest warty.
        • anka1 Re: Pytanie 06.05.02, 08:17
          Oka powinnas go dostac ze wzgledu na sam fakt nadawania na forum w dniu 3 maja:)
          • korni Re: Pytanie 06.05.02, 13:22
            Oka po prostu nudzila sie w pracy
            to u nas tylko nie ma sie czasu na nic poza praca
            • anka1 Re: Pytanie 06.05.02, 13:25
              chi, chi:)
              • anka1 Re: Pytanie 11.06.02, 08:25
                wyciagam sobie stary watek, zeby zobaczyc ze przed dupa Maryni nie bylo tak
                zle:))))
                • annabl Re: Pytanie 11.06.02, 08:33
                  no, Aniu, ale watek o 6 el o king tez sie ladnie trzyma, prawda?
                  • anka1 Re: Pytanie 11.06.02, 08:34
                    bo jest mlodszy:)))))
                    • annabl Re: Pytanie 11.06.02, 08:36
                      ech, tu mnie masz!

tylko, ze tam srednio 3 osoby nadaja...

...chlip
                      • anka1 Re: Pytanie 11.06.02, 08:39
                        bo tamten watek jest elitarny:) a na moim wszyscy moga gadac:)))
                        • annabl Re: Pytanie 11.06.02, 08:42
                          Ha! To Ci fajnie.

...ale ja musze ...LEEEEEECIEEEEEC
                          i koncze na chwil kilka
                          pa
                          • anka1 Re: Pytanie 11.06.02, 08:44
                            ja tez zaraz znikam, na razie Annabl! milego dnia!
                            • annabl Re: Pytanie 11.06.02, 11:30
                              pojawiam sie i znikam, co Aniu? skads to znam, ale ok, spadam, zeby sie nie
                              rozpraszac, hef e nais dey...
                              • Gość: anka1 Re: Pytanie IP: 212.33.74.* 11.06.02, 12:34
                                to zupelnie tak samo jak ja:)))
                                • annabl Re: Pytanie 11.06.02, 15:29
                                  i znowu wpadlam... wpadlam na forum oczywiscie ;)
                                  • Gość: anka1 Re: Pytanie IP: 212.33.74.* 11.06.02, 15:31
                                    alez nikt nie podejrzewa ze inaczej:)))
                                    • annabl Re: Pytanie 11.06.02, 15:33
                                      no, ale co masz na mysli mowiac o podejrzeniach??? ;)))) bo ja tak, ot,
                                      niewinnie napisalam... ;))) czesto wpadam ;)
                                      • Gość: anka1 Re: Pytanie IP: 212.33.74.* 11.06.02, 15:39
                                        a nie nie, nic nie mialam na mysli, serio, serio:)))
                                        • annabl Re: Pytanie 11.06.02, 15:42
                                          no, wiem;), ale wpadanie bywa przyjemne, na forum, na kawe, ech... zaczynam
                                          plesc glupoty, musze sie wylaczyc, pa:))))
                                          • Gość: anka1 Re: Pytanie IP: 212.33.74.* 11.06.02, 15:43
                                            jakie glupoty? nie wylaczaj sie jak nie musisz, a jak musisz to pa!
                                            • ralston Re: Pytanie 11.06.02, 15:44
                                              Skoro wpadanie może być przyjemne to właśnie wpadłem na forum
                                              • ralston Re: Pytanie 11.06.02, 15:45
                                                Dzień dobry!
                                                • annabl Re: Pytanie 11.06.02, 17:02
                                                  popoludniowe dzien dobry (panie bobry)
                                                  ;)
                                                  • anka1 Re: Pytanie 12.06.02, 10:36
                                                    dzisiejsze dzien dobry Panie i Panowie bobry:)))
                                                  • annabl Re: Pytanie 12.06.02, 10:38
                                                    dzien dobry panie skobry... jak tam w bialym? (stoku?)
    • sluggard Re: a ja sobie zaloze watek:) 13.06.02, 11:04
      Wy się martwicie, że białostockie forum ruszyła "Dupa Maryni", tymczasem
      zobaczcie, co mianowano wizytówką forum toruńskiego:
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=TORUN&wid=1940796&aut=+LOTR&aid=1940796
      • annabl Re: a ja sobie zaloze watek:) 13.06.02, 14:03
        szczerze mowiac zamierzam sie wybrac do torunia jakos niedlugo
        • Gość: anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 212.33.74.* 13.06.02, 14:06
          Annabl po pierniki?:)
          • annabl Re: a ja sobie zaloze watek:) 13.06.02, 14:14
            tez:) ale malutko
            na rysunek generalnie, ale ciiiii... keep it in a secret
            • Gość: anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 212.33.74.* 13.06.02, 14:15
              masz egzamin?
              • annabl Re: a ja sobie zaloze watek:) 13.06.02, 14:20
                aniu, to plener rysunkowy (plener w dobrym tego slowa znaczeniu, kartka,
                piorko). i tak nie dam rece mej odpoczac od rysowania. a z egzaminem nie ma to
                nic wspolnego. clear entertainment (and practise as well).
                • Gość: anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 212.33.74.* 13.06.02, 14:25
                  Annabl musze znikac na troche!(((
                  a twoje rysunki bedzie mozna w necie obejrzec?
                  • annabl Re: a ja sobie zaloze watek:) 13.06.02, 14:28
                    jo, jok siem zeskanujem to siem obaczy, hej!
                    • Gość: anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 212.33.74.* 15.12.02, 12:20
                      uff ten znalazlam, jeszcze nie znikl :)))
                      • just_wolf Re: a ja sobie zaloze watek:) 15.12.02, 13:00
                        Gość portalu: anka1 napisał(a):

> uff ten znalazlam, jeszcze nie znikl :)))

Ale Annabl chyba od dawna się nie pokazała?
                        • Gość: anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 212.33.74.* 15.12.02, 13:03
                          nie tylko Ona. sporo Ludzi sie nie odzywa ((( Idy tez od dawna nie ma...
                          • ralston Re: a ja sobie zaloze watek:) 15.12.02, 18:47
                            I Sluggarda...
                            • Gość: Oka Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: *.17.79.204.lifespan.org 16.12.02, 22:20
                              I Marata!!!
                              • Gość: xxx Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 62.233.138.* 16.12.02, 22:22
                                Szabadabadabadabada....l'amore!!!!!!
                                • Gość: anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 212.33.74.* 17.12.02, 08:31
                                  i Bixa ...
                                  • chatka_ Re: a ja sobie zaloze watek:) 07.06.03, 17:27
                                    jeszcze dzien a watek zostalby zarchiwizowany i nie mozna by bylo sie dopisac.
                                    Z tej okazji Aniu i Korni wszystkiego najlepszego ! :)
                                    • Gość: anka1 Re: a ja sobie zaloze watek:) IP: 212.33.74.* 08.06.03, 13:09
                                      dziekuje Chatko !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka