kacz_ucha 29.07.08, 14:49 Bardzo prosze o namiary na dobrego fotografa- ślub, wesele, plener. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
competer1 Re: szukam fotografa na ślub 29.07.08, 17:10 ŁUKASZ 888257871, sprawdzony młody chłopak z mnóstwem pomysłów i dobrymi efektami. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabinia.podlaska Re: szukam fotografa na ślub 29.07.08, 17:23 Sa w necie specjalne fora ślubne,gdzie sa namiary i gdzie ostrzegaja lub polecają tego czy owego (w danym miescie czy regionie)ludzie którzy juz maja ten akt za sobą.Poszperaj w Googlach na hasło ślub i pokrewne.... Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: szukam fotografa na ślub 29.07.08, 20:32 no właśnie www.hejwesele.pl/Fotograf.html Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: szukam fotografa na ślub 30.07.08, 23:47 Jeśli na weselu będą serwowane flaczki to ja mogę zrobić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ultramontanist Re: szukam fotografa na ślub 30.07.08, 23:58 inks -to ja mogę Ci postawić flaczki , i nie żądam pstrykania :) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: szukam fotografa na ślub 31.07.08, 13:04 Ale ja muszę jakoś zarobić na sprzęt foto- te wszystkie lampy i obiektywy kosztują teraz tak jakby były wykonywane z platyny i złota. A obiektyw miał brylantowe guziczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
ultramontanist1 Re: szukam fotografa na ślub 31.07.08, 15:50 To tak zawsze bylo, iz: "biednemu wiatr w oczy"... Odpowiedz Link Zgłoś
szampir Re: szukam fotografa na ślub 24.09.08, 21:28 prosze:) www.pracowniawspomnien.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kciank Re: szukam fotografa na ślub 25.09.08, 19:14 www.forum-slubne.bialystok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paluszek123 Re: szukam fotografa na ślub 29.10.08, 11:44 www.szymborscy.com wiem ze maja teraz promocje, mozna calosc juz za 500 zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomichalowski Re: szukam fotografa na ślub 30.10.08, 17:15 www.fotomichalowski.com zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pigulka1 Re: szukam fotografa na ślub 05.11.08, 21:59 Na moim ślubie robił Piotr Kuźma www.piotrkuzma.com Płaciłam prawie 2 tys za salę i plener. To zależy czy szukasz tanio czy dobrze i oryginalnie. Mam ok 2500 zdjęć z wesela i pleneru.On jest wariatem ale robi na weselu niesamowitą atmosferę, goście byli nim oczarowani. A w jego zdjęciach widać pasję..... Poza tym stara się nie powtarzać miejsc, w których robi zdjęcia - próbuje każdego potraktować indywidualnie...... nie robię mu reklamy, bo wiem, że jej nie potrzebuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
ultramontanist1 Re: szukam fotografa na ślub 05.11.08, 22:43 I slusznie, ze nie robisz panu Kuzmie reklamy. Ktos kto da rady zrobic 2500 zdjec juz nie potrzebuje reklamy, on potrzebuje co najwyzej lekarza... Ja, na ten przyklad, juz po przegladnieciu 250 zdjec musial bym brac zimne oklady na glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
ovlov Re: szukam fotografa na ślub 11.11.08, 21:11 Jest super bo robi "atmosferę" na weselu ??? Ja myślałem, że fotograf powinien być "niewidzialny". Atmosferę to powinni robić młodzi i goście. To czyja to w końcu była impreza? Odpowiedz Link Zgłoś
szampir Re: szukam fotografa na ślub 09.11.08, 23:52 Juz po Twoim ślubie:) ale moze komus sie przyda: www.pracowniawspomnien.com Odpowiedz Link Zgłoś
ami0 Re: szukam fotografa na ślub 09.12.08, 12:12 Witam, polecam fotografika Mariusza Linkiewicza. Zobacz na www.mariuszlinkiewicz.pl fotografia ślubna Pozdrawiam, AMI Odpowiedz Link Zgłoś
liwazi_mama Re: szukam fotografa na ślub 12.02.09, 13:26 ja też bardzo polecam piotra kużmę. na pierwszy rzut oka myslisz o matko tyle kasy wydam. a potem ogladasz zdjęcie i myslisz o matko jak ja dobrze wydałam te pieniądze! jest fotografek, który wie kiedy trzeba klikną i nawet ja wyszłam fajnie na zdjęciach co uwierzcie mi nie jest proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymin34 Re: szukam fotografa na ślub 10.06.09, 23:27 Naszym fotografem był Piotr Kuźma. Polecamy w 100%.Jest pasjonatem i profesjonalistą, co widać na każdym zdjęciu. piotrkuzma.com Odpowiedz Link Zgłoś
www.urbanowicz.net.pl Re: szukam fotografa na ślub 16.07.09, 11:18 Zdjęcia ślubne wykonuję w różnych stylach, tak by dokładniej pokazać emocje, które zazwyczaj towarzyszą uczuciu miłości. Aby uniknąć sztucznych, wystudiowanych póz, czy teatralnych gestów, rezygnuję ze zdjęć w studiu na rzecz sesji w plenerze. Dają one nieograniczone możliwości, jeżeli połączy się to z profesjonalizmem osoby fotografującej. Nie rozpisując się dłużej w skład oferty wchodzą: * reportaże ślubne i okolicznościowe, * sesje plenerowe (również niezależnie od reportażu ślubnego), * sesje narzeczeńskie, * sesje różne, * sesje portretowe. Zapraszam do oglądnięcia zdjęć w mojej galerii, jeżeli to jest to czego szukacie, dzwońcie lub piszcie maila. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynysfinks Re: szukam fotografa na ślub 08.07.09, 12:37 Witam, chętnie podjęlibysmy się tego zadania,jeśli chodzi o o omówienie szczegółów to proszę o kontakt mailowy bądź telefoniczny.Pozdrawiam.Izabela Maryańska Odpowiedz Link Zgłoś
jode Re: szukam fotografa na ślub 22.07.09, 09:50 Witam Zapraszam na stronę www.jode.pl - strona poświęcona fotografii ślubnej. Pozdrawiam Joanna Dębniak Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia_7 Re: szukam fotografa na ślub 22.07.09, 13:23 zapraszam w takim razie na strone www kropka wed kropka com kropka pl Gwarantuje satysfakcje! Odpowiedz Link Zgłoś
fotoroberto Re: szukam fotografa na ślub 24.07.09, 08:21 Zapraszam www.fotoroberto.cba.pl/blog Odpowiedz Link Zgłoś
ddolegowski Re: szukam fotografa na ślub 03.08.09, 23:35 Witam, zapraszam do obejrzenia portfolio Odpowiedz Link Zgłoś
ddolegowski Re: szukam fotografa na ślub 03.08.09, 23:38 Darek Dołęgowski www.dd-foto.pl e-mail:darek@dd-foto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dfoto Re: szukam fotografa na ślub 17.08.09, 22:34 Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą na www.dawidmarkiewicz.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-zoska Re: szukam fotografa na ślub 24.08.09, 21:08 Ze względu na fakt, iż nie było na naszym ślubie kamerzysty postawiliśmy wszystko na fotografie. Zdjęcia robił p. Marek Popławski z firmy fotomarko, jesteśmy bardzo zadowoleni, sprostał naszym oczekiwaniom perfekcyjnie! Plener odbył się we wtorek po ślubie, trwał ok 5 godz. czas minął w mgnieniu oka, a wspomnienia zostaną do końca życia. Zdjęcia otrzymaliśmy w miarę szybko, czekaliśmy ok 2 tyg. Polecam www.fotomarko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aukcyjki Re: szukam fotografa na ślub 24.08.09, 23:08 osobiscie polecam Marka Poplawskiego, ma studio na Piasta, wczesniej ogladalismy prace innych , ale wybralismy jego , jestesmy bardzo zadowoleni ze wspólpracy i zdjęc, wiem ze ma tez swoja stronę w necie z fotkami takze mozna wirtualnie tez go ocenic Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-zoska Re: szukam fotografa na ślub 18.12.09, 21:39 aukcyjki napisała: > osobiscie polecam Marka Poplawskiego, ma studio na Piasta, wczesniej > ogladalismy prace innych , ale wybralismy jego , jestesmy bardzo > zadowoleni ze wspólpracy i zdjęc, wiem ze ma tez swoja stronę w > necie z fotkami takze mozna wirtualnie tez go ocenic Zgadza się, odwiedziłam nową stronkę firmy fotomarko i znalazłam siebie na blogu! Jak miło powspominać te piękne chwile. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mimja Re: szukam fotografa na ślub 28.12.09, 16:47 A nam fajne fotki wykonał bardzo dobry fotograf, którego możemy śmiało polecić. Długo się zastanawialiśmy nad wyborem w końcu jest tylu fotografów na rynku. Postawiliśmy na takiego, który oprócz doświadczenia posiada wykształcenie branżowe i ma pomysły na takie fotki, które za parę lat nie będą straszyć kiczem. No i oczywiście ważna była też cena Postawiliśmy na www.fotografiq.pl i nie żałujemy:) dziękujemy i polecamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
profesjonalnafotografia.com Re: szukam fotografa na ślub 09.10.09, 10:04 EKSKLUZYWNY REPORTAŻ ŚLUBNY (Artystyczna Fotografia Ślubna) Wyjątkowe chwile... Wyjątkowe emocje... Wyjątkowe zdjęcia… Ekskluzywny kompleksowy reportaż ślubny, który w profesjonalny sposób uwieczni Wasz Wymarzony Dzień! Gwarantuję artystyczne podejście, niebanalne pomysły, a przy tym dobrą zabawę! (Dojeżdżam w każde miejsce!. Koszty zawsze do negocjacji ;) ustalam indywidualnie z Parą) Zapraszam Państwa do zapoznania się z ofertą: www.Profesjonalnafotografia.com Odpowiedz Link Zgłoś
wfb0 Re: szukam fotografa na ślub 09.02.10, 15:30 Wszystkich, którzy chcą pogadac na ciekawe tematy, wymienic się doświadczeniami lub po prostu o coś zapytac zapraszam na nowe Forum Ślubne - przejrzyste, czytelne, tylko kulturalne rozmowy. www.weselne-forum.bialystok.pl Forum Ślubne Białystok i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
proaction Re: szukam fotografa na ślub 09.03.10, 13:27 Witam. Zapraszam do obejrzenia mojego porfolio na www.proaction.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabsonfoto.com Re: szukam fotografa na ślub 26.04.13, 18:28 Serdecznie zapraszam do mojej witryny: Gabsonfoto - fotograf Białystok. Zdjęcia ślubne wykonuję w Białymstoku, na przepięknym Podlasiu oraz na terenie całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
fotokutkowska MK fotograf 20.05.13, 10:11 Zapraszam :) www.facebook.com/pages/Fotokutkowska/272536036116203 www.youtube.com/channel/UCRwLbKUjzQQfbZYbtitgwEg/videos?flow=grid&view=0 fotokutkowska.pl/ 694 000 235 kontakt@fotokutkowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szukam fotografa na ślub IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 22:13 Polecam braci Marculewicz z Białegostoku. Cena bardzo przystępna i współpracuje się z nimi rewelacyjnie. Jesteśmy bardzo bardzo zachwyceni jakością zdjęć oraz filmu. Zdecydowanie polecamy niezdecydowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: szukam fotografa na ślub IP: *.internetia.net.pl 10.06.13, 22:11 Witam Państwa serdecznie i na wstępie gratuluję zaręczyn! Fotografia to moja praca, a na dodatek życiowa pasja. Gwarantuję terminowość, wysoką jakość zdjęć i pełen profesjonalizm. Jestem pogodną osobą, łatwo nawiązuję kontakt z Gośćmi Zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie www: www.mojsak.fwl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: szukam fotografa na ślub IP: *.231.37.164.koba.pl 03.08.13, 00:27 Ja ze swojej strony mogę polecić studio foxhound ze ślusarskiej. Chyba dopiero w tym roku powstali ale materiały mają na naprawdę wysokim poziomie. Plus za bezpłatne animacje i ilość kopii blurayów. Można ich odwiedzić osobiście (świetny sprzęt z kinem) lub obejrzec ich stronke chyyba foxhound.pl lub w googlach poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni7a Re: szukam fotografa na ślub IP: *.net-partner.pl 05.08.13, 15:12 nieważne czy powstali w tym roku - ważne czy mają doświadczenie, być może to zespół fotografów, który działa od dawna a niedługo pod własnym szyldem. najważniejsze to przejrzeć zdjęcia i ocenić czy tego właśnie oczekujemy... ja polecam pana piotra andrzejewskiego - fotograf ślubny Poznań... osobiścsie korzystałam z jego usług i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: szukam fotografa na ślub IP: 62.201.207.* 09.09.13, 14:44 Witam, polecam fotografa p.Mariusza www.fotoslubne-bialystok.pl t. 607-240-066 marvid30@gmail.com Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
emilia226 Re: szukam fotografa na ślub 03.01.15, 21:36 Fotografia ślubna dla wymagających. POLECAM!!! www.fotobinek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-boro jak żona ładna, każdy fotograf sobie poradzi ;) 10.09.13, 17:21 A jak taka sobie, faktycznie, potrzebny dobry fotograf. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4kingsnet Re: jak żona ładna, każdy fotograf sobie poradzi 18.03.14, 08:16 to prawda;) ale dobry fotograf odpowiednio to piękno wyeksponuje :) polecam Krzysztofa Skorupkę fotografa ślubnego z Białegostoku, który z pary młodej (nie ogranicza się do samych Pań;))wydobywa pełnię piękna:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zima Re: szukam fotografa na ślub 04.11.14, 19:47 Ja śmiało mogę polecić Kasię Znaną, którą zatrudniliśmy ponowne do sfotografowania naszego małego bąbla i z pewnością skorzystamy z jej usług w przyszłości. www.kasiaznana.pl Odpowiedz Link Zgłoś
245kamila Fotografia Ślubna Białystok 19.11.14, 20:47 Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.studiopaparazzi.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka7121 Kamil dobry jest:) 20.01.15, 13:18 Ja polecam Kamila Rumińskiego, robił nam zdjęcia pod koniec poprzedniego roku (2014), młody i sympatyczny chłopak. Na ślubie bardzo ogarnięty i niewidoczny. Plener zrobił nam świetnie, zdjęcia wiszą na ścianie i w albumie. Bardzoooo polecam. Stronka Kamila klikamy w link Odpowiedz Link Zgłoś
pitfotoart Re: szukam fotografa na ślub 26.06.15, 18:21 Interesuje Was Fotograf Ślubny, którego zdjęcia opowiadają jakąś historię? Który emocje, wzruszenia utrwala w postaci pięknych, naturalnych kadrów? Znaleźliście ich nawet dwoje! Zapraszamy do kontaktu. Z przyjemnością odpowiemy na Wasze pytania i zarezerwujemy termin Waszego Ślubu! Jesteśmy z Mazowsza, pracujemy na terenie całej Polski. Fotograf Ślubny Warszawa Duet Fotografów Ślubnych tel. 504 829 938 Znajdź nas na Facebooku: Paulina i Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś