klapotek 19.08.08, 00:17 To ja widziałem to tylko w powtórkach i to chyba z 3 ujęć o ile dobrze pamiętam i karny się należał. Nie wiem czy pan Probierz oglądał tą samą powtórkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black.scholes Jaga ma nad czym pracować 19.08.08, 13:45 "Na pewno nie zgodzę się z teorią, że Lech był w niedzielę zdecydowanie lepszy od nas. To my przez większą część spotkania posiadaliśmy przewagę, a rywale po prostu nas wypunktowali. Poza tym moim zdaniem nie powinno być rzutu karnego, gdyż Hermes nie faulował Piotra Reissa." Ja nie wiem w jakim swiecie treneiro zyje, ogladalem caly mecz w Canal+ i... ani przez chwile nie mielismy przewagi, poza 15 minutami po przerwie. Ale wtedy bylo juz po meczu a Lech nastawial sie na kontry. Lech sie nie wysilal, gral jakby byl gospodarzem, na luzie, JAGA potrafila dojechac jedynie do 40 metra przed bramka rywali i na tym konczyly sie akcje. Na razie JAGA gra straszny "piach" a twierdzenie ze mieli przewage z Lechem przez caly mecz to lgarstwo. Od stwierdzenia "bylismy lepsi" albo "gramy o Mistrza Polski" sto razy w kazdym wywiadzie, nie zrobimy sie lepsi (co pokazuje dobitnie liga) ani nie bedziemy grali o mistrza (miedzy bajki). Na razie Probierz = bajarz. Zobaczymy co bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś