Dodaj do ulubionych

przytulanie

15.01.02, 11:41
Przytulanie jest zdrowe. Wspomaga system immunologiczny, utrzymuje człowieka w
dobrym zdrowiu, leczy depresje, redukuje stres, przywołuje sen, odmładza,
orzeźwia, nie ma przykrych skutków ubocznych, jest więc po prostu cudownym
lekiem.
Przytulanie jest zupełnie naturalne. Jest całkowicie organiczne, naturalnie
słodkie, nie zawiera pestycydów, konserwantów ani sztucznych składników i jest
w 100% odżywcze. Przytulanie jest właściwie doskonałe. Nie ma części które
mogłyby się zużyć, ani baterii, które mogłyby się wyczerpać, nie wymaga
okresowych przeglądów, niewiele energii zużywa, mnóstwo dostarcza, nie tuczy,
nie zwiększa poziomu cholesterolu, nie podlega inflacji, jest wolne od
miesięcznych opłat, ubezpieczeń, nie jest narażone na kradzież, nie podlega
opodatkowaniu, jest ekologiczne i, ma się rozumieć, zawsze w pełni
odwzajemnione.

Autor nieznany. Tekst zawarty m.in. w "Balsamie dla Duszy"
Obserwuj wątek
    • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 15.01.02, 11:44
      Przytuliłbym się do kogoś....

PS. Nie!! nie!!, Korni, nie zrozum mnie źle, jestem całkiem normalny!!!
      • korni Re: przytulanie 15.01.02, 13:21
        przeciez chodzi o to ze jest to najbardziej normalna czynnosc na swiecie .
        dobrze ze nie ja jeden tak mysle ,
        milego tulenia :)))
    • anka1 Re: przytulanie 15.01.02, 11:47
      to powiem jak osiol ze Shreka <NIECH MNIE KTOS PRZTULI>!
    • Gość: ida Re: przytulanie IP: *.csk.pl 15.01.02, 14:39
      hmmmmmm, to aż takie zdrowe mówicie?

to ja też chcę

• Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 15.01.02, 14:43
        Widzę zbieżność interesów...
        • Gość: ida Re: przytulanie IP: *.csk.pl 15.01.02, 15:01
          interesów może i zbieżność, ale rozbieżność, że tak powiem, przestrzenna

kurcze, no co za pech, pozostaje mi się przytulić do komputera
          • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 15.01.02, 15:10
            Gość portalu: ida napisał(a):

> interesów może i zbieżność, ale rozbieżność, że tak powiem, przestrzenna
            >
            > kurcze, no co za pech, pozostaje mi się przytulić do komputera

O, to smutne...
            Znowu będę płakał...

PS. Zaraz, zaraz, ktoś gdzieś, kiedyś zaginał czasoprzestrzeń! Tutaj mógłby się
            tak nie wysilać; wystarczyłoby to drugie...

• anka1 Re: przytulanie 15.01.02, 15:37
              a ja sie zaraz pojde do poduszki przytulac:) jest bardziej miekka od komputera:)
              • korni Re: przytulanie 15.01.02, 15:43
                ale po drugiej stronie kompa , moze ktos byc potrzebujacy rowniez :))
                • anka1 Re: przytulanie 15.01.02, 15:52
                  ale wirtualne przytulanie nie zastapi prawdziwego:)
                  • Gość: R. Re: przytulanie IP: *.biaman.pl 15.01.02, 21:39
                    Ja też bardzo lubię się przytulać i przez to ... 2 koleżanki przestały się
                    odzywać do mnie :o(
              • Gość: Acro Re: przytulanie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 01:48
                Anka, zlituj się, dopiero 15sta a Ty chcesz iść spać?!
                Ja to co innego, zaraz uskutecznię ostre kimono. Tylko jedna z dwu rzeczy
                będzie mogła mnie ściągnąć z wyra: głód lub konieczność oddania się procesowi
                odwrotnemu do jedzenia, a właściwie jego konsekwencji...
      • Gość: zdzichu Re: przytulanie IP: *.17.79.204.lifespan.org 15.01.02, 22:43

> hmmmmmm, to aż takie zdrowe mówicie?
        >
        > to ja też chcę
        >
        JAK TO NIE WIESZ, ZE TO JEST ZDROWE? A NIBY JESTES PO AKADEMII MEDYCZNEJ...
        • Gość: ida Re: przytulanie IP: *.csk.pl 15.01.02, 23:24
          Gość portalu: zdzichu napisał(a):

> JAK TO NIE WIESZ, ZE TO JEST ZDROWE? A NIBY JESTES PO AKADEMII MEDYCZNEJ...

przytulania nie było w programie studiów
          jakby było, to bym się pewnie bardziej przykładała do studiowania
          A tak, no sam widzisz, niedouczona jestem
          • Gość: ida Re: przytulanie - dopisek IP: *.csk.pl 15.01.02, 23:35
            ale w sumie to zależy do kogo/czego się człowiek przytula

bo mozna sie jakiegoś paskudztwa nabrać, a to już nie będzie takie zdrowe
          • Gość: zdzichu Re: przytulanie IP: *.17.79.204.lifespan.org 16.01.02, 18:38

> Gość portalu: zdzichu napisał(a):
            >
            > > JAK TO NIE WIESZ, ZE TO JEST ZDROWE? A NIBY JESTES PO AKADEMII MEDYCZNEJ.
            > ..
            >
            >
            > przytulania nie było w programie studiów
            > jakby było, to bym się pewnie bardziej przykładała do studiowania
            > A tak, no sam widzisz, niedouczona jestem

NO DOBRA, IDA, CHYBA CI ODPUSZCZE. I NIE GNIEWAJ SIE, ZE TAK SIE DO CIEBIE
            UCZEPILEM NA EKOLOGICZNEJ ZYWNOSCI. CHYBA BYLEM W ZLYM HUMORZE I WSZYSTKO
            MNIE "WKURWIALO". ALBO PO PROSTU BYLEM NIEDOPRZYTULANY.
            • Gość: ida Re: przytulanie IP: *.csk.pl 16.01.02, 23:24
              ja się w sumie nie gniewam, a wniosek nasuwa mi sie taki, że:

nie wiemy czy przytulanie jest zdrowe czy nie, ale pewne jest, że
              nieprzytulanie jest zdecydowanie niezdrowe
    • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 16.01.02, 07:59
      Czyżby nikt w Białymstoku jeszcze się nie obudził?
      • korni Re: przytulanie 16.01.02, 08:18
        ja juz jestem !!!
        Witaj
        nie przytulalem sie niestety , nie chcialem jej wystraszyc ,a mialem ochote
        powiedz czy to normalne ?
        • anka1 Re: przytulanie Korni 16.01.02, 10:07
          moge Ci zadac podejrzliwe pytanie?:) kogo masz na mysli?:)
          • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 10:14
            przezornie nie odpowiem , jeszcze sie wyda i i co wtedy ?
            witaj :))
            • anka1 Re: przytulanie Korni 16.01.02, 10:18
              no dobra niech to bedzie twoja slodka tajemnica:) czesc! moge nieco upierdliwie
              z kolei zapytac czy jadles sniadanie?:)
              • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 10:32
                zjadlem czekolade przeznaczona na wczorajsza kolacje ,
                i tak wydalo sie ze nie jadlem kolacji :))
                • anka1 Re: przytulanie Korni 16.01.02, 10:37
                  cos mi sie zdaje ze trzeba uruchomic punkt dozywiania niektorych
                  forumowiczow:)))
                  • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 10:45
                    przeciez czekolada jest bardzo odzywcza
                    • Gość: Pestka Re: przytulanie Korni IP: 10.22.22.* 16.01.02, 12:12
                      Sorry, że się wetnę w Waszą dyskusję ale - szkodzi na uzębienie!
                      • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 12:32
                        jak sie posiada takowe to i owszem
                        :))
                        • Gość: Marat Re: przytulanie Korni IP: *.ec.bialystok.pl 16.01.02, 12:38
                          korni napisał(a):

> jak sie posiada takowe to i owszem
                          > :))

O, to przykre...

Jak chcesz to pożyczę Ci swoją sztuczną szczękę. A co, taki jestem...
                          • anka1 Re: przytulanie Ludzie:) 16.01.02, 12:43
                            w takim razie trzeba gdzies petycje wyslac zeby czekolade dozylnie dawali:)
                            Marat jestes wielki! podzielic sie wlasna szczeka to dopiero jest poswiecenie:)
                            • korni Re: przytulanie Ludzie:) 16.01.02, 12:48
                              Dzieki Marat , jak juz bede mial te zabki to skoncze z czekolada ( zima i dlugo
                              sie rozpuszcza ) i przejde na orzeszki
                              • anka1 Re: przytulanie Ludzie:) 16.01.02, 13:00
                                a moze czekolada z orzeszkami?:) wiosna idzie niedlugo sie bedzie szybciej
                                rozpuszczac:)czekolada tez.
                                • korni Re: przytulanie Ludzie:) 16.01.02, 13:12
                                  tak z orzeszkami , ale nie moge nigdzie dostac gorzkiej z laskowymi , tylko
                                  taka lubie
                          • Gość: Pestka Re: przytulanie Korni IP: 10.22.22.* 16.01.02, 13:10
                            Oj Marat jezeli Ty proponujesz w użyczenie swoją sztuczną szczękę to chyba
                            również nie posiadasz własnego uzębienia podobnie jak Korni. A pożyczanie zębów
                            jest wyjątkowo nie higieniczne! :-))
                            • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 13:14
                              nie trawie polykanych w calosci i brzuszek mnie boli , pal szesc higiene raz
                              sie zyje
                              • anka1 Re: przytulanie Korni 16.01.02, 13:29
                                a jakby gorzka czekolade rozpuscic i dodac zmielonych orzeszkow? chyba niezle
                                by bylo.trzeba sprobowac.
                                • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 13:40
                                  i polac to wszystko brandy , mniam mniam juz czuje ten smak :))))
                              • Gość: Pestka Re: przytulanie Korni IP: 10.22.22.* 16.01.02, 13:34
                                Jeżeli mielibyśmy temat sztucznych szczęk odnieść do przytulania to może
                                przytulmy do zębów coś bardziej miękkiego niż czekolada z orzeszkami :-)
                                • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 13:42
                                  przeciaz zeby sa do gryzienia nie przytulania ,przytulac sie trzeba do kogos
                                  kogo sie lubi ....
                                  • Gość: Pestka Re: przytulanie Korni IP: 10.22.22.* 16.01.02, 13:46
                                    Albo do kogoś albo do czegoś co się lubi np. do pluszowego misia więc dlaczego
                                    nie można np. do ciasteczka - jest miękie, słodkie i kochane!
                                    • anka1 Re: przytulanie Korni 16.01.02, 13:53
                                      a jak ktos lubi swoje zeby? tylko przytulac sie do nich trudno:)
                                      • Gość: Pestka Re: przytulanie Korni IP: 10.22.22.* 16.01.02, 13:57
                                        Do tych o których mówił Marat - można się przytulić wkładając w to trochę
                                        wyobraźni i własnej inwencji twórczej!
                                    • Gość: Mrarat Re: przytulanie Korni IP: *.ec.bialystok.pl 16.01.02, 13:58
                                      Skoro już o jedzeniu mowa to pozwolę sobie zaproponować coś takiego:
                                      PRZEPIS NA KURCZAKA
                                      Kurczaka starannie umytego ukladamy na dnie naczynia, najlepiej
                                      szklanego. Dodajemy gozdziki i cynamon, skrapiamy cytryna. Tak
                                      przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina bialego, szklanka wina
                                      czerwonego. Dodajemy 100 gramów ginu, 100 gramów koniaku, 200 gramów
                                      Smirnoffa i 50 gramow rumu.
                                      Potrawy nie musimy nawet poddawac obróbce cieplnej. Kurczaka mozliwie
                                      jak najszybciej wyrzucamy z naczynia, bo jest do d..y, natomiast...SOS!!!
                                      Sos!-Paluszki lizac!!!

• korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 14:06
                                        a z ziemniakami tez mozna ?????
                                        • Gość: Marat Re: przytulanie Korni IP: *.ec.bialystok.pl 16.01.02, 14:17
                                          korni napisał(a):

> a z ziemniakami tez mozna ?????

A co za różnica co wyrzucasz z gara? Ważne co wypijasz...

• korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 14:19
                                            dzieki Marat , ania widzisz ???? i na gazie sie zaoszczedzi
                                            :)))
                                          • anka1 Re: przytulanie Korni 16.01.02, 14:22
                                            wole sok z ziemniakow w innej postaci:)
                                            • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 14:27
                                              a tutaj bym polemizowal , preferuje raczej wysokoprzetworzone produkty zbozowe
                                            • Gość: Marat Re: przytulanie Korni IP: *.ec.bialystok.pl 16.01.02, 14:28
                                              Pijasz wywar z kartofli zamiast kompotu? Lux pićko, pod warunkiem, że się zdąży
                                              dobiec do toalety...
                                              • Gość: Pestka Re: przytulanie Korni IP: 10.22.22.* 16.01.02, 14:30
                                                Coraz lepsze przepisy idą! :-)
                                              • anka1 Re: przytulanie Korni 16.01.02, 14:35
                                                kiedys to byl niezly sposob zeby do szkoly nie isc:)
                                                • Gość: Marat Re: przytulanie Korni IP: *.ec.bialystok.pl 16.01.02, 14:40
                                                  Ja tam wolałem złamać rękę, przynajmniej przerwa dłuższa...
                                                  • korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 14:44
                                                    a odszkodowanie tez dostales ? ile ? gdzie warto sie ubezpieczyc i kto
                                                    bezbolesnie lamie ?
                                                  • Gość: Marat Re: przytulanie Korni IP: *.ec.bialystok.pl 16.01.02, 14:49
                                                    korni napisał(a):

> a odszkodowanie tez dostales ? ile ? gdzie warto sie ubezpieczyc i kto
                                                    > bezbolesnie lamie ?

Jak chcesz, to po koleżeńsku mogę Ci coś złamać. Bezbolesności niestety nie
                                                    gwarantuję. Za odszkodowanie też nie ręczę...

• korni Re: przytulanie Korni 16.01.02, 14:41
                                                  ja po wypiciu mniej wiecej trzech cwiartek wysokoprocentowego produktu
                                                  zbozowego ( balentain , pszenicznaja , itp ) do pracy tez nie chodze
                                                  • anka1 Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 07:53
                                                    do kogo mozna sie przytulic od rana?:)
                                                  • korni Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 09:28
                                                    ojej , biedactwo moje , sama tyle czasu tu czekalas , juz jestem i to caly
                                                    Twoj
                                                    dzien dobry :))
                                                  • anka1 Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 09:42
                                                    witaj! w takim razie przytulam sie do Ciebie z westchnieniem ulgi:) dobrze ze
                                                    jestes.
                                                  • korni Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 10:00
                                                    no i jak milo sie zrobilo ,
                                                    kupie budzik i od 6 rano zawsze bede tu czekal
                                                    :))
                                                  • Gość: Pestka Re: czy jest tu ktos IP: 10.22.22.* 17.01.02, 10:34
                                                    Ale z Was ranne ptaszki !! :-))
                                                  • korni Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 10:45
                                                    kto rano wstaje.....
                                                    i nie tylko :)))
                                                  • anka1 Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 11:25
                                                    chyba naprawde trzeba tu byc o 6 bo potem gazeta wariuje i nie wpuszcza!:)
                                                  • korni Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 12:13
                                                    albo po 12 , niestety musze juz uciakac , milego dnia :))
                                                  • anka1 Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 12:20
                                                    papatki i do zobaczenia!:)
                                                  • korni Re: czy jest tu ktos 17.01.02, 12:24
                                                    do zobaczenia :)))
    • korni Re: przytulanie 17.01.02, 12:23
      jak musze wyjsc to to zaczelo dzialac , milego dnia wszystkim
      • Gość: oka Re: przytulanie IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.01.02, 01:19
        Jesli chodzi o przytulanie, to ja najchetniej przytulilabym sie do poduszki.
        To byl bardzo dlugi dzien. Chyba z 30 pacjentow - przechlap. Na szczescie juz
        za pare minut koncze prace!
        Oka
        • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 10:06
          cos mi sie zdaje ze poduszki sa najbardziej popularne na tym watku:)))
          • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 10:09
            anka1 napisał(a):

> cos mi sie zdaje ze poduszki sa najbardziej popularne na tym watku:)))

Musi co i tak...

• korni Re: przytulanie 18.01.02, 10:14
              trzeba to zmienic
              • Gość: Pestka Re: przytulanie IP: 10.22.22.* 18.01.02, 10:16
                A co proponujesz?
              • anka1 Re: przytulanie Korniiiii!!!! 18.01.02, 10:17
                nie moge Ci maila wyslac(((( chyba sprobuje z gazety. outlook u mnie wariuje
                ((( buuuu((((
                • korni Re: przytulanie Korniiiii!!!! 18.01.02, 10:20
                  wlasnie dostalem , dziekuje Aniu
                  pozdrowienia dla wszystkich " babeczek "
                  • anka1 Re: przytulanie Korniiiii!!!! 18.01.02, 10:23
                    alez mnie ten serwer straszy!:)
                    babeczki dziekuja i repozdrawiaja:)
    • Gość: Akir Re: przytulanie IP: 212.160.130.* 18.01.02, 10:45
      Przytulanie może być niebezpieczne wczoraj mój synek (1,5 roku) próbował się do
      mnie przytulić (z rozpędu) ale mu się nogi poplątały i walnął o podłogę.
      Pamiętajcie więc aby się przytulać zgodnie z zasadami BHP.
      • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 10:58
        bedziemy przytulac sie uwazajac na rozped i nogi:)
        a ja sie wylaczam na troche. na razie!
        • korni Re: przytulanie 18.01.02, 11:29
          przytulanie bez platania nog ??????/
          to po co sie przytulac ........
          • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 12:02
            korni napisał(a):

> przytulanie bez platania nog ??????/
            > to po co sie przytulac ........

Facet, 100% racji!!!!!!!!!!!!!!!

• korni Re: przytulanie 18.01.02, 12:05
              dzieki Marat , jedyny co mnie rozumie
              • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 12:13
                korni napisał(a):

> dzieki Marat , jedyny co mnie rozumie

Drobiażdzek, facet, drobiażdżek. Taki wrażliwy i empatyczny to ja już od dziecka
                jestem...

No nie!!! Znowu szczur w kaszance! ........ No nic, połowę już zeżarłem, zeżrę i
                drugą. Muszę tylko pamiętać, żeby pazury wypluć...

• korni Re: przytulanie 18.01.02, 12:29
                  pamietaj o dezynfekowaniu przelyku , im mocniejszy trunek tym lepiej
                  przy takiej diecie o nieszczescie nie trudno , sam to kiedys przerabialem
                  • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 12:44
                    Wiem, wiem. Używam denaturatu, bo tu stosunek ceny do jakości jest
                    najkorzystniejszy. Niektórzy mówią to samo o autovidolu, ale ja bym nie
                    polecał, pełna morda piany...
                    • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 13:01
                      takie fajne rozmowy sie tocza a mi dostep do netu ograniczaja no((( a bez Was
                      trudno zyc:)
                      • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 13:13
                        anka1 napisał(a):

> takie fajne rozmowy sie tocza a mi dostep do netu ograniczaja no((( a bez Was
                        >
                        > trudno zyc:)

UROSŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

• anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 13:20
                          to fajnie!:) a jak powiem ze Was lubie to przytyj dla wyrownania proporcji:)
                          a w ogole to milego weekendu bo zaraz musze znikac!
                          • Gość: Marat Re: przytulanie IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 13:27
                            Baw się dobrze...

Papatki
                            • Gość: oka Re: przytulanie IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.01.02, 17:14
                              Juz pouciekaliscie?
                              Szkoda.
                              Ja wlasnie zaczynam prace. Ale za to poniedzialek mam wolny (amerykanskie
                              swieto), a wiec caly dlugi weekend bede na nartach!!! Zajebioza.
                              Pozdrowienia!
                              Oka
                              • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 17:27
                                jeszcze nie:) fajnie ze jestes. a czego sie zyczy narciarzom?
                                • Gość: korni Re: przytulanie IP: 212.33.85.* 18.01.02, 17:43
                                  prosze , prosze jeszcze w pracy ???
                                  • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 18:02
                                    caly czas:)
                                    a Ty?:)
                                    • korni Re: przytulanie 18.01.02, 18:11
                                      ja wlasnie podlaczylem sie do netu , chyba niektorzy za kare tak dlugo tyraja
                                      • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 18:12
                                        ja juz nie tyram:) siedze z wyciagnietymi nogami i odpoczywam przed koncem
                                        pracy:)
                                        • korni Re: przytulanie 18.01.02, 18:16
                                          i do samej 19 bedziesz tak siedziec ? moze odwiezc Cie do domku skoro nozki az
                                          takie zmeczone , sluze swoja syrena , juz dzis nie musze pracowac
                                          • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 18:21
                                            naprawde? super!
                                            • korni Re: przytulanie 18.01.02, 18:25
                                              naprawde , tylko ciekawe jak Cie rozpoznam ?
                                              • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 18:28
                                                po odglosach lokomotywy bo mnie przeziebienie lapie:)))
                                                • korni Re: przytulanie 18.01.02, 18:33
                                                  swietnie , bo ze wzrokiem coraz gorzej , a juz ciemnosci zapadly
                                                  • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 18:37
                                                    a nie probowales noktowizora od Rosjan zalatwic?:)
                                                  • korni Re: przytulanie 18.01.02, 18:42
                                                    mam , jest na trwale zamocowany do kolasznikowa , jak bym wygladal tak
                                                    uzbrojony na ulicy ?
                                                  • anka1 Re: przytulanie 18.01.02, 18:44
                                                    na pewno bardzo profesjonalnie:) a reszte daloby sie jakos wytlumaczyc:) i nikt
                                                    by do Ciebie nie podsloczyl:)
                                                  • anka1 Re: To milego weekendu!!! 18.01.02, 18:46
                                                    dla wszystkich.
                                                    101-szy dalmatynczyk:)
                                                    eee znaczy sie 101 post chcialam napisac:)
                                                  • korni Re: przytulanie 18.01.02, 18:46
                                                    a pozwolenie ? brak !!!! z moim pechem do policji , lepiej nie zaczynac ,
                                                    znikam juz , prosze mnie nie zagadywac , nie lubie sie spozniac !!!
                                • Gość: oka Re: przytulanie IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.01.02, 18:56
                                  anka1 napisał(a):

> jeszcze nie:) fajnie ze jestes. a czego sie zyczy narciarzom?

Czesc,
                                  nie wiem, chyba "polamania nog". Cha! Cha!
                                  Czytalam wlasnie watek "dajcie autobusy nocne w Bialymstoku". Niezle sie
                                  ubawilam. Jak tak wiecej poczytam to chyba jednak nie wytrzymam i przyjade do
                                  Polski jeszcze w tym roku.
                                  Oka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka