wbialymstoku.pl 28.11.08, 11:44 Widziałem rano zdjęcie. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megol Notariusz walczy z korporacją 02.12.08, 13:45 To moze pan "notariusz" sprzeda swój dom w Halickich pod Białymstokiem.Spłaci ludzi tak perfidnie oszukanych i wynajmie mieszkanie zaczynając życie z czystym sumieniem bez wrogów.Miałam z tym panem doczynienia , naszczęscie naciągną mnie na kwotę 1000 zł, miał oddać po tygodniu do tej pory pieniędzy nie widzę ,a już mijają 2 lata. Jest oszustem i kłamcą. Wywinie się na pewno depresją to teraz takie modne. Szkoda mi tylko tych oszukanych na grubą kasę ludzi. Tak więc Panie Wandiuk powodzenia z wyżutami sumienia jak pan je ma . Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Notariusz walczy z korporacją 02.12.08, 21:13 jaką kasę,skoro miał niskie stawki ? pani z konkurencji,czyco ? Odpowiedz Link Zgłoś
milla9-58 Re: Notariusz walczy z korporacją 08.12.08, 09:11 Jakie wyżuty, taki notarjuż. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: ? 02.12.08, 23:15 że był nie stąd,czyli nieswój i popsuł układy,ale na to nie ma para- grafu,tylko wtedy inny się stosuje,dowolny jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
erin32 Re: ? 07.12.08, 20:06 Niestety, co racja, to racja. Nie chciał naciągać ludzi, jak inni, więc mu dokopali. To środowisko to bagno :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wbialymstoku Tak nie wolno ;P 07.12.08, 22:08 W pierwszym poście jest tylko komunikat, że usunięto go. Wyjaśniam - nie złamałem żadnego prawa i regulaminu. Napisałem tylko, że widziałem błąd na tej stronie. Błąd usunięto. Mój post też. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wbialymstoku Re: Tak też nie wolno ;P 07.12.08, 22:16 Cuda. W momencie wysłania posta, pierwszy post pojawia się cały. (teraz może go już nie być) Czyli, że jest kontrola postów w czasie rzeczywistym. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Notariusz walczy z korporacją 15.12.08, 16:20 "...Próbowaliśmy dowiedzieć się, jaki był konkretny powód cofnięcia Wandiukowi uprawnień notarialnych i czy często dochodzi do podobnych sytuacji. Maciej Kujawski z biura prasowego Ministerstwa Sprawiedliwości obiecał odpowiedzieć na te pytania jak najszybciej. Do zamknięcia tego numeru nie odpowiedział". __________________ Czy od tamtego czasu dowiedziano się czegoś więcej w sprawie? Być może przeoczyłem jakieś informacje. Bardzo jestem ciekaw dalszego ciągu tej historii. Odpowiedz Link Zgłoś