tolo1 18.01.02, 14:33 .................wszystkiego co dotyczy serialu "Star Trek". Jeśli posiadacie coś ciekawego na ten temat to proszę wysłanie na adres: tolo1@poczta.gazeta.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marat Re: Potrzebuję................ IP: *.ec.bialystok.pl 18.01.02, 14:47 O tym serialu to nie mam nic, ale mam o czterech pancernych... Odpowiedz Link Zgłoś
tolo1 Re: Potrzebuję................ 19.01.02, 11:32 Czterej Pancerni? Raczej nie, ale dzięki za chęci. Będę robił sobie plakat i potrzebuję z tego serialu zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Potrzebuję................ IP: 203.55.45.* 21.01.02, 06:57 A ja mam kolec w dupie i wole to niz Star Trek, Pancernych i Klosa razem wzietych... Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Potrzebuję................ 21.01.02, 09:42 oj Ja , nieladnie , lubie 4 pancernych zycze zakazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Potrzebuję................ IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 21.01.02, 14:23 Masz na mysli 4 psow i pancernego...? > oj Ja , nieladnie , lubie 4 pancernych > zycze zakazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Potrzebuję................ IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 22.01.02, 16:42 Czy tylko gustu? Pancerni to pogrobowe zwyciestwo nachalnej, antypolskiej, prosowieckiej propagandy, ktorej celem bylo sfalszowanie wydarzen II Wojny Swaiatowej. Warto o tym pamietac gdy sie oglada umizgi Janka do komsomolki Marusi w takt radosnego poszczekiwanie Szarika. > Wszystko sprawa gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pka Re: Potrzebuję................ IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.01.02, 20:51 Gość portalu: Ja napisał(a): > Czy tylko gustu? Pancerni to pogrobowe zwyciestwo nachalnej, antypolskiej, > prosowieckiej propagandy, ktorej celem bylo sfalszowanie wydarzen II Wojny > Swaiatowej. Warto o tym pamietac gdy sie oglada umizgi Janka do komsomolki Maru > si > w takt radosnego poszczekiwanie Szarika. > Moze i cos w tym jest. Ja co prawda nie ogladalam "Czterech pancernych" ( z wyjatkiem fragmentow), ale troche dziwne, ze psa po rusku nazwali. "Szarik" znaczy "Kulka". Oka. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob26 Re: Potrzebuję................ IP: *.mst.gov.pl 23.01.02, 08:02 nie ogladałaś Czterech pancernych????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tolo1 Re: Potrzebuję................ 24.01.02, 11:50 A kim byli Czterej Pancerni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Potrzebuję................ IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.01.02, 22:19 Gość portalu: Rob26 napisał(a): > nie ogladałaś Czterech pancernych????????????????????????????????????? Przykro mi. Nie ogladalam. Nie ogladalam rowniez "Stawki wiekszej niz zycie", "Domu", "Labiryntu" oraz wielu innych. W koncu "TV Polonie" mamy w Stanach dopiero od paru lat i na razie jeszcze nie puszczali zadnego z tych rarytasow. Oka. Odpowiedz Link Zgłoś
tolo1 Re: Potrzebuję................ 24.04.02, 10:42 Ale mi chodzi tylko o ten jeden serial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolo1 Re: Potrzebuję................ IP: 10.30.133.* 28.03.02, 17:12 tolo1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Potrzebuję................ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 19:18 Cała seria na DVD region 4 - interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tolo1 Re: Potrzebuję................ 04.04.02, 13:06 pisz: tolo1@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Potrzebuję................ 02.05.02, 10:42 Ale o co pytasz...? Tak na marginesie, to slyszalem takie ladne zdanie: "You may get what you want, But you may not like what you get." Troche to sie koslawo tlumaczy na polski, wiec zostawie tak jast jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Potrzebuję................ 02.05.02, 17:48 ormond napisał(a): > Ale o co pytasz...? > Tak na marginesie, to slyszalem takie ladne zdanie: > > "You may get what you want, > But you may not like what you get." Czemu? Możesz dostać czego chcesz, ale możesz nie zechcieć tego, co dostaniesz... Chyba oddaje ducha...? > > Troche to sie koslawo tlumaczy na polski, wiec zostawie tak jast jest. Odpowiedz Link Zgłoś