kketi 17.12.08, 22:08 To już chyba nasza tradycja, jak co roku będziemy oglądać kultowy film Kevin Sam w domu. Dzieci znają ten film na pamięć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villem0 Re: Święta z Kevinem 17.12.08, 22:36 Jak to dobrze, że nie mamy telewizora, przynajmniej się nie będę dodatkowo denerwować, że puszczają ciągle to samo :D Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: Święta z Kevinem 18.12.08, 09:09 ja już Kevina nie trawie, może się go już za dużo naoglądałam :P a może to dlatego że to jeden z ulubionych filmów mojego ex męża. Odpowiedz Link Zgłoś
ania222tlen Re: Święta z Kevinem 18.12.08, 13:27 Niestety mnie wciąż śmieszy ten film.... a odkąd mam dziecko uwielbiam wszelakie filmy z udziałem dzieci :) Może jestem płytka..... Ale dodam że oglądam wybiórczo tzw. jednym okiem ulubione sceny tylko. MOże dlatego mnie wciąż rozbawia ten film :) Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi w zyciu czlowieka sa 2 pewne rzeczy! 04.01.09, 01:59 pierwsza to smierc, a druga to kevin na swieta w TV :) takie zycie...:) Odpowiedz Link Zgłoś